Vanhat vieraskirjaviestit


2009


NIMI
Lollipop 8.12.2009 21:04
mitot saan siirrettyä leafgreenistäni platinumiin pokeja palparkin kautta kun itse en älyä sitä n.n?
Aseta GBA-peli, tässä tapauksessa siis Leaf Green, sille tarkoitettuun aukkoon Nintendo DS-konsolissa (alaosassa). Tämän jälkeen aloittaessasi Platinumin valitse alkuvalikosta kohta "Migrate Pokémon from Leaf Green". Tämän jälkeen sinun on mahdollista valita kuusi Pokémonia, jotka voit siirtää pelistä toiseen. Aloita peli ja mene Pal Parkiin (sijaitsee Route 221:llä), missä voit pyydystää nämä Pokémonit peliisi.

Pal Parkiin pääsee vasta, kun on voittanut Liigassa ja ansainnut National Dexin (näe kaikki Sinnoh Dexin Pokémonit).

NIMI
Simppe 3.12.2009 19:47
muuten on olemassa myös yksi bonuselokuva mitä tuolla listalla ei ole; Raikou-the legend of thunder ^^
Totta, sehän sieltä uupuu. Täytyypä katsella milloin ehdin sen sinne lisäämään:) Kiitos tiedosta!

NIMI
Avri 28.11.2009 0:29
Hellouhellou, Avri se täällä taas vaihteeksi. Aina sama juttu, kauheesti halusin kirjotella jotain porukoiden tekemien nettisivujen vieraskirjoihin ihan vaan jo osottaakseni kiinnostusta itse sivuihin, mutta kun en osaa kirjoittaa mistään järkevästä :D. Noh, väliäkö tuolla.

Mitä Munchylle kuuluu? Itselläni alkaa ensi keskiviikkona lukion koeviikko, tosin ruotsin kuuntelukoe onkin jo maanantaina, mutta silti oon keskittyny vain Platinumin ja Diamondin peluuseen viime aikoina :P. Nooh, ehkä tää tästä! Kuten nyt Terppafoorumilta varmaan luitkin, niin bongasin GTS:stä Shiny-Swinubin. Päätin nyt, että annan itselleni luvan alkaa kouluttelemaan sitä vasta koeviikon jälkeen. Ehkä nyt sitten jaksan jotenkin tehdä koulujuttuja, kun palkintona on Swinubin koulutus. Shiny-Mamoswine on täydellisyys ;---). Kai meinasit vielä Mamoswinea ottaa tiimiisi HG/SS:n ilmestyessä? En millään jaksaisi odottaa noita pelejä, vaikka toisaalta itelläni on tiimisuunnitelmat ihan kesken.

Oon kai vähän tylsä, kun en osaa sanoa mitään erikoisempaa sivuistasi tällä kertaa. Nämä nyt sattuvat olemaan laadukkaimmannäköiset suomalaiset Pokémon-sivut, jotka oon nähnyt. Vaikea ainakaan keksiä mitään erityistä parannettavaa! Tää ulkoasu on niin söpö :3.

Eipä mulla mitään ihmeempää!
Heimoi, kivaa, että piipahdit jälleen :) Aina on mukavaa saada postia, vaikkei siinä mitään tähdellistä olisikaan.

Kiitos kuuluu ihan hyvää, joulua odotellessa... Itsellä koeviikko oli ja meni ja tuleva jaksokin sen verran rento ettei tarvitse stressata enää juuri mistään. No, yo-kirjoitukset sitten keväällä, mutta se on sen ajan murhe.
Joo mäkään en millään malttais odottaa HG/SS:n julkaisua, ja niinpä oon pelaillu tuota Pearlia tässä jonkun verran. Multakin löytyis Platinumista pari vaihdoissa saatua shinya joita houkuttelis koulutella (Ralts ja Pichu nyt ainakin), saapa nähdä milloin ehdin. Ja joo, päässä on jo valmis tiimi tulevaan HeartGoldiini ja Mamoswine saa siinä kunniapaikan! :D

Aina on mukavaa kuulla kehuja ;) Kiitos kiitos. Mietityttää vain, että mitähän tänne keksisi vielä lisää, kun noita päivityksiä sen verran harvakseltaan kun ei noita uutisiakaan oikein tule...

NIMI
Dawn 26.11.2009 16:25
Heips, tulin vain ilmoittamaan, että en ole enään Pokémonhoitola Sabrinan ylläpitäjä vaan Melantha on nytten ^^ Eli voisitko siis muuttaa awardeissa Pokémonhoitola Sabrinan omistajan nimen? :)
Ok, kiitos tiedosta. Vaihdankin sen saman tien.

NIMI
Simppe/Sone 25.11.2009 21:39
olenkin unohtanu pyytää linkin vaihtoa ^^ ihan ajatuksissani olen vain linkittäny MM:än sivuilleni :D eli siuilta pitäisi löytä yksi button ja tässä on kolme uutta jotka olen hiljattain tehnyt mutta en ole vielä pistänyt sivuille ^^(pistin nyt siihen sen vanhankin että on helppo valita ^^)
Passaahan se :) Taitaa mennä Muut sivut-osioon kerta sivusi on enemmän henkilökohtainen kuin yleisesti Pokémoniin liittyvä. Nappasinkin tuosta passelin buttonin, linkitän tuota pikaa!

NIMI
Bulba 20.11.2009 19:24
Kyselisin linkitystä?
Onnistuu!

NIMI
Simppe 7.11.2009 21:43
moro!
olisi kiva jos joku kuukauden pokemon olisi Absol tai Charizard
ne on niin aww<3
Täytyypä pistää korvan taakse ;)

NIMI
Angewomon 21.10.2009 14:42
Joo, itsekin tykkään AP:n nykyisestä versiosta. :) Olen aina tykännyt noista elementtitaustoista, ja maa on niistä suosikki. En tosin laittanut sitä, koska vastahan sivuillani oli metsätausta, joka oli vihreän ja ruskean sävyinen, joten laitoin sitten tuon tulen, sen pitäisi lämmittää näin loppusyksyn keskellä, ja sopia vielä väreihinkin.

No, etköhän sinäkin sinne Ruotsiin joskus pääse 8) sinne pääsee kyllä aika helpolla, etenkin jos asuisi jossain läntisessä Lapissa - eihän siinä tarvitse mitään passeja ja viisumeja jos vain käväisee Ruotsin puolella. Tosin eihän se ole mitään Tukholman-risteilyyn verrattuna, heh :D

Totta kai passaa että laitat sen sinne! :) Itse asiassa toivon että olisit laittanut vitsini, joten kiitos! ^-^

Ahaa, no hyvä että korjasin tuon asian. :) Minäkin ymmärrän pokemoneista sen verran että 3. asteen pokemon tarkoittaa sitä, että se on muotokaaressaan kolmas! :,D

Heippa taasen! ^-^
Tuli sopiikin tosi hyvin tämänhetkiseen ilmastoon, ja kaiken lisäksi se näyttääkin upealta :)

Heh jep, Tukholmassa jos jossain olisi käytävä jos Ruotsiin on menossa. Ehkä sitten tosiaan joskus jollekin risteilylle voisin mennä. Veikkaan, että tuossa ensi vuoden alkupuolella vois olla mahis!

Nyt kun tässä onkin mukavasti aikaa, taidan korjailla nuo asiat...

NIMI
Simppe 20.10.2009 20:46
sehän se! Kiitosksia en olisi ilman apua ikinä tajunnut!
Hyvä, että ongelma selvisi :)

NIMI
Simppe 19.10.2009 23:00
tiedäkkö että miten tossa pkemon platinumissa saa koko pokedexin täyteen kun en löydä mistään sitä pokea joka tulee palkian jälkeen vaikka olen haravoinut koko sinnohin enkä sen takia pääse etenpäin
Hmm, puuttuukohan sinulta Manaphy? Käväise Mr. Backlotin puutarhassa (Trophy Garden, löytyy reitiltä 212). Siellä pitäisi löytyä kirja, josta näet Manaphyn kuvan. Kirja löytyy samasta huoneesta, missä puutarhan omistaja on.

NIMI
Angewomon 18.10.2009 13:34
AP:llä menee nykyään ihan hyvin, kiitos kysymästä. :) Tässä on syksy eletty vähän jonkinlaista hiljaiseloa, mutta nyt on taas oikea vire löytymässä (onneksi!). AP:ssä vaihtui juuri myös versio, tällä kertaa se on oranssi ja Birdramon-aiheinen. ^^

Hehe, eipä siellä mikään onni potkaissut tuon Abba-jutun suhteen :D mutta ei se mitään! Ruotsissa oli kivaa, käytiin shoppailemassa keskustassa ja katsomassa joitain nähtävyyksiä. Ei ollut kyllä paljoa aikaa, kun laiva lähti sitten melkeinpä heti takaisin Turkuun, mutta olenhan minä Ruotsissa sen verran usein käynyt että ei sen puoleen haitannut ettei siellä kauaa ehditty olla. 8)

Kiva, kun olet laittanut sivuille oikein vitsejäkin :D suunnilleen samantapainen kuin tuo Paras-vitsikin on: "Mikä pokemon on minun?" "Minun tietysti!" joo, aika huono vitsi, eikä oikein ideaa, mutta eiköhän siitä jotain silti tajua... ;3

Aijai, kolmannessatoista Pokemon-elokuvassa esiintyy... Lugia! :'O Vähän hieno juttu! :D Tulee ihan mieleen se vanha kunnon Pokemon 2000, jossa Lugia sekä eräs toinenkin hyvä pokemon... ;)

Hei muuten... PokeVotessa on kategoria 3. asteen pokemon, niin onko tuo Rapidash nykyään kolmannen asteen pokemon...? Eli onko Ponytalla siis jokin alempi muoto...? Kanto-kaudella Ponyta oli ainakin ensimmäinen muoto ja Rapidash toinen...

Näkemisiin taas! ^^
Hienoa, että sivullasi rullailee hyvin :) Uusi versio näyttää todella hienolta!

Jep, ollut varmaan mukava matka siitä huolimatta, että lyhyeksi jäi. Itse en ole vieläkään siellä Ruotsissa käynyt, mutta ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa...

Heh joo, mulla on jo jonkin aikaa ollut aikomus tehdä vitseistä oma osio tänne ja nyt sain vihdoin aikaa sen tekemiseen. Hei, vitsisihän on hyvä - voisin lisäillä sen tuonne joukkoon kunhan ehdin, jos vain passaa :)

Taitavat keskittyä seuraavassa leffassa Johto-Pokémoneihin, kerta Lugia ja Ho-oh tuntuvat siinä esiintyvän... Ensi vuonnahan sen sitten näkee.

Totta puhut! Kategorian olen nimennyt väärin, sillä oikeastihan kyseessä on yleisesti viimeisen asteen Pokémoneja eikä suinkaan mitään 3. asteen otuksia. Täytyy vaihtaa kategorian nimi kunhan ehdin, kiitos tästä huomautuksesta! :)

NIMI
Angewomon 10.10.2009 17:11
Terve pitkästä aikaa! ^^

Höh, en todellakaan tiedä mitä on tapahtunut kun en ole pitkään aikaan täällä ehtinyt käymään... :C johtuisiko osittain koulusta, kun pitäisi yrittää saada hyvät paperit päättötokaria varten, ja osittain sosiaalisen elämän vilkastumisesta. No, oli miten oli, en kuitenkaan ole unohtanut näitä sivuja. :)

Mutta mitäs sulle ja MM:lle kuuluu? :3 Näyttää nämä pörräilevän vielä monen vuoden jälkeenkin, hyvä!

Ja huomenna sitten lähdetään Ruotsiin! ^-^ Ihan perinteinen risteily vain, jossa ollaan päivä Tukholmassa, mutta onhan se varmaan silti kivaa! Toivottavasti olisi laivalla taas joku Abba-konsertin tapainen juttu jossa pääsisin laulamaan Waterloota niin kuin viimeksikin :D määhän kerroin siitä sulle, muistatkos?

Tapani mukaan kommailen taas kuukauden pokeja, hmmh ^_^ Camerupt heinäkuussa, Arceus elokuussa, Kakuna syyskuussa ja Skarmory lokakuussa. Ei hullummat valinnat! Noudatat yhä sitä linjaa että valitset järjestyksessä pokemoneja Kantosta, Johtosta, Hoennista ja Sinnohista. :D

Niin joo, osallistuisin awardeihisi, ja osoitehan on se vanha tuttu, tosin sen voi nykyään kirjoittaa helpomassa muodossa.

Jaa, no mitäpä tässä muuta oikein enää jorisemaan, oli kivaa lähetellä viestiä taas! :)
Moro taas :)

Mukavaa, että ehdit nyt täällä jälleen käväisemään ja kertomaan kuulumisia :) Kiirettä pukkaa itse kullakin, eikä sille mahda mitään. Niin se vain menee ja vuodet sen kun vierii...

MM:lle kuuluu ihan hyvää, tuossa viime viikolla tein pari uutta osiotakin kun tuli innostus vähän päivitellä. Nyt on taas ideat vähissä mutta tässä tätä porskutellaan :) Kuinkas AP:llä menee?

Ruotsiin, vautsi. Mulla tekisi niin mieli lähteä jonnekin ulkomaille, vaikkapa edes tuolla naapurimaassa käymään. Muistan toki tuon Abba-jutun, toivottavasti onni potkaisee nytkin!

Heh, linja on osoittautunut hyväksi joten samahan tuota on noudattaa. Saapa nähdä minkä Hoenn-otuksen valitsen ensi kuussa...

Selkis, lisään sinut mukaan kunhan seuraavan kerran päivitän.

Loistavaa kuulla sinusta jälleen, näkyillään, morjens!

NIMI
pokemon 4.10.2009 12:27
tiiäkkö millon pokemon alkaa taas ?
MTV3:n puolelta en osaa sanoa, mutta Sub Juniori alkaa näyttämään Pokémon-jaksoja taas 13.10. lähtien klo 19 :)

NIMI
Koirazii 27.9.2009 11:36
Moips!

Osallistuisin taas awardeihin, vaikka olimmekin viime kerralla kolmannella sijalla. On mukavaa nähdä, miten taas pärjää.. (:

Hauskaa syksyä!

- Koirazii
Sehän passaa, lisäänpä sinut heti mukaan :)

Hauskaa syksyä myös sinne!

NIMI
Sone 17.9.2009 19:02
tietääkö Munchy että miten tuossa mustery dungeon 2 exploress of darkness, niin miten aimp planseille pääsee? kun ne marill ja azumarill on nyt tullut pyytämään että hakisin sielta niille sen jutksan?
Mulla ei ikävä kyllä ole tuosta pelistä kokemusta, mutta useat lähteet puhuvat vain Marillista, Azumarillista ja Kecleonin kaupasta. Kiertele ja kaartele - ehkä se pian aukeaa :)

NIMI
Koirazii 15.9.2009 18:25
Kiitos paljon awardien kolmannesta sijasta! ^^

Juuri nyt Värikäs pitää sisällään kaksi aktiivista hoitajaa, joten lisää odotellaan. Toivottavasti se tulee menestymään :3

Jatkoja teillekin ja näkemisiin, Munchy! ~ ;3
Ole hyvä vain :)

Hieno juttu, että hoitajia on löytynyt! Kyllä mä veikkaan, että sivusi tulee menestymään loistavasti :)

Hauskaa syksyä sinulle!

NIMI
Dawn 13.9.2009 10:59
Oho, lohdutuspalkinto... noh, ei voi mitään, se merkitsee että pitää vain skarpata paremmin! :)

Osallistuisin taas awardiin, kiitokset ^^ Sain uuden laynkin tehtyä!

Niinjoo, kun tuo eräs kävijä kysyi, että miten pääsee Route 224:ään, niin minulta se tyyppi siinä vaati ainakin Platiniumissa Pokédexin täyttämisen.
Hehe, juu, sehän passaa. Lisään sinut heti mukaan.

Aivan joo, tuotakin se varmasti vaatii :) PokéDexin saa kuitenkin jo suurimmaksi osaksi täyteen kunhan ottelee kaikkia vastaantulevia kouluttajia vastaan.

NIMI
Pipsa 12.9.2009 23:55
viihtysät sivut sulla !
Kiitoksia :)

NIMI
Sone 10.9.2009 14:54
muuten yks mn kaveri, niin sillä on tuo pearl (itselläni on platinum) niin se ei pääse tuonne synyshrecityyn (vai mikä se vika kaupunki ennen pokemon liigaa oli) niin me ollaan etitty kaikkialta että miten sinne pääsis, kun tuo platinum on erilainen, niin siitä ei ole mitään apua. Eli ajattelin että sinä tietäisit. n.n
muten, ihunat sivut
Sunyshore Cityyn pääsee, kun on hoidellut Team Galacticin aikeet. Tämä onnistuu siis ensin suuntaamalla Snowpoint Cityyn ja ansaitsemalla seitsemännen salimerkin, sitten menemällä Veilstone Cityn Team Galacticin tukikohtaan ja selvittämällä sen. Tämän jälkeen täytyy suunnata vielä Mt. Coronetin huipulle ja pyydystää joko Dialga, Palkia tai Giratina riippuen versiostasi. Näiden jälkeen on mahdollista jatkaa Sunyshore Cityyn Valor Lakefrontista itään.

NIMI
Sone 10.9.2009 14:50
voisko mun sivu osallistua awardeihin? :3
Käyhän se, lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Misty-fani 6.9.2009 22:21
Onkos webmasterilla tietoa,että tuleeko Misty sinnohiin?Ja ei mulla mitään tähdellisempää asiaa oo paitsi voisinhan kehua sivua.Elikkä tää on hyvä sivu!
Eipä ole tuosta ikävä kyllä tarkkaa tietoa. Muistan kuitenkin lukeneeni jostain haastattelusta, että Misty ei enää joukkoon palaisi pysyvänä hahmona (Mayn ja Dawnin tavoin), mutta nopeita visiittejä hän todennäköisesti vielä joskus tekee :)

NIMI
Erika 5.9.2009 15:34
Hajj!

Olen monta kertaa täällä vieraillutkin, muunmuassa uutisia lueskellut ja näin. Paljon olen tästäkin sivustosta hyötynyt, kiitos sinun :>
En kuitenkaan tullut tänne pelkästään kehumaan, vaan etsimään mahdollista vastausta. Omistan itse Diamondin Nintendo DS:lle ja olen sitä jo viime joulusta asti pelaillut. Nyt on matka kuitenkin pahasti tössännyt - miten ihmeessä pääsisin Route 224:lle?

Olen miettinyt, että pitäisikö löytää ja napata (/kehittää) kaikki mahdolliset National Pokedexin ja sen aiemman Pokedexin (toivottavasti ymmärrät mitä meinaan ^^) Pokémonit, käyttää jotain kepulikonstia vai mitä :D Olen totaalisen hukassa.

Kiitos kovasti jos millään voit auttaa, edes antamalla jonkin sivuston osoitteen, jossa olisi vinkkejä / ohjeita pelaamiseen :)
Moi vaan! Oletkin minulle uusi tuttavuus - mukavaa, että kirjoitit nyt myös vieraskirjaan! Kiitoksia myös kehuista :)

Route 244:lle pääsee kun on voittanut Liigan, eli päihittämällä Elite 4 -kouluttajat. Kun tämä on suoritettu, Victory Roadilla aukeaa pääsy luolastoon, jonka kautta reitille pääsee :) PokéDexin täyttäminen ei siis ole välttämättä tarpeen.

NIMI
Loeon 5.9.2009 12:45
Kiitos todella paljon awardin ensimmäisestä sijasta!
Osallistun seuraavalle kierrokselle sitten, kun TMän ulkoasu taas vaihtuu n_n
Heh, ollos hyvä vain :)

NIMI
Mitsuki 4.9.2009 15:36
Moi. Kysyisin yhtä asiaa liittyen game boyhin ja Nintendo DS 'ään. Jos et tiedä, pyydän, että kokeilet puolestani! (hah, olen itsekäs, i know. : DD) Voiko siis deeässällä pelata gameboyn pelejä? Olen halunnut tietää tämän asian jo yli puoli vuotta ja se vaivaa minua. :3 Haluaisin ostaa yhdeltä tutultani Sapphiren, mutten oikein voi, jossei se toimi konsolillani. (ei ole game boyta. >.<) Ajattelin, että siihen "luukkuun" mikä on DS'än "etupuolella" voisi laittaa gameboyn pelin. Onko näin, vai kuvittelinko mahdottomia? Kiitos jo etukäteen!
Moi! Tavallisella Nintendo DS:llä että Nintendo DS Litella voi pelata Game Boy Advance-pelejä, mutta uusimmalla Nintendo DSi:llä ei voi. Jos siis hankit Nintendo DS:n, tarkista, että siinä etuosassa on tosiaan se luukku, sillä se mahdollistaa GBA-pelien, kuten Sapphiren, pelaamisen :) Tavallisia Game Boy pelejä ei kuitenkaan voi pelata.

NIMI
Dawn 1.9.2009 19:16
Yay, vihdoinkin se award alko :3 ku jouduttii oottaa ihan hirveen kauan, että se alkais :)
Jep, saihan sitä jonkin aikaa odotella :) Awardit pääsen tosin jakamaan vasta loppuviikosta, kenties vasta viikonloppuna. Kiireitä kun pukkaa! Kärsivällisyyttä siis, heh.

NIMI
Yukisan 31.8.2009 8:23
Heissun! :3
Tahtoisin osallistua awardeihinne sivustollani Yoru kitsune, yllä onkin kaikki tarvittavat tiedot. 8)
Sehän passaa :) Lisään sinut heti mukaan. Täytitkin juuri viimeisen paikan! Täytynee jakaa awardit sitten tässä lähiaikoina :)

NIMI
Loeon 29.8.2009 14:38
Anteeksi kun en ole ehtinyt käymään viekussa asti! Nytkin tulin ihan vaan kertomaan, että:
TM vaihtoi osoitettaan! Kiitän :)
Selkis, täytynee vaihtaa tuonne linkkeihin sitten. Sietäisi kyllä päivitellä tuota Linkit-osiota muutenkin, vaan kun ei ole aikaa...

NIMI
Draguel 23.8.2009 15:35
Kävisikö että voisin lisätä sinut sivulistaani?

Aivan ihanat sivut, käyn täällä aian kun on aikaa <3
Kiitos paljon, mukavaa, että pidät sivuistani :) Oletkin uusi tuttavuus minulle, mukavaa kuulla samalla uusista kävijöistä!

Toki voit lisätä minut sivulistallesi, voisinpa itsekin linkittää oman sivusi, kunhan päivittelen taas.

NIMI
Tsukime 16.8.2009 20:25
Kesä tuntuu mennneen jo sekunissa. Tai siis että se tuntui samalta sekä pitkältä että lyhyeltä, mutta ei sille voi mitään. Ja kuukauden poksusta. Arceus vau (pyörtyy..) Siistiä ja luulen että syy liittyy siihen leffaan jota odotan innolla. Harmi kun en omista wifi (mutta so what ei se mitään vaikka en saakkaan "the angel of darkenss"sia.
Asiasta toiseen. Kuinka monta poképeliä olet läpäissyt? Ite olen läpäissyt vain kaksi eli dian ja ranger 2:sen.
Ja taas vaihdetaan asiaa. Ehdottaisin pokévoteen kategoriaksi: paras ghost typen poke. Seuravaan kertaan byee.
Kesä tosiaan meni ihan liian nopeasti, mutta kyllä tää paluu arkeenkin on ihan jees - tuleepahan järjestelmällisyyttä elämään :)

Arceuksen valitsin tosiaan juuri sen viimeisimmän leffan takia, heh.

Olen läpäissyt aika monta, hmm, jos nyt päästä heitän jonkun luvun niin ainakin 12 peliä? Viimeisin lienee tuo Pokémon Platinum.

Paras Ghost-tyypin Pokémon on muistaakseni ollut jo kategoriana joskus, ehkä aikoja sitten, mutta kuitenkin joskus :) Täytyy antaa tilaa myös muille. Kiitos kuitenkin ehdotuksesta!

NIMI
Koirazii 16.8.2009 17:03
Terve taas :)

Pega onkin näköjään osallistunut Mari Watatsumilla awardeihin. Minä olen edelleen ylläpitäjissä, mutta saatan vain välillä tehdä pikkupäivityksiä siellä. Valvon siis sivustoa ja vastailen joskus vieraskirjan viesteihin, että sellaista siis. :)

Olen jo tavallaan osallistunut awardeihin, mutta sopiiko, että osallistuisin sinne (myös) Värikkäällä? Sekin on pokémonhoitola. Minua ei haittaa yhtään, vaikka en saisikaan osallistua. ;-)

- Koirazii
Etköhän sä voi tuolla sivullasi osallistua, koska Mari Watatsumi ei ole täysin sinun vaan ylläpidät sitä yhdessä Pegan kanssa :) Elikkä juu, lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Koirazii 14.8.2009 2:58
Moi!

Täällä päin yksi boosterpakka maksaa kyllä 5,50 €, mutta en sitten tiedä..

Oli vain ihan pakko kommentoida. Itse kun pelaan pokémon korteilla ystävieni kanssa.

Pelit osio on loistava! Se kun vain on jokseenkin kiinnostava. :'D

- Koirazii
Hinnathan voivat toki vaihdella eri alueilla :) Tuo hinta ei kuulostakaan enää niin pahalta, vaikkei pahitteeksi olisi jos hieman halvempia olisivat vielä...

Mukavaa, että Pelit-osio miellyttää!

NIMI
Angewomon 9.8.2009 10:13
Hmm, korttien hinta kulkee nykypäivänä jossain 10 eurossa. Omasta mielestäni ihan järkyttävä hinta; kuka tuollaisia muka enää ostaa?!

Joo uskon, että Berliinin muuri oli vaikuttava näky...! Paljonkos siitä on enää jäljellä?

Oijoi, ihania kuvia Munchlaxista olet laittanut sivuille! <3 Munchlaxin pisteet nousivat nyt kertaheitolla minunkin silmissä! :D

Aiotko muuten vaihtaa kohta kyselyn? Tuo sama on ollut tuossa jo jonkin aikaa...

Joo, no eipä muuta. Hei hei!
Huh, niiden hintahan on todella korkealla! Itse muistan ostaneeni (keräily)kortteja vain markkojen aikaan, mutta hintaa en kyllä muista... Aika halpoja ne taisivat siihen aikaan kuitenkin olla.

Ei sitä muuria ollut kuin semmonen kaistale jäljellä, mutta silti oli tosi ihmeellistä ajatella, kuinka semmonen on voinut jakaa kaupungin kahtia ja aiheuttaa niin paljon tuhoa.

Jep, itsekin pidin kovasti noista kuvista niitä tallentaessani :)

Ajattelin vaihtaa kyselyn joskus kunhan ehtisi ja kunhan keksisi siihen sopivan kysymyksen... Tuo sama on kieltämättä ollut tuossa jo liian kauan.

NIMI
Angewomon 5.8.2009 10:37
Hei taasen! 8>

Juhuu, Swellow on vuoden 2009 Normal-tyypin pokemon! ^.^ Ihan oikein meni (omasta mielestäni) kisa, vaikka Munchlax ja Snorlax ovat myöskin tosi ihania!

Mahtavaa, että tuo Pelit-osio on viimein auki! Siinähän on paljon enemmän tietoa kuin itse ensin kuvittelin! :'O Itsekin olen pelannut Pokemon Silveriä, Pokemon Yellowta ja Pokemon Bluea. Silver ja Yellow olivat ihan ok, mutta mielestäni Pokemon Blue oli kerrassaan M-A-H-T-A-V-A peli! ^^

Kuukauden Pokemoniksi et olisi voinut valita vaikuttavampaa otusta kuin Arceus. Aikasta hienon näköinen pokemon, ja eikös se ollut se voimakkain? Ainakin se pystyy vaihtamaan tyyppiä, mitä nyt tuosta selostuksesta tajusin, heh... :D

Sain tässä eilen Pokemon-kortteja, taas pitkästä aikaa! :3 Korttien hinnat ovat nousseet huomattavasti, mutta tavoitteeni on silti saada Pokemon-kansioni täyteen! Valitettavasti sain vain kolme uutta korttia; Haunterin, Staraptorin ja Onixin. Staraptor on todella vahva ja harvinainen ainakin kortin mukaan, joten olin kai aika onnekas saadasseni sen! Haunterista olen aika tyksinyt jotenkin, eli oli kivaa saada myös se, ja Onix nyt on Onix... :D

Äiti muuten kertoi minulle tässä vähän aikaa sitten, että sitten kun täytän 15, lähdemme Berliiniin! 8D Olin ihan että: "Wuhuu! Jee! Jipii jipii jipii!" toisin sanoen, "seitsemännessä taivaassa", tai ainakin siellä päin. En ole ikinä käynyt Berliinissä, vaan pikkukylässä ihan Berliinin lähellä, mutta en siis siellä cityssä... sinähän tykkäsit kaupungista kanssa, joten tykkään varmaan minäkin! ^_^ Muuten, kun nyt kerta olit siellä Berliinissä, niin haluaisin kysyä, että näkyikö siellä ollenkaan mitään "vaikutteita" tai sen suuntaista Itä- ja Länsi-Berliinin ajoilta? Äiti nimittäin oli siellä muutama vuosi sitten, ja silloin kuulemma kaupungin puoliskoilla oli havaittavissa vielä pieniä eroja, ja läntinen osa oli teollistuneempi kuin itäinen.

Toivottavasti tuohon awardiin tulisi suhteellisen nopeasti ne loputkin osallistujat, heh... :D no, toivotaan parasta!

Moi moi!
Heh juu, oli aika tasainen taisto kyllä, Swellow sen voiton kuitenkin nappasi.

Olen itsekin tosi helpottunut, että sain tuon Pelit-osion edes jotenkuten valmiiksi ennen kuin loma loppuu, sillä kouluaikana en varmasti olisi ehtinyt sitä juurikaan tehdä. Mutta mukavaa, että miellyttää :)

Arceus on voimakkain, juu, ja tyyppiänsäkin pystyy vaihtamaan :) Ajattelinpa valita sen Kuukauden Pokémoniksi, koska se on osa viime kuussa ensi-iltaansa saanutta 12. Pokémon-leffaa.

Kortit kuulostavat todella hyviltä, varsinkin Staraptor. Mä en itse ole ikinä ostanut kunnollisia kortteja - paljonkos ne nykyään sitten maksaa?

Berliini oli aivan loistava kaupunki, jäi kyllä tosi hyvä fiilis sieltä :) Vaikutteita näkyi kyllä varsin selvästi, sillä länsi tuntui edelleen paljon teollistuneemmalta kuin itä. Berliinin muuri oli tosi vaikuttava näky, kun alkoi miettimään sen historiaa.

Jep, toivotaan, nuo samat osallistujat ovat olleet jo melkoisen pitkään messissä...

NIMI
Angewomon 1.8.2009 14:33
AP siis palasi tauolta! ^.^ Se oli siis pelkkä tauko, ei remppa, eli sivut eivät ole muuttuneet lähes ollenkaan... mutta, lisäile sivut silti awaan, jookos? 8>
Hieno juttu :) Juu, lisäänpä sinut heti awaan mukaan.

NIMI
Supertiger 1.8.2009 10:45
Hei!

Haluasin osallistua awardiin. Siis jos siihen vielä voi osallistua. :)
Toki voi :) Lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Angewomon 27.7.2009 11:49
Heippa vaan! ^^

Semmoinen pikainen asia vain, että mulla ei ilmesty noihin kuvalinkkien päälle minkäänlaista aktiivisuusmerkintää, vaikka pidän hiirtä siinä ties kuinka kauan! Eli sitä vaan, että jos se sulla toimii ja sulla on vielä NG:n (Nintendo Galleryn) kohalla toi "?", niin sitä vain että NG on lopettanu, eli ton aktiivisuusmerkinnän vois vaihtaa. Siis jos sitä vain ei ole vielä vaihdettu! Mulla se ei nimittäin näy että en tiiä oletko vaihtanut sen. Onnea jos tajusit selityksestäni jotain :'D

AP on muuten pikku hiljaa palailemassa tauoltaan! :3 Osallistun sillä sitten heti awardiin, kun se aukeaa! ^^

Juu, eipä muuta... moi moi! :)
Moi!

Heh juu, kiitoksia ilmoituksesta, vaikka olin itsekin huomannut kyseisen ongelman jo jokin aika sitten :) Jokin systeemissä vain mättää ja taidankin jättää koko aktiivisuus-idean pois... Täytynee tässä joskus hoitaa asia alta pois, ettei useampi ihminen hämmenny. Katsotaan kun ehdin...

Hienoa! AP olikin loistava sivu ja Digimon-sivuja on niin harvakseltaan muutenkin. Odotan innolla!

NIMI
Supertiger 26.7.2009 15:05
Moi!

TVP on avautunut uudestaan joten voisitko laittaa linkin sivuillesi? TVPssä linkitetään jo Munchlax Maniaa. :)

Hauskaa loppukesää!
xoxo Supertiger
Loistavaa, sivusi näyttää hienolta :) Toki linkitän sivusi kunhan seuraavan kerran päivitän.

NIMI
Kimberly 16.7.2009 23:37
Kuroi Tsukin Award-kisa on ratkennut! Käyhän katsomassa voititko mitään.
Kiitos ilmoituksesta ja 2. awardistakin :) Täytyy lisäillä se tänne sivuille kunhan ehdin.

NIMI
Loeon 15.7.2009 21:41
Minä. Haluan. Wii konsolin. Nyt se on aikalailla pakko hankkia |3

Sillointällöin on aika ärsyttävää, kun pokemonissa vaihtuu kokoajan krafiikat. Nytkin tulossa taas uudet kuvat... Mutta onhan se toki hienoakin n__n kunhan nyt osaisi päättää kumman ottaa: HG vai SS... Vaikeaa vaikeaa. Legulla ei sinänsä ole väliä, mutta ne muut... Kun vielä ei oikein tiedä, ovatko saataavat/saavuttamattomat(?) samat kuinvanhemmissa peleissä.

..hm? Serebiissä näköjään on kuva paikasta jossa 3 koiraa ovat. Pelikrafiikat ovat näköjään aika samanlaiset kuin D/P/Pssäkin.. Ai, täällä on lisää kuvia pelistä :) Tutulta näyttää. Ja siis nyt tarkoitan näitä "kunnollisia" kuvia, joista oikeasti saa selvää. Aloitus pokemon minulla on jo päätettynä: Cyndaquil.

..Vanhoista versioista päätellen, ottaisin mielelläni HGn, koska siinä olisi Growlithe ja toisaalta taas SSsässä olisi useampi mieluinen pokemon :C Noh, pitää varmaan tuo SS ottaa ja Growlithe jostakin päin vaihtaa.
Kamala kun ei osaa päättää!

Tuleekohan Crystalistakin uusi versio..? Toivottavasti, sillä minulla on hyvä kuva kyseisestä pelistä(Omistin siinä voimakkaimman pokemonini: Typhlosion LV 94), mutta se meni koneen mukana..

Niin ja voisin sinulle tästä Y-työstä valaista sen mikä käsitys minulla siitä on:
Elikkä tuota Yhteistyössä olevat sivut ovat.. Yhteistyöläisiä n_n; Vähän niinkuin sisarsivut, mutta et vain tiedä toisen sivun salasanaa. Sinulla on varsin suuri merkitys siihen, mitä toisen sivuilta löytyy hän sinun siihen, mitä omiltasi löytyy. Y-työläiset myös tekevät sitä yhteistyötä, eli autetaan sivujen rakentamisessa parempaan suuntaan. Suosittelen Y- työtä Jiran kanssa, sillä sivunne keskittyvät samoihin asioihin: uutisiin pokemonin osalta jne. joten voitte sitten ilmoitella toisillenne eri sivuilla olevista uutisista, jos toinen ei ole sitä huomannut.

Tämä on minun käsitykseni asiasta.
Wii on kieltämättä hyvä konsoli, mutta kuinkas sinä sitä näin yhtäkkiä haluat? :)

HG/SS pelien suhteen valinnanvaikeus voi olla kieltämättä suuri, mutta itse olin jo alusta asti päättänyt valita Heart Goldin, sillä aiemmin omistin Silverin. Tietysti asiaan vaikuttaa vielä tuo, mitä Pokémoneja eri peleissä tarjotaan, mutta se jää sitten nähtäväksi. En usko, että Crystalista tehdään uutta versiota, sillä näissä tulevissa HG/SS peleissä on jo paljon Crystalin ominaisuuksia ja käsitteleväthän ne tavallaan samoja asioita :)

Ahaa, no tosiaan, yhteistyö on yhteistyötä. En vain ensin käsittänyt miten se käytännössä toimii. Mutta juu, täytynee vähän harkita asiaa :)

NIMI
Angewomon 12.7.2009 18:08
Hehei! Tulin nyt kirjottelemaan matkakuulumisia, vaikka tultiinkin jo 4. päivä... no mutta siis: todella hieno matka oli, säät suosivat ehkä vähän liiankin hyvin, eikä ne jenkit nyt niin tyhmiä olleet kuin mitä luulin! >D Eikä siellä edes syöty joka paikassa hampurilaisia, vaan oli siellä ihan ravintoloitakin, joista sai huippuhyvää ruokaa... ;3 no mutta siis. Vancouver, jossa olimme viikon, nyt oli ihan hieno paikka, ja vaikutti jopa suhteellisen normaalilta paikalta (johtui kai siitä, että se oli ainut kaupunki Kanadassa, jossa kävimme... ^^), mutta missään Vancouverissa ei ollut ruokakauppaa! Eli piti käydä aina ravintolassa syömässä, kun ei löytynyt paikkaa, josta olisi voinut itse hankkia evästä ja tehdä siitä sitten jotain! Se oli kyllä aika uskomatonta... no joo. San Francisco oli TOSI ihana kaupunki, tykkäsin siitä hirveästi. Golden Gate oli todella hieno, ja oli ihanaa kävellä se päästä päähän moneen kertaan ja räpsiä valokuvia, mm. siitä yhdestä vankilasaaresta, joka sijaitsee Golden Gaten lähellä (nimi nyt on jäänyt jonnekin komeroon, mutta se Al Capone -saari kuitenkin...)! Olisin voinut jäädä SF:ään pitemmäksikin aikaa, mutta harmikseni olimme siellä vain kolme päivää... :C no, seuraavana menimme siis Las Vegasiin, tuohon hulluhkoon Nevadan kaupunkiin, jonne ollaan nyt rakentamassa Sydneyn oopperataloa Vapaudenpatsaan ja Eiffel-tornin seuraksi. Las Vegas on tunnettu hurvittelupaikkana, joka on täynnä kasinoita, mutta valitettavasti kaupunki on vain öisin kasinoiden ja värivalojen täyttämä huvipuisto, sillä päiväsaikaan se on ihan erilainen; pelkkä rutikuiva, ei kovinkaan monen asukkaan (1,7 milj.) kaupunki keskellä erämaata... lämpötila moneen otteeseen lähellä +40, parhaimmat lukemat olivat ilta viiden aikaan +42. Kävimme muuten Grand Canyonillakin, oli tosi hienot näkymät! Nelisen päivää vierähti Vegasissa, kunnes lähdimme kohti Miamia! Erämaan kuumuus oli todella erilaista kuin subtrooppisella alueella lähellä merta. Lukemat oli suunnilleen jotain +28, eli ei mitään kadehdittavia, johtui tosin siitä, että Miamissa oli silloin meneillään aika sateinen kausi... no, Miamissa tuli vietettyä aikaa se tasan viikko, jonka jälkeen alkoi matka kohti kotia! Semmoinen reissu oli, todella ikimuistoinen ja hieno! :)

P.S.: ennen kuin nousimme koneeseen, joka meni Helsinkiin, ehdimme olla pari tuntia Saksassa, Düsseldorfissa. Käytiin eräässä korkeassa näköalatornissa, joka sijaitsi ihan Rheinin varrella. Totaalisen ihana kaupunki oli, varmaan ihanampi kuin San Francisco! XD
Hei, mukava kuulla sinusta :)

Jep, mulla kans on kokemusta sellaisista kaupungeista, joista ei tosiaan meinaa löytyä ruokakauppaa mistään. San Francisco kuulostaa tosi hienolta paikalta, voi kun pääsisi itsekin käymään joskus... Las Vegasista on tosiaan mulle jäänyt semmoinen kuva, että valot vaan välkkyy ja porukkaa vilistää. Jännä kuulla, että päiväsaikaan tilanne on toinen. Lämmintä on ainakin ollut, huhhuh! Miami kuulostaa hauskalta, oon itse kans käyny Floridassa joskus ja oli kyllä mahtavaa :)

Heh, Euroopan kaupungit vetävät joskus vertoja noihin muihin ylistetympiin kaupunkeihin ;)

NIMI
*Jirachi* 10.7.2009 15:55
Haluaisin hiukan viilata pilkkua tuosta uutisestasi. [Kirjoitin vähän aikaa JW:seen samaa..X3] Mikään noista tiedoista ei ole varmistettu, koska ne eivät ole tulleet CoroCorosta, vaan 2ch-sivustolta. Kannattaa siis lisätä se sinne myös.. ;3

Hei Munchy, olen tässä miettinyt, että hyväksytkö Y-työläisiä? ^^ Voisimme tehdä ihan kivan tiimin, jos se vaan sopii sinulle? :3 JW:ssä kun on nääs kaksi paikkaa vapaana.

Mutta, ei minulla muuta, heipsin!
Heh, totta puhut :) Eiväthän ne 100% totta ole, mutta en mä usko että ne ihan taivaasta temmattujakaan on. 2ch-sivustolta tosiaan, mutta CoroCoron skannauksiahan nuo alunperin ovat. Mutta juu, kiitosta, voisin tosiaan tuonne uutiseen vielä lisäillä jotain kunhan ehdin, ehkäpä sitten siinä vaiheessa kun sinne täytyy päivitellä lisää juttuja (jos täytyy).

En ole oikein ikinä ymmärtänyt tätä y-työ juttua - jos vähän valaisisit mulle sitä, mikä se oikein on ja miten se toimii (olen huomannut usealla sivulla kyseisen homman, mutta aina jäänyt vähän ulkopuolelle se, miten se käytännössä toimii). Sitten voin miettiä asiaa :)

NIMI
Loeon 9.7.2009 12:44
No nyt ei ainakaan ole univelkaa :'D Olen meinaan nukkunut liikaa ja tämän takia liianvirkeä aamuisin. Viimeyönä valvoin neljään ja heräsin yheksältä. Abnormal in my case.. Tai itseasiassa viimeisen viikon ajan olen herännyt yhdeksältä. Siksi minä valvoinkin, etten olisi liian virkeä. Siitä ei nimittäin seuraa mitään hyvää: Söin jäätelön ja pam! Sokerihumala xD Ja siis normaalisti en mene sokrukänniin edes suuresta määrästä karkkia, limppaa ym. Ja nyt söin vaivaisen jäätelön o_o; mahtavaa, aivan mahtavaa.

Muh, minun kaikkea sekoilua, jossa mm. esitellän uusi kamerani :D Ja sillä otettuja kuvia n_n Saapi kommentoida jos on jaksamusta~

Elokuussa Ruotsiin viikoksi! Pääsen vihdoin ulkomaille, ja vieläpä aika pitkäksi aikaa. Tämän jälkeen voi mennä sinne vaikka koko kesäksi :) Siellä on nimittäin serkkuja jotka(onneksi) puhuvat Suomea ja eiköhän se Ruotsikin sitten pikkuhiljaa luonnistu seiskan jälkeen ;)

Eipä muuta, pysy terveenä, minussa oli jo nuha! Heips!
Heh, no se on plussaa että univelkaa ei ole :) Tosin vaarana siinä sitten unirytmin menettäminen ja liika nukkuminenkin voi olla haitaksi (ainakin itselleni, haha). Ja näkyypä se vaikuttavan sokerihumalaankin ;)

Hieno juttu, meikä kans tahtoisi jonnekin ulkomaille mutta tuskinpa toteutuu, kerta rahatilanne on niin heikko :) Sukulaisia onkin mukava nähdä ja tosiaan, tuleehan sitä ruotsin kieltäkin sitten harjoiteltua.

Terveenä kun pysyisi - taisinpa itseeni tartuttaa angiinankin tässä taannoin, voi itku. Mutta muutoin yritellään terveenä pysyä, yritähän itsekin :) Moips!

NIMI
Dawn 7.7.2009 17:23
Hehheh, tänään lähdimme isäni kanssa Linnanmäelle, koska olin toivonut sitä niin paljon ja anellutkin tänään: "Voitaisko mennä Lintsille?" Joops, meikällä on yhä se ranneke. Ja maksettiin 80e kun kassamyyjä suositteli, että voisimme ostaas kupongit, joiden avulla saisimme toiset pelit, popparit ja juomat. Iskäni haukkoi surkeaksi, no oli se hieman surkeaa, kun popparitkaan ei maistunut hyvält :/ Ja join sitten limppaa, Fantaahan se oli, mutta isäni sanoi, etten saa kertoa äitilleni, sillä hän sanoi, että saan juoda Fantaa vain kerran kuukaudessa >:) Nojoo, menin Vuoristorataan, Mustekalaan, Rinkeliin, Panoraamaan, Ketjukaruselliin, Maisemajunaan ja Rainbowhun. Testasin myös kappas kappas - Kehrän, entisen Enterprisen! Ensin jännitti mennä siihen, kun näin, että se meni pää-alaspäin :> En ollut nimittäin ennen ollut pää-alaspäin laitteissa. Noh, pidin Kehrästä kuitenkin, mutta heilahdus vauhdin hidastuessa oli kamala.

Kylläh meikä kokeili Tykinkuulaa, en saanut mitään, mutta iskä voitti pienen Nalle Puh-pehmon :) Ja Narunvedossa sain itseppä muovisen nuijan! Se on aika iso o.o Ja iskä kun veti narusta ja huomasi, että se oli pehmolelu, hän sanoi: "Ei voi olla totta!"

Noh, sellainen oli minun Lintsi-päiväni. Nähdään, Munchy! *vilkuttaa ja antaa Munchylle paketin keksejä* :)
Vautsi, mä kans haluaisin jonnekin huvipuistoon taas pitkästä aikaa :) Kuulostaa tosi hauskalta reissulta, ja eipä tuo tarjouskaan niin kovin pahalta kuulosta. Ohoh, kiersitpä kyllä liudan laitteita - itse en varmaankaan olisi jaksanut...

Heh, palkinnot vaikuttavat mukavilta :) Koko päivä on kuulostanut vallan loistavalta. Näkyillään, kiitos kekseistä!

NIMI
Avri 27.6.2009 19:29
Hellou Munchy, ajattelin kirjoitella taas aikani kuluksi tänne viekun puolelle. Tää Munchlax Manian ulkoasu on niin hurmaava, en kyllästy tähän millään. Pakko joka kerta vaan hehkuttaa, heh.

Mitäs Munchyn kesään kuuluu? Minulla se on mennyt aika lailla Pokémonin merkeissä Platinumia pelailemalla ja suunnittelemalla kenties tuota mahdollista omaa pokésivustoa. Täytyy nyt katsoa miten sen kanssa tulee käymään, nimittäin homma olisi niin laaja, että tarvisi maksaa vähän enemmänkin omasta sivutilasta. Mutta suunnitteilla on :P.

Huomasin vaan sellaisen jutun muuten, että tuolla Ashin pokémoneissa Ashin Noctowlille olet pistänyt tavallisen Noctowlin spriten. Voisit pistää sille sen shiny-spriten? :)

Mutta mutta, eihän mulla tässä muuta. Ihastelen vaan Munchlax Maniaa joka käyntikerralla :D. Jatka samaan malliin!
Hellou vain, mukavaa että jälleen piipahdit mukavien kehujen kera :)

Kiitos hyvää kuuluu. Mulla kanssa on tuo Pokémon-innostus nyt melko huipussaan, joten on tullut siihen nyt aika paljon keskityttyä mm. juuri pelien merkeissä. On kuitenkin ollut myös sen verran mahtavat kelit että on täytynyt käydä itsensä pari kertaa polttamassakin.
Toivottavasti suunnitelmasi toteutuu - olisi mukava nähdä mitä sulla on mielessä :) Täytyisi munkin tänne kyllä jotain mojovaa kehitellä...

Tosiaan, shiny-sprite sinne on ollut tarkoituskin laittaa mutta aina on unohtunut. Kiitos kun toit sen nyt esille, täytynee tässä pikimmiten sinne se muuttaa.

Heh kiitos kiitos, yritellään jatkaa :) Moi!

NIMI
Loeon 26.6.2009 16:15
HG ja SS julkaistaan Japanissa syntymäpäivänäni...? Joo se on ny varma juttu että ostan pelin heti kun ilmestyy suomeen ja sen uskoisin tapahtuvanhh.. ööh.. huhti-toukokuussa~ Pidemälle en sen kyllä usko menevän :/

Äh, ei ole tullut kirjusteltua viekkuun, sry. Muttakun kesä! Hirveä kiire tappaa ötökät sisältä ja loppu aika menee nukkumiseen ja matkusteluun. Ja syömiseen :C *nälkäinen* PokeVoteen käyn kyllä vastailemassa säännöllisesti 83

Gaah, liian nälkä ja väsyttää |< Hei hei ja hyvät kesät~
Kappas, sattuipa päivä sopivasti :) Vaikka syntymäpäivälahjaksi voisit pelin toivoa, heh. Jep, itsekin veikkailisin pelin rantautuvan Suomeen tuohon aikaan.

Kesä on kieltämättä melko aikaavievää hommaa, heh, ulkona kun täytyy juosta kerta on niin hyvät säät. Mukavaa, että kuitenkin PokéVoteen saadaan ääniä - niitä tuleekin nykyään jo ihan rutkasti kiitos teidän :)

NIMI
Kimberly 21.6.2009 17:43
Tervehdykseni.

Ajattelin kysäistä semmoista, että pääsisinköhän osallistumaan sivustollani awardiin nyt kun se on vihdoin avautunut hiatukseltaan?
Mahtavaa, että sivusi on vihdoin avautunut :) Toki pääset osallistumaan awardeihin - lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Angewomon 14.6.2009 13:00
Hei muuten, sitä vaan että tolla elokuvat-osiossa Pokemon 2000 -leffan juoni-kohdassa käytetään nimeä 'Sähkösaari', vaikka sen nimi on 'Salamasaari'... ei sillein, että se pitäisi korjata tai mitään, mutta ajattelinpahan vain ilmoittaa, Zapdos-fani kun olen... >;D
Kiitos tästä, itse en millään muistanut mikä saaren nimi oli niin väsäsin siihen jotain. Täytyy korjailla :)

NIMI
Angewomon 14.6.2009 12:46
Heippa Munchy pitkästä aikaa! 8)

Juuh, eli ihan tähän alkuun... minut konfirmoitiin eilen! Eli saa onnitella! ^_^ Sain paljon mukavia rippilahjoja, mm. kummisedältä 200€ puhtaana käteen! Wow! Sellasta ei välttämättä ihan joka päivä saa! Ja muutenkin on jotenkin semmonen "vapautunut" olo, kun on koko rippikoulurumba takana, mutta tavallaan myös aika surullinen olo... jäihän rippikoulusta kivoja muistoja, kun käytiin Kuusamossa vaeltamassa Karhunkierros, jonka maisemat ihan ylittivät odotukseni. Mutta tuota... juu, saa siis onnitella! 8D

Ja tänään me lähetään Ameriikkoihin! ^^ Tulee varmaan olemaan mielenkiintoinen matka; eka mennään Kanadan puolelle Vancouveriin, ja sieltä matka jatkuu San Franciscoon. Sen jälkeen suuntana on Las Vegas, mutta lopulliset päämäärät ovat kuitenkin Miamin aurinkorannat... 8D tulee todella kesäinen fiilis kun lähtee matkaan! Vegasiinkin on luvattu +39:ää, että toivottavasti en ihan kuihdu kuumuuteen siellä!

Höm, juu, olenpa itsekäs kun koko ajan puhun itsestäni... X3 mitä sulle siis kuuluu, kun nyt tässä ei olla pitkään aikaan juteltu? :)

Ja osallistun minä(kin) varmana awardiisi heti kun saan AP:en pois rempasta (se siis on taas rempan alaisena...)! Hienoja ehdokkaita mukana, saapi nähdä, miten pärjäilen tällä kierroksella... ;)

Oletko muuten vieläkään nähnyt sitä Mamma Mia! -leffaa? :D Siitä alkaa olla jo ikuisuus kun puhuimme siitä viimeksi, mutta onko ajat nyt muuttuneet? Mullahan on siis se DVD:nä, mutta se on tällä hetkellä serkuillani lainassa, että ihan heti en sitä pääse katsomaan vaikka haluaisinkin... :/

Ah, niin, se kortti! En edes muista, milloin olen tehnyt sitä viimeksi (pahoitteluni!). Mutta enää siinä ei ole kyllä hirveästi tehtävää, eli saat sen luultavasti tässä kesäloman aikana, jahka palaan matkaltani ja väsään sen loppuun. >:3

Smeargle, mikä hauska ilmestys kesäkuun pokeksi! 8D Ootan jo innolla heinäkuun pokea! ^^ Suosittelisin muuten, että laittaisit jonkun tulityypin edustajan heinäkuulle, kun se jo lämpöisyytensä perusteella siihen sopisi! ;) Sitä paitsi viimeisimmästä tulipokesta on aika paljon aikaa... no, mutta jos et laita tulipokea, niin vesipoke on varmastikin seuraavaksi paras vaihtoehto!

No mutta eipä muuta, oli kivaa taas tulla tänne merkkejä jättämään... ^-^ joo. Moikka siis! :)
Moi! Mukava että käväisit jälleen :)

Paljon onnea konfirmaatiosi johdosta!! Ohoh, saitkin ihan runsaasti rahaa. Toivottavasti menevät hyvään käyttöön :) Jep, itsekin muistan rippikouluaikani olleen mukavaa, mutta oli siitä kiva päästä eroonkin, haha.

Vautsi, kuulostaa tosi mahtavalta *kateellinen*. Toivottavasti matka on loistava ja säät sallivat (ja näin varmasti tulee olemaankin!). Tulehan sitten raportoimaan matkakuulumiset :)

Mulle kuuluu oikeastaan aika hyvää, juuri tulin tuolta Provinssirockista ja oli kyllä mukavaa. Säät ovat nyt olleet aika masentavia niin ei ole oikein ulkona voinut juosta, mutta ehkäpä se siitä.

Osallistu toki, odotellaan siihen asti kunnes remppasi on valmis.

Kyllä olen nyt vihdoin ja viimein nähnyt Mamma Mia! -leffan. Olihan se ihan jees, mutta jostain syystä jäi vähän haaleaksi - ehkäpä siitä syystä, kun olen siitä sen live-version nähnyt.

Kortilla ei ole mitään kiirettä (itseasiassa olin jo unohtanut sen kokonaan).

Hmm, täytyneekin tässä alkaa miettimään, minkä Pokémonin heinäkuulle keksisi...

NIMI
Keltainen Rayquaza 13.6.2009 2:21
@.@
Ihana mutta yksinkertainen design!
Kiitos paljon!

NIMI
Tsukime 10.6.2009 19:27
piti käydä vähän tervehtimässä kun viimeisimmästä käynnistäni on ollut aikaa. Huommenna on mun synttärit vihdoinkin <3. Toivottavasti saan hyviä lahjoja.
Se kesä leiri oli ihan ok ja me tehtiin kaikkee kivaa. Harmi vaan että siell ei voitu uia.
PS: mun sivut ei ole vielä valmiit :(. Mutta ilmoitan sitten.
Moikka(kiitä pikavauhtia)
Moi taas, mukavaa että käväisit :) Vautsi, synttärit. Paljon onnea! Toivottavasti leiri on ollut kuitenkin menemisen arvoinen!
Ilmoittele toki :) Moikkamoi!

NIMI
*Jirachi* 7.6.2009 16:20
Heippa taas Munchy! ^^

Satuinpa juuri vastaamaan viestiisi, ja kävipä vielä niin, että laskuri näytti minut 10 000 kävijäksi. Onnittelut! ^_^ Minulla on siihen vielä vähän matkaa...

10 000 on sen verran komea luku, että saakos siitä jonkun läpsykän pahasen? : D En vaadi, mutta kysyn näin juhlan kunniaksi~ ^^

Mitäs mieltä olet muuten tuosta PokéWalkerista? Itse olen pikku vempeleestä todella innoissani! Kumpa se tulisi Suomessa ja Amerikassakin kaupanpäällisenä HG:n ja SS:än ostajille~

Tästä nyt tuli tännekkin suuntaan aika Pika[chu]mainen visiitti, mutta tulen luultavasti piakkoin uudelleen~

Nähdään, ja onnea 10 000 kävijästäsi :3 Sivusi ovatkin ne ansainneet~

*Jih*
Moi!

Kappas, 10 000. kävijä, onnittelut siitä myös sinulle ;) Onhan se komea luku ja kyllä mä uskon, että myös Jirachi's Wish siihen yltää joku päivä! Enköhän mä jonkunlaisen palkinnon voi sulle väsätä jahka ehdin. Käväisen sitten vaikka vieraskirjassasi sen antamassa :)

PokéWalker kuulosti alkuun aika mitäänsanomattomalta jutulta, ainakin minun korvaani. Se vain vaikutti hieman tönköltä. Mutta nyt kun olen asiaa sulatellut ja ajatellut sen mahdollisuuksia HG/SS -pelien kanssa, niin ei kai se mikään turha tuotos olekaan :) Varmasti ihan mielenkiintoinen kapistus.

Pikavisiititkin ovat visiittejä - onhan se mukavaa, että joku edes piipahtaa :)

Kiitoksia! Kuulostellaan ja näkyillään!

NIMI
*Jirachi* 5.6.2009 15:25
Moikka Munchy! ^^

En olekkaan kirjoitellut tänne pitkään aikaan, anteeksi. Jotenkin ne viekut on vaan sillätavalla jänniä, että vaikka kuinka sivuilla kävisi, vaikka useaankin otteeseen, niin aina se viekku jää...^^;

Jokatapauksessa, nyt tulin kirjoittamaan :3
Mitäs sinulle ja sivuillesi kuuluu? ^_^ Luultavammin hyvää, kun noita uutisia ainakin ripakasti päivittelet. Täytyy sanoa, että olen ottanut sinua tahdissa jo vähän kiinni! >:3 Tässä muutama tunti sitten päivitin nääs JW:seenkin uutisenpätkän tuosta uudesta monsteripelistä ^^ Käy kurkkaamassa ;3 Jos löydät JW:n puolelta jonkun kiintoisan uutisen tai jonkun jutun, mitä täällä ei ole, niin saat laittaa tänne, kunhan laitat lähteeksi JW:n.. :3

Ajattelin tänään päivitellä JW:tä laajemminkin. Olisin iloinen, jos sitten kurkkaisit ja ehkä kirjoittaisit viekkuunkin~

Mites on kesä lähtenyt käyntiin? ^^ Minulla ihan kivasti, pitää vaan tuo ripari käydä loppuun~ On vielä viikko jäljellä [päiväripari kun on] ja konfirmaatio on 14.6.

MM:än uusi ulkka on hieno, ja kivan vihreäkin! :3

JW:ssä on ollut harmillisen hiljaista..:c Johtunee varmaan kesästä, mutta katsotaan~ En aio kumminkaan lopettaa, älä pelkää :3

Uskomatonta ajatella, että JW täyttää seuraavaksi jo viisi vuotta, vaikka siihen vielä aikaa tosin onkin. Tuntuu vain niin epätodelliselta, että se on ollut olemassa jo niin kauan... Tuntuu, kuin olisin aloittanut sen teon vasta eilen..X3

Äh, anteeksi kun puhun koko ajan itsestäni ^^;

Odottelen HeartGoldia ja SoulSilveriä innokkaasti, minulla kun alkuperäisiä ei ole koskaan ollutkaan. Hyllyyn päätyy HeartGold, sillä olisin aikoinani halunnut Gold-version, jota en sitten lopulta koskaan saanut.

Junichi Masuda kertoi muuten blogissaan hauskan faktan: Pokémonin pelaajat jotka olivat Goldin&Silverin ilmestyessä 12-vuotiaita [siis silloin kun se ilmestyi Japanissa 21.11.1999], täyttävät nyt 22 vuotta! Kuinka aika rientääkään~ Hauska fakta on myös se, että silloiset 12-vuotiaat saattavat yhä viihtyä Pokémonin parissa... Maagista, eikö?

Minun olisi tarkoitus tehdä JW:sen muuten laajat ja pikkutarkat esittelyt mm. Pokémonin histoariasta, kaikista Pokémonpeleistä, animen kausista, elokuvista ja sitten työstää jonkinmoinen hahmogalleriakin. Siinä on paljon tekemistä, mutta sivujen teko maistuu nyt niin kovasti, että minulla voisi riittää siihen puhtikin!~

Oletkos itse suunnitellut MM:ään jotain erikoista? ^^

Osallistuisin muuten tässä samalla awardiisi, siitäkin on jo hyvä tovi~

Pidetään molemmat lippu korkealla!

Onnea ja menestystä sinulle ja sivuillesi,

*Jirachi*
Moi! Mukavaa kuulla sinusta jälleen :) Heh jep, mulla itsellänikin jää aina se vieraskirja vähän varjoon...

Kiitos mulle kuuluu ihan hyvää! Tänään olenkin istuskellut aika paljon koneen ääressä kerta ulkona on niin masentava sää, heh. MM:ään en kuitenkaan muuta ehtinyt tehdä kuin tuon uutisen lisätä, johon siihenkin näkyy nyt tulleen jotain uutta infoa. Enpä sitä taida kyllä ehtiä nyt lisäillä, kiire kun on.
Heh, musta taas tuntuu, että JW on aina uutisissaan minua edellä! Mutta tehdään toki pientä uutisten vaihtokauppaa ;)

Minunkin pitäisi päivitellä MM:ää tässä kun aikaa olisi, tai pitäisi olla. Aina tuppaa jokin muu kiire päälle. Täytynee varmaan huomenissa käydä tsekkaamassa sitten sivusi ja kommentoimassa, kun en tänään välttämättä enää ehdi. Kyllä mä veikkaan että JW:ssä käy kävijöitä, mutta he ovat juuri sellaisia, jotka eivät muista kommentoida vieraskirjaan :) Mutta loistavaa että ylläpidät sivujasi silti - se tästä vielä puuttuisikin, että niin laadukas sivu lopettaisi! Varsinkin kun se on jo noin vanha, huhheijakkaa! Onnittelut vain :)

Itsekin odotan todella paljon uutisia HG:stä ja SS:stä, huhutaan, että ensi viikolla voisi jotain jo odottaakin. Itsekin hankin varmaan HeartGoldin, sillä aiemmin omistin Silverin. On kyllä loistava peli, ja tämä uudistettu versio varmasti vielä parempi!

Todella hassua ajatella, että aikaa on oikeasti kulunut niin paljon... Ihan ihmeellistä, pisti miettimään kyllä omaa elämää Pokémonin alkuvuosina...

Paljon tekemistä tosiaan, toivotan onnea työllesi! En malta odottaa lopputulosta :) Itsekin pitäisi työstää nuo elokuvat loppuun, ja siinäpä se oikeastaan onkin. MM:ään en ole suunnitellut juurikaan mitään - tässä pyrin joku päivä tekemään tuon Pelit-osion valmiiksi (aina se on ongelmana!) sekä jonkinlaisen Munchlax-galleriankin jos hyvin käy.

Mukavaa, jälleen osallistuja. Lisään sinut mukaan varmaankin huomenissa, kun tänään on pikkaisen kiirettä...

Pidetään pidetään, kiitos kommenteistasi ja onnea myös sinulle :) Hauskaa kesää, moips!

NIMI
Pega 3.6.2009 14:54
Muistatko Mari Watatsumin? Koiraziin pokemonhoitolan? Nyt sinne on tullut kaksi uutta ylläpitäjää ja sivu on muuttanut ulkoasuaan.
Voikos Mari Watatsumi osallistua awardiin? En oikein ole varma, mutta kysyn silti :3
Muistan toki :) En olekaan vieraillut sivulla pitkään aikaan - mukava kuulla, että pystyssä on ja muutoksiakin tehty.
Toki voi osallistua awardiin - lisään sivun kunhan päivitän seuraavan kerran (todennäköisesti huomenissa).

NIMI
Loeon 2.6.2009 17:49
Smearglee 8D Kiva kuukauden poksu n__n

Empä nyt ehdi paljoa kirjoittelemaan, kun ruokaa saan ihan kohta~ :D Että hyvää kesää vaan siihen suuntaan!
Heh :D Hyvät kesät myös sinne ;)

NIMI
Tsukime 1.6.2009 16:13
hehe kiva kuulla. Itse menen huommenna kesäleirille ja tulen vasta ensi maanantaina ja aijoin tietenkin uida, olla hieman ulkona ja paistaa makkaraa. Ajon myös ehkä kutsua yhen kaverin kylään ja tehä kivaa. No en mä vielä tiedä mutta itse odotan jo syntäreitäni kovasti. Hyvää kesän jatkoa sinullekin Munchy. MOikka
Kesäleirille, vautsi. Tulee olemaan varmasti mukavaa :) Uiminen kuuluu olennaisesti kesään, heh. Synttäritkin tulossa, mahtavaa!

NIMI
Tsukime 1.6.2009 8:16
Hupsista. Se taisi olla kirjoitus virhe. Tarkoitin Snoruttia. Joskushan näitä virheitä sattuu kaikille. Muuten mitä aijot tehdä kesällä?
Heh jep, kirjoitusvirheet ovat ihan ymmärrettäviä :)

Kesällä aion varmaankin rentoutua, aah. Tietenkin pyrin myös ulkona olemaan niin paljon kuin mahdollista jos säät vain sallivat. Mitäs olet itse ajatellut tehdä?

NIMI
Loe 31.5.2009 19:04
Ja näin se loma lähtee käyntiin: Kuumetta 8D Just tätä tämä miun onni on :C Päätä särkee, ei oo nälkä, oksettaa, hiki, pyörryttää... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Polveenkin kolottaa!

Noh, mitenkäs Munchylla? Toivottavasti sinulla on sentään ollut mukavaa n__n Jäätelöä tekisi mieli >:/

Äh, ei jaksa kirjoittaa nyt eli häivyn ennenkuin pyörryn @_@, heippa!
Auts, tosi harmi, että satuit kipeäksi juuri loman alkajaisiksi. Pikaista paranemista!

Kiitos kysymästä minulla menee ihan hyvin. Nyt kun kesälomakin alkoi niin luulisi aikaa liikenevän jonkin verran enemmän sivujen ylläpitämiseen, mutta saapa nähdä :) Täytyy tietysti hyvistä keleistäkin nauttia!

NIMI
Tsukime 30.5.2009 21:08
mitä enemmän tulee käymistä sitä enemmän samankaltaisuutta huomaan lemppa listassiamme. Snower(kin?) on minun yksi lemppa. Moi.
PS: Oli kivat koulujuhlat paitsi että reksi puhu liikaa XD
Ai lemppari Pokémoneissa? Snover ei taida löytyä listaltani, mutta Snorunt kylläkin :)
Heh, mukavaa, että oli kiva juhla. Meillä myös!

NIMI
~SatoshiLuver~ 29.5.2009 21:39
Hehei, Munchy! Piipahdinpa nyt ekaa kertaa pitkään aikaan täällä joten eiköhän nyt olisi aika jo raapustaa tännekin :P No ihan ensiksi pitää kyllä kehua sivujesi ulkoasua. Tykkään ja tosi paljon! Sopii kivasti Munchlax- teemaan ^^ Noh, mutta... kesäloma kolkuttaa ovella ja mahtavaa säätä luvassa. Onkos suurempia lomasuunnitelmia? *just curious* Keksisköhän tähän vielä jotain muuta. Ei oikein viitsi lähteä nyt mitään romaania kirjottelemaan, jotenka nyt hej då ja hyvät loman alut!
Moikka, mukava nähdä tuttujakin kasvoja täällä :) Kiva kuulla, että pidät sivuista - onhan niiden eteen jokunen aika mennytkin.
Kesäloma tosiaan lähenee, tai alkaakin oikeastaan jo huomenna. Jes, mahtavaa, varsinkin nämä luvatut lämpimät kelit! Huomenna varmaan täytynee jotenkin juhlistaa kouluvuoden loppua, mutta muuten kesä onkin auki. Työpaikkaa en ole mistään napannut, joten taitaa mennä siihen oleskelun puolelle tämä kesä...

Heippa, mukavat lomat sulle kanssa :)

NIMI
Tsukime 27.5.2009 18:05
Moi. Sitä vaan että minulla on 11.06 synntärit (ja ehkä samalla myös sivuni aukeavat) ja saan synttäri lahjaksi (luultavasti) platiniumin. Että sellaista. Ja mitä teit Saksassa.
Hienoa, onneksi olkoon jo etukäteen! Platinumin olen itse jo hankkinut, ja on kyllä hyvä peli :)
Saksassa olin kavereideni kanssa, ja siellä täällä kuljimme. Kiertelimme pääasiassa nähtävyyksiä, mutta tulipa koettua myös yöelämä ja shoppailu, heh.

NIMI
Angewomon 26.5.2009 16:05
Haha, tiesin että tykkäisit Saksasta :D minun mielestä Saksalle pitäisi osottaa kunnioitusta/arvostusta, sillä Saksa on monta kertaa aiemmin tuomittu yksin syylliseksi kaikkeen ja muut Euroopan maat ovat ylenkatsoneet, pilkanneet ja vihanneet Saksaa, mutta silti se on noussut selväksi Euroopan suurvallaksi. Kovin moni valtio ei välttämättä pystyisi siihen, että sitä ensin sörssitään muiden valtioiden kesken, mutta se kuitenkin sitten itse nousee kaiken sen keskeltä ja pistää paremmaksi teollisuudessa ja vähän kaikessa muussakin!
Olen samaa mieltä. Itselläni oli tietyt epäilykseni Saksasta etukäteen, mutta kun pääsin vierailemaan siellä, käsitykseni muuttui täysin. Varsin miellyttävä maa :)

NIMI
Angewomon 24.5.2009 17:14
Elikkä yksi kysymys: millasta oli Saksassa? :D
Saksassa oli tosi tosi mukavaa, kiitos kysymästä :) Sää oli ainakin loistava, sillä aurinko paistoi miltei kokoajan. Loppuviikosta tosin satoi hieman. Tekemistä ainakin riitti, kävästiin Berliinissäkin pari kertaa ja tosi hieno kaupunki. Loistava matka kaiken kaikkiaan :)

NIMI
Tsukime 17.5.2009 17:47
Löysin tämän yhdestä poke-sivuston linksitä (olikohan se JW) ja ihastuin tähän heti. Hyvä ettei kaikki hauku 4genin pokeja ja että täällä on joku toinenkin jonka lemppa on 4genistä. 4genin poket on ihania (suurin osa siis esim Drapion on pelottava) . Sitä paitsi munchlax on söpö <3.
Moikka
Ahaa :) Neljännen generaation Pokémonit ovat kyllä vallan loistavia, ja niistä suurin osa on hyvin suunniteltuja. Munchlax on kieltämättä suloinen ilmestys.

NIMI
Loeon 15.5.2009 21:42
Oonhan ne synttärit ihan tarpeeksi lähellä että voi sanoa, että ne ovat lähellä xD Aiotkos Munchy hommata jommankumman noista uusista peleistä; Heart Gold ja Soul Silver? Ja jos aiot, niin kumman? Itse en ole vielä päättänyt, mutta taidan kääntyä Slverin puoleen. Riippuen sitten siitä, että mitkä poket ovat saatavissa ainostaan toisessa.. Ihan senkin takia ajattelin tuon uuden pelin hommata, että voi sitten siirtää siitä noita Johdon pokeja Diamondiini :D Ja kunhan vielä joskus saisin hankittua sen DSi:n.

Viikonloppu taas, onneksi n_n Voi nukkua ja valvoa pitkään. Ja tehdä kaikkea muutakin turhaa |3 Ensi viikolla helatorstai vapaata ja sitten enää sitäseuraava viikko ja 2kk loma. Kesä: täältä tullaan vaikka henki menisi! En ole itse kovinkaan kesä-fani, pidän kesässä 2 asiasta: Loma ja seuraavaksi tulee syksy joka taas on lempi vuodenaikani :3

Mikä muuten on sinun lempi vuodenaikasi? Arvaisin, että kesä. Se sattuu olemaan monien lemppari.

Kattelitkos Euroviisujen semifinaaleita? Kyllä varmaankin :D Mutta siis Suomihan pääsi jatkoon, mikä on tottakai hyvä juttu ^^

Noh, tulipahan taas räpellettyä jotakin, heippa!
Toki aion, varmaankin Heart Goldin kun aiemmin on jo kokemusta Silveristä :) Jep, pelien kautta onkin sitten kätevää siirtää Johton otuksia D/P/P:hen.

Jep, viikonloppu aah, ja meikä lähtee Saksaan :) Koulumatka tosin, mutta jotain sentään. Kesälomaa odottelen innolla.

Heh jepa, kesähän se on. Talvikin menettelee, ainakin ne mukavan pimeät, kylmät yöt.

Katselin kyllä molemmat semifinaalit - loistavaa, että Suomi pääsi finaaliin! Nyt vain Suomea kannustamaan voittoon! :)

NIMI
Tsukime 13.5.2009 16:06
Voisitko sitten pitää joskus jonkun kategorian johon lempi pokeni kuuluu. Paitsi ettähän Munchlax on ihana (Tsukime suistui raiteilta hieman XD) myös. lempipokelistatahan löytyy 5 samaa (munchy, cherrim. bellosom, chatot ja Roserade)
Nuo nykyiset kategoriat ovatkin olleet jo jonkin aikaa - täytyy odotella niistä voittajat, ennen kuin pistän uusia kehiin :) Yritän kyllä keksiä mahdollisimman monipuolisia kategorioita, jotta olisi varaa valita.
Näytätkin olevan uusi tuttavuus täällä, mukavaa :)

NIMI
Dawn 13.5.2009 15:25
Hups, mun piti kirjottaa tohon '10 vuotta' kohtaan 10 päivää, mut moka sattuikin kivasta XD Eipä muuta enään, bye.
Selvähän se!

NIMI
Dawn 13.5.2009 15:24
Heippa, Munchy! Onko sinulla ollut koskaan sellaisia kavereita, jotka lupaavat olla kanssasi, mutta soittavvatkin sinulle myöhemmin, että jos et voi olla 2/vähemmän tai enemmän kaverin ja hänen kanssaan, niin hän ei voi olla kanssasi? Minulle kävi näin tänään. Yksi vauvuudenystäväni (:'D) kaveri, samanikäinen kuin minä (tosin 10 vuotta nuorempi), niin lupasi olla kanssani kaksisteen. Sitten myöhemmin, hän sanoikin, että ei voi olla jos emme ole nelisteen. Se ei ollut kivaa D':

Ja nyt kun tekee mieli limsaa, niin tuleekin mieleen, että Fanta olisi mukavaa juotavaa :) Varsinkin appelsiini fanta, se on niin dammitin hyvää :D

Kolmas asiani olisi, että voisitkos linkittää Pokémonhoitola Sabrinan? Ja voisikos sivuni osallistua awaan? :)
Mulla ei itseasiassa ole noin, yllättävää kyllä, vielä käynyt. Harmi kyllä, että kaverisi noin sanoi - eihän siinä pitäisi olla mitään vikaa, jos on enemmänkin kavereita.

Fanta on kieltämättä aika maukasta :)

Toki voin linkittää, ja lisäänpäs sivusi awardeihinkin. Lisään nämä kunhan ehdin päivitellä!
Edit: Linkitys tänne vaatii ikävä kyllä jonkinlaisen linkitysbuttonin, mutta sivultasi en sellaista juuri nyt jostain syystä saa - linkit(ä)-osioon ei näytä pääsevän.

NIMI
Loeon 12.5.2009 17:21
Mitä, mitä!? Munchylla on synttärit tulossa, eikä kerro meille mitää ;_; Kerspeles. Pittääs se korttikkii tehä niiko lupasin :/ Noo, pittää tehä heti kun vaa saan siivottua tätä pöydän tapaista polventappajaa.

Äygh. Kokeita, kokeita, kokeita x_x Ussan pudotin taidokkaasti takaisin 7 ja hissakkii varmaa laskee taas :'D Noh, katotaan yläasteella jos menisi yhtään paremmin :/

Tunnen itseni aika hemmetin turhaksi.. Otin tänäaamuna vartavasten liikunnan takia vihriät housuni. Ku pääsen kouluu, nii kaverit kysyy: "Etkö sä ui?" Olin siinä sitte että ei vattu, nyt ne uikkarit jäi. Ja eiku ruokavälkällä hakemaan :3 Nyt alkaa onnetar jo oikkuilla pahemman kerran. Vie muistinki mennessään >:(

Ei mulla ollu taaskaan mitään tämän järkevämpää tekemistä, heips.
Synttäritkö? Eipä mulla itsellä vielä ihan lähiaikoina synttäreitä ole, ja sivunkin synttärit menivät jo, heh.

Kokeitapa juuri, minulla myös. Motivaatio on täysin hukassa mutta pakko sitä on vain yrittää...

Heh, mulla on noin käynyt todella useasti. Välillä sitä tuntee itsensä täysin tyhmäksi, mutta kyllä se siitä :)

NIMI
Narly (entinen Raitsuu) 4.5.2009 22:23
Tulinpahan tarkistamaan siuset, ja ooh uusi lay, tulee metsä mieleen <3 Mutta eipähän tässä mitään, nukkumaan pitäs mennä, ettäs se on moro
Heimoi, kiitos viestistäsi :) Mukavaa että käväisit, morjens!

NIMI
Loeon 4.5.2009 21:29
Muistatko kun sanoin, että jos elämääni seurattaisiin 2 viikkoa, minulle sattuisi väh. 10 haaveria. Noh, laskin tänään yhden päivän ajalta ja sattui 5 haaveria 8''D Ja luultavasti lyön vielä pääni tänä iltana sängyn laitaan(parvisänky). Elikkäs 3 haaverin päivävaudilla 2 viikossa sattuisi... *pikalaskutoimitus* 42 haaveria xD

Vaihdetaanko onnettaria?
Muistan toki, ja aika hassua, että yhdenkin päivän aikana jo noin paljon! Onnettaria voisi vaikka vaihtaakin joksikin aikaa - olisi mukava nähdä, kuinka paljon itse sähläisin...

NIMI
Dawn 3.5.2009 15:20
Murr, viime viestistäni on hirveästi aikaa... Noin 3 kuukautta ja 8 päivää. Brr..

Tulinpahan nyt moikkaamaan. Sivut ovat kivasti uudistuneet, tykkään näistä uusista sivuista nimittäin paljon :)
Hauskaa, että pääsit nyt kuitenkin piipahtamaan :) Kiitos paljon kommentistasi, mukavaa että pidät.

NIMI
Angewomon 3.5.2009 12:37
Ja... oih! Dratini! Se on söpö, vaikka tykkäänkin Dragonairista enemmän... onneksi Dragonair sentään esiintyy NG:n uuden layoutin viekussa! :3
Dratini on kieltämättä söpö, tosin itse pidän ehkä viimeisimmästä muodosta, Dragonitesta, eniten.

NIMI
Angewomon 3.5.2009 12:35
Oo! Saksaan?! :'O Tosi hieno juttu! :D Mihin kaupunkiin? Ite meen kesällä Düsseldorfiin, se on varmaan hieno kaupunki! Missä Saksan kaupungeissa sää oot ollu? Mää oon ollu Frankfurtissa, Hannoverissa ja ihan siinä Berliinin lähellä, tosin en ihan Berliinissä, mutta siinä tosi lähellä jossain pikkukaupungissa jonka nimeä en juuri nyt muista... niin ja meen siis myös Düsseldorfiin, välietappi Amerikan matkalla, katsos... :3 mutta siis joo, on varmaan todella hienoa päästä Saksaan! ^-^ Saksa on aivan ihana maa, rakastan kaikkea mikä liittyy Saksaan oikeesti! <3 Ja tämä ei todellakaan ole mikään ohimenevä buumi, kun ihan oikeasti, tyksin Saksasta hirmuisesti! ^^ No mutta siis... mihin kaupunkiin siis olet menossa? :D
Sinnepä sinne, vähän tuo sikainfluenssa vaan epäilyttää... Tämä on sellainen koulumatka, jonka teemme pieneen kylään Berliinin lähelle (nimeä en nyt muista), tosin Berliinissäkin käydään.

En ole koskaan ollut Saksassa, joten nyt on mukava mennä katsomaan, miltä siellä näyttää :) Saattaa olla että tuon pikkukaupungin ja Berliinin lisäksi käymme myös jossain muussa kaupungissa, tosin senkään nimeä nyt nyt muista.

Saksassa kuulostaa olevan mukavaa, toivottavasti siis onkin :) Heh, tuota kaupunkia en nyt siis muista, mutta siihen Berliinin lähettyville jonnekin.

NIMI
Loeon 3.5.2009 11:54
Voi kun on kiva tuo kuukauden pokemon :D Yksi omista suosikeistani n__n

Ääh, pitäisi tehdä Muutokseen uusi ulkoasu, tosin on minulla yksi hätävara ulkoasu, mutta sitä en välttämätta jaksa alkaa vaihtamaan x_x Mutta yritetään.

Eilen ostin sen Hayao Miyazakin uusimman leffan(vaikka se kyllä on hänen ensimmäinen tekemänsä elokuva) Tuulen laakson Nausicaän tai Japaniksi: Kaze no tani no Naushika. Oli kyllä ihan katsottavan arvoinen :) Kesti tosin 2 h, mutta onkos sillä nyt niin kamalasti väliä. Kyllähän King Kongkin kestää 3 ja puoli tuntia, että ei siinä mitään :')

Loma alkaa pikkuhiljaa olla ohitse ja aurinko paistaa. Eilen täällä oli seemmoiset 20 astetta lämmintä. Pian kuitenkin sataa taas vettä :/ Suurin osa järvistä on varmasti auennut ensiviikon jälkeen.
Auts! Kuuntelen tässä musiikkia ja vanhasta tottumuksesta aloin taputtamaan oikealla kädellä polveani. Noh, oikeassa kädessä on sormus, joka osui polven hermoon :3 Voi että on ihanaa. Jos minun elämääni seurattaisiin kahden viikon ajan, satuttaisin itseni väh. 10 kertaa. Että näin.

Noh, eipä mulla muuta, heips.
Mukavaa että tykkäät :)

Ulkoasun vaihdos on joskus kyllä raskasta, mutta kun sen saa tehtyä, on kyllä helpottunut fiilis. Tsemppiä sulle, jos ulkoasua vaihdat!

Kaksi tuntiahan on aika normaali pituus elokuville, tuo kolmen tunnin King Kong meni ainakin mun kohdalla jo liian pitkäveteiseksi. Onneksi leffa oli katsomisen arvoinen, ettei rahat menneet hukkaan.

Tosiaan, huomenna onkin jo paluu arkeen. Täälläpäin näkyy olevan jotain 18 astetta, eli ei paha sekään. Pilvet enteilevät kuitenkin sadetta...

NIMI
Angewomon 2.5.2009 11:27
Klara vappen, näin myöhässä sanottuna! ^^

No, mitäs Munchylle kuuluu? :3 Mulle kuuluu ihan hyvää, mitä nyt koulukiireitä on yms. yms., onneksi nyt on sentään "loma"! Ja kyllähän se kesälomakin näyttää kolkuttelevan ovella, joten se on kanssa toki tosi mukavaa! :)

Hm, olisipa jo 16. päivä, sillon kun tulee euroviisut! Ootko kenties jo katsonu muitten maitten edustajia esim. YouTubesta? Ite en oo oikeen jaksanu tai ees välittäny, ku eihän sillä oo loppujen lopuks väliä et kuka voittaa, pääasia on et tulee hyvät bileet! :D Sitä paitsi, kivempaahan sitä jännitystä on pidättää tonne 16. päivään asti, eikä heti pilata kaikkea tsekkaamalla ne netistä... ;3 "livenä" aina parempi!

Ääh, voi hitsi kun tekis mieli osallistuu awardiin, mutta en paljoo voi ku AP on menny tauolle! :( Ei vaan oikein ole Digimon-kausi päällä, ja muutenkin on niin kauheesti kiireitä ettei kerkee sivuja päivitellä... miten ihmeessä SINÄ selviät Munchlax Manian kanssa moisesta urakasta? :'O

Sulla taitaa olla "hieman" päivittelemistä ton Kuukauden Pokemon -osion kanssa! Ensinnäkään, et oo vielä laittanu ToukoPokea esille, ja toiseksi, Cherrim ei ole vielä ilmestynyt tonne arkistoon, missä näkyy ne kaikki entiset Kuukauden Pokemonit... muttaah, eipä mitään kiirettä, älä ota turhaa stressiä asiasta... ;3

Eipä tässä nyt sitten muuta, tuli tämmönen typerä ja hätäsesti suhastu viesti... XP anteeksi! Mutta, tulen kuitenkin joskus taas, ja silloin yritän kirjoittaa järkevämmin! Kirjoittelemisiin!
Kiitos samoin!

Kiitos kuuluu ihan hyvää, vähän hankala olo allergioiden takia, ja taitaapa tuo vappukin olla osasyynä kipeään oloon. Onneksi tosiaan tällainen vähän pidempi viikonloppu, ja joo, kesälomakin kohta.

En ole katsonut paljoakaan edustajia YouTubesta, joitakin kyllä, mutta niistäkään muista enää mitään. Itse varmaan missaan Euroviisut, sillä lähden samaisena päivänä Saksaan. Harmittaa kyllä, mutta täytynee yrittää katsella sitten vaikka siellä Saksassa tai sitten kokonaan jälkeenpäin.

Heh joo, joskus mulla tulee kausia, jolloi en jaksaisi millään päivittää. Kiireetkin painavat päälle. Silloin yleensä teen vähän vähemmän, ja päivitän vaan ne pakolliset. Joskus innostusta löytyy sitten vähän enemmän :) Se on vähän ylä- ja alamäkeä koko homma.

Jeps, täytynee tässä tämän päivän aikana hoidella tuo Kuukauden Pokémon kuntoon.

Ihan mukava viestihän tämä, kiva kuulla sinusta :) Nähdään!

NIMI
Loeon 30.4.2009 19:55
Ajattelin nyt vain näin pienimuotoisen loman kunniaksi tulla kirjoittamaan n__n

Noh, ihan näin aluksi perus kysymys: Kuinkas hyrrää? Ittelläni on mennyt ihan mukavasti, tosin olen luultavasti saanut kissalta lintukirppuja ja muutaman mustelman olen saanut. Niin ja tänä aamuna heräsin tunnin myöhässä, sillä olen nukkunut vain semmoiset 6h per päivä. Ja olen ottanut päikkäreitäkin, mutta ei ole juurikaan auttanut :/ No nyt on taas aikaa nukkua. Että aika hyvin minun onnellani :D

Noh, tänään oli koulussa viimosella tunnilla sellanen vappujuttu jossa oli yläaste ja kuutoset. Sitten siellä oli sellanen kiva viestipeli, että joka luokalta oli 3 henkee ja kilpailtiin ketkä kerkee tekemään kaiken nopeiten ja minä pääsin mukaan 8D Ekan piti syödä munkki narusta kädet sekäntakana. Noh, minä olisin halunnut siihen, mutta kaveri ei antanut vaikka olisin syönyt sen munkin 2 kertaa nopeammin! Minä jouduin sitten seuraavaan, jossa piti syödä omenasta pala, kädet selän takana. Noh, se nyt olisi ollut helppoa, mutta se omena oli vesisankossa. Ongin sitä siinä minuutin pari ja sain kuin sainkin omenasta palan syötyä :D Tosin olin sen jälkeen aika märkä xD Piru näitä pitkiä hiuksia.. Muttakun äitee ei anna leikata, kun valittaa, että "Kiharat lähtee!" Piru mihinkään lähe nää luonnon kiharat -_- Tosin juuri nyt minua ei edes huvittaisi leikata, koska omistan luokan pisimmät hiukset.

Vieläkin on aika lyhyt viesti.. Muttaah~ Minulla on niin saakelin kuuma että ei kestä kunto xD

Hassua Vappua!
Heh moi :)

Kiitos ihan hyvin hyrrää. Vappupäivää tässä vietellään ja onneksi on hyvä sää, jee! Nukkuminen jää munkin osalta joskus tosi vähäiseksi, onneksi nyt tosiaan saa nukkua vähän pidempään :)

Kuulostipa hauskalta tapahtumalta! Itsekin olisin varmasti halunnut mukaan, vaikken välttämättä olisikaan onnistunut syömään moisia ruokia kädeet sidottuina... Hiusten leikkaaminen on tyttöjen kohdalla varmasti vaikeampaa, koska yleensä heillä täytyy olla suhtkoht pitkät hiukset ja kasvattaminen vie aikaa. Itselläni on ollut aina lyhyt tukka, eli ei paljon ongelmia synny.

Täällä on tosiaan aika lämmintä, huh... Hauskat vaput myös sinulle!

NIMI
Avri 28.4.2009 10:07
Hjellou Munchy! Ajattelin näin pitkästä aikaa kirjoitella tänne vieraskirjan puolelle, näin uuden layoutinkin myötä. Hyvää työtä Munchy, aivan ihastuttava tämä layoutti, sopii tosi hyvin sivuston nimikkopokélle ja on muutenkin oikein toimiva. Niin sitä pitää :)Respectiä tietty myös siitä, että suomalaisia pokésivuja ei tosiaankaan ole kovin montaa, ei ainakaan sellaisia, jotka päivittelisivät edes jollain tapaa säännöllisesti. Ööähähähähä, ei mulla ollut taaskaan mitään asiaa, kunhan nyt sanoin, että tää layoutti on oikein toimiva ja sivustoa vaikuttaa entistä laadukkaammalta kuin ennen :) Hah, en osaa oikein kirjoitella vieraskirjoihin, mutta mitäs tuosta, tämä otus vierailee kyllä sivuillasi usein, vaikkei mitään kirjoittelekaan~.

Hyvää jatkoa.
Hellou, mukavaa että piipahdit :) Kiitos paljon kommenteistasi, hienoa, että porukka tykkää (menihän siinä kyllä pari uneton yökin kun sai hiuksia repiä päästään...)

Kivaa on myös tietää että kävijöitä löytyy, etten ihan turhanpanttina näitä sivuja täällä ylläpidä.

NIMI
Loeon 26.4.2009 15:26
Waaau *o* Täälläpä näyttää hienolta! Aivan mahtavaa kun käytit kuvana tuota MD Explores of time:n Munchlaxia :D

Ei mulla oikeestaa mitää järkevää asiaa varsinaisesti ole :'3 Tulin vaa katsastamaan tämän uuden ulkan ;) Yritän uudestaan tulla myöhemmin, heips!
Kiitos paljon kommenteistasi :) Näkyillään!

NIMI
Angewomon 26.4.2009 14:37
Hahaa, minäpä olen ensimmäinen joka tänne uudistuneelle sivuille eksyi! >;D Näyttääkin erittäin hyvältä, ehdottelinkin, että laittaisit seuraavaksi jotain vihreää, se kuin sopii kesään yms. ... erityisesti tykkään uudistuneiden sivujen viekussa tuosta vastauskentässä olevasta Munchlaxista, koska se ikään kuin lukee sitä "omaa" vastaustaan siitä. XD
Hehe, ajattelinkin, että huomaakohan kukaan minun aukaisseen sivun tänään, ja kyllä vain huomasi :) Kiitos paljon kommenteistasi!

Itseasiassa, ajattelinkin tuon vastauskuvan olevan juuri tuollainen, jotta tuleekin sellainen kuva, että Munchy Munchlaxhan täällä vastailee, heh.

NIMI
Loeon 6.4.2009 18:49
Nyt ppyydän sinulta pientä palvelusta... Olisitko niin kiltti, että jos tälläviikolla käyt ennen viikonloppua kaupungilla, niin viitsisitkö tarkastaa kuinka paljon tuon DSi maksaa ;_; Itse pääsen Kuopioon kunnolla vasta lauantaina :< Olisitko niin kiltti? Sitten voisin itse laskelmoida kuinka paljon se maksaa vuoden parin päästä :3

Kiitos jo etukäteen!
Heh, enköhän mä tuon voi puolestasi tehdä :) Huomenna ajattelin muutenkin käväistä kaupungilla, joten siinä samassahan se menee. Tulen vaikka viekkuusi sitten ilmoittamaan sen hinnan mikä se täälläpäin on.

NIMI
Dust 1.4.2009 22:57
Niin, ja ihan vain jälkihuomautuksena.. Tuo edellinen viesti ei sitten ollut mikään aprillipila tai vastaava. =) Ajattelin vain ilmoittaa, kun jotkut eivät välttämättä usko ihan kaikkea mitä tänään kuulevat. ^^'

Itse tosin olin kokonaan unohtanut, että tänään oli se päivä kunnes tuossa aikaisemmin illalla siitä muistutetiin minulle. Onko sinulle yritetty jotain aprilli-juttua tänään? Itselleni ei kaiketi, en ainakaan luule niin. ^^

Onneksi päivä on melkein lopuillaan ja seuraavaan aprillipäivään kestää noin vuoden verran, joten siltä osin voi olla rauhassa. ^^
Heh, enpä sitä aprillipilana pitänytkään :) Oikeastaan unohdin koko päivän (taas), ja nyt on jälleen mielessä. Äh, olisipa päivä jo pulkassa niin pääsisi tästäkin turhasta epävarmuuden tunteesta eroon.

Aika moni sivu täällä Internetin syvyyksissä on tehnyt jonkinlaisen pilan, ja joihinkin olen sitten retkahtanut ja joihinkin onneksi en. Aika uuvuttavaa ottaa kaikki tieto varovaisesti vastaan, kun ei tiedä, onko se totta vai ei.

Heh jep, onneksi huomenna on sitten jo ihan normaalimpi päivä :)

NIMI
Dust 1.4.2009 21:56
Niin, linkitystä ehdottaisin. Fly Gon -hoitolani on melkoisen rauhallinen ja sen vuoksi päivityksiäkin saattaa joskus tulla harvoin, mutta sitkeästi pyrin sitä elossa pitämään. ^^

Tämän MM:n linkki on ollut siellä jo pidemmänkin aikaa, mutta harvemmin itse henkilökohtaisesti olen täällä käynyt. Syytä en tosin tiedä.. kyllä näin hienolla sivustolla pitäisi useamminkin vierailla. Ainakin kun ottaa huomioon, että pokémon-aiheisia aktiivisia laatusivustoja on enään kovin harvoja jäljellä.

Mutta.. jospa jättäisin tämän pienen häiriköintini tähän ja toivottelisin hyvää illanjatkoa sinne päin. ^^
Tietysti linkitän, teenpä sen varmaan huomenissa kun päivittelen vähän lisää. Mahtavaa, että hoitolasi on pysynyt pystyssä - taidanpa siis pistää sivullesi aktiivisen sivun merkinnän.

Kiitoksia sanoistasi ja jep, itsekin olen huomannut, että yleensäkään aktiivisia Pokémon-sivuja on harvassa. Itselläni on nyt lähiaikoina ollut ongelmia sivutilan ja -tarjoajan kanssa, joten täytynee vähän sumplailla tässä jotta päivitteleminen lähtisi rullaamaan taas suhtkoht aktiivisesti.

Kiitos vierailustasi, täytyy tosiaan tuo linkkisi lisätä sitten huomenissa. Illanjatkot myös sinne :)

NIMI
Angewomon 29.3.2009 14:40
Heimoi vaan taas! :)

Äh, anteeksi etten ole pitkään aikaan käynyt... koulu pukkaa päälle ja pitäisi lukea saksan kokeisiin vaikkei yhtään jaksa. :/ Tällä hetkellä saksa ei maistu yhtään, joskus taas olen ihan sillä fiiliksellä että: "Nyt täytyy tsempata jos mielii saksan jatkamista lukiossa!" muttaah... miten sulla on noi fiilikset saksan kanssa just tällä hetkellä?

No, olikos eilen Earth Hourin aikaan sultaki valot pois päältä? ;P Meiltä oli tietenkin, mutta inhotti vaan vähäsen kun kaikki katuvalot sun muut oli jätetty päälle... jos kerta sähköä pitäisi säästää ni miksi katuvalot palavat palamistaan?! Kumma juttu...

Tänään on muuten todellinen ilon päivä; Amazing Racen Suomi-jakso! ^_^ Joo tiedän, eihän sitä ole yhtään mainostettu telkkarissakaan... :/ mietityttää vaan että minkäköhänlaisen kuvan ne jenkit nyt sai meistä suomalaisista ja meidän pikku maastamme...? Kun kaikkee suorämpimistä yms. yms. on luvassa, eikä ne jenkit siinä mainoksessa kauheen ilosilta näyttäny ku ne rämpi siellä suossa. Mutta toisaalta, en kyllä ihmettelisi vaikkei jenkit hirveesti Suomesta pitäisikään; onhan se Yhdysvallat vähän semmoinen... mitenköhän tämän nyt sanoisi... omahyväinen. :/

Juu no ei muuta... heip! 8>
Moikka! Mukava kuulla sinusta jälleen :)

Itselläni oli juuri viime perjantaina saksan koe, ja vähäisen valmistautumisen takia meni aika penkin alle. Toivottavasti ei tarvitse uusia kurssia kokonaan, täytyy siis toivoa vain parasta. Saksan kieli ei iske minuun(kaan) juuri nyt, mutta täytyy sitä jaksaa vielä opiskella...

Mä itseasiassa unohdin kokonaan koko Earth Hour -tempauksen, vaikka olin siitä yhdeltä jos toiselta kuullutkin. Täytyy siis myöntää, että valot olivat päällä...

Jep, tänään täytyy muistaa katsoa se. Itse ajattelinkin samaa - suossa rämpiminen saattaa antaa aika heikon kuvan Suomesta. Mutta nojaa, mitäpä siitä. Yhdysvallat on tosiaan aika omahyväinen maa, pitävät omaa maataan muita parempana (anteeksi yleistys, löytyyhän sieltä kaikenlaisia ihmisiä).

NIMI
jjjjj 28.3.2009 13:33
niistä awardwista...
Ahaa. En itse pyydä ketään osallistumaan awardiin, vaan he osallistuvat itse jos haluavat :)

NIMI
jjjjj 28.3.2009 0:19
it is true ehdotan että käyt sivuilla www.pintaperho.urli.net
kysy ylläpitäjä nealta jos voi ottaa siihen palkintoskabaan
Pokemonfani henkeen ja vereen!>:)
Taidat olla tuo Simppe, vai? ;) Pintaperhossa olen käynyt, upea hoitola. En nyt kyllä kuitenkaan käsittänyt, mistä palkintoskabasta puhut?

NIMI
Simppe 28.3.2009 0:12
siidet sivut! povaan menestystä XD
Kiitoksia!

NIMI
Joku =) 26.3.2009 20:18
Moi. Mä en muista mikä nimimerkki mulla oli viekussasi ennen mutta sivusi ovat edelleen ihanat ja hyvät ja kivat ja OK:t ja ihanat yms. Moikka =D
Moikka, olet siis käynyt sivullani aiemminkin :) Kiitos paljon kehuista! Moimoi!

NIMI
Loe 22.3.2009 20:19
Oli se täällä sittenkin! Kappaleen nimi on Turupeta n__n I'm happy! Ainut huono puoli on, että mukana tuli abaut 50 muutakin biisiä o_o; Ja vielä pitäisi muutama muukin biisi etsiä, mutta kyllä luulisi, että edes yksi löytyy.

Vaivasin toisen kerran, anteeksi siitä, heips!
Hyvä, että löytyi, vaikka mukana tulikin vähän ekstraa, heh :)

Ethän sinä mitään vaivannut, mukavahan näitä viestejä on saada. Moips!

NIMI
Loeon 22.3.2009 19:51
Nyt on kyllä jotain, mitä ei yksinkertaisesti voi tapahtua muille ku minulle xD

Noh, ettiskelin yhtä tiettyä kappaletta, jonka olisin mielelläni halunnut. Noh, en löydä, joten kokeilen hieman eritavalla ja johan löytyy! Otan siitä ensimmäisen ja rupean lataamaan ja katompa että tuleepa se sieltä hitaasti. utorrent ei suostu näyttämään tiedostoja ja kun nyt tämä lataus on VIIMEIN valmis nii tää oli laittanu 9 albumia japsimusaa!! Noh, ei tässä mitään en tylsisti ainakaan ihan heti. Ja ei ollu etsimääni kappaletta ei. Nimeltään on kappale で つるぺったん eli ilmeisesti "Tsurubettan". Ja siis jos satut löytämään, niin kerro minulle!

AAARGH!! Nyt sukkaa ja pahasti! Tää kakkiainen ei suostu laittamaan tätä musaa paussille ToT Mene nyt.. Non, ei toimi. Nooo, eiköhän se kohta. Noniin! ...Täh? Tää kakka lagas vaa sentakia ku flässin update yritti puskee läpi O_o jes jes.

Noh, eipä muuta, heippa!
No johan on. Ei ole kyllä mulle sattunut tuollaista, mutta veikkaan, ettet ole kuitenkaan ainoa ;) Heh joo, ei tosiaan tylsisty varmaankaan heti.

Lagaus kuulostaa vähän samalta kuin tuolla mun rämäkoneella - pelkästään koneen avaaminenkin kestää vartista puoleen tuntiin, yeah!

NIMI
Treec 17.3.2009 15:08
Hei, minä tässä :)
Ajattelin osallistua awardiisi kun sinäkin kiltisti osallistuit minun :D
Kaunis ulkoasu muuten, teetkö sivusi PageBuilderilla vai koodaatko? Kysynpähän vaan :)
Mahtavaa, osallistujia kaivataankin :) Lisään sinut heti mukaan.
Kiitos, käytän itseasiassa molempia tapoja sivuja ylläpitäessäni: yleinen ulkoasu on PageBuilderilla, sisällön teen koodaamalla.

NIMI
Loeon 12.3.2009 19:27
Tähän viestiin ei ole edes pakko vastata, sillä vuodatan vain omaa surkeää elämääni..

Noh, liikuntatunnit eivät suosi minua ja naamani ja takaraivoni vetävät puoleensa kaikkea mahdollista oven karmeista rauta tankoihin. Tänään sain luistaa viimeiseltä tunnilta (jolta olisin muutenkin luistanut) ja pianotunneilta, sillä sain kivasti pallosta päähäni. Ja näin päivityksestäni siteeraten:
Että minä inhoan koulua.. Tai en muuten, mutta liikkatunnit ovat vaarallisia: istuin tiiliseinän "vieressä", sain pallon naamaani luokan kovimmalta heittäjältä ja pää osui samalla täysiä seinään. 3 h on nyt päätä särkenyt.. Jos olisi heittänyt esmes. 3 m päästä, olisin luultavasti sairaalassa. Oli sentää n. 7 m väliä. Että näin.. Ja silloin kun tänne muutin kakkosella, tapahtui heti jotakin aivan ihastuttavaa: Oltiin koulun kanssa pulkkamäessä, alhaalla oli eräs oikein kiva henkilö joka ei viitsinyt mennä alta pois ja koska olin kohtelias yritin väistää, mutta osuinsin henkilön pulkkaan, jolloin omani kiepsahti "ympäri" - ei nurin - ja silmäkulmani osui päälle puolimetriseen jääkimpaleeseen. Tikin sain kivasti, sentin päässä silmästä. Kolmoselta en enää muistakkaan.. Nelosella törmäsin (arvatenkin) liikunta tunnilla ykseen meidän luokan kovapäiseen poikaan ja seurauksena jouduin menemään hammaskuvauksiin. Viitosella meni polvi ja nyt kuutosella toisen kerran + tämä mitä tänään sattui. Ja aikaisemmin, 3-6 vuotiaana on sattunut niin monta aivotärähdystä, etten kaikkia edes muista enää, mutta kerran tipuin suoraan päälleni apaut metrin korkeudesta kovalle kaakelilattialle. Elämä on ihanaa x_x

Ja vaikka sanotaan: "Elämä on parasta huumetta" niin omasta mielestäni se on kyllä ruoka :3
Auts, sullehan on sattunut ja tapahtunut. Osa kuulostaa vakaviltakin. Tosi tosi harmillinen juttu kyllä, toivotaan, että tulevaisuus näyttäisi edes vähän valoisammalta ja ettet enää joutuisi kovaan kohteluun, heh.

Ruoka on kyllä loistavaa huumetta ;)

NIMI
Angewomon 7.3.2009 13:18
Jostain mää ainakin joskus luin, että Dancing Queen olisi se suosituin. Sanoitkin, että Abba tunnetaan juuri Dancing Queen -kappaleesta, ja olen ehdottomasti samaa mieltä! Mutta tietenkin Abba tunnetaan myös Waterloosta, sillä ilman sitä kappaletta Dancing Queen -kappalettakaan ei olisi syntynyt. Pitää muuten vielä lisätä eräs juttu tuohon kun sanoin että Dancing Queen on paras kappale Abbalta: mielestäni The Winner Takes It All -kappaleessa on niin tajuttoman hyvät sanat ja melodia, että en voi jättää mainitsematta tuota(kaan) kappaletta. Sitä paitsi The Winner Takes It All on muutenkin tehnyt minuun suuren, sanattoman vaikutuksen, puhumattakaan siitä miten äitini mielestä se on kaunein kappale mikä ikinä on tehty.

No tuosta en kyllä tiedä tuleeko Ruotsista muita erinomaisia bändejä kuin Abba, mutta itse voin näin henkilökohtaisesti sanoa, että mikään nykypäivän musiikki ei ole edes kuunneltavan arvoista verrattuna niihin kappaleisiin, joita soitettiin joskus 30-40 vuotta sitten! Ihan oikeasti, mitkään nykypäivän bändit tai laulajat eivät pysty peittoamaan The Beatlesia, Abbaa, Queeniä tai muita musiikin jättiläisiä. Tällä hetkellä ainoa laulaja, joka joten kuten vetää vertoja 70- tai 80-luvun bändeille, on Madonna, tosin hänenkin kulta-aikansa sijoittuu jonnekin menneisyyteen. Totuushan on nyt vain niin, että entisaikojen bändeillä on pääosassa hyvä musiikki eikä mikään muu. Nykyaikana tuntuu, että kaikki vain pusertavat edes jonkinlaista musiikkia saadakseen rahaa. Täysin turhaa! Itse arvostan kaikkia menestyneimpiä bändejä/laulajia, enkä voi sietää ollenkaan esim. Lady GaGaa sun muita tämän hetken kuumimpia nimiä. Odotetaanpa kuukausi, niin Poker Face ei enää soi Voicella tai missään muuallakaan. Vanhojen bändien kappaleet sentään pyörivät maailman joka kolkassa kymmenenkin vuotta ja jopa enemmänkin.

Eipä tässä muuta, toivottavasti otat Munchy kantaa tuohon minun mielipiteeseeni! :)
P.S.: mainitsit, ettet tunne Europea kovin hyvin, mutta kai sinä nyt The Final Countdown -kappaleen tiedät?
Waterloo on tottakai Abban alku ja juuri, sitä ei sovi unohtaa. Samaa mieltä olen kanssasi myös The Winner Takes It All -kappaleesta, todella hyvä kappale.

Olen aivan samaa mieltä kanssasi, vaikka pidänkin useista nykyajankin artisteista ja heidän kappaleistaan. Ne tuntuvat kuitenkin aika massapainotteisilta ja väkisin puserretuilta, eikä niihin ole välttämättä käytetty aikaa ja tunnetta kuten joihinkin vanhempiin biiseihin. On vaikea kuvitella että joitakin tämän hetken hittibiisejä soitettaisiin kymmenenkin vuoden päästä - ei se jotenkin tunnu oikealta, mutta toisin on juuri Beatlesin sun muiden kanssa.

Jep, tuo onkin ainoa asia minkä Europesta tiedän heh.

NIMI
Loeon 4.3.2009 10:53
Tossa kattelin noita edellisiä viestejä ja tosiaan: ABBA on todella hyvä bändi. Itselläni on tässä koneella tämä uusin albumi, jossa on niitä parhaimnpia kappaleita :D Sitä on aina mukava kuunnella piirtäessä ^^

Äiti kertoi tuossa jokin aika sitten, että silloin kun hän 30 vuotta sitten asui vielä Ruotsissa (äitini ei ole Ruotsalainen vaan asui siellä opiskelujen ajan) ja oli töissä ravintolassa, yksi tarjoilia oli tullut sinne keittiö puolelle ja sanonut: "arvatkaa kuka tuolla V.I.P. tiloissa on?" ja siellä oli ollut se Abban kitaristi :D Olivat sitten olleet siellä keittiössä ihan täpinöissään, mutta eiväthän ne saaneet sinne mennä katsomaan...

Mielestäni Ruotsissa on myös muitakin todella hyviä bändejä, kuten The Ark ja Europe, jota ei myöskään taida enää olla olemassa..?
Multakin löytyy eräs Abban kokoelma-albumeista ja siihen on kerätty juuri ne biisit joista pidän :)

Vau, aikamoinen sattuma. Varmaan ollut aika jännää ajatella että sen ajan yhden suosituimman bändin kitaristi olisi ihan lähettyvillä.

Ruotsista löytyy kosolti hyviä bändejä, kuten mainitsemasi The Ark :) Europesta en tiedä paljoa, mutta mielestäni se(kin) on jo hajonnut.

NIMI
Angewomon 3.3.2009 14:40
Juu, Money Money Money on aivan mahtikappale! Ja sen sanat kertovat taatusti jokaisen elämästä, tai no ei ehkä jonku ökyrikkaan mutta silti... ja muutenki siinä on kiva rytmi aina ku alkaa se "Money money money, must be funny" -kohta... :D ja Lay All Your Love On Me on myös todella hyvä kappale! Ja allekirjoitan tuonkin että Abban parhaan kappaleen nimeäminen on todella vaikeaa ellei mahdotonta, sillä itse ainakin pidän jokaikisestä Abban kappaleesta todella paljon. Mutta, ennen kuin edes pidin koko Abbasta, törmäsin YouTubessa Dancing Queen -kappaleeseen, ja silloin ihastuin siihen ihan täysillä! Kuuntelin sitä varmaan kaksi tuntia putkeen ja seuraavana päivänä kun pääsin koneelle menin tietenkin heti YouTubeen kuuntelemaan sitä lisää, heh. :D En tiennyt muita Abban kappaleita ollenkaan paitsi ehkä jotenkin Waterloon, mutta silloin se ei herättänyt kiinnostusta miltei ollenkaan. Fanitin vain Dancing Queeniä, en siis Abbaa. Mutta sit äiti kerto siitä Mamma Mia! -elokuvasta ja sanoi, että siinä lauletaan takuuvarmasti myös Dancing Queen, niin innostuin ja mun oli ihan pakko mennä katsomaan koko elokuva, sillä oli aivan pakko kuulla Dancing Queen ihan livenä! No, sitten ku me tultiin leffasta niin KAIKKI ne kappaleet olivat olleet todella mahtavia, ja vasta sen jälkeen aloin kuunnella niitä kaikkia, ja niistä kaikista sen jälkeen on tullut lemppareitani. Ei ole mitään, mikä ylittäisi jonkun toisen, kaikki ovat tasavertaisia. Mutta jos ihan kuolemanpakko joku suosikkikappale nimetä, niin sanon Dancing Queen, sillä ilman sitä tuskin pitäisin koko Abbasta. Ja Dancing Queenhän on menestynein ja suosituin Abban kappale, eikös? :P
Dancing Queen on kyllä loistava kappale, ja siitä varmaan bändi tunnetaankin parhaiten :) Voi siis tosiaan olla, että se on Abban menestyinein ja suosituin kappale.

Musta on hieno kuulla, että Abballe löytyy vielä faneja, heh. Bändihän on hajonnut jo aikapäiviä sitten, mutta vielä niitä uusia faneja löytyy. Mikähän lie Abban suuren suosion salaisuus vielä nykypäivänä? Kappaleet toimivat varmasti isossa osassa :)

NIMI
Fyro 2.3.2009 22:17
Eh, etin ihan muuten vaan kaverin vanhoja sivuja, ja päädyin tänne. Tästähän voi tulla serebiin kaltainen paikka, suosittelen että teet foorumin.
Moro! Mukavaa että piipahdit. Heh, Serebii painiskelee reippaasti suuremmassa luokassa kuin tämä vaatimaton sivuni, mutta pyrin pitämään tätä Suomen mittakaavalla suhtkoht laadukkaana - saapa nähdä kuinka siinä onnistun.

Foorumia olenkin useaan otteeseen miettinyt, mutta lopulta päätynyt siihen tulokseen, että siellä tuskin kävisi ketään. Olisiko tilanne sittenkin toisin?

NIMI
nea 1.3.2009 18:49
Hei!

Kiitos vielä viestistäsi. En usko, että Pinttiksen löytää järin helposti, kun ylläpitäjäkään ei ole kovin kummoinen mainosmies (^^), mutta onneksi joku eksyy sivuille silloin tällöin.

P.S. Munchlax Manian ulkoasu on aivan ihana! Pinttiksen yksinkertainen toteutus taitaa johtua lähinnä siitä, etten pysty parempaan. ;)
Heh, teki tuossa myöhään illalla vain mieli vähän kierrellä ja etsiä vielä (niitä harvoja) aktiivisia Pokémon-sivustoja. Aikamoinen lykky siis, että törmäsin sivullesi :) Taidanpa käydä toistekin!

Kiitos paljon! On tullut tuollaista pikselityyliä vähän harjoiteltua ja hyödynsinpä sitä sitten ulkoasussani.
Pinttiksen yksinkertainen toteutus toimii aivan loistavasti. Ei sitä aina tarvitse olla ulkoapäin korea, kunhan toimivuus on hyvä ja sisältö laadukasta :)

NIMI
Angewomon 1.3.2009 13:21
On minullekin aivan yksi ja sama että kuka niitä lauluja esittää, olipa se sitten varsinainen kultakurkku tai laulutaidoton pelkuri, ei väliä! Mahtavat kappaleet ovat pääasiassa! <3 Ja nyt muuten kysynkin sulta yhen kysymyksen: mikä on sun mielestä paras kappale Abbalta?
Kyllä, näinhän se on :) Abbalta on vaikea valita parasta kappaletta, hmm... Lempparini lienee kuitenkin Money Money Money taikka sitten se muuan kappale, hmm, mikähän sen nimi oli... Lay all your love on me, tms?

NIMI
Loeon 1.3.2009 11:58
Ei ole kukaan vieläkään osallistunut awaan xD Nyt vaihdoin tuossa viimeyönä ulkan TM:ään ja olisi kiva jos kertoisit mielipiteesi :)

Minulla tässä vasta loma alkoi... Ihan rattoisaa on ollut. Sain eilen Guitar Heron DS:älle kun maksoi gikantissa vaa 25 € O_o Tosin sitä ei voi pelata sillä DSi:llä. Ja meinaa isä mulle skannerinkin ostaa. Sitten voi vihdoin laittaa kunnollisia kuvia Muutokseen, kun isän härvelissä on skannaus osio ihan sekaisin ja kotona on hyvä jos saa edes tulostettua. Kauhean väsynyt olen ollut ja herään 9 aikaan aamulla x_x Loeon ei tahdo. Ja vaikka niin aikaisin herään, ei se tarkoita että jotakin jaksaisi heti tehdä: jään vielä ainakin tunniksi nukkumaan |3

Noh, mitenkäs on sinulla mennyt? Toivottavasti hyvin :) Kiva tämä muokattu ulkoasu muuten! Ainut huono puoli on, että sitä joutuu rullaamaan, ainakin tämmöisellä pienehköllä näytöllä.

Noh, eipä mulla muuta, heippa!
Heh joo, aika hiljaiseloa on ollut nyt muutenkin... Nojaa, toivotaan, että awardiin löytyy aikanaan osallistujia :)

Vilkaisin sivusi juuri ja ulkoasu on todella suloinen :) Hienoa työtä!

Itsellänikin alkoi loma (aah!), on tullut ainakin rentouduttua jo nyt ihan urakalla. Guitar Heron, vautsi, ja vieläpä noin halvalla! Onnenpekka :) Munkin pitäisi hankkia kunnollinen skanneri vaikken sitä välttämättä tarvitsisikaan...

Kiitos hyvin on mennyt :) Lomalla tosiaan nyt tämän viikon ja saapa nähdä mitä tekemistä keksin (nukun varmaan koko ajan heh). Ajattelinpä pyöräyttää tänne sivullekin jotain uutta, mutta saapa nähdä tuleeko siitä mitään.
Ulkoasua täytyy nyt tosiaan hieman rullailla - toivottavasti se ei ole mikään suuri este kuitenkaan :)

NIMI
Angewomon 28.2.2009 13:09
Moikka vaan Munchy! 8D

Olin tossa hiihtolomalla Ruotsin-laivalla, ja parasta tossa matkassa oli, että siellä esiinty joku suomalaisista ja ruotsalaisista koottu lauluryhmä joka piti sellasen Abba-konsertin siellä! Ne vaan laulo siellä niitä kaikkia kappaleita ja ihmisiä vaan tanssi siinä lattialla ja määhän ny lauloin ihan täysiä niitä lauluja, totta kai! :D Sitten ku ne oli laulanu siinä jotain about puoli tuntia niitä parhaimpia lauluja ni sitten se yks suomalainen laulaja sano että: "Ja viimeisenä tulee kappale jonka te kaikki varmasti tunnette!" ja sitten ne alko laulaa siellä Waterloota ja määhän kiljuin siinä ihan täysiä! Mut sit yks niistä ruotsalaisista laulajista vaan anto mulle sen mikin ja osotti et mää vaan menisin lavalle laulamaan vaikken osaa laulaa ollenkaan! Ja sinne mää vaan sit menin ja lauloin Waterloota ja oli ihan huippuhyvä fiilis! Abba on kyllä ihan paras! <3

Mutta joo, ei mulla sit muuta... :D heippa!
Vau, risteilyllä kuulosti olevan mahtavaa! Abban musiikkia on aina mukava kuunnella ihan millä kokoonpanolla tahansa :) Tosi hieno kokemus varmasti, kuulosti ainakin todella hienolta! Pääsisipä itsekin joskus kokemaan moista...

NIMI
Väsynyt Loeon =_= 21.2.2009 13:32
Semmosta asiaa vaan, että uutisissa olevasta linkistä puuttuupi m kirjan. Ei toimi siis.. Väsystystystyttääh~ En saa enää nukuttua ja heräsin 9. Inhottaa. En tykkää. Nälkä. Olen tässä tämänäpäivää kattellu narutoa koneelta, möllöttänny eri nettisivuja ja nyt olen mesessä D:n kanssa. Äitee on töissä, pitäis varmaan siivota pöytä jne jne, koska en löydä mustaa stabilo tussiani niin en voi tussata sarjiksen ekanosan kantta ToT noh ei auta kun vaa etsiä. Onhan tuossa tuo yksi tussi, mutta son liian paksu ja toinen must. stabilo on kirjottamista varten.. Muutta, sinua tuskin kiinnostaa, joten minä häippäsen..
Kiitos ilmoituksesta, täytyypä korjailla. Väsyneenä tekee toisinaan pikkuvirheitä :) Tuli mullakin herättyä tuossa yhdeksän aikaan, ja väsyttää kyllä. Yleensä kun viikonloppuisin nukkuu vähän pidempään.
Heh, toivottavasti löydät tussin =)

NIMI
Loeon 16.2.2009 16:20
Haa, minä tiesin >:D Siis että Platinum tulee toukokuussa. Tai oikeastaan minä sanoin, että touko- tai kesäkuussa, mutta eipähän tuo niin nirsoa ole :3 Nyt kun vielä sen uuden DS:än tulon päivämäärä saataisiin selville. Tai itseasiassa minä saatoin nähdä sen jossain, mutta saattoipahan tuo olla esim. amerikan julkaisu päivä, en tiedä. Mutta heti minä en sitä osta, en en! Ei mulla riittäisi rahatkaan.. Pitää odottaa sitten vuosi tai pari, että sen hinta laskisi.

Njah, en ole ehtinyt oikein käymään :( On ollut niitä niljake kokeita.. Ja vähän muutakin estettä. Eikä sitä oikein jaksakkaan, kun on aika paljon univelkaa. Nukun yössä parhaimmillaan 7h, ja viikonloput menevätkin sitten pelkkään nukkumiseen. Heha, kun koulut viimekuussa alkoivat, nukuin ekaa koulupäivää vastaavana yönä 4h :'D Onneksi oli sijainen, sillä oma ope olisi ollut ihan ihmeissään kun nauraa kihersin joka viidenminuutin välein. Olivat siinä poijjaatkin aika ihmeissää; eivät olleet ennen moista nähneet minun tekevän, kun yleensä istun vain hiljaa paikallani ja piirrän tai kirjoitan..

Möh. Heipparallaa vaan, toivottavasti tämä piristi synkeää päivääsi :D
Heh, aivan joo, kun sellainen uusi DS:kin oli tuloillaan - olin jo vallan unohtanut sen. Itseltäni löytyy tuo ihan ensimmäinen DS, aika vanhushan se jo on, mutta veikkaisin sillä vielä ainakin tuota Platinumia pelaavan :)

Mulla sama ongelma, nukun aivan liian vähän. Mutta koulukiireitä on nyt ihan älyttömästi, sellaista se elämä joskus (ikävä kyllä) on. Toivottavasti saan kaiken kuitenkin kunnialla hoidettua loppuun - samoin sinä. Onhan tässä kohta hiihtolomakin :)
Heh, voin kuvitella - väsyneenä kaikki naurattaa, heh.

NIMI
Angewomon 5.2.2009 13:45
Noh ni. Elekid on siis HelmiPoke. En erityisemmin tykkää kyseisestä pokemonista, mutta kiitos kuitenkin että valitsit juuri sähkötyyppisen pokemonin helmikuulle! :) Sähkö on lempityyppini, ja kaikki sen edustajat ovat mahtavia, myöskin tuo Elekid!

Jep, toivon itsekin että Waldo's People menestyisi hyvin Euroviisuissa. Harmi vain, että muistakin maista on lähetetty dance-genren edustajia. Suomi hukkuu kaikkien muiden dance-kappaleiden sekaan eikä erotu mitenkään. Valitettavasti. Sitä paitsi, on haukuttu että Lose Control olisi jonkun ihmekappaleen kopio. Mistähän lie tuokin on istutettu ihmisten päähän. Nooh, toivon kuitenkin, että Waldo's People läväyttäisi Moskovassa ja kunnolla! 8D

Hei, muuten! Saako antaa kyselyehdotuksia? ^_^ Voisit varmaan joskus kysellä lempparia Pokemon-elokuvista, vai...? Olisi mielenkiintoista nähdä miten äänet jakautuisivat, he! Itse äänestäisin tietenkin Pokemon 2:sta, vaikka myös Pokemon 1 menettelee. Mutta, jos laittaisit tuon kyselyyn niin olisi kyllä kivaa! :D

Vähänkö Buneary on söpö! <3 Siis aivan ylisöpö! <3 Aaw! Mulla on se korttina, ja se on siinä niin ihanan näkönen et voisin vaikka haluta sen pehmolelukseni! :D Ei mut oikeesti! Se vaan on niin hellyttävä! Pidätkö sinä siitä? Kannattaisi pitää, puput on ihania! ^-^

Oletko muuten nähnyt Tuulen viemää? Sehän tulee sunnuntaina Yle Teemalta. En ole nähnyt sitä pitkään aikaan, joten on kyllä ihanaa nähdä se taas! Se on nimittäin suosikkielokuvani kautta aikojen. En löydä kyllä mitään elokuvaa, joka olisi yhtä surullinen, koskettava ja ihana kuin Tuulen viemää. Se vain kolahti minuun täysillä kun sen ensimmäisen kerran katsoin, eikä se kolahdus ole kyllä laantunut minnekään heh! :D Muutenkin kun historia kiinnostaa niin se on kiinnostava elokuva. Ja sehän on maailman katsotuinkin. En ihmettele yhtään. Siis se on niin ihana että <3 jos joku ei ole nähnyt sitä ni sanon että sillä on kyllä aika suuri aukko yleissivistyksessä! Mutta saavathan kaikki mahdollisuuden sunnuntaina. Silloin pitää olla kello kuudelta telkkarin edessä, ja meillä on aina kasa nenäliinojakin mukana :D kolme ja puoli tuntia pitäisi sohvalla istua, mutta minua ei haittaa yhtään! Se kolme ja puoli tuntia tuntuu tuollaisen mestariteoksen rinnalla ihan viideltä minuutilta!

Mutta, ei muuta :) heipparallaa vaan! ^^
Jeps, tuli pikkunen kiirus tuon Kuukauden Pokémonin kanssa, kiirettä vain pukkasi ja oli pakko saada se nyt alkukuukaudesta julkaistua. Joten siinä se sitten on, heh. Sähkö-tyyppi on tosiaan aika mahtava!

Noniin, heti aletaan etsimään vain negatiivisia puolia Suomen Euroviisuedustajasta, äh, niin se aina menee. Media toimii mielensä mukaisesti. Toivotaan vain, että Waldo's People menestyisi edes kohtalaisesti - voittokaan ei olisi välttämätöntä, vaikka tietenkin hieno asia sekin :)

Saa toki antaa! Kyselyehdotuksesi onkin aika hyvä, tosin leffoja on jo aika paljon (ja niistäkään kaikkia ei ole Suomessa esitetty), niin täytynee vähän funtsia miten sen kysymyksen saisin parhaiten esille... Kiitos kuitenkin ehdotuksesta!

Nyt täytyy kyllä sanoa, että en itse oli kovin suuri Bunearyn ystävä. Onhan se söpö ja sitä rataa, mutta ehkä turhankin yliarvostettu siinä söpöydessään. Mutta toisaalta, mä tykkään kaikista Pokémoneista jonkin verran, eli ei se Buneary mikään hirmuinen kammotus ole.

Mulla taitaa olla suuri aukko yleissivistyksessä :D En ole nähnyt kyseistä leffaa, mutta olen kyllä kuullut siitä puhuttavan vaikka mitä! Veikkaan, etten ehdi sitä telkkarista katsomaan, mutta ehkä näen sen sitten joskus myöhemmin tulevaisuudessa :)

NIMI
Angewomon 1.2.2009 12:15
Heha, en edes maininnut muita kuin Zapdosin ja Umbreonin niistä korteista >:D ja silti sanoit: "Muutkin kuulostavat hyvältä, etenkin Umbreon.". Noo, eihän tuo haittaa ollenkaan! ^^ Ne muut, mitkä sain, ovat Grumpig, Torkoal ja Glameow.

Ihanaa, Articuno on TammiPoke! <3 Vihdoin jokin legendaarinen...! Sitä paitsi Articunohan sopii tammikuuhun kuin nenä päähän, onhan nyt aika jäätävän kylmä... mutta, ei muuta kuin HelmiPokea odottelemaan! Toivottavasti laitat sen jo tänään!

Vähänkö valittiin hyvä kappale edustamaan Suomea Euroviisuissa! <3 Meillehän voi vaikka tulla voitto! Olisipa jo toukokuu, niin ne tulisivat ne Euroviisut... :/ noo, täytyy kai vaan tyytyä odottelemaan. Mutta voihan sitä kappaletta aina kuunnella YouTubesta! Onneksi sellanen paikka ku YouTube on olemassa...! Mutta niistä muista ehdokkaista jos jotain täytyy sanoa, niin sanon sen, että Passionworks on minusta pelkkä Nightwish-kopio! Eli en siis tykkää yhtään!

Joo, mutta ei nyt sitten muuta... :) moikka!
Ohoh, mitähän mä oon hourinut... Taisin mennä vähän sekaisin, kun tuossa mainitsit noita aiempiakin korttejasi :) No mutta nyt voin sanoa että muutkin kuulostavat hyviltä, heha :D

Olen ihan sekaisin ajankulusta, nyt on tosiaan jo Helmikuu! Täytyisihän se Kuukauden Pokémonkin vielä viimeistään illan mittaan vaihtaa...

Joo, itsekin pidän Suomen Euroviisuedustajasta :) Ja olen täysin samaa mieltä kanssasi Passionworksista! Toivotaan, että Waldo's People kuitenkin menestyy hyvin.

NIMI
Angewomon 31.1.2009 16:13
Moi, Munchy! :)

Nyt on kyllä ihan kuolemanpakko kertoo sulle yks juttu! Sain tänään Pokemon-kortteja, ja arvaa mitä?! Sain... *rumpujen pärinää* ZAPDOSIN! Siis, voitko tajuta?! Zapdosin! Kiljuin ihan täysiä kun huomasin sen kuvan kiiltävässä kortissa, jee! Sain myös Umbreonin, mahtavaa! Eevee-kokoelmasta puuttuu siis enää Vaporeon, Leafeon ja Glaceon, kaikki muut löytyy! Sain myös toki muita kortteja, mutta en nyt niitä jaksa alkaa luettelemaan... mut pääasiahan on et sain lempparini Zapdosin! <3 Ihanaa, ich liebe dich Zapdos! <3 Siis oikeesti, miten on voitu keksii niin hieno pokemon?! OMG! Zapdos rocks! No mutta joo... meen nyt tästä vuodattamasta :D

Moikka!
P.S.: oon eri koneella joten älä ihmettele IP:tä.
Moi, tosi mukava kuulla sustakin taas pitkähköstä aikaa :)

Mahtava juttu, sait vihdoin sen Zapdosin, mitä olet varmasti toivonut! Muutkin kortit kuulostavat tosi hyvältä, varsinkin Umbreon, ooh... Heh, hyvä, että Zapdosillekin löytyy kannatusta :)

NIMI
Loeon 25.1.2009 19:26
Awaan! En jaksa linkkiä laittaa kun sinä sen tiiät :3
The Muutos vai? Selvähän se, lisään sinut mukaan.

NIMI
Dawn 25.1.2009 17:45
Hei Munchy! Katsoinpas tuon awardit, kun nehän oli jaettu =^_^=

Yay, kiitos 3.awardista! Se oli ensimmäinen award, jonka voitin ^^.
Jeps, minustakin sivuni on vähän keskeneräinen, enpä ole ehtinyt aina tehdä sitä :/. Ja linkitkin vähän sekalaiset ovat, juu, yritän korjata asian. Mutta kiitokset kuitenkin! :)
Ollos hyvä vain! Heh, mun kommentteja ei kannata ottaa sitten kovin tosissaan :) Sivusi keskeneräisyys ei ole paha juttu, se kertoo sivun olevan vielä uusi ja täynnä toimintaa. Linkit ovat hieman sekalaiset vain minun mielestäni - sinä voit pitää niistä noin, joten pidä ne ihmeessä niin kuin ne ovat jos haluat :)

NIMI
Dawn 25.1.2009 16:29
Hei Munchy! Tulin katsomaan sijoitustani, muttei se linkki toimi D: Miksiköhän ei?
Oho, olin laittanut huolimattomuuttani väärän linkin :) Korjaan sen heti.

NIMI
Dawn 24.1.2009 16:17
Hei Munchy! Minulla on vain kysymys: Aiotko jakaa awardit tänään vai huomenna? Kiitos kuitenkin jo etukäteen! :)

Heh, kun puhuitte noista matka-asioista, oltiinhan mekin siloin viime kesänä Espanjassa. Tosin tänä kesänä ei mennä, koska veljellä on ripari.

Heippa kuitenkin!
Moi! Awardien jako viivästyy taas hieman. Ensin tarkoituksenani oli jakaa ne eilen, mutta en kiireiltäni ehtinyt. Tänään yritän ne jakaa, mutta sekään ei välttämättä onnistu. Todennäköisesti venyy siis huomiselle :)

Espanjassa olen itse käynyt vain lentokentällä - olisi mukava päästä sinne uudestaan ja kierrellä jotain kaupunkejakin :)

NIMI
Loeon 22.1.2009 17:50
Munchyyy! Oli varmaan kivaa sielä lomalla. Kaverini lähti juuri tänään Thaimaahan D: Ja mää en oo päässy ees viroon. Äiti kyllä lupas, että tänäkesänä lähdetään, mutta katotaan nyt, kun se meinaa tän meidän talon ostaa..

Minulla on nyt siis tämä uusi kone :D Tämmönen Compaq häkkyräinen. Hyvin toimii, mutta YT:ssä en voi olla kuin vain silloin kun äiti ei oo Fasebookissa pelaamassa ja yläkerrassa ei oo ketään kun kaikki koneet on samassa verkossa -.-;

Äää väsyttäää... Hei hei!
Jep, mukavaa oli. Oi, Thaimaahan. Siellä olisikin kiva käydä :) Toivottavasti pääset käymään Virossa!

Uusi kone kuulostaa hienolta, vaikka et pääsekään siitä nauttimaan niin paljon kuin ehkä voisit. Ehkä se siitä ;)

NIMI
Drif 22.1.2009 17:12
Mielestäni ulkoasu on liian "Habbo" tyylinen... Mielestäni väri on hyvä silti.
Heh, voi olla, että jonkinlaista Habbo-vaikutusta on minuun jäänyt kun siellä joskus aktiivisesti kävin :) Täytynee sitten seuraavassa ulkoasussa miettiä, miten saisin sitä vaikutetta pois - Pokémon-sivuhan tämän on tarkoitus olla. Ulkoasu tosin vaihtuu vasta joskus hamassa tulevaisuudessa, että ihan heti ei sellaista tapahdu...

NIMI
Dawn 19.1.2009 10:38
johannalle nyt annan vastauksen:

Munchlax Mania on Pokémon-fanisivu, eikä Munchy aio tehdä tästä mitään Pokémon-hoitolaa, jos luulit niin. Eikä Munchy pääse vastaamaan, koska on matkalla yhä...
Näin on, kiitos vastauksesta :) Nyt on Munchykin palannut matkaltaan.

NIMI
Dawn 16.1.2009 16:19
Heippa Munchy, eipä täälläkään ole paljoa tultu käytyä..

Tuota noin, kävisikö se, että vaihtaisit Tokyo à la moden awaan? Kiitos, arigato! ^ _ ^
Juuri oikeaan aikaan :) Awardin paikat menivät täyteen, ja awardit tulen jakamaan lähiaikoina. Vaihdoin kuitenkin sivusi, jotta osallistutkin tällä sivulla.

NIMI
Maron 14.1.2009 18:03
Korjaus, sivujen nimi on Sakura :D kiroitimme väärin
Selvä!

NIMI
Maron ja Luna 14.1.2009 18:03
Hei! :)

Tulimme kysymään, että päästäisiinkö awaan? :D

-Maron
Ikävä kyllä paikat meni juuri täyteen. Voin toki lisätä teidät heti ensimmäisenä seuraavalle kierrokselle, jahka olen nämä awardit jakanut pois. Jos haluatte :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.