Vanhat vieraskirjaviestit


2010


NIMI
Marle 24.11.2010 11:31
Moro, sano poro, ku jäkälä loppu, mutta minä en ole poro enkä syö jäkälää, hee...*akward*

Mutta enpä ole kommentoinut tänne mitään vähään aikaan ja päätin nyt tehdä sen, ennen kuin lähden tästä koululle syömään. Olen nyt hyppytunnilla ja ruokatauon jälkeen taitaa olla tutustumista mediakulttuuriin...? En minä muista :D aina kun uuden lukujärjestyksen oppii, niin se vaihtuukin jo uuteen. Ensi viikolla nimittäin vaihtuu jo jakso, dun dun.

Uusien starttereiden enkkunimet on aika kivoja. Snivy tosin tuo mieleen väkisinkin sanan swine eli possua muistuttaapi. Ei olisi ehkä pitänyt tutustua näihin japanilaisiin nimiin, koska esim. pokabun nimeen olen kiintynyt ihan paljon. Taidan laittaa oman startterini nimeksi Pokabu ♥

Mutta tulen viekuttelemaan joskus lisää, pitää lähetä syömään~♥

Marle-täti
Hehee, moromoro :)

Kivaa, että piipahdit jälleen! Lukujärjestykset ovat kyllä mullakin aina hakusessa, täällä kun tuntuu vaihtuvan ihan viikoittain. Eri aineet ovat vaihtaneet paikkaa ja joka päivä saa olla kyttäämässä, että missähän luokassa sitä tuntia on ja mitähän ainetta ylipäätään olisi tarkoitus mennä opiskelemaan. Mutta rutiiniksi se on muodostunut ja hyvin porskutellaan :)

Itse olen jo hyvin tottunut starttereiden enkkunimiin. Snivy on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan ja "tylsyydessään" paras. Oshawott on niin hauska lausua, ettei siitä voi olla pitämättä. Harmi vain, että Tepig vaatii vielä totuttelua, vaikka lempparini starttereista onkin.

Näkyillään taas, moimoi! Hauskaa ruokahalua, vaikka taidatkin olla jo syönyt :D

NIMI
Angewomon 21.11.2010 17:42
Hellurei taasen sinne päin! :)

Huomasin, ettei viekkuusi ole tullut viestejä vähään aikaan :( päätin panna viestitauon poikki ja kirjoitella tänne viestin! ^^ Ja viesti alkaa sillä perinteisellä kysymyksellä: mitä sinulle/MM:lle kuuluu? :3

Oi, Roselia on ihana valinta Kuukauden Pokemoniksi! Tosin ulkomuotonsa puolesta Roselia kuuluu enemmän kevääseen/kesään, mutta ehkä tarkoituksesi olikin muistuttaa kesän ihanuudesta näin synkän marraskuun keskellä? :D Ampharos levittää myös valoa ympärilleen tähän vuodenaikaan, hyviä valintoja siis molemmat!

Vai on Munchlax Maniaan suunnitteilla foorumi? Lykkyä tykö sen kyhäämiseen, se kun on aika iso "systeemi" näin HTML-sivujen mittakaavalla. Odotan innolla!

Täällä päin Suomea on jo kunnon lumet maassa, eli ei tullut onneksi lumeton talvi, niin kuin jokunen vuosi takaperin on tullut :) pakkastakin on kiitettävä määrä, mikä on hieno(?) asia. En tosin vielä ole mennyt hiihtämään tai luistelemaan, mutta onhan tässä vielä aikaa ennen joulua ja vielä paljon sen jälkeenkin!

Olin muuten toissapäivänä Tampereella baletissa katsomassa Joutsenlampea, ja ei voi muuta sanoa, kuin että todella hieno esitys! Tšaikovskin baleteista (Pähkinänsärkijä, Prinsessa Ruusunen, Joutsenlampi) juuri tuo viimeksi mainittu on minulle tutuin, joten onneksi juuri se sattui pyörimään Tampere-talossa näihin aikoihin! Tanssijat taipuivat uskomattoman hienosti, mutta ei kai heiltä muuta voinutkaan odottaa, ammatikseen kun sitä tekevät... mutta ei kyllä menneet rahat hukkaan! :)

Ei minulla sen kummempaa asiaa ollut, kunhan vain kyselin kuulumisia ja näin ^^ eli menen taas, nähdään! ~
Heipähei vaan! Vieraskirjassa on kieltämättä ollut aika hiljaista, joten mukavaa, että tulit tervehtimään!

Heh, Roselia oli taas vähän sellainen sattumanvarainen valinta Kuukauden Pokémoniksi, mutta kyllähän sen voi tuolla laillakin perustella :) Katsotaan, mitä joulukuuksi keksin - siihenkään ei ole enää pitkä aika.

Kävijöiden palautteen perusteella foorumi voisi ollakin ihan kätevä. En sitä ihan heti ehdi kyhäilemään, mutta kenties joskus tulevaisuudessa. Voi tosin olla, että sielläkin olisi aika hiljaista, hmm.

Tännekin tuli viime viikolla kunnon lumet, kun ehti jo pelästyä, ettei lunta tule ollenkaan! Vaikka olenkin enemmän kesäihmisiä, onhan nämä pimeät illat, valkoinen lumi, pakkanen ja sitä rataa ihan mukavia asioita, ja kuuluvat tänne Suomeen :)

Varmasti hieno kokemus! Itse en ole juurikaan perehtynyt baletin taidelajiin, mutta olisi kyllä aika nastaa käydä jokunen esitys tsekkaamassa. Ihan näin yleissivistyksenkin kannalta :)

Mukavaa kun piipahdit! Näkyillään!

NIMI
Ruka 9.10.2010 21:12
Heipähei, Munchy! Tulinpas vain nyt ilmoittamaan Kuroin awardiin, ei muuta. :)
Selvä pyy, lisäänpäs sinut heti mukaan!

NIMI
Kara 9.10.2010 12:59
Heippa! Ihanaa että löytyi toimivat ja ajantasaiset Pokémon-sivut. Hyvältähän täällä näyttää, ulkoasu on hieno ja värit miellyttävät ainakin omaa silmääni. Tietoakin näyttää löytyvän kiitettävästi, tuo "Kuukauden Pokémon" -systeemi on hyvä idea, ettei ylläpitäjä-ressu rasitu siitä että on kyhännyt liikaa esittelyjä Pokémoneista :D

Mutta niin, olisi minulla yksi pyyntökin. Olisiko sivuille mahdollista saada jonkinlaista osto-opasta, josta saisi tietoa esimerkiksi siitä, että mistä voi ostaa Pokémon DVD:itä (suomeksi, japaniksi, englanniksi, miten vaan). Itselläni on ongelmana se, että nuo uudet saagat ja pelit eivät kiinnosta suuremmin, mutta taannoisen Poké-manian johdosa rakastan edelleen Indigo- ja Johto-liigoja. Siksi olisin kiinnostunut tietämään, voisiko näitä tuotantokausia saada jostain DVD:nä. Netistä ehkä saisi, joo, mutta olisi kiva saada sarjat hyllyynkin. Tällä hetkellä minulla on ainoastaan 2000-luvun alkupuolelta peräisin olevia tv:stä videolle nauhotettuja jaksoja. Kyllähän niitäkin katsoo, mutta... :D

Eli jos sinulla on mitään tietoa ostomahdollisuuksista, niin olisin ikuisesti kiitollinen jos jakaisit tietosi!
Moi! Mukavaa nähdä välillä uusia kävijöitä, jotka ovat eksyneet jopa vieraskirjaan asti :) Kiitos paljon kehuista, "Kuukauden Pokémon" -systeemi on kieltämättä ollut ihan toimiva, ettei tarvitse yöunia menettää kunnollisen PokéDexin kyhäämiseen (otuksia kun on tällä hetkellä jo yli 600, apua!).

Itse en ole juuri ollenkaan perehtynyt Pokémon-tuotteiden ostomahdollisuuksiin, kun en juurikaan hanki mitään oheistuotteita tai vastaavia (tosin DVD-boksit voisivat hyvinkin olla sellainen kohde, johon investoida!). Sain kuitenkin juuri pienen inspiraation poikasen ja voisinkin hyvin kyhätä sivuilleni uuden osion liittyen juuri tähän. Kiirettä kuitenkin pukkaa, joten en osaa sanoa, missä välissä sitä voisin työstää, mutta ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa! Katsotaan ;)

NIMI
Angewomon 28.9.2010 15:07
Hei taas, Munchy! :)

Äh, viime viestistä on jo aikaa, ja viimeksi kyselit minun ja AP:n kuulumisia, enkä jostain syystä ilmestynyt niistä kertomaan... mutta nyt voin sanoa, että AP:llä menee paremmin kuin koskaan! Uusia hoitajia tulee kuin liukuhihnalta, ja he vielä hoitavatkin ahkerasti, mistä olen tietysti todella kiitollinen! Mitenkäs sinulla ja MM:llä menee? :)

Uusia pokemoneja on tullut roppakaupalla, ja ne ovat hienoja! Omaksi suosikikseni nousi välittömästi suloinen Shikijika sekä kylkiäisenä Mebukijika. Myös Tsutarjan ylempi kehitysmuoto Janobii näyttää todella hienolta! Choroneko ja Yooterii ansaitsevat myös maininnan söpöydestään :)

Aloitin muuten ranskan nyt lukiossa (kieli-ihminen kun olen ^_^), ja ei voi muuta sanoa, kuin että upea kieli! Kuulostaa etenkin lauluissa todella kauniilta korvaan. Toisaalta, ranska vaikuttaa myös aika vaikealta kieleltä, ja moni asia on siellä erilainen kuin esim. englannissa tai saksassa. Ei tosin ihme, sillä ranska kuuluu romaanisiin kieliin ja saksa ja englanti germaanisiin, ja olen lukenut tähän mennessä vain germaanisia. Mutta kiva saada nyt vähän vaihtelua! Minulla olisi myös todella kova hinku lukea italiaa, mutta se varmaan edellyttäisi ranskasta tai saksasta luopumista... hienoja kieliä on niin paljon, että on pakko valita, mitä haluaa lukea!

Vulpix Kuukauden Pokèmonina, mikä ihana yllätys! :D Olen aina tykännyt Vulpixista paljon, ja se on koko ajan ollut TOP5-listallani! Mielenkiintoinen kyky tuo Flash Fire - toimii ilmeisesti siten, että Vulpix imee itseensä osuneet tulityypin hyökkäykset itseensä...?

Ei minulla varmaan muuta ollutkaan sydämelläni tällä kertaa, hehe :D jutellaan taas! ^^
Moi! Mukavaa, kun tulit taas piipahtamaan :)

Loistavaa kuulla, että AP:lla menee hyvin! En olekaan vähään aikaan vieraillut sivullasi, joten voisin sen tässä joskus tehdä ihan perinpohjaisesti, kun löytyy aikaa. MM:llä menee ihan hyvin - olen yrittänyt päivitellä noita vanhentuneita osioita, mutta aika hidasta touhua se on, kun nykyään elän itsenäisempää elämää täällä Lahden perukoilla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että opiskelut ja muut kotirutiinit vievät nyt paljon enemmän aikaa! Mutta eiköhän tämä tästä :)

Uudet Pokémonit näyttivät aluksi aika ihmeellisiltä, mutta nyt niihin on tottunut sataprosenttisesti! Kaikki ovat omalla tavallaan todella upeita, mutta Koromori -> Kokoromori on tällä hetkellä ehdoton lempparini :)

Kieliä kannattaa aina opiskella, jos siihen on mahdollisuus. Auttavat paljon tulevaisuudessa :) Ranska lukeutuu ehdottomasti maailman kauneimpiin kieliin, mutta se on varmasti vaikeampi oppia. Tsemppiä opiskeluun! Itse ajattelin aloittaa venäjän opinnot tuossa syysloman jälkeen. Toivottavasti onnistuu.

Olinkin ajatellut valitsevani Vulpixin Kuukauden Pokémoniksi jo aikoja sitten, ja nyt sattui sopiva tilaisuus. Flash Fire toimii varmaankin juuri tuolla periaatteella.

NIMI
Tsukime 18.9.2010 16:52
Hei på dej munchy. Selasin nuo BW pokemonit äskein läpi ja Buruneku, jätksi, Kokkomori ja SHANDERA (PARAS) ovat ehdottomasti parhaimmat. Toki Pokabu, Gigiasu, Tsutaja ja sen vika muoto (<3) ja Zekrom tulevat kuitenkin (melkein)heti perässä. Entäs mitkä ovat sinusta parhaimmat?
Ja IRIS SALIPÄÄLIKKÖNNÄ!!!!!! nyt ovat maailman kirjat menneet (melkein) sekaisin. Aluksi kun en pitänyt tyttösestä yhtkiäs yhtään mutta tulikin ajatus "salipäälikkö Iriksestä" että hän on: "tyttö joka näyttää söpöltä mutta on kaikkea muuta" MEEEEEE WANTEEE. Alkujaan halusin että animessa Ash häviäisi liigassa Irikselle (sillä Ashin on jo aika hävitä TYTÖLLE) mutta tuokin passaa.
Ja Belle..... on champion. Aluksi vähän järkytyin koska luulin että Cheren olisi (pidän hänestä enemmän ja hän vaikkuttaa vahvemmalta). Kaksi höpsöä tyttöä vahvassa asemassa XD. (Paitsi että Blakissahan vika salipäälikkö on se vanha mies)
Ensi kertaan moido
Moips! Mun mielestä kaikki B/W:n Pokémonit on omalla tavallaan tosi hyviä, Kokoromori nyt on päällimmäisenä jäänyt mieleen (se on niin söppänä!).

Heh, Iris salipäällikkönä on kieltämättä aika jännä juttu - saapa nähdä, miten hoitelevat sen animessa.

Belle mestarina on oikeastaan aika hyvä veto, koska Belle tuntuu alussa olevan niin epävarma kaikesta, kunnes lopulta yltää mestariksi :) Toisella kierroksella mestarina on tosin tuo Adeko-niminen ukko, joka hänkin vaikuttaa mielenkiintoiselta.

NIMI
Mimi 12.9.2010 19:23
Mimi's Dreamsin award on vihdoin ratkennut. Käy noutamassa palkintosi kilpailut-osiosta. =)

En halua MD:n viekkuun valituksia sijajaosta. Palkinnot on jaettu täysin puolueettomasti.

Hyvää syksyä ja kiitos osallistumisestasi. =)
Kiitän ja kumarran 2. sijoituksesta :) Täytyypä ottaa läpyskä talteen heti ennen kuin unohdan.

NIMI
Saana 2.9.2010 18:53
Saammeko nähdä tuon ah-niin-legendaarisen ensimmäisen MM:n ulkoasun vielä joskus? :( Tuli niin järettömän nostalginen fiilari.
Heh, näillä näkymin en ole tätä ulkoasua vaihtamassa, mutta kenties joskus tulevaisuudessa :) En ehkä täysin vanhaa ulkoasua laita takaisin koskaan, mutta jotain osia voisin siitä ottaa. Entisiä ulkoasuja voi ihastella niille omistetussa osiossa!

NIMI
Marle 27.8.2010 16:05
Moi!

Mitäs tänne kuuluupi? Itselläni on jo koulu alkanut. Olen tällä hetkellä amiksessa, mutta olen näillä näkymin vain vuoden, sillä aloitan sitten ensi vuonna taideopinnot Torniossa. Sain vapautuspaikan ja sain tästä tiedon vasta ensimmäisenä koulupäivänä, aika huonoon aikaan kyllä tuli ilmoitus...^^'' sama jutttu oli pikkusiskollani, joka sai myös peruutuspaikan itselleen, vaikka oli jo toinen koulu alkanut. Hieman huonoihin aikoihin tulee tuollaset ilmoitukset.

Mutta nyt tosiaan olin kysynyt Nintendolta tuosta pelihommastani. "Pokémon-pelien USA ja Euro-versioiden välillä saattaa esiintyä yhteensopivuusongelmia ja tästä syystä Pokémonien siirto ei onnistu pelien välillä." Sain tuollaisen vastauksen ihan aluksi, mutta halusivat vielä varmistaa asian, että peli olisi aito (jota se sitten onkin). Pitää jatkossa huolehtia hankkiessa Huuto.netistä pokémonpelejä, että on varmasti eurooppalainen peliversio...noh voihan tuota muutenkin pelata, mutta olisin vain halunnut siirtää muutaman poksun itselleni SS:ään.

Hyviä jatkoja tänne :)
Moikka taas :) Kiitos kuuluu ihan hyvää, pääsin juuri asettumaan Lahteen ja huomenna alkaisi sitten opinnot. Kiirettä tuntuu pukkaavan, mutta eiköhän tämä tästä rauhoitu (toivottavasti!).

Kieltämättä on huonoon aikaan tulleet nuo ilmoitukset, eivät ole kyllä ajatelleet asiaa järkevästi. Sait kuitenkin otettua opiskelupaikan vastaan niin, että pääset ensi vuonna opiskelemaan? Se on hyvä.

Onneksi sait nyt selvitettyä tuo peliongelmasi - harmillistahan se olisi ollut, jos ei tietäisi mistä ongelmat johtuvat! Ehkä sä vielä joskus pääset siirtämään Pokémonejasi pelien kesken, kenties Black/White-pelien aikaan :)

NIMI
Narly 15.8.2010 20:39
Oih! 4 sija awassa, kiitoksia kovasti ^^
Tosiaan tohon päivitystahtiin pitäs varmaa vähä panostaa enemmän, mutta minkäs teet ku kouluki alko jo eikä koneella ehi niin paljookaan enää aikaa viettää ku yläasteelle menin :3 mutta kyllähän sitä tietysti vähän :'3
Ollos hyvä :)
Heh, itsekin olen huomannut, että päivitystahtia on hankala pitää yllä, erityisesti jos on paljon kiireitä (kuten koulua). Eikä sitä koneen äärellä jaksa koko ajan istua muutenkaan :) Se on siis vain erityisen minimaalinen miinus.

NIMI
Jiichun 15.8.2010 18:27
Hei!
Olen vakiokävijä täällä, vaikken tänne koskaan ennen olekaan kirjoittanut. Aivan mahtavasti tietoa peleistä ja leffoista! Peliarvosteluitasi on mukava lukea. :D

Minulla olisi itseasiassa tiedotettavaa KAIKILLE täällä kävijöille ja tämän viestin lukijoille! Anteeksi jos tällaisia viestejä ei saisi tänne jättää, mutta tämä on minulle ja muutamalle muulle hyvin tärkeä asia...

HUOMIO KAIKKI! Minun ja parin muun henkilön toimesta Youtubessa toimii Pokemonia suomeksi sinne laittava tiimi. Nyt olemme aloittamassa Suomesta poisjääneen 2. tuotantokauden Orange Leaguen suomentamisen. 35 jaksoisen kauden tuottama urakka on kuitenkin kolmellekin ihmiselle suuri, joten apu olisi kovasti tarpeen.

Jos sinua, tämän viestin lukija, kiinnostaisi ryhtyä yhteistyöhön kanssamme ja tekstittää kyseistä kautta kanssamme suomeksi, liity ihmeessä projektiimme. Tekstitystekniikoita sun muita ei tarvitse osata, kunhan englanninkielestä kääntäminen sujuu.

Jos kiinnostaa, liity projektiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: pokemontiimi[ät]hotmail.fi . Lisäinfoa käytännössä toimimisesta sun muusta saa sähköpostilla liittymisen jälkeen.

Arvostaisimme apuanne suuresti!

Ystävällisin terveisin, Jiichun
Moi! Todella mukavaa tavata uusia kasvoja, varsinkin sellaisia, jotka sanovat olevansa vakiokävijöitä! Kiva kuulla, että sivuni miellyttävät :) Muutama osio on hieman ajasta jäljessä, mutta pyrin parhaani mukaan ne päivittämään kunhan löytyy sopivasti aikaa.

Kyllähän tuollaisen viestin tänne saa jättää - katsoinkin tuon linkittämäsi Youtube-kanavan, ja projektinne näyttää todella lupaavalta! Tällaista on kaivattukin :) Toivotaan, että saatte kaivattua lisäapua!!

NIMI
Saana 15.8.2010 0:26
Täh, etkö sä tunne mua? ...kannattaisi. >:[

No ei vaiskaan. Haluaisin vain osallistua jälleen Twingun kanssa awardiin! Viimeksi sivu olikin tauolla, kun luotin siihen, ettei tuloksia ehdi tulla. :D Tällä kertaa voisin pitää sivuni jopa auki.

Vau, kattelin ihan kateellisena, miten paljon täällä käykään ihmisiä, mutta eihän se ole ihmekään! Sen verran komea sivu on joo. :] Aiotko muuten Munchy joskus laittaa sen vanhan sinisen ulkoasun vielä sivuille?

Hyvää syksyn alkua!
Sopii sopii, lisään sivusi heti mukaan awardiin :)

Itsekin olen vähän yllättynyt kävijämääristä - toivottavasti käyvätkin kokoajan kasvuun eikä päinvastoin :) Vanhaa ulkoasua tuskin tullaan enää MM:ssä näkemään, mutta mietiskelinkin tässä, että pitäisiköhän vaihtaa ulkoasu johonkin kokonaan uuteen? Hmm, taidan olla kyllä liian laiska moiseen hommaan :D

NIMI
Draguel 14.8.2010 13:41
Heips^^

Osallistuisin tuohon Awardiin, olen pitänyt sivustoa jo ties kuinka kauan ja olisi aika täyttää palkintokaappia :3

Kiitukset *Mums, mums*
Sehän passaa, lisäänpä sinut heti mukaan! :)

NIMI
Ruka 14.8.2010 12:37
Kiitokset todella paljon 3.awardista! Olen odottanut aina sitä, että saisin 1-4 awardin :).
Ollos hyvä vain :)

NIMI
Ruka (se entinen Dawn) 8.8.2010 11:26
Heipähei, Munchynen~ Elikkäs Dawn/Ruka tässä. Hmm, pitkästä aikaa käyn täällä, on silti hyvä paikka. Eli siis, pääsisikö meikäläisen ja Padmén Kuroi Rainbow awardiin? Kuroi Rainbow on melko nuori hoitola, joten toivottavasti se kelpaa ~^_^'~
Moro :) Kiva, että piipahdit jälleen!
Toki voit osallistua awardiin, lisään sinut mukaan seuraavassa päivityksessä :)

NIMI
Tsukime 5.8.2010 11:28
Hej Munchy. Mitäs sinulle kuulu? minulle kuuluuu ihan hyvää. Odotan BWtä innolla. Kumman pelin aijot ostaa? Itse ostan Whiten koska siinä on ZEKROM. Aivan oikein rakastuin siihen "mekaaniseen otukseen". Nykyään Reshiram on vähään liikaa pröystäilyä. On sekin jees mutta Zekrom on ihanempi. Starttereista tykkään eniten Tsutajasta mutta tulipossu pokabu kipuaa heti perässä. Mijumaru on ihan OK vaikka en pidä siitä yhtä paljon kuin noista kahdesta. En tosin tiiä kumman otan startteriksi. tsutaja on söpön elegantti mutta Pokabu on jotenkin niin symppis. Muistapokeista tykkkän eniten kotkasta ja säästöpossusta (eli munnasta) ÄÄÄH tule jo maaliskuuu. Maltan tuskin odottaaa.
Ensikertaan
T: tsukime
Heippa! Kiitos kuuluu ihan hyvää, tosin hieman kiirettä ollut taas ja en tykkää siitä yhtään, koska se lisää vain stressiä!

En ole vielä päättänyt, kumman pelin ostan... Hmm, ehkäpä Blackin, koska se tuntuu olevan ns. "epäsuositumpi". Mulla on ollut tapana valita peliversioni tämän mukaan, heh.

Mullakin on tuottanut vaikeuksia valita Tsutajan ja Pokabun välillä, mutta ehkä se Pokabun puolelle kallistuu silti. Täytyy tosin odotella miltä niiden viimeiset kehitysmuodot näyttävät ja päättää sitten tarkemmin :)

NIMI
Marle 3.8.2010 21:36
Katsoin tuon uusimman videonpätkän BW:stä ja vau. Pelistä on tulossa ihan mahdottoman upea o_o kuhan tuo Suomeen sitten joskus ens vuonna Suomeen rantautuu, hankin sen kyllä ihan varmasti itselleni! o/ Nykyään nuo startterit eivät enää haittaa sillain, kuhan nuo evoluutiomuodot saisi tietää, niin mikä tulee taasen suosiksi. Yleensä tulisratterit ovat suosikkejani, mutta kolmannessa sukupolvessa on Mudkip ja neljännessä ei ole varsinaista suosikkia. Platinumissa itselläni oli kasvityyppi, Torterra on kiva jättiläinen.

Mutta huomasinpa yksi kerta tuosta LG:stani, että peli on USA-versio. Lienekkö tässä syy, miksi migraatio Platinumiin ei onnistu? Ajattein kysyä Nintendolta jossain vaiheessa asiasta. Eurooppaversiota en jaksa mennä kyllä enää hankkimaan. Joskus tuon Emeraldin meinaan hankkia, Huuto.netistä löytyy aina hyvin.
Itsekin odotan Black- ja White-pelejä todella paljon, ei millään malttaisi odottaa! Itse olen ihan tyytyväinen noihin julkaistuihin Pokémoneihin, vaikka aluksi osa näytti todella tökeröiltä. Nyt niihen on kuitenkin tottunut :) Starttereista lempparini on tulipossu Pokabu.

Voihan tuokin olla mahdollista. En osaa kyllä oikeaa vastausta antaa, koska en ole ekspertti näissä asioissa. Kannattaa tosiaan ottaa yhteyttä Nintendoon ja kysyä, mistä se oikein voisi johtua. Toivottavasti saat asiat rullaamaan pian!

NIMI
Sone 31.7.2010 13:38
hahhah kävin juuri lataamassa enigmastonen hg:eeheni ja olen iloinen latiosin omistaja ja latiaskin on tullut napattua ^^
Loistavaa! Itsekin latasin kyseisen murikan Heart Goldiini tänään ja Latios tuli napattua. Latias puolestaan edelleen juoksee vapaana pitkin Kanton maastoa...

NIMI
Joku 31.7.2010 13:38
Moi! Ei Pokémon ookkaan huono niinkuin väitin. Joo, kirjustelen tänne aina jotakin turhaa.
Näinpä ;) ns. "turhatkin" viestit ovat tervetulleita!

NIMI
Kimberly 26.7.2010 19:06
Kuroi Tsukin award-kisa on ratkennut! Tulehan katsomaan voititko mitään.
Jopas jotakin, toinen sija! Kiitoksia tuhannesti! :)

NIMI
Angewomon 17.7.2010 21:51
Heippa taas Munchy! ^-^

Näin alkuun tämä peruskysymys: mitä sinulle ja MM:lle kuuluu? Näyttää ainakin kuuluvan hyvää, kun kävijöitä täällä käy suhteellisen usein, hyvä hyvä. :)

Oi ihanuus, ihanan pokemonin olet valinnut Kuukauden Pokémoniksi! <3 Poochyena on todella suloinen, vaikkei ihan henkilökohtaisiin lemppareihini kuulukaan... mutta ihana valinta silti Kuukauden Pokéksi! :)

Ostin muuten jokin aika sitten taas Pokémon-kortteja! ^O^ Sieltähän tuli Wingull, Tangela, Bronzong... ja, suureksi yllätyksekseni... Arceus! :'O Haukoin henkeäni, kun tajusin, että olin juuri saanut Arceuksen! Kieltämättä todella hieno pokémon, ja ilmeisesti myös aika voimakas, vai mitä? :D Ja ai niin, sehän taisi olla myös jumala-Pokémon (vähän niin kuin Zapdos, hehee! ^_^).

En nyt kyllä tähän hätään keksi oikein muuta... kirjustellaan taas! ~
Moikka moi, onpas mukava saada sinulta taas viestiä :) Täytynee muistaa joskus käydä kirjoittelemassa myös AP:n vieraskirjaan...

Kiitos kuuluu ihan hyvää, tosin nyt on niin paljon stressiä ja kiirettä, että Pokémoniin ja samalla sivujen ylläpitämiseen ei millään jaksaisi keskittyä! Töitä, opiskelua, synttäreitä, muuttamista ja kaikenlaisia paperihommia. Tuntuu, ettei pää kestä tällaista menoa, mutta ehkä tämä tästä kohta rauhoittuu :) Onneksi kävijöitä on riittänyt - olen ihan yllättynytkin noista kävijämääristä! Toivoisin, että useampi tulisi vain kertomaan terveisiä vieraskirjaan asti... Mitäs sinnepäin kuuluu?

Heh, Poochyena olikin vähän yllättävä veto Kuukauden Pokémoniksi - joku piti valita, niin arpomalla sattui Poochyena :)

Hienoja kortteja, varsinkin Arceus on varmasti aika haluttua tavaraa! Kyllähän se Arceus melko voimakas taitaa olla, ellei voimakkainkin. Zapdos ei kuitenkaan näytä sulta vielä unohtuneen - hyvä niin, tarvitseehan sekin vielä kannattajia :)

NIMI
Sone 14.7.2010 23:41
Terppa!
Käykö linkinvaihto uunituoreen pokehoitolani kanssa??
http://www.yrteam.webs.com
ja jos voi osallistua kahdella eri sivulla awardeihin niin osallistuisin mieluusti tälläkin ^^

Sone~
Moikkamoi! Hoitolasi näyttää kyllä hyvältä, mutta ikävä kyllä linkitän vain sivuja, joissa olisi tarjota jonkinlainen linkitysbuttoni. Toisaalta, Munchlax Manian linkkilistat kaipaisivat pikaista päivittämistä, joten käväisehän myöhemmin vielä ilmoittelemassa hoitolastasi, niin katson, linkittäisinkö sen päivityksen yhteydessä :)

Awardit tarvitsevat kyllä osanottajia, joten eiköhän se onnistu, että osallistut tälläkin sivulla kisaan. Lisään sinut hetimmiten mukaan :)

NIMI
Angewomon 2.7.2010 18:19
Tietysti kävin katsomassa Berliinin muuria (sehän on jokaiselle Berliinin-matkaajalle must see :D), mutta en luokittelisi sitä sillä lailla nähtävyyksiksi kuten nuo toiset... ymmärrät varmaan? Onhan sekin tavallaan, mutta tavallaan taas ei.
Hyvä, että tuli sekin nähtyä - onhan se aika vaikuttava, vaikkei olekaan juuri muuta kuin betonia. Ja toki ymmärrän, en itsekään luokittelisi sitä sen suuremmaksi nähtävyydeksi, vaikka must-see onkin :)

NIMI
Angewomon 2.7.2010 21:53
Hei vaan!

Tulin siis Berliinistä jo aika päivää sitten, mutten vain ole päässyt sinulle siitä raportoimaan... mutta täytyy kyllä sanoa, että asetin Berliinille korkeat odotukset, ja se kyllä ylitti ne kaikki aivan totaalisesti! <3 Maailma on kenties täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja ja paikkoja, mutta kaikista kaupungeista, missä olen käynyt (ja niitä on monta!) Berliini on kolahtanut minuun eniten. Paikka oli kuin luotu minua varten; sieltä löytyi kaikkea, mitä kaupungilta voi toivoa! Toivon todellakin pääseväni sinne taas, paikka oli nimittäin niin ihana, että se ansaitsee monta reissua! <3
Päätinpä muuten listata kaikki Berliinin nähtävyydet tähän. Lista ei ehkä ole "oikea", mutta ainakin suuntaa antava ja siinä mainitaan kaikki tärkeimmät nähtävyydet.
10. Nikolaikirche
Aivan tajuttoman hieno vanha kirkko keskellä historiallista Nikolaivierteliä. Sisällä museossa emme käyneet, mutta uskon sen olevan ulkoa päin hienompi.
9. Punainen raatihuone
Berliinin senaatin ja hallitsevan pormestarin istuin teki vaikutuksen ainakin minuun, vaikkei rakennus erityisen kaunis ollutkaan. Se on kuitenkin historiallisesti merkittävä ja siinä on jotain, mikä saa katselemaan sitä pitkään.
8. Charlottenburgin linna
Berliinin monista linnoista tämä on se kaikkein suurin ja hienoin. Tässäkään museossa emme käyneet, mutta uskon jälleen, että se on ulkoa päin hienompi. Kaunis ja hohdokas rakennus.
7. Berliinin tuomiokirkko
Massiiviinen, katseen vangitseva tuomiokirkko aivan Spree-joen vieressä. Todella hieno sekä ulkoa että sisältä. Peittoaa lähellä olevat museot helposti!
6. Valtiopäivätalo
Loistava sijainti, ylväs ulkomuoto ja historiallinen ja merkityksellinen teksti "Dem Deutschen Volke" yhdistettynä ihanan vihreään nurmeen tekee tästä parlamentin kokoontumispaikasta hienon nähtävyyden.
5. Siegessäule
Sanoinkuvaamattoman kaunis muistomerkki aivan keskellä Tiergartenia - ja mitkä maisemat ylitse Berliinin! Kultainen muistomerkki voiton jumalatar Victoriasta sekä jalustassa toimiva museo olivat loistavia.
4. Checkpoint Charlie
Todella "suloinen" muistomerkki ja nähtävyys tuikitavallisen kadun varrella! Myös historiallisesti merkittävä kyltti "You are now leaving the American sector" pisti miettimään.
3. Keisari Vilhelmin muistokirkko
Samaan aikaan sekä kaunis että shokeerava, ja historiallista latausta kenties enemmän kuin muissa nähtävyyksissä. Tämä jos mikä nähtävyys pistää kenet tahansa hiljaiseksi.
2. TV-torni
Saksan korkein ja Euroopan neljänneksi korkein rakennus avaa huikaisevan kauniit näköalat jokaiseen Berliinin nähtävyyteen. Myös ulkoa päin todella hieno ja vaikuttava.
1. Brandenburgin portti
Aivan ehdottomasti ansainnut paikkansa tämän listan kärkipäässä. Sanoinkuvaamattoman upea kaupunginportti, jota koskettaessa tuntui kuin olisi siirtynyt 1700-luvulle. Berliinin tärkein nähtävyys ja iätön symboli. Teki kaikkein suurimman vaikutuksen.

Siinä se sitten olikin, hei taas! :)
Moikka! Mukavaa, kun tulit tänne asti raportoimaan :)

Oletkin kiertänyt ihan kiitettävän määrän nähtävyyksiä, kuulostaa tosi hienolta! Itsekin käväisin Berliinissä ollessani ainakin Brandenburgin portilla, TV-tornilla, Checkpoint Charliella, Siegessäulella, Valtiopäivätalolla sekä Tuomiokirkolla. Berliinin muuri oli myös erittäin vaikuttava - tulikos sulla käytyä sitä tsekkaamassa?

NIMI
Sone 1.7.2010 0:42
terppa! osaisitko listata vaikka maailman kymmenen harvinaisinta pokekorttia ??
Heh, ikävä kyllä mulla ei ole Pokémon-korteista juuri mitään hajua, joten tuskinpa osaan vastata kysymykseesi :) Ehkäpä Internetin ihmeellinen maailma voi auttaa.

NIMI
Kimberly 30.6.2010 13:18
Tervehdys!

Tulin nyttemmin käymään niin kuin silloin omassa vieraskirjassani lupailin.

Ulkona on todella kaunis keli, joten varmaan lähden kohta puolin ulos. Kunhan nyt saa päivityksen väsättyä omille sivuilleen. Ajattelin nimittäin nyt päivittää jokaisen hahmoni tiedot pokemoneiden kohdalta. Siinä on oma hommansa kyllä mutta kyllä sen tekee!

Mitäs sinulle noin muuten kuuluu? Oletko menossa nyt lähiaikoina pidettävään Traconiin? Itse en sinne nyt pääse mutta olen ainakin hengessä mukana.

Saapa nähdä milloin paljastetaan enemmänkin noita uusia pokemoneja. Pokabu on kyllä syötävän suloinen jo nyt noista uusista. Saapa nähdä millaisia sen tai muiden seuraavat muodot sitten ovat. Jännityksellä odotamme...

Hyvää kesän jatkoa kuitenkin nyt tänne! Tulen taas käymään jonain päivänä kirjoittelemassa. Minulla kun on se paha tapa, että vierailen kyllä sivustoilla mutta vieraskirjoihin kirjoitan hyvin, hyvin harvoin.
Tervepä terve, mukavaa kun kävit piipahtamassa :)

Ulkona on kieltämättä loistava sää, tuli tuossa aamupäivällä jo ulkoiltua, joten nyt voin hyvin mielin istua tässä koneen äärellä jonkin aikaa. Aika hiostavaa tuntuu kyllä olevan, olisikohan ukkosta tuloillaan...

Kiitos kysymästä kuuluu ihan hyvää! Töissä olen nyt satunnaisesti käynyt ja ne jatkuvat aina elokuulle saakka. Sen jälkeen ei ole tulevaisuudesta tietoa - riippunee siitä, aukenisiko jostakin meikäläiselle opiskelupaikka. Traconiin en ole menossa (sellaiset tapahtumat eivät ole ihan mun juttu), mutta harmi, ettet itse pääse osallistumaan.

Uusia Pokémoneja tunnutaan paljastettavan jo ihan liikaakin - jättäisivät nyt vähän joitakin yllätyksiksikin! Pokabu on kieltämättä aikamoinen veijari, lieneekin lempparini ainakin noista aloitus-Pokémoneista.

Kesän jatkot myös sinne ja tervetuloa uudestaan :) Heh samoilla linjoilla liikut kuin minä - vieraskirja tuppaa aina unohtumaan kun sivuilla pyörii...

NIMI
Sone 29.6.2010 23:29
juu juu, mutta katsos meinaan että millä paikkakunnalla sen voi ladata ja milloin ;)
Heh, sen voi ladata vaikka omalta kotisohvalta :) Ei ole tarvetta mennä mihinkään tiettyyn paikkaan - kunhan vain kotoa löytyy langaton yhteys niin luulisi toimivan! Latausaikaa on 16. heinäkuuta asti.

NIMI
Sone 29.6.2010 0:19
kuule, mistä saa tarkempaa tietoa siitä Jirachin latuksesta kuten esim. että missä se on ktso aion käydä lataamassa sen sekä platinumiini että hg:seen :3 ?
Jos ymmärrät englantia, kannattaa tsekata Serebii ja/tai Bulbapedia. Voin tietysti tähän pistää suomeksikin ohjeet, miten Jirachi ladataan:
Käynnistä peli, ja ennen kuin valitset pelitallennuksesi, valitse valikosta "Mystery Gift". Tämän jälkeen valitse "Receive Gift", jonka jälkeen klikkaat "Get Via Nintendo WFC". Tämän jälkeen kysytään, haluatko yhdistää Nintendo Wi-Fiin - valitse kyllä ("YES"). Tällöin peli etsii langatonta yhteyttä, ja kun yhteys on muodostettu, on sinun mahdollista ladata itsellesi Jirachi :)

NIMI
Amerika 27.6.2010 20:37
Ihanat sivut sullakin ja kiitos kun kävit myös mun sivuilla . ^^
Kiitoksia!

NIMI
Narly 27.6.2010 17:50
Osallistuisin awardiin ^^
Sehän passaa, osallistujia kaivataankin :) Lisään sinut heti mukaan!

NIMI
Noir 27.6.2010 12:22
Hei vain :) Hienosti tehty sivu, sanoisin. Ja muuten, käväisin Elokuvat- osiossa vilkaisemassa Arceus- leffasta tietoa, ja se on muuten esitetty Suomessa, tosin maksullisella kanavalla, joka on osaksi ruotsalainen, joten kovin moni ei sitä varmaan kuitenkaan ole nähnyt. Varmaan oli aika turha juttu, mutta jaa. Upea sivusto kuitenkin.
Kiitoksia paljon kehuista, mukavaa kun uusia kävijöitäkin ilmaantuu :)

Ei ollenkaan turha juttu, kiitos vinkistä! Täytyykin lisäillä sinne, että Suomessakin on kyseinen leffa nähty...

NIMI
Loeon 21.6.2010 17:37
Siis TODELLA rankka, heräsin vasta kaksi tuntia sitten. Varsinkin kun oli taas ollut edelliset puolitoistaviikkoa kipeänä ja Ruotsissa. Mutta oli se kyllä sen arvoista.

Nimittäin Rammsteinin keikka 8D Pääsin sinne tosi eteen, oikeaan reunaan Provinssirock lipun alle. Ei mun edessä tainnu olla ku se 3-5 immeistä! Ja kyllähän minä sinne olisin muuten runnoutunut isoveljen kaverin tyttöystävän(!?) kanssa, mutta me saatiin semmonen karski mies taakse ihmismuuriksi ja henkivartiaksi, niin sai aika rauhassa kurkotella ottamaan kuvia. Vieläkin sattuu joka paikkaan siitä screenille tuijottelusta ja hyppelystä ja kurkottelusta :'D Ei ollu kovin helppoa olla se 155cm pikkutyttö 180cm miesten keskellä... Mutta PALJON siitä sai silti irti vaikkei kunnolla mitään nähnytkään, Flake meni paattinsa kanssa ihan siitä vierestä, apaut 1.5m päästä ja lämpöaallot kärvensi käsiä.

Kotona oltiin ruhtinaalisesti 5 aikaan, kun ensin ei meinattu löytää toisiamme(neljä naistahan meitä siellä oli, minä, äiti, äidin ystävätär ja isoveljen kaverin tyttöystävä) ja sitten piti vielä odottaa kyyti joka ei meinannut päästä paikanpäälle.

Toivottavasti sinäkin olit nauttimassa esiintymisestä, se nimittäin saattaa olla viimeinen suomessa, ken tietää. Hehän olivat jo pitkän aikaa tauolla ennen Liebe ist für alle da -albumia. Tosin uusin sinkkuhan ilmestyi 31.5. joten toivoa on. Mutta on herroilla kyllä ikääkin jo yli 40v.

Mitäs minä vielä keksisin... Huomenna haetaan Karttulasta neljä lintua :) Yksi Ruusukaijanen ja kolme Viktoriankaijasta. Toivottavasti koirat ja linnut eivät saa hepulia toisistaan.

Jaa, eipä mulla mitään järkevää asiaa ollutkaan, hyvät jatkot!
Itse palasin Provinssirockista noin tunti sitten. Matkustelu on rankkaa, mutta oli se sen arvoista!

Rammsteinin keikka oli aivan loistava! Erikoistehosteet toivat siihen toivottua lisäpanosta ja ne liekit tosiaan kuumottivat, vaikka olinkin aika takana (miksauskoppien luona). Pieniä pittejä (porukka riehuu ja tönii toisiaan) syntyi siihen lähistölle ja väkisin ajauduin sen keskelle, joten pieniltä mustelmilta oli hankala välttyä... Mutta pikkuvikoja!

Toivottavasti Rammstein tosiaan keikkailee vielä Suomessakin asti! Mutta onneksi tuli todistettua tuo Provinssin keikka, jos viimeiseksi jää.

Kivaa, lintuja :) Mahtavat olla hauskoja lemmikkejä!

NIMI
Lambi 18.6.2010 22:58
Keksin idean ja se on pantu jo alkuun, pitää vaan hioa sitten ulkoasu. ja ready
Hienoa! Ilmoittele kun saat projektisi valmiiksi:)

NIMI
Lambi 15.6.2010 1:22
OMG! arvaa mikä munkki kävi, arvaa kuin häpi olin kun löysin tän: http://www.oocities.com/teejii2/
Vautsi, nyt pääsee taas fiilistelemään legendaarista TJ:tä, loistavaa!

NIMI
Lambi 14.6.2010 23:20
Onhan se hauskaa että niitä tulee lisää, mut kohta niit on ihan asjkakfj:sti ja niistä tulee aika teennäisiä tai asd.

Freehostiasta en ookkaan ennen kuullu täytyy kattoo. Sit voisin taas koittaa jtn. pystyyn mut en oo viel ihan varma mitä. Mitään asia sivua ainakaan en jaksa tehdä jonkun liiba laaban teen kyl :''''D

Mut tosi hyvää html käyttöö varsinkaan jos ei oo mitään ohjelmaa pohjana.
Freehostia on toiminut kohdallani loistavasti ja mikä parasta: ei mainoksia!

Meinaatko kuitenkin jatkaa Pokémon-aiheella, vai? Pokémon-sivuja ei koskaan ole liikaa!:)

NIMI
Lambi 14.6.2010 18:56
Terve!

Aah hetkeen millään Pokémon sivuilla käynytkään, muttah.

Oli muka löytää nää sivut taas ja Pokévote, viimeinen muisto sivuista on, että lopetettu.

Tuskin mua sillä tavalla tiedät, mutta mulla oli Glalien Jääpalatsi ja Glalie nimellä pyörinkin tuolla netissä, sivut kuitenkin kaatu GeoCitiesin myötä. Ja netti nimikin vaihtunut Lambiin.

Ihan sairaan hienot sivut käytätkö jotain ohjelmaa vai suoraa Html, HtmlX ja CSS vai?

Mille palvelimelle nää on tehty tai siis Geocities, Freewebs jne... kun tosta osotteesta ei nyt näy kun on urlin osote.

Kauheeku tätä seuratessa tuli fiilis taas nettisivuista ja sainkin sellssen pienen idean, kun mitään tieto sivua jaksa enään tehdä kun kaikki katosi Geocitiesin myötä tosiaan. Sellassen hupi sivun, kuitenkin Pokémon aiheisen.

Blackista & Whitestä kuulin ensimmäisen kerran täältä niin outer space on tullut Pokémonista oltua. Niin pakko sanoa vaikka tuskin ketään kiinnostaa, että eih. Miks niitä Pokémoneja pitää tuottaa kokoajan lisää ja lisää ja Pokémon -pelejä, jos ne kaikki on samassa muodossa salit läpi ja jee. Mut noi uusimmat Pokémonitki on jo sen näkösiä että... kunniottaen Kannon Pokémoneja. Noh toivottavasti tossa sitten tulee jotain Wi-Fi batlee uutta. Tosin en toivo mitään yber OHKO iskuja ja Pokémoneja, vaan sellaissia erikoiskykyjä ja iskuja joiden pohjalle voisi suunnitella uusia taktiikoita ja pelistä tulisi enemmän taktiikka painoitteinen. Siinä avautumiseni lol.

Mutta siis sivuista vielä sen verran, että sulla ei taida olla TCG:stä mtn tietoa. Jos olis vielä tallessa lahjoittaisin sulle mun käännöksen siitä oppaasta ja muutenkin mun koko osion, kun siellä oli niitä Card Listejä sun muuta. Mietin myös, että kuin suositut nää sivut on ja kuinka hyvin esim. foorumi pyöris.

Loppuun vielä aah tulee nostalgia fiilistelynä mieleen VPP ja TJ, nekin taisi GeoCitiesin mukana kaatua.

Kauhee hehtaari viesti tästä nyt tuli, mutta hetkeen minnekkään kirjoittanut. Tästä nyt lähden kesä fiilistelemään jonnekkin.

Jatkoja Munchlax Manialle!
Moro! Mukava saada vähän tuntemattomiltakin kävijöiltä viestiä :) Tosin kyllähän mä Glalien Jääpalatsin muistan, joten siltä kantilta oletkin vähän tutumpi!

Kiitos kiitos, käytän ihan HTML-kieltä sivujen rakentamiseen, ei mitään sen kummempaa. Sivutila on tällä hetkellä Freehostian, kerta tuo Geocities tosiaan kaatui.

Heh, Pokémoneja tulee kieltämättä aika paljon uusien pelien myötä, mutta mielestäni se on pelkästään hyvä asia. Vähän uutta makua pelaamiseen sitten :)

Ei ikävä kyllä ole TCG:stä mitään hajua, en ole siihen koskaan kunnolla perehtynyt. Sillä saralla olen siis vähän ulapalla, vaikka olisi toki hyvä saada tänne sivuille jotain niihinkin liittyvää asiaa...

VPP ja TJ ovat tosiaan aika legendaarisia Pokémon-fanisivuja - harmi, että Geocities meni sulkeutumaan hävittäen niinkin upeat sivut.

Kiitoksia, hauskaa kesää sulle!

NIMI
Angewomon 10.6.2010 14:06
Oho, kesä kuluu siis sinulla kesätöiden parissa :O olet onnekkaassa asemassa, sillä näin laman keskellä on vaikeaa saada työpaikkaa jopa kesäksi... minäkin yritin, muttei onnistunut :( mutta onneksi Munchlax Mania porskuttaa eteenpäin kesätöistäsi huolimatta! :)

Pyysit minua informoimaan, milloin AP on toiminnassa jälleen. No, nythän sivusto on taas auki, mutta kävijämäärät edelleen vähän jäissä... tai ehkä se vain on kankeutta tuon pitkän loman jälkeen, kun en ole vielä missään kerennyt ilmoittamaan, että sivusto olisi taas avoinna.

Muuten, huomasin tuolla Kuukauden Pokémon -osiossa erään pikku kömmähdyksen, nimittäin Toukokuun Pokén, Gengarin, nimeksi on vahingossa päässyt lipsahtamaan Dratini. Voisit varmaan korjata tuon pikku mokan pikaisesti... 8)

Mitä muuten pidät noista uusista Issho-alueen aloituspokemoneista? Minun lempparini on niistä ehdottomasti Tsutaji - siinä kun on tyyliä kerrakseen! ^~^ Pokabu on myös ihan suloinen, mutta Mijumarusta en tykkää, mielestäni se on vähän liian typerä. :/ Ja sitten jos katsotaan noita legendaarisia, niin Reshiram on tietysti hienompi kuin Zekrom! :D

Taidankin nyt ruveta tekemään lähtöä, heissun!
Heh jep, parempi kai iloita siitä, että jonkinlaista työtä sai - niin moni kun jäi ilman :) Mukavasti saa hieman taskurahaa sitten ansaittua.

Selkis, sehän kävi nopeasti! Toivottavasti kävijät löytävät tiensä sivustollesi taas uudestaan!

Huppistakeikkaa, niinpä näkyy olevan! Kiitos tuhannesti, tuollaiset pikkuvirheet kun jää usein itseltä huomaamatta :p täytyypä korjailla heti.

Tuli-tyypin startteri on yleensä ollut lempparini, ja niin myös tällä kertaa. Pokabu lienee siis valintani, tosin Tsutarja ei tule kaukana perässä. Mijumarussa on edelleenkin jotain ihan liian hölmöä minun makuuni, vaikka kyllä mä olen siitä vähitellen oppinut tykkäämään. Legendaarisista tuo tummempi Zekrom iskee minuun enemmän.

NIMI
Angewomon 7.6.2010 17:21
Moi taas, Munchy! :D

Huhhuh, edellisestä kerrasta on jo rutkasti aikaa - ihan hävettää, miten visiittini täällä ovat vain koko ajan harventuneet ja harventuneet! Mutta nyt olen täällä taas, ja näin alkuun pitääkin kysyä: mitä Munchylle ja MM:lle nykyään kuuluu? :)

Tässä nyt saatiin sitten peruskoulu onnellisesti päätökseen ja loma on alkanut, hurraa! Ensi syksynä puhaltavat uudet tuulet, kun siirryn lukioon, mutta eipä mietitä sitä nyt vielä! ;3

Minun piti päästä Berliiniin jo puoli vuotta sitten, mutta matkasta ei tullutkaan mitään, höh. No, kuitenkin pääsen 19. kesäkuuta Berliiniin, mikä on aivan mahtavaa! 8D Olen odottanut tätä matkaa jo reippaasti yli vuoden! Olen laatinut oikein hienon matkasuunnitelman ja listan paikoista/nähtävyyksistä, joissa on käytävä - minut kun valittiin perheeni matkanjohtajaksi, wii ^_^ - ja listasta tulikin ihan mukavan mittainen, heh! Olen myös säästänyt rahaa, jotta voin shoppailla KaDeWe:ssä - eihän Euroopan suurimpaan ostoskeskukseen lähdetä matti kukkarossa! ;)

AP:kin on ollut tauolla jo puolisen vuotta, ja pikkuhiljaa sekin alkaa heräillä talviunestaan. Voisin sitten osallistua taas awardiisi, kun olen saanut sitä korjailtua... :3

Löysin muuten Googlesta aivan ihanan kuvan Zapdosista, ja pitihän se laittaa oikein tietokoneen taustakuvaksi komeilemaan! :'D Ja onneksi minulla on myös Pokemon 2 -elokuva ja todella voimakas Zapdos-pelikortti, ooh. Kiintymykseni Zapdosiin ei varmaan koskaan lakkaa, hee~

Tjaa, siinä taisikin sitten olla kaikki tältä erää... tästä lähtien lupaan käydä täällä useammin! :'D Mutta nyt rupean lähtemään, hei hei! :)
Moi Angewomon, onpas mukavaa nähdä taas :)

Viime kerrasta on tosiaan jo aikaa, mutta kiitos kysymästä, hyvää kuuluu edelleen :) Munchylla tulee olemaan tavanomaista kiireisempi kesä kesätöiden ja muiden tapahtumien merkeissä, mutta Munchlax Mania pyrkii porskuttamaan eteenpäin normaalilla tavalla - toivottavasti se onnistuu (eli löydän aikaa sivujen päivittämiseen kaiken muun lomassa, heh)

Onneksi olkoon peruskoulun päättämisen johdosta! Lukioon meneminen on kieltämättä aluksi aika jännittävää, mutta ei siinä loppujen lopuksi ole mitään ihmeellistä :) Tsemppiä!

Vautsi, Berliini on mahtava paikka, toivon todella pääseväni sinne vielä joskus uudestaankin (voisin ujuttautua matkalaukkuusi, heh!). Hauskaa matkaa ja nauti olostasi!

Huomasinkin AP:n elävän pientä hiljaiseloa, joten mukava kuulla, että ajattelet jälleen herättää sen uuteen uskoon. Ilmoittele toki, kun sivut rullaavat taas aktiivisesti!

Heh, taidatkin olla aika vannoutunut Zapdos-fani ;) Mutta eipä siinä mitään - loistavaa, että faneja löytyy jokaikiselle Pokémonille!

NIMI
mipsu 6.6.2010 20:15
Mikä pokemon jakso se on jossa garyn Arcanine häviää ashille sen juoksukilpailun?
Heh, en osaa yhtään sanoa, missä jaksossa moinen tapahtuma olisi ollut (en ole aikoihin seurannut Pokémon TV-sarjaa livenä!), mutta pienen tutkinnan seurauksena löysin jakson, jossa Ash osallistui juoksukilpailuun Ponytalla - tarkoitatko tätä? Jakson nimi on Pokémonien liekkikisa.

NIMI
Dawn 5.6.2010 21:25
Heips, tulin vain ilmoittamaan, että Pokémonhoitola Sabrinan voi poistaa awardeista, sillä se loppasi ties milloin~ :'D
Heh selvä, awardit ovat rullanneet paikallaan jo ikuisuuden, joten ei ihmekään, että tiedot siellä ovat kenties vanhentuneita :) Korjaan asian!

NIMI
Mimi 5.6.2010 1:29
Moi :D

Tajusin tässä nyt illalla (yöllä), että en ole oikeasti käynyt täällä katsastamassa sivuja ikuisuuteen... o.o Näppäilin sitten nimen Googleen ja tulin. Silmät pyöristy lautasiksi pelkästään siitä että sivut ovat niin hirveästi muuttuneet siitä, kun viimeksi kävin.

Sivuilla tuntuu olevan jotenkin kauheasti uutta materiaalia etc tai sitten siitä tosiaan on niin pitkä aika, kun viimeksi kävin etten vain muista. o.o Mutta hienot sivut ovat edelleen.

Awardiin kiinnittyi myös huomio ja ajattelin, että huolisitkohan mukaan kilpailuun? :) (Näin sivumainostuksena sanon, että MD:ssäkin on juuri alkanut award joka kaipaisi osallistujia, vink. vink. :p)

Mutta eikai muuta. :) Moro!
Moro moro :) Mukavaa kun käväisit jälleen, viime kerrasta onkin aikaa!

Heh, musta taas tuntuu, että materiaalia on edelleenkin aivan liian vähän. Kiireet tai laiskuus kuitenkin estävät sen laajenemisen, mutta ehkäpä se tästä vähitellen :)

Toki awardiin voi osallistua, kilpailu onkin käynyt aika hitaalla vaihteella jo pitkän aikaa... Lisään sinut heti mukaan!

NIMI
Joku tyyppi 31.5.2010 21:00
Paskat sivut, vain, koska aihe on apsaka >;)
Höh! Mutta kävitpä silti :)

NIMI
Avri 29.5.2010 22:56
Moikka moi!

Mitäs Munchylle kuuluu?
5. generaatiosta paljastetaan koko ajan kivasti lisää juttua suht mukavaa tahtia - just kun on kyllästymässä jo niihin vanhoihin uutisiin, ne pukkaa meille faneille jotain uutta ihmeteltävää. Kivaa muuten, että nuo legut paljastettiin ilman turhaa pelleilyä tuolla tavalla samantien. Siluetit alkavat käydä todella tylsiksi.

Mutta meikää innostaa ehkä enemmän tällä hetkellä tuo PokéPark Wii: Pikachu's Great Adventure-peli! Olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa ja katsellut jotain videoita siitä YouTubesta... juuri tuon tyylistä peliä Pokémon kaipaisi lisää, mieluiten niin että voi valita vähän useammasta pokémonista pelihahmonsa, eikä pelkästään Pikachun. Mutta tuokin kelpaa! Esim. Mamoswine tuossa pelissä näyttää aivan ihanalta! Ja samaten Torterra 8). Aiotkos sinä hankkia tuon pelin, joskus kun tuo sitten ilmestyy?

No eipä kai tässä muuta tällä erää :). HeartGoldin pelaaminen on ihanaa, kun vihdoin mitkään kouluhommat eivät häiritse pelailua!
Moikkelis!

Kiitos kuuluu ihan hyvää! Nyt oon nää viimeiset pari kuukautta vaan laiskotellut, mutta ensi viikosta lähtien alkaa olemaan vähän kiireisempi elämäntilanne. Virallisten yo-tulosten mukaan meikäläisestä pitäisi tulla ylioppilas, joten lauantaihin mennessä pitäisi olla juhlatkin järkättynä. Siihen päälle vielä kahdet pääsykokeet, ajojuttuja ja yo-kuvauksia kaikki viikon sisällä niin tuntuu, että pää hajoaa! No onneksi sitten alkaa kesäloma, vaikka sekin menee suurimmaksi osaksi töissä, pöhhöh.

Joo, mukavaa, että 5. genestä tulee uutista ihan tiuhaan tahtiin. Tää legujen paljastaminen tuli kyllä ihan puun takaa - lisää tällaista! Ensi kuun Corocorossa pitäisi vissiin paljastaa jokin uusi Pokémon - toivottavasti onkin ihan uusi, eikä liity esimerkiksi näihin leguihin millään tavalla.

Itse diggailen kans peleistä, joissa pääsee itse seikkailemaan Pokémonina - parasta tietysti olisi, jos sen saisi vapaasti valita. Mystery Dungeonit aloittivat tämän buumin, mutta jostain syystä ne eivät oikein sytyttäneet. Poképark Wii olisi varmasti nautinnollinen kokemus, mutta tuskin sitä ainakaan heti tulen hankkimaan (jos koskaan). Super Mario Galaxy 2 saa pelirintamalla kaiken huomioni nyt (sori Pokémon!!)

Mulla puolestaan kiireet senkun kasvavat tässä, joten pelaaminen jää vähemmälle. HG:ssä National Dex pitäisi täyttää, ja se on osoittautunut yllättävän raskaaksi hommaksi!

NIMI
Tsukime 29.5.2010 19:46
O____O hellou.
Legut on paljasetttu. Minun mielestä se valkonen on kivan näkönen mutta musta on minulle jo liikaaa. Entä sinusta.
Sorri että tuli lyhyt viesti ensi kerralla pidempi
moikka
Moi! Lyhyet viestit eivät haittaa mitään, mukava kuulla sinusta silti :)

Legut ovat tosiaan paljastettu, ja itse pidän molemmista yhtä paljon! Tällä hetkellä musta Zekrom kuitenkin miellyttää hitusen enemmän, mistähän lie johtuu... Mutta eiköhän niihin vähitellen ala silmä tottumaan :)

NIMI
Loeon 25.5.2010 14:14
Helou~!

Harmittaa kun en ole ehtinyt pelata tuota Heart Goldia, ihan jäissä ny :C

Yay, mieki meen Provinssiin >8D Äit voitti sinne jotku joulu spesiaali liput ja me mennään sunnuntaiksi kuuntelemaan Rammstein ym. mukavat mitä siellä nyt ikinä onkaan, Kari Tapiosta en tosin tiedä, saa nähdä meneekö mp3 kuulokkeet korville xD

Saa tulla nyppimään hiuksista jos uskaltaa, oon kyllä nin samperin pieni ettei mitään rajaa...

Sitten pitäisi vielä kesällä mennä musiikin teoria leirille, ei kamalasti huvittaisi, mutta jos meinasin päästä ulos Kuopion konsiksesta, on pakko käydä kaikki kolme kurssia ja siihen päälle vielä kolme tasosuoritusta, yksi tehty, kaksi tulossa... Tulipas pitkä lause. Se hyvä puoli tuossa konsiksessa on, että saan sieltä joka vuosi 40€, ihan vaan sen takia että käyn siellä kaupungin ulkopuolelta.

Mitäs muuta ensikesästä... En edes tiedä, kun pitää nyt ensin tietää milloin se leiri on niin voisi suunnitella loputkin.

Ainiin, sitten on vielä ne häät elokuussa... Isoveli käski, että soittaisin siellä kirkossa kaikkien rakastaman ostakaa makkaraa kappaleen :''D Kai se sitten pitää soittaa, kunhan ensin keksin mitä muuta soitan siellä. Reilua taas kun oli kysynyt, voisinko minä soittaa siellä ja kaikki oli vaa että "voi voi, tottakai!" kysymättä minulta mitään. Niin enhän minä sitten voinu kieltäytyä... Minä olen kyllä siinä samperin kirkossa laulanut ja soittanut jo niin monta kertaa ettäh... Saa luvan olla viimeinen kerta kun laitan ihan mekonkin päälle vaikka vannoin etten sitä enää ikinä tee. Mrh.

Olen taas poissa koulusta, eilen nousi kuume, pariviikkoa sitten maanantai meni siihen että istuin kaikilla tunneilla kärsimyksissäni kun kaikki safka meinasi nousta ylös. Liikkatunti mukaan lukien. Tiistain taas kärvistelin koulussa järjettömässä päänsäryssä ja illalla nousi pienoinen kuume, jipii. Typerä kevät, murrurrurrur...

Noh, yritä pysyä poissa kuumeesta ja pidä hauska kesä n_n
Moro taas :)

Mullakin jäänyt Heart Goldin pelaaminen tosi vähälle, pitäisi tuota National Dexiä saada täyteen, vaan kun ei ehdi ei millään...

Hienoa, taidanpa itsekin käväistä Rammsteinia kuuntelemassa. Ties vaikka törmättäisi, heh!

Musiikkileiri kuulostaa ainakin mun korviin mukavalle, eiköhän siellä tule ihan mukavaa olemaan :) Ja joo tosiaan, eipä sulla vaihtoehtoja taida olla, kerta se kuuluu tuohon suoritukseesi. Pidähän silti hauskaa!

Ai sinussako on esiintyjän vikaa, vaude! Ite kans olen laulajamiehiä ja siten esiintynyt muutamissa paikoissa - nyt en ole kyllä muutamaan vuoteen tehnyt mitään kummempaa. Mitä nyt sukujuhlissa jotain, kuten sullakin näkyy olevan.

Oho, onpa tosi ikävän kuuloista. Pikaista paranemista! Täytyy toivoa, ettei meikäläiseen tartu :) Hauskat kesät myös sulle!

NIMI
Marle 15.5.2010 14:12
Ongelmani onkin juuri se, että tuota "migrate from ---" kohtaa ei ole koskaan tullut valikkoon, vaikka omistan National Dexin ja olen käynyt Pal Parkissa.

Mielessäni kävi, että jos Leaf Greenini olisi väärennös...Ostin pelin Huuto.netistä ja en saanut omistajalta pelipakkausta, joten en voi saada asiasta 100% varmuutta :P
Hmm, tuollaiseen en olekaan ennen törmännyt. Sen "migrate"-kohdan pitäisi ilmestyä, kun GBA-peli on kytkettynä laitteeseen. Jos Leaf Greenisi on väärennös, niin on hyvinkin mahdollista, ettei se toimi. En ole kyllä asiantuntija näissä asioissa, joten vaikea sanoa, mikä mättää :/

NIMI
Marle 14.5.2010 14:18
Luinpa nyt tuon uusimman uutisen ja täytyy myöntää, että viidennen sukupolven aloituspokémonit tuottivat suuren pettymyksen. Kolme ensimmäistä sukupolven aloituspokémonia olivat minusta hyviä, mutta neljäs ja erityisesti tämä viides olivat suuri pettymys. Täytyy myöntää, että valitsen pokémonit aika ulkonäön perusteella ja viides sukupolvi ei miellytä yhtään. Pisti ihan miettimiseksi, että jos sitä jättää tuon uusimman pelinkin ostamatta, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Haluaisin kysäistä vielä yhtä asiata liittyen pokémonien siirtämistä vanhemmista peleistä ds-versioiden Pal Parkiin eli migrate-toiminnasta. Olen lukenut netistä ohjeita ja pelienkin ohjekirjoista, mutta en ole koskaan onnistunut siirtämään pokémoneja, koska SoulSilveriä aloittaessa "migrate"valintakohtaa ei valikossa näy. Pitääkö esim. leafgreenissa tehdä jotain ja sitten SS:sä? Jos SS:a tallentaa, kun LG on kiinni DS:ssä, tallenus katoaa, mutta koskeeko se myös toisinpäin? En ole itse uskaltanut kokeilla asiaa. Myös jo pelikasetin irroittaa, kun laite on päällä, tallenus katoaa (siis LG:ssa, huomasin harmikseni, että vasta läpipäästyn pelin tallennus tuhoutui...). Äöä, eli oletko itse siirrellyt poksuja ja jos olet, miten se siis tehdään?

Eipä tässä muuta, lämpimiä kelejä sinne ja hyvät jatkot :)

~Marle
Itsekin ajattelin ensin uusien aloitus-Pokémonien olevan vähän turhankin erilaisia aiempiin verrattuna, mutta kunhan niitä on nyt vähän katsellut, niin on silmä tottunut ja ne ovat alkaneet näyttää ihan hyviltä :) Näin käy aina uusien Pokémonien kohdalla: aluksi ei tykkää yhtään, mutta pian siihen sopeutuu.

Olen toki siirrellyt Pokémoneja, ja se on erittäin yksinkertaista. Tallennusten ei pitäisi olla uhattuna - sieltä GBA-peleistä vain häviää ne Pokémonit, jotka siirretään uuteen peliin. Aseta DS:ään haluamasi DS-peli (vaikka Soul Silver) ja GBA-peli (vaikka Leaf Green). Pelin aloitusvalikossa pitäisi olla teksti tyyliin "Migrate from Leaf Green", tosin vasta, kun olet saavuttanut Pal Parkin (Soul Silverissä siis Fuchsia Cityssä).
Kun klikkaat tuota "Migrate"-nappulaa, saat valita kuusi Pokémonia GBA-pelistä siirrettäväksi DS-peliin. Kun olet valinnut nämä kuusi, pelit tallennetaan, ja valitut kuusi Pokémonia siirtyvät Pal Parkiin, mistä ne napataan (Poké-pallot toimivat aina, ei siis tarvitse pelätä, että Pokémonit karkaavat). Ja näin ne on saatu siirretyksi DS-peliin :)

Hmm, olikohan liian sekavasti selostettu, toivottavasti ymmärrät :)

NIMI
Simppe 13.5.2010 20:28
vautsi
nuo aloituspoket on jotenkin helppo omaksua pokemoneiksi... mutta tämä ruohotyypin poke ,mikä se nyt olikaan, on mun lemppari niistä.
Jep, aloitus-Pokémonit ovat mielestäni ihan yhtä hyviä kaikki! Lempparia on vaikea valita...

NIMI
Beatrice99 (entinen Tsukime) 11.5.2010 13:23
Hellou Munchy, Tsukime-chan tässä. Kuten huomaatkin olen vaihtanut nickini kenties kuinka monennen kerran. Itse taida olla niitä "harvoja" Soul silverin HGn sijasta, lähinnä siksi koska Lugia on niin hiano poke.Kahdeksan merkkiä läpäisty, kimono tytöt voitettu ja lugiaa mennään jahtaamaan XD. Tiimini ei ole läheskään täydellinen saati sitä mitä olen suunitellut- minulla ei ole scarmoryakaan :X. Nooh ehkä saan sellaisen hankittua ennen elitefouria. Mitens munchylla HG sujuu?
Jahass että viimeviikolla pokemon sundayssa palkastui uudet siluotetit viidennelle genelle. Täytyy kyllä myöntää että nuo varjot ovat aika omituisen näköisiä ja että toi ylimmäinen- varmaan ruoho tyypin poke- muistuttaa turtviggia paljonkin. Luultavasti nuo kolme pysyvät tuossa samassa vanhassa ruoho-tuli-vesi valkioimassa valitettavasti- itse olisin halunnut jo jotain uutta ja virkistävää.
Taidan olla yksi niistä harvoista jotka lämpenivät Zororakille jo heti. Täytyy myöntää että minulla on pimeys, jää, kummitus ja lento pokeihin joku kumma heikkous etä ihastun usein melkein kaikkiin (lento ja pimeys pokejen tapauksessa kaikkiin) pokeihin siinä elemental typessä heti ensi silmäyksellä XD.
Onkos munchyllä mitään peli suunitelmaa, toivetta yms seuraavasta pelistä jota ajattelit vetää? Itse en tiedä mitä pelaan sen jälkeen mutta toivonpa että tulisi13 vuotis lahjaksi jokin kiva nintendo peli- pokesta minulla on jo kaikki pelit (paitsi link ja dash, ne eivät kiinosta paljoakaan) joten tuskimpa pokesta. Ja jos- siis jos- saisin wiin tietäisin jo heti kaikki pelit mitä haulaisin siihen. DSän omistajana kuitenkin tiedän pari- oikeastaan viisi Ds peliä jotka saattavat muuttaa hyllykölleni pian XD. Ohhoh että pokemon animessa on ehtinyt paljon tapahtua. Uusi tunnari on hiano vaikka yhtä meitsin suosikki pokea (tavallinen se on kaikki meitsin lempi legut on siinä) eli scarmoryä ei näkynyt. Sneaselin ja Dusknoirin puuttuminen harmittaa myös kovasti. Harmittaako sinua vaikka munchlaxia ei näkynyt.
mutta eiköhän tässä ollut tapreeksi ensi kertaan byebye ja munch munch.
PS: i have soulsilver with fury XD
Moikka, onpas mukava nähdä taas, vaikkakin eri nimimerkillä :)

Lugia on kieltämättä upea Pokémon ja olisin varmaan itsekin valinnut Soul Silverin, jos en aiemmin olisi omistanut jo alkuperäistä Silver-versiota :) Siispä hankin Heart Goldin. Meikäläinen on pelin jo periaatteessa "läpäissyt" (eli kaikki 16 salimerkkiä kasassa ja Red voitettu) ja nyt olen tehnyt kaikkea ei-niin-tärkeää, muun muassa keräämässä National Dexiä täyteen.

Jep, toivottavasti varjokuvat paljastuisivat jo pian - en malta odottaa! Tyypit taitavat tosiaankin pysyä siinä ruoho-tuli-vesi -linjalla, mutta kieltämättä olisi aika veikeää, jos tyypit olisivatkin jotain muuta :) Heh, Zoroark oli alkuun itselleni pettymys, mutta nykyisin se on ihan OK Pokémon!

Taidan odotella Super Mario Galaxy 2:sta Nintendo Wiille, ilmestynee kesällä. Se on luultavimmin seuraava peli, jonka tulen hankkimaan. DS:lle toivoisin kyllä kans jotain uutta, koska aika Pokémon-voittoisia nuo pelit ovat... Nojaa.

Munchlax näkyy nykyään niin harvoin animessa, että tokihan sitä toivoisi näkevän lisää. Toivottavasti lähitulevaisuudessa :)

NIMI
Simppe 10.5.2010 18:07
morjens. nyt siitä Platinumista...
mistä saa super-rodin?
Super Rodin saa Fight Areasta, kun puhuu Fishing Gurulle. Fight Areaan pääsee, kun on voittanut Elite 4:n.

NIMI
Simppe 1.5.2010 13:15
terve. olisi kiva saada näistä legendaarisista pokemoneitsa tietoja niinku mistä ne löytää esim. platinumissa/hg:ssä/mysterydungeoneissa
Ikävä kyllä Munchlax Maniaan tuskin on tulossa omaa PokéDexiä, koska ensinnäkin sen tekeminen ja lopulta ylläpitäminen olisi erityisen vaivalloista. Kuukauden Pokémonit ovat ainoa varsinainen tietolähde, mitä MM:stä löytyy - katselehan sieltä ensin :)

Sitten kannattaa turvautua ulkomaisiin sivuihin. Serebiistä löytyy hyvät PokéDexit, joiden avulla on helppo etsiä tiettyjen Pokémonien olinpaikkoja.

NIMI
Avri 10.4.2010 11:39
Oho! Myöhäiset onnittelut Munchlax Manialle synttäreistä! Kolme vuotta on kunnioitettava aika, jatkahan samaan malliin. Se on kivaa, että tommoset vanhukset, kuten sä, jaksavat pysyä Pokémonin parissa edelleen! Joskus ala-asteen viimeisillä luokilla/yläasteen alussa kuvittelin kovasti "kasvaneeni" jo Pokémonista yli, mutta onneksi tulin järkiini parin vuoden tauon jälkeen! Haha.

Eipä tässä muuta :)~
Hehee, kiitos :) Eiköhän tässä vielä reippaasti porskutella eteenpäin. Itse muistan kanssa siinä ala-asteen loppupuolella etääntyväni Pokémonista, mutta jokin sai vielä jatkamaan fanitusta - onneksi :)

NIMI
Loeon 9.4.2010 15:19
Hulluja nuo japanilaiset... Eivät viitsi vuottakaan olla kun ovat jo päättäneet julkaisevansa seuraavan pelin x__x

Aiheesta poiketen, isoveljeni isä on Thaimaasta...

Ja taas hyppypomppu; saan vihoviimein joululahjani, enää pari viikkoa :'D On tätä odoteltu, mitäs, 5 kk... Saisi kyllä olla vähän jotain kylkiäistä mukana, hiukkasenko nirhisin ne tyypit jos sieltä tulee jotain mitä en tilannut.

Ainii, sie et tiiäkkää mitä minulle ois Kiinasta tulossa!

Isoveljeni on huolissaan siitä, että sieltä tulee Ling-Ling Ling kolme vee.

Mutta siis sieltä tulee nukke. Eikä ihan mikä tahansa vaan kahdensadanviidenkymmenenkahdeksan euron nukke. Tarvikkeineen siis. Pitkä sana, hauska kirjottaa... Pelkkä nukke ois maksanu 172€ näin äkkiä muistellen, mutta eihän sitä kehtaa nakuna näytellä.

Niin siis tämmöinen: http://www.dollzone.es/en/prod.php?id=723&uid=2601

eri vaatteilla ja hiuksilla vaan. Ja luultavasti myös eri silmillä, jää nähtäväksi :3 Ois tommoset siniset tietty hienot. Kasvot saattaa mennä muokkaukseen.. Kyseessähän on BJD nukke, lue lisää: hartsilapset.fi

Mitenköhän mikään tästä liittyy yhtään mihinkään... Olkoon, väsyttää + tylsistyttää = hölmöjä viekkuviestejä. Mutta minäpä tästä lähden isän luokse, tsau!
Heh, kaipa sitä täytyy takoa kun rauta on kuumaa :)

Woah, onpas harvinaisen arvokas nukke! Mutta siltä se näyttääkin :) Tulee varmasti olemaan vaalittu hankinta ja arvokas keräilytavara. Hieno hankinta, jos vain rahaa riittää...

NIMI
Jumiukko 7.4.2010 14:18
miten HG:ssä saa sen Snorlaxin pois siitä Diglett Caven edestä??? Miten pääsee Pewteriin? Ku oon jo voittanu Kantosta Mistyn, sen sähköjäbän, ninjan, ruohonukon ja sen tyypin miltä saa sen Marsh badgen.
Pewteriin pääsee Diglett's Caven kautta, ja sinne puolestaan pääsee kun saa Snorlaxin pois luolan sisäänkäynnin edestä.

Snorlaxin saa herätettyä, kun on selvittänyt Kanton sähköongelman Power Plantilla ja saanut Lavender Townin radiotornista kortin, jolla kuunnella radiota. Kun olet saanut radion kuulumaan, etsi radiolta PokéFlute-taajuus ja soita sitä, kun kohtaat Snorlaxin. Näin Snorlax herää ja pääset ottelemaan sitä vastaan, jonka jälkeen se siirtyy pois luolan edestä.

NIMI
Simppe 1.4.2010 10:46
nii.

miten HeartGoldissa löytää silver windin???
Heart Goldissa Silver Wingin saa vasta kun on päässyt Kantossa sijaitsevaan Pewter Cityyn. Rainbow Wingin saa Goldenrodin radiotornista.
Soul Silverissä nämä ovat päinvastoin :)

NIMI
Simppe 29.3.2010 21:10
jep! olisin todellakin musertutunut jos ei olisi löytynyt! olin odottanut peliä jostain joulusta asti!

joo, nyt löytyi...
Heh, onneksi kaikki kävi kuitenkin parhain päin :)

NIMI
Simppe 28.3.2010 22:03
Kävin hommaamassa tuon HG:n heti perjantaiaamuna. Kolme kauppaa kävin läpi ja vasta siitä kolmannesta löytyi!

Noh oikea asia on tämä: olen voittanut ekan salipäällikön, mutta en sitten pääse jatkamaan matkaa. Mitä pitäisi tehdä?
Onneksi peli löytyi! :) Toivottavasti olet nauttinut. Ensimmäisen salipäällikön jälkeen tulee suunnata etelään, kohti Azalea Townia.

NIMI
Loeon 27.3.2010 12:35
Woot! Mahtavaa kun on tuo uusi peli nyt, tykkään paljon, mutta omasta mielestäni se vanha kunnon Crystal on parempi, vaikka tuossa on kyllä paljon kivempi juoni :)

Olin ensin ihan ihmeissäni sen Pokewalkerin kanssa, ensimmäisenä luin sen ohjekirjasen ja johan valkeni :D Ensin tosin kauhistelin sitä ohjekirjasen kokoa...

Mahtavaa, että itse pelinkin ohjeet ovat suomeksi kun niin harvoista peleistä suomenkielisiä ohjeita löytää. Itse osaan enkkua lähen täydellisesti, mutta jotkut nuoremmat(tai vanhemmatkin) pelaajat voivat joutua vaikeuksiin ymmärtämisen kanssa. Itse katsoin vain ohjeet pläräten läpi, perus jutut kun osaa vallan mainiosti ja itse opin paremmin kokeilemalla.

Sitä olisi ollut ihan paniikissa jos ei olisi aiemmin pelannut Crystalia, sillä jotkin jutut ovat onnekseni samalla tavalla kuin vanhassa pelissä ja pääsee nopeammin eteenpäin! Toki olen siinä matkalla kouluttanut pokemonejani, mutta kovin monia en ole vielä pyydystänyt niinkuin yleensä teen. Valitsen nimittäin pokemonit sen mukaan mitä on vastassa, mutta Eliteen tietenkin kaikkein vahvimmat ja teknisesti parhaimmat!! Crystalissa vedin Eliten viiteen kertaan läpi ilman potioneita ym.(tosin PPt joutuivat koville, joten niihin sitten pientä avustusta) kun Typhlosion oli 96lv ja kaikki voitti yhdellä iskulla xD Ja olisi edelleen, mutta tiedot ovat vanhalla tietokoneella. Pitäisi joku kerta käydä nappaamassa ne tänne uudelle koneelle... Siellä olisi se kiva Persian :/

Noh, minä häivyn takaisin hakkaamaan nappeja, pelihetkiä!
Itsekin pidän Heart Goldista kovasti! PokéWalkerin kanssa olin itsekin hetken ymmälläni, mutta loppujen lopuksi se on aika yksinkertainen vekotin.

Jep, suomenkieliset ohjeet vihjaisevat pelin version myös olevan se oikea, eli ei mikään amerikkalainen. Kieltämättä alkuperäisten G/S/C-pelien pelaaminen on auttanut paljon, sillä yllättävän hyvin muistaa mitä seuraavaksi tehdä ja minne mennä jne. Tosin onhan näihin peleihin lisätty vaikka mitä uusiakin juttuja, ettei ihan tylsäksi pääse käymään :) Pelihetkiä myös sulle!

NIMI
Avri 27.3.2010 10:14
Moikka! - taas. Huomaatkos, olen alkanut ryhdistäytyä vieraskirjaan kirjoittajana. En tiedä sitten toivotko sitä vai et, mutta tästä taas saat vähän viestiä :D!

Mitenkäs HeartGold? Itseäni alkoi vähän torstai-illalla ja perjantai-aamusta kauhistuttamaan, että mitäs jos nuo pelit eivät olekaan niin erikoisia tai hyviä, mitä on odotettu ja ihkutettu. En tiedä susta, mutta meikä voi todeta HG:n olevan paljon enemmän, mitä edes ajattelin! En tiedä milloin olisin ollut näin innoissani! Heräsin aamulla jo seitsemän aikaan (mitä pirua...), sitten pakollinen joka aamuinen kuntopyöräily, kylmä virkistävä suihku ja nyt olen valmis pelaamaan! Ihana tunne, kun maitohapot jyllää jaloissa, tuli pyöräiltyä tosiaan täysillä se peruskilometri määrä, että pääsisin mahdollisimman äkkiä pelaamaan, haha! Talvella päästän kunnon aina vähän lössähtämään, mutta onneksi tulee sentään kuntopyöräiltyä.

Mutta mitenkäs sulla, onko HeartGold ylittänyt odotukset, alittanut vai onko sitä samaa tasoa mitä ajattelitkin sen olevan? Aah, omasta mielestäni ihan mahtava. En ole vielä edes Violet Cityn salia hoitanut, kun on vähän tiimisuunnitelmat kesken. Spinarakin pyydystin ensimmäisenä ja se taitaa jäädä tiimiin, se on aika söpis! Tiimissä on myös Rocky-Onix (se vaihdosta saatava), mutta äh, en tykkää sen overworldspritestä yhtään.

Mutta hyvää pelailua (:! Koitahan vähän lukea sitä saksaakin, hah!
Hei taas! Ainahan se on mukavaa, kun saa viestejä :)

Heart Goldia pelailenkin tässä parhaillaan, haha, Ecruteakiin jo ehtinyt. Tiiminkin olen saanut jo kokonaan kasaan (kiitos teikäläisen) - viimeisin lisäys oli tuo Billiltä saatu Eevee. Ecruteak on todella näyttävä, oolalaa. Pokéathlon on muuten kans tosi kiva! Toistaiseksi en ole pettynyt peliin ollenkaan. Hieman kyllä Goldenrodissa tuli sellainen olo, että onpas taas ahdattu liikaa juttuja, mutta muutoin on mielipide pelistä pysynyt kyllä reippaasti plussan puolella!

Kiitos samoin, ja ainiin, se saksa! Heh, ehkäpä mun on hyvä lukea tänään jo jotain, eikä jättää kaikkea huomiselle...

NIMI
~SL~ 26.3.2010 14:24
Heipä hei, Munchy! Nyt on aivan pakko kysellä tuntemuksia uutukaisesta HeartGoldista. Eli miltä nyt tuntuu? :D Turhaan ehkä edes kyselen, koska tietäähän sen, että tunne on aivan mahtipontinen- ehkä jopa enemmänkin! Itse en tänään meinannut pysyä nahoissani psykan kokeen aikana kun pohdiskelin kuinka tämä sairaaan pitkä odotus päättyy tänään. Ihan hyvä kuitenkin, että tilasin tuon jo ennakkoon, mutta Johtoon pääsen vasta ensi viikolla, eli pitäisi viikonlopun yli odotella. Enköhän mää kestä.

Figuurin kuitenkin sain jo tänään ja Arceus tuli. Ho-Ohia toivoin, mutta eipä tuo haittaa. Niin, on tässä meikällä toinenkin ilon aihe kun sain nuo ylppärit vihdoinkin päätökseen :D Paremminkin olisi voinut mennä, mutta läpi meni ja lakki tulee. Muistaakseni siulla taisi olla maanantaina vielä saksa, vai muistanko väärin o_O No joka tapauksessa tsemppiä, onnea ja kaikkea mahdollista :)
Hehe, tuntuu loistavalta :) Peliä tuossa jo vähän aloittelin ja vaikuttaa todella hyvältä! Tuntuu, ettei millään osaisi pitää näppejään siitä erossa!
Jep, viikonloppu menee hujauksessa! Oikeastaan olisi ollut parempi, jos olisin itsekin hankkinut pelin vasta ensi viikolla - tuota saksaa olisi tullut ehkä luettua enemmän...

Ai, figuuriko tuli jo etukäteen, siistiä :)
Jep, saksa on vielä maanantaina, ei millään jaksaisi lukea! Mutta onneksi se sitten päättää omalta osaltani yo-kirjoitukset - sitten voi ottaa rennosti!

NIMI
Avri 26.3.2010 9:32
Tänään! Vihdoin! :D
...
...
...
...
...
...
...
...
ehtaa spämmiä ;)
Hahaa :D Odotus on vihdoin päättynyt, jes! Oman pelini sainkin jo, ja tämä tunne on huumaava!

NIMI
Loeon 25.3.2010 19:34
Sieltä se tulee, huomisiltana on peli kourassa, aivan sama vaikka joutuisin hyppäämään puijon divarin ikkunasta sisään!

Joululahjaanikaan ole vielä saanut, kolme ja puoli kuukautta olen odotellut ja nyt tuli 10. päivä pahoitteluja viivästyksestä... Yksi hyvä puoli tässä saattaa olla; ne saattavat lähettää "ylimääräistä" tavaraa mukana. Saisivat lähettääkkin, ei haittaisi yhtään... >3

Huomista odotellessa! Ja hei, nyt tulikin uusi idea mieleen: sinähän voisit tehdä peliarvosteluja niistä pokemon peleistä jotka omistat! Nuitahan on jo sen verran sinullekkin kertynyt. Vai olenko minä sitä jo sanonut... Äh, ihan sama, tee semmonen :'D

Pelihetkiä!
Puijon Divari taitaa olla minunkin valintani pelin hankkimiseen, huomista on kyllä odotettu!

Mikäs sulle on joululahjana tulossa? Onneksi saat kuitenkin hyvitystä :)

Tuonne Pelit-osioon olen jo tavallaan kirjoitellut kommenttejani peleistä, tosin ne ovat niin pinnallisia ja nopeasti suherrettuja, että kenties pitäisi ihan kunnolliset arvostelut tehdä...

NIMI
Simppe 24.3.2010 21:19
ihan kohta ne ilmestyy!
en osaa päättää kumman ottaisin! :s
ihan tärisyttää!!
Heh, onhan tässä vielä muutama yö aikaa päättää :) Kieltämättä vähän jänskättää!

NIMI
Saana 24.3.2010 15:39
Mooi!
Taas tänne törmäsin, tosin nyt osallistumisen merkeissä. :D Eli Twingers jos awardiin pääsisi osallistumaan, kiitoooos.

HeartGoldia odotellessa,
~ Saana
Sehän passaa, lisään sinut heti mukaan!

NIMI
Avri 23.3.2010 11:01
Hjellou taas!
HeartGold ja SoulSilver sen kun lähestyvät ja sen kunniaksi päätin vähän kiriä blogi-projektin kanssa, jotta saan heti perjantaina iskettyä sinne juttua tuon parin kuukauden suurimman odotuksen päättymisestä. Käy joskus vilkaisemassa, jos ehdit, vaikka eipä siellä ole nyt muuta kuin perinteinen aloitus :P. Layoutti on viel oikeen perusvalmispohja, mutta ajan kanssa sitä kunnostetaan.

Mitenkäs kirjoitukset ovat nyt menneet sillä go-with-the-flow -asenteellasi :D? Että jäikö ihan hyvä fiilis niistä käteen vai vähän karumpi :P? Itselläni alkaa tuo kirjoitusrumba varmaan ensi syksynä, aluksi ajattelin jo aloittaa nyt keväällä, mutta ei siitä sitten mitään tullut. Matikan nyt ainakin taidan tuolloin syksyllä hoitaa pois alta, mahdollisesti myös englannin. Muut jääkin sitten keväälle.

En edes muista milloin olisi viimeksi näin kovasti uusien pokémonpelien julkaisu innostanut! Varmaan silloin kun Diamond ja Pearl julkaistiin, vaikka nyt tuntuu tietty siltä ettei tämmöistä innostusta ole ollut koskaan. Meitsillä on tiimisuunnitelmat edelleen ihan kesken, ääk! Feraligatr ja Mamoswine ovat oikeastaan ainoat täysin varmat joukkuelaiset... Ja edelleen on ajatuksissa, että vaihdan lähes koko tiimini toisenlaiseen Johtosta Kantoon siirtyessä, oo.

Eipä muuta!
Perjantaina se riemu kyllä tosiaan repeää! Oijoi tätä jännitystä. Kävin tsekkaamassa tuon blogisi ja näyttää kyllä varsin mainiolta! Taidanpa alkaa seurata ihan aktiivisesti :)

Go-with-the-flow -asenne ei toistaiseksi olekaan niin hyvä asia kuin luulin :D Viime perjantain maantiedon koe meni nimittäin vähän niin ja näin, mutta onneksi se on nyt ohi. Enää pitäisi matematiikka ja saksa suorittaa, mutta onneksi ne ovat vapaaehtoisia, eli ei tarvitse stressata niin paljoa. Kirjotukset on kyllä hyvä hoitaa erissä, syksyllä + keväällä taitaa olla se yleisin kaava.

Heh musta tuntuu, että edes D/P:n julkaisun aikoihin en ollut näin innostunut! Saa tosin nähdä, miten kauan tämä innostus kestää pelien julkaisun jälkeen... Tiimit sun muut on mulla jo valmiina, odotan innolla erityisesti Qwilfishin ja Mamoswinen käyttämistä!

HG/SS:n jälkeen seuraava hypetyksen aihe taitaakin olla 5. sukupolven pelit, eihän tässä ehdi välillä edes rauhoittumaan!

NIMI
Simppe 22.3.2010 21:34
heh... mulla on suunnitelmissa mennä heti ostamaan kun kauppa aukee. jos silloin ei ole tarpeeksi rahaa niin vippan iskältä xD
Heh, itsekin pyrin menemään mahdollisimman aikaisin :) Toivottavasti pelejä löytyy!

NIMI
Loeon 20.3.2010 21:02
Siellä se julkaisupäivä häämöttää... Kauhia. Itse ostan pelin heti perjantaina, menen nimittäin isän luokse ja siinäpä se on helppo käydä matkalla Kuopiosta mukaan nappaamassa ;3

Enjoylta tuon pelin pystyi jo tilaamaan, maksoi sen 56€ ja risat, joten kaupassa hinta voi olla korkeampi... Tai jos kyseessä oli ennakkotilaus niin matalampi, mutta empä minä sitä niin tarkasti ruennut tutkimaan. Mutta oli miten oli, tuo peli löytyy pian kokoelmastani!

Tuosta seuraavasta lataustapahtumasta sen verran, että tiedätkö kuinka se toimii? Tai siis... Kaipa se menee samalla tavalla kuin aiemminkin, mutta kuinkas walker sen sitten huomaa? Onko siellä jotain kummia sensoreita vai... Voi olla hölmö kysymys, muttakun minä olen laiska enkä jaksa etsiä netistä. Lisäksi mun pitäis valmistella äikän esitelmää, pitäisi 10min lässyttää siellä luokan edessä kaikkea kummaa :''D

Taidan tehdä ihan suosiolla muistitikulle kansion johon laittelen kuvia ja näytän niitä sitten pikkuhiljaa valkokankaalla samaan aikaan kun lässytän ja saan kympin, MUAH. No en saa kymppiä, mutta tuo kuva juttu pitää varmaan toteuttaa, muuten siitä tule yhtään mitään kun kukaan tajua mistään mitään xD

Joo, tosi mielenkiintonen viesti taas :'3 TMään pitäisi vaihtaa ulkka... Mutta jeah, jatkot~
Heh jep, eipä tarvitse kauaa enää odotella. Itsekin taidan sen heti julkaisupäivänä hankkia, mahdollisimman aikaisin. Mutta tuskin sentään kauppojen ovien taakse menen odottelemaan...

Pelin on parempi maksaa alle 60 euroa, sen verran olen siihen nimittäin varannut. Jos maksaa enemmän niin taitaa jäädä hankkimatta - ainakin toistaiseksi.

Taitaa mennä ihan samalla tavalla kuin aiemmatkin Wi-Fi -lataukset: lataat sen Mystery Giftin Wi-Fi-toiminnolla ja pelin kaupassa oleva mies antaa sinulle sitten tämän alueen. Seuraavan kerran, kun yhdistät PokéWalkerin, niin alue on siellä.

Kuvat on aina plussaa, tuovat esitelmiin vähän eloa :) Tsemppiä projektiisi!

NIMI
~SL~ 19.3.2010 16:17
Heh, nyt olen jotenkin oppinut ottaa tavaksi käydä sivuillasi useammankin kerran viikossa :D

Huhhuh, nyt on se mantsakin sit ohi, vihdoinkin! Olin kyllä positiivisesti yllättynyt, ei ollut onneksi hirveän ylivoimaisia kysymyksiä, mutta kaikki paikkatietoa koskevat kysymykset heivasin saman tien, koska kyseisestä kurssista en muista paljoa mittää ja luinkin sen kirjan vain kerran :) Hirveästi ei sen jälkeen valinnan varaa jäänyt, mutta löysinpä onneksi kuusi sopivaa kysymystä, joihin oikeasti sain lopulta jotain tekstiä, toiseen jokeritehtäväänkin meni about kolme sivua :D Jotain asiavirheitä omista vastauksista varmasti löytyy, jotka vähäsen laskee arvosanaa, mutta eiköhän tuo läpi ainakin mee

Viimeistään tässä vaiheessa alkaa perhoset pyöriä mahassa, enkä puhu nyt mistään ylppäreistä X) Alkaa tämäkin odotus lähentyä (viimeinkin) loppuaan, kun HG/SS tulevat viikon päästä! Joo, meikällä ei todellakaan ole mitään muuta ajateltavaa kuin pelit, joita tässä ollaan odoteltu jo monta vuotta. Oma joukkue on melkein jo suunniteltu, mut jotain saattaa ehkä muuttua. Pitää vaan katsoa jokaiselle pokélle vielä hyvät naturet ja siinä se. Sitten meitsi on valmis Johton valloitukseen :P
Hei, mukavaa että käväiset :)

Jep, onneksi on ohi! Taas menee mielipiteet vähän ristiin, koska mun mielestä oli ihan älyvaikea koe :P Voi tosin johtua siitä, että lukeminen jäi vähän vähemmälle... Itsekin jätin paikkatietokysymykset suosiolla pois, koska en lukenut niihin liittyvää kirjaa ollenkaan (ups). Tuntuu, että koe meni kyllä melkoisesti penkin alle: en saanut mihinkään vastattua kunnolla ja jokaiseen tehtävään tuli hikiseen sen yhden sivun verran tekstiä... Nojaa, saapa nähdä kun tulokset tulevat.

Ihmettelen, että olen jaksanut odottaa näinkin kauan... Enää viikko! Huhhuh, en malta odottaa! Itselläni on tiimit sun muut jo valmiina, ei kun peli vain kouraan ja menoksi :)

NIMI
Simppe 15.3.2010 21:40
tiiäktö,Munhy, paljonko tämä peli tulee maksamaan? kun aion tehdä töitä rahojeni eteen. pitäisi tienata 30 €/20€ riippuen siitä mitä maksaa 12 päivässä:O! tähän asti minulla on vasta tuosta tavoitteestani 2.20€. (koska minulla on jo säästöissäni 30 €)

ja muuten, nappasin Platinumissani Palkian ^^

Olenko nyt siis ymmärtänyt oikein, että Heart Goldissa on pokeja joita Soul Silverissä ei ole ja toisin päin?
Tarkoitatko HG/SS:ää? Veikkaisin pelien pyörivän siinä 50-60 euron tuntumilla, en osaa kyllä tarkemmin sanoa. Hinnat voivat myös vaihdella eri kauppojen välillä. Suurinpiirtein tuollaista uskoisin niiden silti olevan.

Onnea Palkiasta :)

Jep, pääasiassa Pokémonit ovat samat, mutta peleistä löytyy myös pieni joukko Pokémoneja, joita toisesta pelistä ei löydy ja päinvastoin.

NIMI
~SL~ 15.3.2010 16:23
Heissan! Pitää ny vähäsen kysellä tuntemuksia tuosta esseekokeesta. Aiheet olivat osaltaan ihan kivoja, oli hirmu vaikee päättää mistä kirjoittaa... mutta jossain välissä kadotin innostuksen ja inspiraation kokonaan, ajatukset harhaili vähän vaikka missä, ja siinä jossain vaiheessa aloin jopa pohdiskelemaan HeartGoldiin tiimiä vähän tarkemmin kun en siinä parhaimmassa kirjoitusvireessä ollut, hah :D

Hengissä kuitenkin tuosta selvisin, mutta kirjoitelmasta tuli kylläkin niiin kämänen, etten odota saavani tuosta kuin max. 35 pistettä, todellakin alle oman tason... mutta yks poies alta, neljä jäljellä. Tällä viikolla on vielä pitkä saksa ja maantieto, jeejee

Eipä tässä sen enempää, pittää pikkasen tälläkin asialla kiusoitella, sori... ;P
Moi! Mun mielestä esseekokeen aiheet oli kaikki yllättävän vaikeita, tai ainakin mulle. Tuntui, etten oikein mistään osannut kirjoittaa mitään. Uusavuttomuus olikin sitten se varmin nakki :D Ajatukset tosiaan harhaili vähän missä sattui - ja HG/SS:ää tuli mullakin ajateltua *vihellys*

Loppujen lopuksi esseekoe tuntui menneen ihan nappiin, mutta omiin tuntemuksiin ei koskaan kannata luottaa... Itse toivoisin saavani jotain 35-40 pistettä, se vastaisi omaa tasoa aika hyvin. Minulla on vissiin enää kolme koetta jäljellä, maantieto näkyy olevan sama. Saksan kirjotan kanssa, mutta lyhyenä :)

Seuraava keskustelun aihe lieneekin maantiedon koe sitten perjantain jälkeen :D Näkyillään, morjens!

NIMI
Saana 14.3.2010 22:49
Tää ei oo totta!
MM on vieläkin pystyssä? Vau! Muistan vaan niin elävästi, olisiko ollut vuosi 2005 kun olin tämän yhteydessä olevassa hoitolassa hoitamassa. :) Tykkäsin paikasta todella paljon, vieläkin MM jaksaa yllättää! Aivan upeasti paikka vieläkin pystyssä, jatka ihmeessä samaa rataa! \o/

~ Saana (silloinen Taapero)
Moi Taapero! Muistankin sut vielä Munchyn Hoitolan ajoilta :) Siitä on jo aikaa, huhhuh kun aika rientää! Mukavaa kun kävit piipahtamassa, törmäillään vielä!

NIMI
Loeon 13.3.2010 13:33
Voi kuinka innoissani olenkaan; latasin juuri tuon Pikachu colored Pichun 8D Arvaan että sinäkin oletkin jo käyttänyt tämän tilaisuuden hyväksesi... Itse en ole ehtinyt, ja eilen illalla iski paniikki, että ei herrajumala, mitenkäs kauan se olikaan ladattavissa.

Noh, seuraava investointi olisi sitten se HGSS, päättäisin vaan kumman otan. Tosin meinasin ottaa sen jossa oli Growlithe(en muista kumpi se on xD), kun se on omasta mielestä mieluisempi kuin Vulpix. Sitäpaitsi kaveri ja hänen siskonsa hankkivat eri versiot joten heiltä sitten pummaan pokemoneja jotta saisin tuon pokedexin täyteen ;)

Mutta. Tästä tuli nyt lyhyt ja typerä viesti, kun on vähän kiire: lähdetään isän kanssa pitkästä aikaa ampumaradalle, toivottavasti tästä tulee vapauttava kokemus, enää yks päivä lomaa jäljellä ja olen edelleen kamalan väsynyt.

Noh, hyvää päivänjatkoa!
Heh juu, taisinpa ladata heti ensimmäisenä päivänä :) On se mukavaa, kun shiny-Pichu annetaan noin vain tarjottimella.

Jep, niin se odotus vain pikkuhiljaa päättyy. Growlithe on nyt äkkituntumalta muistaakseni Heart Goldissa, mutta se sietää vielä tarkistaa!

Tosiaan, nythän se hiihtoloma on jo loppua kohden. Toivottavasti on ollut mukava loma, ja ampumarata on varmasti vapauttava kokemus! :D

NIMI
~SatoshiLuver~ 13.3.2010 12:59
Kirjoitellaanpa vähäsen kuulumisia tältäkin suunnalta, ja viekkuihin on muutenkin mukava kirjoitella, ehehe. Mitäpäs sinne päin kuuluu? Täällä meikä on epätoivoisesti yrittänyt lukea kirjoituksiin, mutta jostain syystä se ei ole tällä viikolla ottanut onnistuakseen. Nyt vasta tajuan, kuinka ärsyttävään paikkaan hiihtoloma on täällä Itä-Suomessa isketty. Joten päivät ovat kuluneet siihen malliin, että joko olen purkamassa höyryjä ulkona, hakannut päätä seinään/pöytään tai pelannut jotain mukavaa Poképeliä. Innostuin taas vaihteen vuoksi pelaamaan tuota Pokémon Ranger: Shadows of Almiaa ja pidän Platinumista vähän aikaa taukoa. Eikä olekaan enää pitkään, kun HG/SS:kin tulevat, 13 päivää!! Ei voi olla totta, että olen edes jaksanut odottaa näiden julkaisua. Tulevat takuulla olemaan yksiä parhaimpia Pokémon-pelejä ikinä, näin minun mielipiteeni mukaan. Pikkasen vain kyrsii, että noiden julkaisupäivä on just tuolloin jolloin miulla on psykan yo, enkä varmastikaan malttaisi tehdä sitäkään koetta kunnolla koska olisi hirmu kiire juosta metsästämään sitä omaa HeartGoldia. Niinpä oli pakko ennakkotilata se, niin saan ainakin tehdä sen psykan kokeen rauhassa. Tiimisuunnittelukin alkaa olla jo loppusuoralla. Vielä tosin kamppailen sen startteripokémonin valinnan kanssa. Aina on ollut vaikea päättää, ottaisinko Chikoritan vai Cyndaquilin :D Joo, lopetellaanpa tältä erää, pitäisi tässä viikonlopun aikana kerrata jotain äikän juttuja tuota esseekoetta varten. Mahtaa varmasti mennä tosi hyvin :P Mutta tsemppiä ja voimia sinnekin kirjoituksiin. Kyl sie niistä hyvin selviät ;)
Morjens, kiitos kuuluu ihan hyvää. Nyt olen pitkästä aikaa päättänyt olla viikonlopun kokonaan kotona ja panostaa noihin kirjoituksiin (hyvinpä se on alkanutkin, kun olen tässä koneen ääressä istunut jo monta tuntia). Ehkä se tästä!

Jep, en malta pysyä housuissani kun odotan HG/SS:n julkaisua niin paljon! Se tulee ehdottomasti olemaan mieletön pelikokemus! Itsekin olen sitä mieltä, että on varmasti Pokémon-pelien kermaa.
Heh, mulla ei onneksi ole julkaisupäivänä koetta, mutta saksan yo kummittelee sitä seuraavana maanantaina. Ei taida lukemisesta tulla mitään, kun Heart Goldia paukuttelen koko viikonlopun. Enkä millään haluaisi jättää pelin hankintaa vasta maanantaille, joten taidan ottaa sen riskin, että saksan kokeeseen lukeminen jää vähemmälle.

Mä taidan suosiolla jättää sen äidinkielen kertaamisen huomiselle ja tänään keskityn maantietoon. Äidinkieli on kyllä mun kohdalla aina ollut vähän vaikeaa, mutta kun ei tänään innostaisi yhtään lukea sitä. Hei mutta tsemppiä kanssa sulle, eiköhän me molemmat selvitään :)

NIMI
Avri 10.3.2010 16:53
No moikka moi Munchy! Pitkästä aikaa.
Haa, tulee aina niin hyvä mieli kun kattelee näitä sivujasi. Jos jossain välissä vaihdat layouttia, niin teehän siitä vähintään yhtä hyvä >:D
Kouluttelen juuri breedaamaani Turtwig shinyä. Sen hankkimiseen menikin pieni ikuisuus, mutta lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Muutenkin just järkkäilen kivaa tiimiä, jonka siirrän Battle Revolutioniin. Ajatuksena oli alkaa nauhoitella otteluita ja pistää ehkä youtubeenkin jotain. Saas nähdä miten ehtii, kun HG ja SS:kin tulee PIAN! Vähän jännittävää, olen onnistunut pitämään tarinalliset spoilerit piilossa, joten en tiedä mitään näistä uusista Rakettiryhmän jäsenistä... Ja muutoinkin, G/S/C:llä on niin erityinen tunnearvo, mahtavaa päästä sitten pelaamaan näitä remakeja. Kattelin vähän videota noista peleistä ja täytyy sanoa, että graafisesti Diamond ja Pearl todellakin kalpenevat niiden rinnalle! Perusulkonäkö nyt on sama, mutta yksityiskohtia, tyylittelyjä ja värejä on kivasti enemmän.

Ja tässä kohtaa muistuikin mieleeni, etten ole saanut edes Platinumia läpi, itse asiassa vasta neljä merkkiä omistan. Haha. Tiimikin muuttunut aika kovasti, aluksi piti olla Cloyster, Yanmega, Tangrowht, Gliscor, Lickilicky ja Probopass, mutta nyt tiimissä on/tulee Cloyster, Blastoise, Abomasnow, Cradily, Aerodactyl sekä Vespiquen/Venusaur. Jepjep.

Oma poképrojektini on alkanut vähän enemmän edistyä. Alunperin meitsin piti alkaa vääntää turhankin laajaa sivustoa, mutta nyt oon päätynyt muotiblogien aikakauden innoittamana muovaamaan ideani blogi muotoon :P. Täytyy kattoa, jos saisi ulkoasun nyt viikonloppuna kuntoon. Ajatuksena olisi pistää blogi täyteen ihan täysin turhaa lätinää meikästä ja omasta pokétuksestani, vähän uutisia, lisää mielipiteitä, kertomuksia ja hiukan asiasisällöllisimpiä artikkeleja rennolla menolla höystettynä. Lähinnä teen koko hommaa itelleni, mutta voin mainostaa vähän blogia täällä sun vieraskirjassa joskus, niin voit sitten käydä kurkkaamassa.

Tulipa nyt taas lätistyä ITSESTÄNI. Mukava puheenaihe, hah.
Mitäs Munchyn lukulomaan? Tainnut mennä enemmänkin pokélomaksi :P.
Moikka! Heh joo, mulla tuli tänään mieleen (mielestäni) loistava idea uuteen ulkoasuun, mutta en tiedä uskallanko siihen koskaan vaihtaa, koska tätä nykyistä on niin moni kehunut toimivaksi :P Voisin ehkä pystyttää jonkinlaisen beta-testauksen, ja kävijät saisivat päättää, kumpi ulkoasu olisi parempi. Hmm!

Mä tässä olen jo pari päivää paukutellut Platinumia yrittäen breedailla itselleni shiny-Zubatia. Vielä ei ole onnistanut ja luovuttaminen on käynyt mielessä jo monesti, mutta ehkä se sieltä vielä joskus ilmestyy.
Jep, odotan innolla HG/SS:n julkaisua! Itsekin olen yllättävän hyvin välttynyt sen suuremmilta spoilauksilta (mikä on todella ihmeellistä, koska yleensä tiedän kaiken kaikesta jo etukäteen ja peli jää siten vähän tylsäksi). Pääasialliset jutut tiedän kyllä, mutta eiköhän kaikki :) Ei enää kauaa!

Mulla on puolestaan tuossa alkuperäisessä Pearlissa muuttunut tiimi useaan otteeseen. Nyt sen pelaaminen on tosin jäänyt vähän jäihin, koska olen naputellut tuota Platinumia lievittääkseni HG/SS:n odottamista. Pearlin tiimi taitaa koostua nyt sellaisista Pokémoneista kuin Chatot, Rhyperior, Cherrim, Houndoom, Masquerain ja Politoed.

Kuulostaa tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta tuo sun projektisi! Odottelen innolla lopputulosta :) Tule ihmeessä jättämään linkki, kun saat sivut valmiiksi!

Lukuloma on tosiaankin kääntynyt enemmän pokélomaksi - ensi maanantaina pitäisi jo ensimmäistä yo-koetta olla tekemässä. Hrr, ajatuskin kammottaa. Onhan tässä vielä jonkin verran aikaa lukea, mutta veikkaan, etten ehdi kaikkea suunnittelemaani siltikään kerrata. Nojaa, täytyy ottaa sellainen go-with-the-flow -asenne ja yrittää lukea niin paljon kuin ehdin (/jaksan) ja yrittää vain tehdä parhaani kokeissa :) Ehkä mä sillä selviän.
Nyt on Pokémonin suhteen paljon kaikenlaista, että se väkisinkin vie keskittymisen pois koulukirjoista. Viides generaatio ja tosiaan tuo HG/SS:n julkaisu, oolalaa.

NIMI
Simppe 4.3.2010 19:37
ihan ok poke. käytän sitä kumminkin vain "salaisena aseena" hätätapauksissa
Ahaa, selkis :)

NIMI
Simppe 3.3.2010 0:04
Minäkin kävin lataamassa Arceuksen Lauantaina. Tällä hetkellä Tiimissäni ovat:
Charizard lv 46
Dialga lv 88
Arceus lv 100
Keksi~Vapoeron lv 80
Miltäs Arceus tuntuu? :) Tiimisi näyttää hyvältä!

NIMI
Tsukime 28.2.2010 15:45
Anteiksi etten ole käynyt täällä pitkään aikaan Munchy. Siis viekutelemassa. Muuten latasin eilen tuon Arceuksen jippii ja se on ihan uuberi. Mitäs munchille kuuluu.
NIipä kaikki ei voi pitää kaikesta. Itse en ollut aluksi kiinostunut noista mario peleistä mutta nykyyän ehkä vähäsen (lähinnä noista RPG:eistä X3) I have epicness. Jahass että olet oikea nintendo fanboy. NIin minäkin (tai itseasiassa fangirl.) I hawe fury (toivottavasti tiedät mitä tarkoitan jos ett tiiä niin toi "i have fury" on yhen mun lemppa nintendo hahmon kenties tunnetuin citaatti).
bye bye ens kertaan ja munch munch
Kiitos kuuluu ihan hyvää :) Itsekin ajattelin käväistä tuon Arceuksen lataamassa, jos vain suunnitelmat sen sallivat.

Hehe juu, Nintendoa kannatan, pleikkareita sun muita en omista enkä tule omistamaankaan :) Kuulostaakin tutulta tuo sitaatti, hmm...

NIMI
Simppe 25.2.2010 10:58
no eihän kaikki voi pitää kaikista!

kiva kuulla!
Näin juuri :) Heart Goldia/Soul Silveriä odotan kuitenkin innolla.

NIMI
Simppe 24.2.2010 22:16
joo. innostus näihin mystery dungeoneihin lähti siitä kun tässä poke-lehdessä oli tieoja mystery dungeon explorers of time. ds-peleistä poke-pelini ovat noin yksi viidesosa, mutta olen omistanut laitteen jo vuodesta 2006...

muuten olen uudistanut sivunu täysin. olisi kiva jos ehtisit käydä kurkkaamassa ^^
Itse en jostain syystä ole innostunut Pokémon Mystery Dungeon-peleistä. Omistan vain yhden pelin (Blue Rescue Team), mutta kenties tulen hankkimaan lisää vielä joskus tulevaisuudessa :)

Tsekkasin sivusi ja näyttää mahtavalta!

NIMI
Simppe 23.2.2010 22:28
löysin jo tiedon! ^^
Ok!

NIMI
Simppe 23.2.2010 22:23
ja muuten mistä tälläisen wonder cardin saa?
Taisit sen tiedon jo löytää ylläolevan viestin perusteella :)

NIMI
Simppe 23.2.2010 21:08
Selvä! itse aion hankkia tämän soul silverin. ja muuten minäkin omistan platinumin ja leaf greenin, sekä kaikki pokemon mystery dungeonit ^^
Sultahan pelejä löytyy :) Itseltäni löytyy myös jonkin verran, seuraava hankinta lienee tuo Heart Gold sitten.

NIMI
Marle 23.2.2010 18:49
Olen ollut jonkin aikaa tietoinen sivustasi ja nyt päätin sitten vieraillakkin täällä. Ja hienot sivuthan täältä löytyypi. Mukavasti tavaraa ja tietoa etenkin noista peleistä. Itse omistan Leaf Greenin ja Platinumin ja Heart Gold tai Soul Silverin olisin hankkimassa. Huomasin myös, että olet linkittänyt sivuni, kiitän siitä. Olin jo muutenkin aikeissa linkittää sivusi.

Mutta toivotan hyviä jatkoja sinne päin :3

~Marle-täti
Moi! Mukavaa, että kävit piipahtamassa :) Olen itsekin useaan otteeseen käväissyt sivuillasi, mutta vielä en ole vieraskirjaan asti ehtinyt...

Kiitos paljon sanoistasi, kiva, että sivut miellyttää! Heh, enhän mä voinut olla linkittämättä sivuasi - se kuuluu ehdottomasti hoitoloiden ja yleisestikin Pokémon-sivujen parhaimmistoon.

Jatkot myös sinne!

NIMI
Simppe 23.2.2010 3:00
olen nyt vähän ulkona. milloin siis nämä pokemon soul silver / heart gold ilmestyvät kauppoihin elleivät ole jo ilmestyneet?
Ensi kuun lopulla ilmestyvät kauppojen hyllyille, eli 26. maaliskuuta.

NIMI
roope 13.2.2010 18:23
miks sen mayn venusaurin sanotaan kehittyneen suoraan bulbasaurista siellä pokemon~televisio~sankarit~may-sivulla? siinähän pitäis olla ivysaur välissä, mut siel ei edes mainita mayn ikinä omistaneen sellasta...
Siellähän sanotaan, että Bulbasaur kehittyi kahdesti, tarkoittaen siis ensin Ivysauriksi ja lopulta Venusauriksi. Ivysauria en ole sinne lisännyt, koska sitä ei koskaan varsinaisesti näytetty TV-sarjassa.

NIMI
roope 8.2.2010 14:02
moi munchy! Ois kiva kun joku tulevista kk.n pokemoneista olisi Heatran,Cresselia, tai Regigigas. PLIIS! En löydä kattavaa pokedexii suomeks ja haluisin nähdä niiden tiedot.
Täytyypä muistaa :) Kiitos ideoista!

NIMI
roope 7.2.2010 19:30
mitenkäs sit uudet kortit ja figuurit? Niitäkin keräilen.
Veikkaisin, että uusia sellaisiakin alkaa ilmestyä vasta kun pelit ovat julkaistu, eli vielä ainakaan vuoteen ei 5. generaation Pokémoneja hehkuteta juurikaan :) Nykyiset ovat tällä hetkellä vielä iskussa.

NIMI
roope 7.2.2010 15:41
Millon se viides sukupolvi oikein tulee? Just sain kerättyä kaikki Arceusta myöten platinumiin. Kaikki paitsi (abrakadabra) Munchlaxin. Sukupolvii vaan pukkaa tulla nii että pää menee pyörälle. Tulee Rangerii,HG:tä,SS:ää. Heti ku saa hommattuu kolmannen (ja ensimmäisen ei-shinyn)Arceucsen tulee uusii napattavii.
Vuoden lopulla julkaistaan uudet pelit Japanissa, eli Suomessa varmaan joskus ensi vuoden puolella. Eli vielä saa pelailla vanhempia pelejä ja nauttia nykyisistä Pokémoneista :) Mukavaahan se on, kun tulee pitkästä aikaa lisää napattavia otuksia!

NIMI
Kimberly 5.2.2010 19:04
Tahtoisin osallistua awardiin!

Viimekerralla sivustoni sattui olemaan hiatuksella awardin ratkaisemisen aikaan mutta josko tällä kertaa se ei sitä olisi.
Sehän passaa :) Lisään sinut saman tien mukaan!

NIMI
roope 5.2.2010 18:48
miltä sivulta vois löytää suomenkielisen pokedexin, jossa on myös infot?
Nyt heitit pahan! Kattavia suomenkielisiä Pokédexejä on harvakseltaan - itseasiassa mieleeni ei tule tällä hetkellä yhtään mitään. Löytyisiköhän googlettamalla? Tiedä sitten, onko Pokémon.fi-sivulla tarpeeksi kattava Pokédex...

Suosittelen kyllä ulkomaisten Pokémon-sivujen Pokédexejä. Niistä löytyy kaikki tarvittavat infot, vaikkei kieltä juuri osaisikaan :)

NIMI
Simppe 28.1.2010 15:17
että mitä tiedät tästä kortista???
Mistä kortista?

NIMI
Loeon 15.1.2010 18:40
Voi kauhistus, en edes muista enää kuinka kauan siitä on kun viimeksi viekuttelin ;A; Ei ole ollut aikaa, jaksamusta ja muuta sitä seliseli moskaa. Mutta sanompa silti myöhässä, että hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Joo, en ole kuollut vaikka en elämää ole jaksanutkaan, enkä kadonnut, vaikka sekin on mielessä käynyt. Itse en ole itseäni tappamassa, en missään nimessä, kuolen kuitenkin auton alle, keuhkosyöpään tai ns. normaaliin vahinkoon, kuten portaissa kaatuen tai kylpyhuoneessa liukastuen. Tai tulen murhatuksi, mahdollisuus sekin.

No mutta, empä pilaa päivääsi mustilla asioillani sen enempää, ei minullakaan ihan päin honkia ole mennyt vaikka koko viikon aikana nukkunut vain 12 tuntia 24 sijaan... Äh, taas minä tein sen, anteeksi...

Yksi joululahja vielä saamatta, tilasin itselleni poikaystävän Kiinasta. ...no en sentään, mutta poika se on, siitä olen melkoisen varma, ellei päätä ryhtyä trasuksi. Jos mietityttää kovin, suosittelen siirtymään TMän kautta uuteen blogiini.

Kissakin katosi kuukausi pari sitten, perhanan tappaja... Tuntuu hassulta kun ei ole kädet täynä kissan tekemiä naarmuja(jos niitä muutaman millin syvyisiä vertatihkuvia kynsien- ja hampaiden jälkiä voi niiksi kutsua..)

Näin myös unta, että yksi kaverini kuristi minut melkein kuoliaaksi, oli aika pelottavaa. Lopulta hän päätyi paijaamaan minua säälittävyyteni takia. Onkohan minulla varmasti kaikki kunnossa? Ehkä ne kymmenet kauhuleffat sanovat jotain, niiden takiahan isoveli leimasi minut kieroonkasvaneeksi.

Ja öö... harvinaisen lyhyt tämä vielä, mutta ole mitään tapahtunutkaan :'D Rammsteinin keikalle pääsen! Sikäli kun isä lähtee kuskiksi, mutta kyllä se lähtee, lähtee se.

Öäh.. POKEMON! Joo, siitä seuraavaksi. SS ja HG ilmestyvätkin kuukauden aiemmin kuin mitä ennusteltiin muutama kuukausi sitten, ihmeen aikaisin, yleensä ole ihan noin nopeasti saatu suomeen asti.. Tai en tiedä, en jaksa laskea, väsyttää. Telkkaristakaan tule mitään katsottavaa ja Henkien kätkemä on jollakulla lainassa juuri silloin kun minä sen haluaisin katsoa.

Päivien viemääkö tuo on..? Eikun Lemmen viemää. No olkoon vaikka Emmerdale tai Kauniit ja rohkeat, sama ohjelma se minulle on. Tarpeeksi selostusta? Eeeeei, en usko.

Huhtikuun 16. Pieksämäelle Bakaconiin mölläämään kavereita joista yksi kuristaa minut joko haleillaan tai sillä samperin kaulapannalla jonka se hullu aikoo ottaa mukaansa...

Noh, eiköhän tässä ollut tarpeeksi tällepäivälle, sun vuoro. Mieluisimmat joululahjat, päivän, viikon tai vaikka koko tämän vuoden alun ja edellisen lopun tunnelmia.

Hejdo!
Moi, tosi mukavaa että piipahdit taas pitkästä aikaa :) Hauskat joulut ja uudet vuodet myös sinulle, vaikkakin vähän myöhässä!

No johan on sattumuksia. Onhan nuo negatiiviset fiilikset aika harmillisia, mutta eiköhän se siitä :) Täytyypä vilkaista blogisi. Rammsteinin keikka kuulostaa loistavalta - itseäkin houkuttelisi vaan kun aina tulee budjettikysymys vastaan...

Tjoo, HG ja SS ilmestyvät todella nopeasti, joka on tietysti meidän kannalta vaan hyvä juttu :) Tulevaisuudessa saattavat ilmestyä vieläkin nopeammin, who knows?

Jaa Pieksämäelle? Eipä ole kaukana täältä, en tosin itse käy tuollaisissa tapahtumissa. Toivottavasti sulla tulee olemaan mukavat oltavat!

NIMI
Simppe 6.1.2010 17:06
om. miten pääsee ottelemaan näitä frontier brainseja vastaan?

Ja sitten kun katsoin tätä Mewtwon vastaiskua, panin merkille että siinä esiintyy toisen poleven pokemon : Donphan. Oliko niinkuin silloin jo nämä kaikki muutkin toisen polven poket?
Tarkoitatko nyt Emeraldin vai Platinumin Frontier Brainseja? No, samahan se periaatteessa on: jotta pääset ottelemaan heitä vastaan, sinun tulee ensin suorittaa jokin tietty tavoite (esimerkiksi voittaa ensin tietty määrä peräkkäisiä otteluita).

Jep, Donphan esiintyi jo ensimmäisessä leffassa, eli todennäköistä on, että toisen sukupolven Pokémonit olivat kaikki jo silloin tiedossa. Esiintyihän Ho-oh Pokémonin ensimmäisessä jaksossa ja Togepikin ilmestyi suhteellisen aikaisin :)

NIMI
Simppe 3.1.2010 15:20
mitä / miten pääsee nintendon lataustapahtumiin??
Niitä järjestetään aina silloin tällöin esimerkiksi kauppakeskuksissa tai pelikaupoissa. Lataustapahtumissa tarjotaan yleensä mahdollisuus saada jokin harvinainen Pokémon. Suomessa lataustapahtumia on melko harvoin, viimeisin taisi olla Shaymin-lataus viime vuoden loppupuolella. Japanissa ja Yhdysvalloissa lataustapahtumia on enemmän.

NIMI
Kaeru 2.1.2010 15:39
Olisiko linkin vaihto mahdollinen? Jos kelpaa, lisään sinut ensi päikässä.
Passaahan se, lisään linkin hetimmiten :)

NIMI
Simppe 1.1.2010 1:00
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!
Kiitos samoin!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.