Vanhat vieraskirjaviestit


2008


NIMI
Mina 31.12.2008 19:45
Hyvää uutta vuotta!!!!
Kiitos samoin!

NIMI
Leeviz9999 31.12.2008 9:14
Voisinko minä osallistua Manaphynmerellä awardeihin?
Se käy vallan mainiosti :) Lisään sinut mukaan. Oletkin joukon viimeinen osallistuja, joten awardit jaan lähiaikoina - todennäköisesti viikonlopun tuntumassa.

NIMI
Loeon 24.12.2008 19:03
Tässäpä olisi nyt Munchylle Joulukortti! Pitihän tämäkin antaa, kun tulet vasta Tammikuussa..
Kiitos paljon, kortti on upea :) Juuri nyt koneeni ei sitä jostain syystä tallenna, mutta yritän asettaa sen lähiaikoina oikeaan osioonsa :)

NIMI
johanna 23.12.2008 21:51
kivat sivut muuten tekisitkö näille sivuille sellasen jutun et pitää hoitaa pokemoneja vain ja ainoastaan ja minä olisin ensimmäinen hoitaja .
Kiitos palautteesta :) Ajattelin joskus rakentaa hoitolan MM:n liitesivuksi, mutta luovuin ajatuksesta kiireideni vuoksi. En siis voi luvata hoitolaa ainakaan lähiaikoina, ja haluaisin muutenkin pitää MM:n pelkkänä tietopohjaisena Pokémon-fanisivuna.

NIMI
Angewomon 17.12.2008 14:45
Heippa vaan Munchy! :D

Päädyit siis tuon JouluPoken suhteen Snoveriin. Se on kieltämättä ihan hauska (mulla löytyy se pelikorttina) mutta sen ylempi muoto Abomasnow on kyl aika pelottava! :D Voisiko muuten tässä joskus, vaikkapa HelmiPoke, olla sähkö-tyypin edustaja, sillä viimeisin sähkö-poke löytyy viime vuoden syyskuusta...

Jos minulta kysytään, niin sanoisin, että ihan oikea tyyppi voitti Idolsin... :) Annakin oli tosi hyvä ja nätti, mutta Koop on ehkäpä hitusen parempi... aika mahtavaa, kun Koop tulee huomenna esiintymään meidän koululle jee! 8D Multa menee kymmenen minuuttia matikan tunnista pois ku se tulee esiintyy siin jossain kolmen maissa... vähän mahtavaa! Aion kyl todennäkösesti mennä kattoon!

Vähänkö se Amazing Racen huvipuistotehtävä oli hauska! :D Arvaapa haluaisinko itekin sinne...? No totta kai! ^.^ Mutta sen jälkeen varmaan jopa Särkänniemen Tornado tuntuisi ihan rauhalliselta veneretkeltä... jos minun olisi pitänyt olla siellä huvipuistossa ja katsella jotain kylttiä niin siitä ei olisi kyllä tullut yhtään mitään! XD

Voinpa tässä tälleen juhlallisesti ilmoittaa, että se Munchlax Manialle väsäämäni kortti on kohta valmis! 8D En sitten päätynytkään piirtämään hahmoja itse, vaan otin jokaisesta ihan peruskuvat Googlesta ja raapustin kortteihin sitten jotain tekstiä ja tälleen... :~ mutta ihan vielä et sitä korttia kuitenkaan saa, katsotaan josko myöhästyneenä joululahjana! ;)

Meillä oli tiistaina koulussa joulutanssiaiset... kasiluokkien piti tanssii se mikä lie Tennessee Wip Walk tai joku tollanen ja sitten valssi... sit kaikkien piti tanssii siin lopussa luokittain letkajenkkaa! Mä jouduin olee viimenen, nii kiva ku koko ajan irtos kädet siitä edellä olevan olkapäistä! XD Sit mää vaa jouduin juoksee ympäri liikkasalia et pääsisin sen oman jonon perään, kun välillä jäin kaikkien lukiolaisten jalkoihin siinä! Tästä lähtien en kyl enää ikinä tanssi letkajenkkaa! :D

Muuten hetkonen... nyt kyllä heräsi sellainen kysymys, että missä kävit katsomassa sen Mamma Mia! -musikaalin? Ja millä kielellä se oli puhuttu...? Ku siinä Abba: The Mamma Mia! Story -ohjelmassahan sanottiin, että ne laulut aina käännettiin samalle kielelle kuin se esityski oli, eli et esim. Norjassa oli norjankieliset laulut ja Hollannissa hollanninkieliset laulut. Minusta laulujen käännös on sinällään aika tökeröä, sillä ne kappaleet kuulostavat hyvältä ainoastaan alkuperäkielellään englanniksi, mutta kai ne laulut pitää translata samalle kielelle kuin dialogikin...

Juu no ei muuta... :3 hei hei! :)
Vastaus tulee tosiaan nyt hieman myöhässä matkani takia :)

Snoveriin päädyin juu. Täytyy katsella tuota sähkö-tyyppiä jollekin kuukaudelle, hmm...

Itse en ole Koopin hirmuinen fani, en kyllä Annankaan :) Itselleni siis oikeastaan ihan sama kumpi voitti. Kyllä Koop sekä Anna varmasti pärjäävät musa-alalla.

Itselläni taisi jäädä tämä Amazing Racen jakso välistä, kun ei yhtään tule mitään huvipuistotehtävää mieleen, hmm..

Oi, odotan innolla korttia :) Siitä on ollut puhe niin pitkän aikaa jo.

Kuulostipa kivalta tapahtumalta (miksei meillä ollut mitään tuollaista, höh!). Heh, aika hauskaa kuulosti olevan :)

Kävin Helsingissä katsomassa sen live-version Mamma Mia-musikaalista, muistaakseni Hartwall-areenalla. Englanniksi olivat kaikki laulut ja puheenvuorot.

NIMI
Loeon 12.12.2008 13:51
Yhyy! Polveni luiskahti taas tuossa keskiviikkona paikoiltaa ja nyt käppäilen keppien kanssa D'': Kirotut polvet, kun leikkauksen voi tehdä vasta sitten, kun pituus kasvu pysähtyy.. En voi uskoa, että yhden vuoden aikana polvi lähtee paikoiltaan 2 kertaa. Nyt pelottaa vieläkin enemmän kun terkkari kertoi, että hänellä oli sama juttu nuorempana 20 asti, sitten se oli pysynyt paikoillaan pitkään, mutta lähti kuitenkin vielä ja n.6 vuotta sitten hänelle tehtiin leikkaus...

Mutta siis. Ei siitä enää enempää. Löysin muuten sen pokemon julisteen, jonka sinäkin omistat. Tuolla se oli kaapin pohjalla pölyttymässä raukkaparka.

Nälkä, menen syömään. Heippa!
Ohoh, kuulostaapa pahalta... Toivottavasti selviät polvesi kanssa ja kaikki sujuu moitteettomasti! Heh, monelta tuntuu löytyvän tuo samainen juliste :)

NIMI
Dawn 10.12.2008 14:12
Höhö, tulinpas huvikseni kirjoittelemaan tänne ~^__^~

Oww, jeah! Katoin Amazing Racen, kiva kun hipit pääsi. Vähänkö ne oli rohkeita, kun ne söi molemmat ison kulhollisen ötököitä o.O Mutta yay, ne matkusraa seuraavaksi Tokioon! ^^

Siis Pete tippui Idolsissa. En itse ole katsonut paljoakaan sitä hommelia, mutta nyt katoin. Koop ja Anna ovat parhait :)
Moi, mukavaa, että joku taas kirjoittelee :)

Tosiaan, itse en olisi välttämättä pystynyt niitä otuksia syömään. Itse en kuitenkaan hipeistä hirveästi pidä, mutta nyt heillä näkyy olevan melko hyvät mahdollisuudet voittoon.

Itselläni ei ole Idolsissa mitään suosikkia. Pete oli kyllä hyvä, mutta meni tippumaan. Anna voisi puolestani voittaa - Koopista en jostain syystä pidä.

NIMI
Loeon 1.12.2008 14:55
Jeah, TM on taas auki :D Ja minä sain taas uuden Munchlax figuurin xp Se tautaa ollaa... 5!

Kalle tippu Idolsissa D': Ei se ois saanu viel, muttaku kaikki suomen yli 45 vuotiaat naiset äänestää Coopia, eikä se ole kovin reilua... :(

Ja Amazing Racessa hipit taas melkein tippu :O Pikkasenko säikähin kun ne taas melkein putos.

Njää, väsyttää. Heips
Hienoa :) Sivusi näyttää hyvältä. Oijoi, Munchlax-figuuri kuulostaa hyvältä.

Heh, itse taas jo oikein innolla odotin, tippuisiko Kalle vihdoin. Ja niinhän se vihdoin teki :) Laulullisesti mielestäni heikon koko porukasta, vaikka esitykset ihan jees.

Jep, aina liippaa läheltä. Vielä ne jaksaa pinnistellä!

NIMI
Dawn 29.11.2008 15:50
Arrggh, alkaisipas tuo award jo! En malta odottaa >w<
Heh, awardiin osallistuu todella harvakseltaan porukkaa... Täytyy olla vain kärsivällinen :)

NIMI
Angewomon 29.11.2008 13:07
No juu, tulin nyt kommentoimaan Mamma Mia!:n toistamiseen kerta halusit... ^_^ elikkä siis, onhan se edelleen todella hyvä! <3 Siis että, yhtä hyvä kuin aiemmallakin katselukerralla! Toisella kerralla jopa nauroin enemmän kuin ensimmäisellä :D ja sitten tuotaa... no, en löydä leffasta edelleen oikeastaan mitään negatiivista - eihän tämä suinkaan mikään viiden tähden mestariteos ole, vaan silkkaa komediaa, johon on sekoitettu draamaakin mukaan. Ehdottomasti on kyllä monen katselukerran arvoinen, sitä ei voi kieltää! Varsinkin jos tykkää Abban lauluista niin tämä leffakin uppoaa monta kertaa ennen kuin siihen alkaa kyllästymään... :3 ja, vielä täytyy sanoa se, että kyllä itketti The Winner Takes It All -pätkässä ihan vietävästi. <3 Vaikka tiesinkin koko ajan, mitä seuraavaksi tapahtuu, en muistanut kaikkia pikkuruisia hauskoja kohtia, ja ne olivat kivoja "yllätyksiä" ympäri leffaa. :D
Heh, kuulostaapa sitten hyvältä leffalta, jos toinenkin katselukerta miellytti :) Mä oon sen verran saamaton ihminen, että sen näkeminen tulee viemään vielä ikuisuuden, mut ehkä mä sen joskus vielä saan katsottua...

NIMI
Angewomon 28.11.2008 17:01
Hei vaan taas! :D

Juhuu, Mamma Mia! tuli keskiviikkona! ^.^ En ole sitä vielä päässyt katsomaan, mutta tänään ajattelin sen katsoa! :3 Kirjoitankin siis tämän viestin suhteellisen nopeasti ja katson sen sitten... :>

Vielä yksi asia ennen kuin menen; Angewomon's Prettyn versio on vaihtunut! ^O^ Voisitko siis mennä tsekkaamaan tuon uuden version ja vaikka kommentoimaankin sitä...? 8) Ilahtuisin nimittäin! :)

Noo, mutta ei siis muuta... moi moi sitten!
Heippa :)

Oo, hienoa. Tulehan kertomaan sitten mielipiteesi leffasta uudemman katselukerran jälkeen :) Onko edelleen hyvä, vai löytyikö jotain huonoakin?

Toki voin käydä tsekkaamassa ja kommentoimassakin :)

NIMI
Loeon 24.11.2008 19:26
Heelloouuu! Kone toimii taas, jippii!
Olen tosin alkanut pelkäämään tätä rakkinetta, sillä se aukeaa aina itsestään O_o Illalla kun laittaa koneen pois päältä, se on aamulla tai iltapäivällä mennyt itsestään pälle. Mutta siis, se toimii ny ja se on pää asia!

MINÄ varaan viimeisen paikan awasta, sillä tämä awahan EI lähde käyntiin ilman minua x3 Jos se siis sopii. TM:hän siis aukeaa 1.12 ^^

Heissulivei!
Oho, onpas outo vehje. Onneksi kone toimii nyt ongelmitta :)
Viimeistä paikkaa et ihan vielä vie, sillä vielä yksi paikka on auki sinunkin jälkeesi :) Lisään sinut kuitenkin jo mukaan. Sivusi ehtii varmaankin hyvin mukaan.

NIMI
Angewomon 24.11.2008 15:35
Iih! Nyt et kyllä voi uskoa! Iskä kerto että sen kaveri on polttanu netistä Mamma Mia! -leffan, yksinomaan mulle, jee! :D Ja iskä oikein sano et se on pilkulleen samanlainen kuin se elokuvateatteriversio - eli siis aivan huippuäänet, huipputasoinen kuvanlaatu sun muuta! Voi että tätä ilon päivää! 8D Iskä vaan sano et joutuu vielä ottaan sen levyn kansia jotka tulee Saksasta asti, mutta ne tulee kuulemma jo todennäkösesti tällä viikolla... eli se tarkottaa että mää saan Mamma Mian jo ehkä tällä viikolla jees! :D Vähän mä oon niin ilonen! <3 Jee! No mut joo... taidan tästä ny mennä mölyämästä ;) ja muuten hei... sitten kun sinä joskus Mamma Mian näät, niin voitko tulla Angewomon's Prettyyn sitten kommentoimaan sitä, tai jotain? XD Minusta se olisi kivaa... X)

Hei sitten! :)
Hei mahtavaa, kuulostaa tosi hienolta :) Sait kuin saitkin leffan itsellesi.
Voin toki yrittää sivuillesi käydä leffaa kommentoimassa jos sitä joskus lähiaikoina näen. Voi kyllä olla, että leffan tulen näkemään vasta joskus hamassa tulevaisuudessa...

NIMI
Dawn 22.11.2008 18:31
Murph, nytten pitää vaihtaa awardiin eri sivu, eihän sinua haittaa? Kun lopetin katsos Shaymincountryn >.<
Ahaa. No vaihdanpas sitten sivusi :)

NIMI
Angewomon 22.11.2008 12:35
Nyt tuli vain mieleen, että katoitko sillon kerran sen Abba: The Mamma Mia! Story -ohjelman MTV3:lta? Se tuli joskus aikoja sitten, mutta me laitettiin se onneks levylle :D ja sit äiti kerto, että tuo Mamma Mia! on kotimaassaan eli Iso-Britanniassa kaikkien aikojen toiseksi myydyin elokuva - enää Titanic on sen eellä. Mietipä sitä! Eroa oli kuulemma jotain 10 000 kappaletta... vielä voi Mamma Mia! kiriä! ;)
Heh, itseasiassa tuo ohjelma tuli kyllä katsottua :) Oli kyllä mielenkiintoinen ohjelma.
Tuota en kyllä kuitenkaan tiennyt. On ollut kyllä suosittu elokuva, saapa nähdä, meneekö Titanicin ohi :)

NIMI
Angewomon 19.11.2008 14:57
Juu, niin kerroitkin että olet nähnyt sen teatteriversion... :3 minä taas en ole, joten minä nyt puolestani uskon sinua ja sanon, että se on varmasti mahtava heh! :D Mutta onko siihen teatteriversioon palkattu näyttelijöitä vai laulajia? Minä uskoisin että laulajia. Niinpä, he eivät varmaankaan osaa näytellä niin hyvin kuin tämän elokuvaversion, ja nämä elokuvan näyttelijät osaavat paitsi näytellä, myös laulaa! Paitsi että Pierce Brosnan ei kyllä osaa laulaa ollenkaan... XD minua muuten kismittää siinä elokuvaversiossa ainoastaan yksi asia: laulut on suomennettu. Minusta niitä lauluja ei todellakaan tarvitsisi suomentaa, sillä suunnilleen kaikki ymmärtävät joten kuten ne sanat. Onhan se aika tökeröä, kun Dancing Queen -kappaleessa oli suomennettu: "Olet tanssikuningatar, nuori, kaunis teinityttönen." ja The Winner Takes It All -kappaleessa oli suomennettu: "Voittaja kaiken vie.". Onhan se tietenkin ihan oikein suomennettu, mutta mitä järkeä suomentaa sitä?! Mieluummin haluaisin ne englanninkieliset lyriikat siihen :D mutta ei tuokaan asia paljoa haittaa, onneksi...!
Teatteriversioon oli palkattu selkeästi enemmänkin laulajia kuin näyttelijöitä, mutta ainakin laulupuoli oli siten kunnossa, heh. Olen samaa mieltä kanssasi - suomennokset ovat yleensä todella tökeröitä ja ne vain pilaavat tunnelman. Kyllähän niistä luulisi ymmärtävän :)

NIMI
Platinum 18.11.2008 19:48
Voisinko osallistua Pokemon-colosseumilla awardeihin?
Sehän käy mainiosti :) Lisään sinut tämän illan aikana mukaan.

NIMI
Angewomon 18.11.2008 15:33
Nyt on kyllä pakko kysyä, että oletko vielä nähnyt sitä Mamma Mia! -elokuvaa? Se on nimittäin joululahjatoivelistallani! ^_^ Minun on nääs ehdottomasti saatava se, rakastan sitä niin älyttömästi! <3 Jos en saa sitä niin varmaan revin pääni irti! :D Nooh, ehken nyt ihan kuitenkaan... mutta jos saan sen niin alan kiljumaan ja hyppimään ja riemuitsemaan ja laulamaan ja sen jälkeen laitan sen DVD-soittimeen ja katson sen viisi kertaa läpi ja laulan mukana! XD Siis voi vitsit! Meryl Streep on kyllä ihan huippu! <3 Kun katsoin sen Mamma Mia! -trailerin YouTubesta niin haukoin koko ajan henkeä ja kiljuin: "Pakko saada tuo tai kuolen!" :D ja joka sana oli jopa totta! ^-^ Mutta ei tässä nyt muuta... anteeksi että tulin vuodattamaan... ^~^ mutta näin viestin loppuun täytyy kyllä sanoa, että Abbaa parempaa bändiä ei ole ikinä ollut, eikä ikinä tule olemaankaan! Jokaikinen kappale on todella hyvä! Abba & Mamma Mia! forever! <3

Heippa sitten... ;)
En ole nähnyt elokuvaversiota, mutta teatteriversion kyllä :) Se oli mahtava, voin uskoa, että leffakin on! Täytyypä joskus vuokrata tai jopa hankkia se ja katsoa. Abban biisit sopivat siihen täydellisesti! Heh, toivottavasti saat sen lahjaksi :)

NIMI
Angewomon 17.11.2008 14:20
Hei taas Munchy... :>

Äh, todella paljon anteeksi taas kerran siitä, etten ole vuosikausiin kirjoitellut...! Ei ole ollut oikein aikaa, kun koulu syö vapaa-aika niin pahasti X_X mutta nytpä löytyi aikaa tännekin suuntaa, hyvä! Lisäksi, en ole käynyt netissä kunnolla pitkään aikaan, sillä sain pari päivää sitten mesen... jee, kivaa! :D Muttaah... tämmöinen tervehdysviesti nyt vain, ei pitempi... :3 kirjoittelen taas parin päivän päästä lisää. Heippa! :)
Moikka, onpa mukava, kun joku taas kirjoittelee :) Sivuilla on nyt pieni hiljaiselo, kun mitään uutisoitavaa ei juurikaan ole, enkä uusia osioita ole ehtinyt tekemään kiireiden takia.

Heh, ei se mitään, eihän täällä mikään pakko ole käydä kirjoittelemassa. Sait mesen? Heh, se onkin kätevä keksintö.

NIMI
Mikyo 10.11.2008 15:48
moiks :)
tulin ilmoittautumaan avarttiin ^^ eipä muuta, heips ~
Moikka :) Sehän käy hyvin, lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Rie 9.11.2008 18:32
Tännekkin jotenkin löysin :O
Niin, minä haluaisin osallistua tuohon awardiin, jos se vaan sopii tuolla hoitolallani.

Hyvät sivut muutenkin. Katselin vähän mitä olet oikein saanut kasaan noita pokémontavaroita. Fanikirjat oli yllätys (tohtoo sellaisen) En tiennyt, että semmosiakin on olemassa. Ei tässä kai mitään muuta, kuin osallistun awardiin ja hyvää jatkoa sivuillesi ^^
Awardiin osallistuminen onnistuu, lisäänpäs sinut heti mukaan.

Heh, fanikirjoja tuskin enää tehdään :) En ole ainakaan itse niihin aikoihin törmännyt. Kiitoksia paljon kuitenkin sanoistasi!

NIMI
Angewomon 4.11.2008 15:58
No pääseepä ne tosi eksoottiseen maahan, kun kerta ens kerralla menee Kreikkaan! XD Mutta onhan Kreikka kuitenkin lämmin... :3 voisivatko he kohta jo mennä vaikka... Australiaan? Olisi aika coolia jos he piipahtaisivat sielläkin!

Kumma juttu, sillä meidän yhdessäkään englannin sanakirjassa ei mainia shootia versoksi... O.O opettajani kyllä sanoi shootin olevan verso, niin ihmettelen suuresti, miksei sitä sanakirjoihin ole ruksattu... minkä valmistajan sanakirja sulla on? Olisi mukava tietää...

Oi! Tomas Ledinin Sommaren Är Kort -kappale on kyllä mahtava! ^.^ Kuuntelin sen äsken varmaan miljoonaan kertaan, ja pakko sanoa, että ruotsi on aivan tajuttoman kaunis kieli! <3 Ja tuon biisin sanat... nehän kertovat juuri syksyn (eli koulujen) alkamisesta ja siitä, että on todella ikävä kesää! Minun oli pakko tehdä oikein kesäinen videokin höystettynä Sommaren Är Kort -kappaleella, ja täytyy sanoa, että aika hyvä tuli! ^^

Kiva, kun tässä täytyy lukea vielä historian kokeisiinkin, vaikkei yhtään jaksaisi! =.= Historia on kyllä alkanut mennä parempaan suuntaan, joten sen perusteella voisi siis oottaa kohtalaisen hyvää numeroa, mutta kun kokeeseen tuli suunnilleen puoli kirjaa! X_X Ne venäläistämiskaudet Suomessa oli ihan mielenkiintoisia, toisin kuin Kiinan viimeisen keisarin syökseminen vallasta tai Afrikan valtaaminen Ranskan, Iso-Britannian ja Saksan kesken! No mutta, mutta... toivottavasti pääsen kokeesta ainakin läpi...

Täytyykin tästä ruveta tekemään lähtöä ja syventyä 1800-luvun maailmaan! X3 Mutta palaan pian takaisin, ehkäpä jopa huomiseksi... :3 hei siis! :)
Heh, minun käsittääkseni he tulevat piipahtamaan Australiassa ihan lähaikoina. Ihan kuin olisin sen jostain lukenut, en ole kyllä varma :)

Käytinpä internetissä sijaitsevaa sanakirjaa, www.ilmainensanakirja.fi :)

Itse en jostain syystä pidä ruotsin kielestä yhtään, en puhuttaessa, en laulettaessa, en oikeastaan missään muodossa. Kyllä siihen varmasti tottuisi, kun kuuntelisi!

Historia, yäh. Vihaan sitä. Toivottavasti sulla menee koe hyvin :) Puoli kirjaa on vielä aika vähän - itse täytyy kokeisiin lukea aina se kokonainen kirja.

NIMI
Raitsuu 2.11.2008 13:50
Osallistuisin awaan Undergroundilla ;)
No sehän sopii mainiosti :) Lisään sinut mukaan heti.

NIMI
Angewomon 31.10.2008 14:37
Joukkueet ovat nyt Italiassa, tarkemmin sanottuna Sisilian saarella, jossa heidän piti tehdä se patsaankokoamisjuttu. Enpä tiedä, että minne päin joukkueet ovatkaan seuraavaksi matkalla, mutta senhän näkee sitten sunnuntaina. :S

Jep, se vitsi oli kyllä hauska! X) Mutta itse en nyt kyllä muista, mitä tuo 'shoot' tarkoittaa, siis muutakin kuin ampua... se oli jokin kasvin osa, tai siis jokin sellainen, jota pandat syö... mutta en nyt muista mikä...

Taas tällainen lyhyt viesti, sori... mutta palaan myöhemmin ja kirjoittelen lisää! 8) Heippa siis!
Aivan, niinhän se olikin :) Toivottavasti seuraava etappi olisi jokin eksoottinen maa.

Sanakirja apuun! Sen mukaan "shoot" tarkoittaa versoa, liittyy siis kasveihin juu :)

Eipä mitään, morjens!

NIMI
Angewomon 28.10.2008 15:57
Se My Immortal -video ei todellakaan ollut asiaton...! Asiattomat videot varmaan poistetaan aika nopeasti...? Snif, se oli kyllä hyvä video... :'(

Niiden vanhusten nimet olivat Fran ja Barry. Ne ovat kanssa ihan hauskoja, varsinkin silloin, kun ne olivat siellä Saksassa ja yrittivät tanssia saksalaista kansantanssia! X) Saksa-etappi oli muutenkin hauska, kun niiden piti rikkoa pulloja toistensa päähän... :D

Krhm, no voinpa joo sen vitsin sitten kertoa... :3 siinä saattaa olla virheitä, sillä olen vasta kuudetta vuotta opiskelemassa englantia, eli kaikkia asioita ei ole minulle vielä opetettu, mutta kerron sen minkä osaan... :3 uskon kuitenkin, että sinä ymmärrät viestistäni jotain. :>
In the middle of New York City, there was a little café. One day, a panda came into the café and ate an apple pie. And, suddenly, the panda had a gun and he shot a waitor. The panda was leaving the café, while another waiter screamed: "W-what did you do?!". The panda took a dictionary out of his pocket and said: "Panda is a black-and-white bear who eats shoots and leaves.".
:D Tajusitko? Aika nerokas vitsi muuten! ^^

No ei muuta, heippa! 8>
Joo, uskoisin asiattomien videoiden poistuvan melko nopsaan. Voi olla, että tuo My Immortal-videon tekijä on itse poistanut videon jostain syystä.

Aivan, Fran ja Barryhan ne olivat :) Heh, Saksa-etappi oli myös minun mielestäni todella hauska! Missä päin maailmaa joukkueet ovatkaan parhaillaan menossa, en muista yhtään! Hmm...

Ymmärsin kaiken tuosta, ja tosi hauska vitsi :D Tajusin siis, heh. Kivasti leikitelty sanoilla ja niiden eri merkityksillä.

NIMI
Angewomon 27.10.2008 15:20
No W.i.t.c.h.-kuume oireilee sillä tavalla, että minun on aivan pakko koko ajan lukea W.i.t.c.h.-lehtiä, katsoa W.i.t.c.h.-DVD:itä tai vain hehkuttaa miten upea W.i.t.c.h. on! XD Tällaista se on aina - ihan sama, oli Pokemon-kausi, englanti-kausi tai Kärpät-on-paras-jääkiekkojoukkue-kausi, niin aina kuuluu hirveästi vuodatusta. X) Mutta varmaan ihan ymmärrettävää...?

No nythän on jo neljä osallistunut awardiin, se on suuri luku se! ^_^ Toivotaan, että ne loputkin kuusi osallistuisivat piakkoin... :3

Phah. Vai että siivoaminen kelpaa...?! Ei minulle ainakaan! Vihaan siivoamista enemmän kuin mitään muuta! X3 Anteeksi, että tässä sulle raivoon, se ei nääs ollut tarkoitukseni... :3 mutta jotkut vaan tykkää siivoomisesta, jotkut ei, ja minä olen jyrkästi sillä puolella, joka ei tykkää siivoamisesta. XP

Minua vain mietityttää, että miksi YouTube ylipäätänsä poistelee videoita...? Onko se jotenkin kiinni tekijänoikeuslaista tai jostain? Muistaakseni nimittäin My Immortal -videon tekijällä ei ollut kommenteissa mitään copyrighteja tai mitään. Että voisiko se olla kenties syy? :~ Se video oli kuitenkin loistava - toivottavasti sinäkin näkisit sen! :]

Etpä ole vielä laittanut sitä Persian-selitystä tuonne Pokemonien nimet -osioon. :P Aiotko sen kenties joskus tässä laittaa...?

Minusta kakkosmuoto Pikachu on näistä ehdottomasti huonoin! X3 Vihaan Pikachua yli kaiken, se on todella ärsyttävä! XP Raichu on kiva, ja Pichukin ihan söpö! 8> Raichu onkin ykkönen ja Pichu kakkonen tästä ko. muotokaaresta... :3 mutta jokaisellahan oli taas kerran ne omat mielipiteet. 83

No kun nyt tässä ollaan Amazing Racea jo johonkin suuntaan katseltu, niin saanen nyt uusia kysymykseni: mistä joukkueesta pidät eniten? X) Minun mielestä Joseph ja Monica ovat edelleen kivoja, sekä Eric ja Jeremy. 8) Danielle ja Dani olivat myös ihan jees, mutta he menivät tippumaan... :( kenen parin luulet voittavan kilpailun? :3

Muuten, oletko kuullut englanninkielistä vitsiä pandasta, joka meni kahvilaan ja ampui erään työntekijän siellä? Minä olen kuullut, ja se oli minusta hauska! XD Jos et ole kuullut, niin voin varmaan kertoa sen sitten sinulle...? :3 Tätä kyseistä vitsiä ei oikein voi kääntää millekään muulle kielelle, tai siis... voi toki, mutta sitten se ei ole enää vitsi. X) Vanhassa vara parempi. :3

Eipä tässä muuta... elikkä = heipsun! ^-^
Hehe nojoo, ainahan se on yhtä hehkuttamista kun on jostakin innostunut :) Ihan ymmärrettävää siis.

Siivoaminen on kyllä minunkin mielestäni melkoista tuskaa, mutta kyllä se jossakin määrin koulun voittaa - ainakin minun mielestäni.

Voi olla, että asia liittyy tekijänoikeuslakiin. En asiasta tiedä juuri mitään. Joitakin asiattomiksi nähtyjäkin videoita on poistettu, mutta tuskin tuo mainitsemasi video asiaton on/oli.

Aivan joo, unohdin sen kokonaan. Lisäänpäs sen nyt heti.

Jep :) Itse pitäisin loppujen lopuksi Pikachua ehkäpä parhaana, jos joku pitäisi sanoa. En kuitenkaan sanoisi Pikachua lempi-Pokémonikseni.

Eric ja Jeremy on mun mielestä melkoinen parivaljakko, voisi vaikkapa voittaa :) Pidän myös niistä vanhuksista, joiden nimiä en nyt tähän hätään muista.

En ole kuullut, kerro toki :)

NIMI
Dawn 25.10.2008 20:50
Tervehdys, osallistunpas Shaymincountryllani awardiin :)
Sehän käy, lisään sinut heti mukaan :)

NIMI
Koirazii 23.10.2008 15:10
Osallistuisin Mari Watatsumilla awardiin. :)
Ja sehän sopii :) Lisään sinut mukaan kunhan seuraavan kerran päivitän (myöhemmin tänään tai huomenissa)

NIMI
Angewomon 23.10.2008 14:42
Hei taas Munchy... :3

Äh, anteeksi, etten ole käynyt vähään aikaan... X3 minulta katsos on jo Pokemon-kausi ohi, silloin kun kirjoittelin aktiivisesti minulla oli juuri Pokemon-kuume... ;3 muistan, kun silloin joskus vuonna 2001 täällä koko Suomessa oli Digimon-kuume, ja silloin kaikki halusivat kaikkea Digimoniin liittyvää... 8D mutta nyt minulla on sen sijaan W.i.t.c.h.-kuume. ^^

No hyvä, että edes yksi webbimonsteri on osallistunut awardiin minun lisäkseni... ^_^ toivon tässä taas, että uusia osallistujia tulisi piakkoin. ;)

Jee, tänään ei tarvinnut mennä kouluun koska on taksvärkki, jee jee. X) Mutta se on tyhmää taksvärkissä, että silloin joutuu roppakaupalla siivoamaan! XD

Ää, ihan tyhmää kun tuo My Immortal -video on poistettu YouTubesta! :'( Tyhmä YouTube, saisit hävetä! X3 Se oli oikeesti niin ihana video... <3

Huomasin muuten erään "virheen" tuolla Kanto-pokemonien nimien selityksissä... ;P luin jostain (olisikohan ollut Jirachi's Wishin vieraskirja tai vastaava...) että Persianin nimi tarkoittaisi oikeastaan classy catia eli hienostokissaa. Uskoisin tuon pitävän paikkaansa, sillä minusta ainakin Persian näyttää enemmän hienostokissalta kuin persialaiselta... :3

Onko sinusta Raichu söpö? 8) Minusta se nimittäin on todella söpö! ^_^ Kolusin nimittäin hiljattain Raichu Saanan Sivut läpi, ja siellä oli niin paljon ihania kuvia Raichusta, että ne kuvat saivat minut jopa tykkäämään tästä Pikachun ylemmästä kehitysmuodosta! ^.^ Minusta oli muuten aikasta hieno päätös Pokemon-sarjalle jos Pikachu kehittyisi siinä ihan lopussa Raichuksi... 8)

No, ei muuta... menenkin tästä siis. Moido! :)
Moikka :)

Heh, ei se mitään. Pokémon-kauden taantuminen on ihan normaalia :) Itse olen aina ollut innoissani Pokémonista, mutta onhan niitä tylsempiäkin hetkiä, jolloin innostus on vähän lopahtanut.
Vai että W.i.t.c-h.-kuume? Mitenkäs se oireilee, heh?

Jeps, toivotaan, ettei awardin osallistujalistan täyttymistä tarvitse kauaa odotella.

Heh, taksvärkki on kyllä mukava päivä. Meilläpäin ei taida tänä vuonna koko päivää edes olla, mikä on sinänsä harmi. Siivoaminen kelpaa kyllä, kun kouluun ei tarvitse mennä.

Onko poistettu? Voi harmi, en päässyt sitä näkemään! Toivottavasti se joko palaa vielä YouTubeen tai tulee jokin uusi hieno video.

Ahaa, tuota en olekaan kuullut. Persianin nimikäännöksen taidan kuitenkin pitää niin kuin se jo on, paitsi että tottakai lisään mukaan tuon selityksesi jahka seuraavan kerran päivitän. Mitä useampi selitys, sen parempi.

Raichusta en ole ikinä oikein tykännyt, enkä kyllä liiemmin Pikachusta tai Pichustakaan. RSS on mahtava Raichu-sivusto - siellä on kyllä mukava pyöriä, vaikkei Raichusta pitäisikään.
Pokémon TV-sarjalle olisi kyllä aika shokki päätös, jos Pikachu kehittyisi Raichuksi. Pari kertaa sillä on ollut jo mahdollisuus kehittyä, mutta aina kieltäytynyt. Tuntuu, että Ash ja Pikachu ovat aina yhdessä sellaisina kuin jo ovat, heh.

NIMI
Angewomon 18.10.2008 17:48
Eihän tuo sähkökään ole varsinaisesti elementti, sillä elementithän ovat maa, tuli, ilma ja vesi. Mutta kyllä tuo sähkö paljon paremmin noiden voimien kanssa käy kuin rakkaus. Miten sitä rakkautta edes hallitaan...? Muuttamalla toisten ihmisten suhteita, vai? O.O Kyllä inhokillani Sailor Venuksella onkin huono voima... X)

Juu, kyllä minä sen nyt muistin että lempparisi on Articuno ^_^ eikä mikään ihme, Articuno on kyllä todella hieno pokemon! <3 Mutta sen kirkuminen... >.< se on jotenkin myrkkyä korville! O_O

Uah! Uxie, Mesprit ja Azelf keijuja...? O.O Minusta ne näyttävät enemmänkin avaruusolioilta kuin keijuilta 8D Lugia ja Ho-oh ovat siis legukaksikko Johto-alueelta, selevä, valaistitpa tietoani tässäkin asiassa. Hoennista löytyy Kyogre ja Groudon juu, ja Sinnohista juu löytyy Dialga ja Palkia, eikä missään nimessä sovi unohtaa Kanto-alueen legukaksikkoa, Mewtä ja Mewtwoa. ;)

Kumma juttu tuo uutis-juttu, sillä uutiset eivät ole koskaan näkyneet oudolla tekstillä ainakaan minun koneellani... O.O mutta pääasia että asia on nyt kondiksessa. :)

Huh! Kaikki 1. asteen poket läviste?! :'O Ei mikään ihme että menee aikaa! ^^ Ja sittenhän ne jatkoon päässeet pitää vielä laittaa vastakkain, eikö? :3 Heh, ei kai tuo 2. asteen pokemon -kategoria sentään kestä niin kauan? X)

Minullakin joskus YouTube temppuilee, tosin minulla temppuilee kaikki joskus - joskus Freebok tökkii, joskus ShinyBook päättää näyttää "parempia" puoliaan, joskus Freewebsille ei pääse kirjautumaan, joskus Miniclipin pelit ovat jökissä, ja listaa voisi jatkaa vielä tuntitolkulla... X/

Ei siis muuta... :3 moiks! ^^
Heh, aivan niin :) Sähkö kuitenkin myös minun mielestäni sopii joukkoon paremmin kuin rakkaus. Mistähän lie sekin vedetty. Ihan näyttävät hyökkäykset sun muut Sailor Venuksella on ja hän hahmona sopii joukkoon, ei siinä mitään. Voima ei vain iske :)

Hah, Articunon kirkuminen on kyllä harvinaisen raskasta kuultavaa. Siinä se tippuu pohjalukemiin, mutta se on pikkuseikka minulle.

Uxien, Mespritin ja Azelfin sanotaan olevan keijuja, kyllä, vaikkeivat ne niiltä välttämättä näytäkään :)
Aivan, unohdin täysin Mewtwon ja Mewn, eihän niitä sovi unohtaa!

Siihen uutisjuttuun olin vahingossa lisännyt pienen koodin, joka muutti tekstin sellaiseksi. Nyt sain sen onneksi korjattua.

Jep, jatkoon päässeet vastakkain - tulee siis kestämään todella todella kauan, heh :D 2. asteen Pokémoneita on onneksi reippaasi vähemmän, eli se loppuu kyllä aiemmin. Mutta ei sekään vielä ihan loppumetreillä ole.

Itselläni pelkästään YouTube, ja joskus oikestaan Freewebsin sivut ja Miniclipkään eivät toimi. Freebok toimii itselläni yllättävän hyvin, vaikka kyllä sekin joskus temppuilee.

NIMI
Loeon 18.10.2008 9:48
Minulla tuo Gelurga toimii, mutta kun menin äidin koneelle se ei toiminutkaan :/
Nyt näkyy sivu toimivan minullakin, eilen ei toiminut. Mistä lie johtui :)

NIMI
Aena 17.10.2008 16:14
Heii, osallistuisin awardeihin Gelurgalla, nettinimeni on Aena ja gelurgan osoitehan on www.freewebs.com/gelurga
Moikka! Linkittäisin toki sivusi ja pistäisin sinut mielelläni mukaan awardeihin, mutta jostain syystä antamasi osoite ei minulla toimi. Se vie pelkälle Freewebsin aloitussivulle. Olisiko sinulla antaa linkkiä, joka veisi oikeaan osoitteeseen? :)

Edit: Nyt sivu näkyykin normaalisti, lisäänpäs sen mukaan.

NIMI
Raitsuu 17.10.2008 10:45
Kyllä, tuo uutiset osion viimeisin päivitys on ihmeellisellä tekstillä, mutta vain IE:llä (Internet Eplorer) Hmmm... Firefoxilla näkyy tavallisena...
Jeps, tuon hoksasinkin jo. Yritän korjata vian, toivottavasti onnistuu :)

NIMI
Angewomon 17.10.2008 9:38
Hmm... joo, noin voi olla, että Delta Species -merkinnällä varustettu pokemon osaa toisen tyypin liikkeitä, eli jos sillä ei ole Delta Species -merkintää, se ei sitten osaakaan. ;=

Eikös se Sailor Venus hallinnut jotain rakkautta tms.? Muistaakseni se oli näin... heh, aika kaukana muista voimista (sähkö, tuli, vesi), mutta ainakin Wikipediassa lukee että Sailor Venus hallitsee rakkautta. 8>

Moltres on upea pokemon juu...! ^_^ Muttei läheskään niin upea kuin Articuno tai Zapdos. Muuten, se Pokemon 2 sai Pokemon-listani taas muuttumaan, sillä Lugia on nyt peräti hopealla, Articuno pronssilla, ja Moltreskin sinnittelee neljäntenä. ;) Munchy, onko sinun mielestä Zapdos parempi kuin Moltres? 8) Mielestäni olet joskus näin sanonut...

Ho-ohan ei edes esiinny Pokemon 2-elokuvassa niin kuin muut "tarulinnut"... itse en kyllä laske Lugiakaan tarulinnuksi, mutta kaipa Ho-oh ja Lugia muodostavat sitten jonkinlaisen kaksikon... Articunon, Zapdosin ja Moltresin joukkoon Ho-ohia on turha laskea, sillä Articuno, Zapdos ja Moltres ovat kaikki jumalia, ja kaikki asuvat Orange-saariston läheisyydessä. Sitä paitsi, niitä palloja oli vain kolme: jääpallo, tulipallo ja salamapallo, joten Ho-oh ja Lugia eivät todellakaan kuulu tähän joukkoon. Zapdos, Articuno ja Moltres muodostavat niin legendaarisen trion, joten turha siihen on enää muita sotkea. ^.^

Minua vähän häiritsee, kun tuolla Uutiset-osiossa tuo uusin uutinen on kirjoitettu niin ihmeellisellä tavalla... O.O eihän siitä saa edes mitään selvää! O_O Teksti pitää mustamaalata, jos sen haluaa lukea...

Tuo uusi Meowth-tausta on aivan ihana! <3 Mukavaa, kun vihdoin päätit laittaa toisenlaisiakin taustoja kyseiseen osioon... 8) täytyypi varmaan laittaa tuo Meowth pian taustikseen, sillä kyseinen pokemon on todella hauska ja varsinainen vesseli. ;3 Ja sen kehitysmuoto Persian vasta nätti onkin! ^-^ Voi kun sen saisi korttina... <3

Munchy! Kuinka kauan tuo 1. asteen pokemon -kategoria aikoo vielä jatkaa taivaltaan tuolla PokeVotessa...?! O.O Se on ollut siellä jo iät ja ajat, eikö kohta voisi jo laittaa kategorioiden suosikit vastakkain...? 8)

Oletko muuten katsellut vielä yhtäkään niistä videoista? :] Jos olet, niin piditkö niistä...? :3

Ei muuta... ^^ moikka sitten! :>
Voi hyvinkin näin olla :) Eiköhän tämä korttijuttu saatu nyt selväksi, ainakin luulisin niin.

Ahaa, rakkautta. Juu, voihan se olla. Se ei mielestäni oikein sovi muiden voimien kanssa (tuli, vesi, sähkö) sillä ne ovat enemmänkin elementtejä, rakkaus on tunne. Mutta nojaa, mikäpäs siinä :)

Zapdos on kyllä mielestäni parempi kuin Moltres, mutta lempparini on ehdottomasti Articuno :)

Näinpä, esitit asian juuri oikein. Linnut muodostavat oman trion, ja tällaisia trio-Pokémoneita löytyy jokaiselta alueelta (Kantossa linnut, Johtossa koirat (Raikou, Entei & Suicune), Hoennissa kivenjärkäleet (Regirock, Regice & Registeel) sekä Sinnohissa keijut (Uxie, Mesprit & Azelf).
Ho-oh ja Lugia kuuluvat näihin suurempiin legendaarisiin, jotka muodostavat yleensä kaksikon. Samankaltaisia kaksikoita löytyy mm. Hoennista (Kyogre & Groudon) sekä Sinnohista (Dialga & Palkia).

Aijai, uusin uutinenhan näyttää todella hämärältä. En olisi tuota huomannutkaan, sillä se taitaa näkyä tuollaisena vain Internet Explorerilla, ja itse käytän enemmän Mozilla Firefoxia. Yritän sen korjata pikimmiten!

Mukavaa, että tausta miellyttää :) Meowth on kyllä melkoisen veikeä Pokémon, Persiankin hieno olento.

Heh, 1. asteen Pokémon-kategoria jatkaa taivaltaan vielä pitkän aikaa - se ei ole vielä edes puolessavälissä. Minun täytyy käydä kaikki 1. asteen Pokémonit läpi, ja niitä on älyttömän paljon! Hieman keventääkseni kategorian kulkua pistin aina viisi Pokémonia kerrallaan äänestykseen, mutta lähiaikoina se ei ole vielä ohi :) Pelihahmot-kategoria puolestaan on jo loppusuoralla.

En ole vielä ehtinyt katsomaan, ja jostain syystä YouTube on muutenkin minulla temppuillut. Katsotaan joskos se joskus näkyisi :)

NIMI
Loeon 15.10.2008 21:11
Tuossa noita Angewomonin viestejä lueskelin ja pokemonien tyypit vaihtelevat pokekorteissa siksi, koska kortissa oleva pokemon osaa tietyn tyypin liikkeitä. Minullakin on mm. Pimeystyypin Larvitar ja tämä jo aiemmin mainittu tulityypin Swellow. Myös Metallityypin Magikarp löytyy x3

Minä en alkuunkaan ymmärrä, miksi Moltresia haukutaan usein kanaksi! Itse ainakin pidän tästä tarulinnusta ehkä jopa eniten.. Articuno on myös niin ihana, etten oikein tiedä. Samoin Ho-oh, eikös sekin lasketa tarulinnuksi :O Sitä ei ole tuolla kyselyssä :(

Jyväskylästä tänään tulin. Serkkujen luona olin. Käytiin Mummin kanssa ostoksilla, mutta kassin täytettä tuli vain kaulakorusta ja 6 lyijykynästä. Olisin ostanut hupparin, mutta ei ollut kokoja. Tahvitsen nimitäin vähän yli-isoja vaatteita, sillä käteni ja jalkani ovat muuhun vartaloon ylipitkät.. Nytkin on kaapissa paljon muuten sopivia vaatteita, mutta hihat ja lahkeet ovat liian lyhyitä..

Eips muuta, hyvää Syysloman jatkoa kaikille joilla se on menossa ja alkua niille, joilla se ei vielä ole alkanut (;
Ahaa, se menee siis liikkeiden mukaan. Mä olen niiin pihalla kaikista kortteihin liittyvistä jutuista, joten multa on ainakin turha kysyä mitään. Mutta nythän tässä itse opin, kun te kerrotte :)

Moltres on kieltämättä hieman kanan näköinen (heh), mutta olet oikeassa: se on kyllä kaikin puolin upea Pokémon. Articuno se lempparini kuitenkin on. Ho-oh on kyllä tarulintu ja legendaarinen, mutta sillä tuntuu olevan oma "joukkonsa". Lugian kanssa se muodostaa kaksikon, kun taas Articuno, Zapdos ja Moltres muodostavat niin sanotun tarulintujen kolmikon.

Olikos Jyväskylässä mukavaa? Ainakin ostoksia näkyy olevan ihan mukavasti :) Itsellänikin on hieman samanlaisia ongelmia, ainakin housujen kanssa. Jalkani tuntuvat aina liian pitkiltä, mutta onneksi niitä sopiviakin aina välillä löytyy.

Kiitoksia paljon, mukavat syyslomat myös sinulle oli se sitten jo menossa tai vasta alkamassa :)

NIMI
Angewomon 15.10.2008 9:28
Minulla vähän riippuu tuo "elokuvamuisti" siitä itse elokuvasta; jos elokuva on varsin mieleenpainuva ja vaikuttava, niin toki siitä muistan melkein kaiken pitkänkin aikaa. Mutta jos elokuva ei ole mielestäni kauhean hyvä, niin en sitten siitä välttämättä muista seuraavanakaan päivänä mitään... ^.^

Noista videoista sen verran, että se 'My Immortal - Lugia, Articuno, Zapdos, Moltres' on todella ihana ja koskettava pätkä! <3 Saipa minut jopa itkemään ^_^ Lugia And Articuno Forever -videon laulu, Within Temptation -yhtyeen 'Angels', on sekin oikein kuunneltava kipale :> ja tietenkin tuo Lugia Song -video... hitsi, se laulu on niin upea! ^-^ Kyseinen laulu on siis sama, joka kuultiin Pokemon 2:ssa kun Melody soitti sitä ihmeellistä soitintaan... :3

Kiitos tuosta LF/FR-jutusta... :> pitääpä painaa tuo muistiin. ^_^

Aivan, Medichamhan tuo on! Tyhmä minä kun en tunnistanut... *.* Carnivinen olen TV:ssä nähnyt, mutten sen nimeä muistanut... ja juups, Wailord liippasi aika läheltä veikkaamaani Wailmeria - kuuluvathan ne samaan sukuun ;)

Nyt kun tarkemmin tutkailen Larvitaria ja Swellowia, niin niissä on sellainen ihme Delta Species -merkintä. En sitten tiedä, mitä tuo tarkoittaa heh. Mutta varmaan, jos kortissa on Delta Species -merkintä niin se aina muuttaa kyseisen pokemonin tyyppiä...? Minulla on myös Delta Species -merkinnällä varustettu pimeystyypin Nidoran Male ja Delta Species -merkinnällä varustettu kivityypin Elekid... :3 ja pikkusiskollani on psyyketyypin Trapinch, silläkin Delta Species -merkintä, kun taas minulla on kivityypin Trapinch, jolla ei ole Delta Species -merkintää.

Hehe Munchy, nyt puhut asiaa! Sähköiset iskut kyllä ovat todella upeita, etenkin Pokemonissa! >:D Sähkö on paras tyyppi ikinä, ehdottomasti! ^_^ Eikös Sailor Mars hallitsekin tulta...? Juhuu, toiseksi paras neljästä pääelementistä... ^-^

No heippa sitten... :S
Tjoo, noin se kyllä taitaa minullakin mennä, ainakin luulisin. Joskus saattaa kuitenkin olla, että niistä huonommista leffoista muistaa paremmin kuin hyvistä. Elokuvamuisti on siis mun kohdalla tosi arvaamaton.

Enpä olekaan vielä ehtinyt videoita katsella - tämä koneeni kun ei YouTubea oikein kestä, tuota toista täytyisi koettaa. Videot kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta.

Uskoisin, että tuo Delta Species kyllä vaikuttaa siihen - ehkäpä se antaa niille juuri päinvastaisen tyypin? Se varmastikin vaikuttaa kyllä.

Sailor Mars hallitsee tulta, kyllä juu. Mercurylla taisi olla se vesi, mutta mikäs Venuksella sitten on? Vai onkos se vain jonkin "normaali" voima...

Heh, huomasinkin tässä, että harva tänne enää kirjoittelee - taidat olla tällä hetkellä ainoa aktiivinen kävijä sivullani! Mukavaa, että edes joku vierailee, heh.

NIMI
Angewomon 14.10.2008 16:38
Heh, noin voi hyvinkin käydä, kun ei katso leffaa pitkään aikaan - voi unohtaa jotkin pienet jutut elokuvasta. Itsellenikin kävi näin katsoessani Pokemon 1:stä, sillä olin ihan: "Ai, onks tässä joitain kloonejakin...? Siis muitakin kuin Mewtwo?" X)

Joo, minusta elokuvaversion Lugia on voimakkaampi kuin Mewtwo. Se Lugian isku, olikohan se nyt Hyper Beam vai mikä, oli kuitenkin todella upea! ^.^ Ja muuten, vielä näin Lugiaan liittyen, oletko katsonut YouTubesta seuraavat huippuhyvät videot: 'Lugia And Articuno Forever', 'My Immortal - Lugia, Articuno, Zapdos, Moltres' ja 'Lugia Song'? Jos et ole katsonut, niin suosittelen lämpimästi noita kaikkia!

Tuli muuten mieleen, että eikö tuolle PokeVotessa esiintyvälle LF/FR-tytölle ole keksitty minkäänlaista nimeä? O.O Vai sanotaanko sitä edes missään, heh...?

Yritänpäs ihan huvikseen tunnistaa kaikki tuossa Munchlax Manian Enter-kuvassa esiintyvät poket ^.^ ensimmäisessä sarakkeessa vasemmalta oikealle on Golduck, Shellos jaa... onko tuo jokin Wailmer tai sen muoto...? Sitten toisessa sarakkeessa vasemmalta oikealle on Hoothoot, Nidoqueen ja Leafeon. Kolmannessa sarakkeessa vasemmalta oikealle on... no, tuota ensimmäistä en tiedä, mutta toinen on ainakin Ledyba, ja kolmas joku Exeggcutor tai joku tollanen... ja sitten neljännessä sarakkeessa vasemmalta oikealle on... no, taaskaan en tunnista tuota ekaa, mutta toinen on Sableye ja kolmas Bellossom... :3

Aika outoo, kun mulla on Larvitar pelikorttina, ja siinä sen tyyppi on sähkö, vaikka tuolla Lokakuun 2008 Pokemon -osiossa sen tyypit on kuulemma maa ja kivi... O.O mutta voikohan nää tyypit aina vaihella pokemonien kesken...? On mun pikkusiskollakin tulityypin Swellow, vaikka itselläni on normaalityypin Swellow... outoa.

Luinpas tuossa huvikseen Munchyn tietoja :~ sinähän pidät Sailor Moonista, upeeta! ^_^ Kuka on sinun lempihahmo niistä? :3 Minusta Sailor Mars on paras, sillä kyseinen henkilö on todella nätti! ^.^ Mielestäni tyhmin on Sailor Venus, sillä hän hienostelee liikaa ja on muutenkin sellaisen itserakkaan näköinen! XP

Ei minulla varmaan muuta... :3 heippa taasen! :]
Heh joo, varsinkin mun muistillani on huono muistella elokuvan kohtauksia, jotka on nähnyt ehkä kerran. Vaatii aina useamman katselukerran että muistaa :)

Täytyypä vilkaista nuo YouTuben videot kun vielä muistan, kiitos vinkistä.

LF/FR-tyttöä kutsutaan joissakin piireissä Leafiksi, mutta se ei ole mikään virallinen nimi. Käytän tuota LF/FR-tyttö nimitystä senkin takia, että se varmasti tunnistetaan oikeaksi hahmoksi ja että sen alkuperä tiedetään.

Kolmas on Wailmerin kehitysmuoto Wailord. Kolmannen sarakkeen ensimmäinen taasen on Medicham. Neljännen sarakkeen ensimmäinen on Carnivine. Muuten osasit kyllä todella hyvin, gut gut :)

Ohoh, onpa jännä kortti! Larvitar tunnetaan ainakin peleissä ja todennäköisesti muuallakin maa- ja kivityypin Pokémonina. Luultavasti kortissa on jokin virhe, sillä Pokémonien tyypit eivät mielestäni voi vaihdella. Tulityypin Swellow on kuitenkin myös aika jännä - voisiko sekin olla virhe, vai onko sillä sittenkin jokin tarkoitus? Vaikea sanoa.

Sailor Moonia en ole katsellut pitkiiiin aikoihin, kun ei sitä TV:stä enää (harmillista kyllä) tule. Jostain YouTubestahan niitä jaksoja näkisi, mutta enpä ole ikinä tajunnut/ehtinyt katsoa. Tekisi niin mieli nähdä kaikki tuotantokaudet läpi!
Tästä "perusviisikosta" pidän eniten varmaankin Sailor Jupiterista. Sähköiset iskut ovat niin cooleja :) Itse Sailor Moonkin on hieno tapaus. Jos nyt ulommas mennään, niin ajan porttia vartioiva Sailor Pluto on myös yksi lemppareistani.
Inhokkeja ei juuri löydykään - voisin kuitenkin mainita Sailor Mercuryn olevan vähän tylsemmästä päästä, heh.

NIMI
Angewomon 14.10.2008 10:21
Tuota noin... eihän se pahis periaattessa halunnut niitä tarulintuja, vaan se halusi saada Lugian niiden tarulintujen avulla kiikkiin. Katsos, tarunhan mukaan Lugia nousisi vedestä sotivia vastaan, jos jään, tulen tai salaman rauhaa häirittäisiin. Ja tämä pahishan häiritsi niitä, ja niinpä Lugia tuli, ja pahis yritti saada Lugiaa itselleen. Mutta Lugialla oli kyllä hyvä isku se sellainen keltainen juttu mikä lähti sen suusta...! Kumpi on muuten sinusta voimakkaampi, Lugia vai Mewtwo? Minusta ehkä Lugia...
Aivan, no niinhän se olikin :) Pitäisi tosiaan katsoa leffa uudestaan joskus, kun tuntuu, ettei muista siitä nyt mitään!
Taas katsoen näin pelien näkökulmasta: Mewtwo on peleissä voimakkaampi kuin Lugia. Elokuvissa ja TV:ssä tilanne voi olla kuitenkin toinen :)

NIMI
Angewomon 13.10.2008 12:34
Hei taas Munchy... :>

Arvaapa mitä? Olen saanut taas Pokemon-kortteja! ^O^ Kävin ostamassa niitä ihan huvikseen, kun johonkin piti rahaa törsätä... ;3 uskomatonta, että sain Quilavan! Siis, Quilavan! Tyksin siitä todella paljon, ja sain siis Quilavan jee! ^^ Muitakin Johto-alueen aloituspokemonien muotoja tuli, nimittäin Croconaw! :3 Se on BTW aika pelottavan näköinen siinä kortissa... sain myös Whiscashin, ja Magmarin! Dunsparcekin tuli, ja viimeisenä muttei vähäisimpänä sain myös... todella heikon Magikarpin! XD Täytyy yrittää metsästää Gyaradosia, sillä se on sentään "himpun" verran voimakkaampi kuin Magikarp... X)

Katselin eilen huvikseen Pokemon 2:n... ^.^ vähänkö Articunolla on todella ihana pyrstö! <3 Ja kun siitä pyrstöstä lähtee vielä sitä sellaista kimallettakin, kun se lentää...! Ja on Articuno muutenkin ihan kaunis... :> Moltreskin oli joissain kohdissa söpö, ja sen siivet ovat kieltämättä ihan hienot! ^^ Lugian sisääntulo oli upea, whoo! ^_^ Ja muutenkin Lugiakin on todella hieno...! Kaikki pokemonit Pokemon 2:ssa on todella hienoja, puhumattakaan Zapdosista...! Zapdos on niiiiin best! <3 Zapdos oli todella ihanan näköinen kun se heräs siinä lopussa ja päästi sellasen kivan äänen... XD ja muutenkin sen lento ja kaikkee, voi veljet ku se on niiiin upea pokemon! ^_^ Mutta minulla kyllä heräsi kysymyksiä siitä elokuvasta... että, kun siinä alussa se ukko kysyi siltä äänikoneeltaan, että mikä on lähimpänä, ja se äänikone vastasi että Moltres, niin sittenhän se ukko lähti pyydystämään Moltresia Tulisaarelta. Mutta sitten se suuntasikin Salamasaarelle, vaikka Jääsaari olisi ollut lähempänä...! O.O Miksiköhän...? Ja toinen kysymys on se, että miksi Melody väitti Ashille, että valittuja on ollut monta, vaikka Ashan oli ensimmäinen ja ainoa valittu...? Ehkä Melody halusi vain valaa rohkeutta Ashiin, kuka tietää...? Kuitenkin, nyt täytyy ihan sanoa, että Pokemon 2 on niin mieletön elokuva...! Siinä alussa kun se ukko lähti sillä ilmalaivallaan nappaamaan Moltresia siinä kuulu ihan tajuttoman hyvät musiikit ja koko ajan meni kylmiä väreitä selkää pitkin! ^_^ Kylmiä väreitä meni myös siinä, kun se ukko tuli nappaamaan Zapdosin, ja myös siinä Lugian ensiesiintymisessä, ja aivan siinä lopussa, kun Lugia, Articuno, Moltres ja Zapdos lentelivät siellä taivaalla ja siinä oli se vesisateenkaari tai mikä onkaan... koko leffa oli ihan perfect! Mutta meen nyt tästä vuodattamasta... ^-^

Heippa!
Heippa :)

Oijoi, uudet kortit kuulostavat loistavilta! Kyllä se Magikarp on ihan mukava lisä kokoelmaan, vaikka ei kovin voimakas olekaan ;)

Pokémon-elokuvista toinen on ehdottomasti paras, ainakin minun mielestäni. Voi kun sen näkisi taas joskus!
Itse en muista paljonkaan yksityiskohtia elokuvasta, joten esittämäsi kysymykset jäävät totaalisesti auki myös minulle. Ehkäpä elokuvan pahis vain halusi kaapata kaikki linnut itselleen välittämättä etäisyyksistä. Rohkeuden valaminen Ashiin on hyvä vastaus toiseen kysymykseen.
Totta, elokuva on perfect. Lempparini kaikista Pokémon-leffoista, ehdottomasti!

NIMI
Angewomon 11.10.2008 12:27
Vai ettet oikein tykkää kemiasta etkä fysiikasta...? Minä taasen tyksin... :3 ei tietenkään niin kivoja aineita kuin esim. englanti, mutta on kemia ja fysiikkakin kivoja, enemmän tosin tykkään kemiasta... tosin, ei minua todellakaan kiinnosta miten joku valo taittuu erilaisissa pinnoissa, mutta jotkin aihealueet kemiassa ja fysiikassa ovat ihan kiinnostavia. :> Minä taas odottelen innolla, että historia loppuu, sillä juuri nyt en jaksa sitä ollenkaan...! X3

Muuten... Angewomon's Prettyn tausta on vaihtunut! :3 Voisitkos käydä kirjustelemassa ja antamassa kommenttia...? :]

Minkäslaisia suunnitelmia Munchylla mahtaa olla syyslomalle? ;3 Minulla ei ole mitään erikoista, olen melkeinpä koko viikon kotona, paitsi että torstaina lähdemme serkkujemme luokse Jyväskylään ja perjantaina perheen kesken Tampereelle Särkänniemeen :D oikein ketuttaa, kun huvipuistoalue ei voi olla talvella auki! X) Haluaisin niin päästä Tornadon kyytiin...! <3 Onneksi sentään näen ne kaikki kivat laitteet Näsinneulasta ;3 ensi kesää siis odotellessa, jolloin pääsen sekä Tornadoon että kaikkiin muihin kivoihin laitteisiin. :3

Vähän toi Pyydystä Munchlax -juttu on hauska! 8D En vain tajua siitä mitään... XD jotenkin siinä pitää hoitaa Munchlaxia, eikös juu...?

Eipä muuta... ^-^ heissulivei! :)
Heh, historiakin kuuluu inhokkiaineisiini (onko mulla mitään aineita, mistä edes pidän!? heh). Fysiikka ja kemia ei jostain syystä iskeneet, vaikka melko mielenkiintoisia tavallaan ovatkin.

Toki voin käydä :)

Eipä ole mitään erikoisia suunnitelmia. Matkoille en ole lähdössä, todennäköisesti siis kotona koko loman :) Vautsi, Tampereella olen itse käynyt vain pari kertaa, olisi hienoa käydä uudemman kerran.
Itse en tosin noista huvipuistolaitteista pidä, kuten tiedät. Enkä kyllä korkeista paikoistakaan. Tampereen keskusta voisi siis olla ainoa paikka, josta pitäisin heh.

Jep, Munchlaxia täytyy hoitaa niin, ettei se kuole :)

NIMI
Angewomon 9.10.2008 18:12
Just, minä taasen etsin hirvittävän useasti tietoa Wikipediasta, siellä luulisi ainakin, että sinne kirjoitettu tieto on oikeaa. Se onkin minulle semmoinen luotettava ykköstietolähde, jonka puoleen voin aina kääntyä... ^_^ mutta jokainen saa päättää itse, mistä tietoja etsiskelee. :=

Hee, nytkin varmaan odottelen awardin osallistujia kuin kuuta nousevaa >D ei voi mitään, kilpailut ovat jännittäviä! :3 Sen takia niihin tykkäänkin osallistua ;3 mutta huono sijoitus on kyllä ainakin toisinaan todella mälsä juttu :/

No jos muistat sen "systeemin" siinä Munchyn ristinollassa, niin voitko kertoa sen minullekin...? 8) Itse nimittäin haluaisin tosi kovasti voittaa kerrankin tietokoneen! ^^

Meillä oli tänään kemian kokeet... =.= tavallaan aika helpot, mutta taas jotenkin oudolla tavalla vaikeet... O.O onko ioni sellainen atomi, joka on luovuttanut tai vastaanottanut elektroneja...? Asiasta en todellakaan ole varma, mutta niin kokeeseen laitoin... 8D

Muuten, kun tuolla Sivuista-navigaatiossa on tuo Entiset ulkoasut -kohta, niin tuli vain mieleen, että eikö sen vanhan ulkoasun nimi voisi olla vaikkapa 'Ja ruoka maistuu...'? 8) Koska siinähän lukee niin... ^-^ ja eikö tämän uudemman nimi voisi olla vaikkapa... öö... jotenkin niinku pronssiin liittyvää, tai jotain...? :'O

Milloin muuten kirjustelet taas Blogiin? :3 Et ole kirjoitellut sinne pitkään aikaan...! Vai onko Munchylta kaiken tohinan keskellä päässyt koko blogi unohtumaan...? ;) Ilahtuisin jos näkisin siellä jonkinlaista rustausta... ^-^

Vähänkö Beautifly on nätti poke...! <3 Vetää täysin vertoja perinteisimmille ritariperhosille ja loistokultasiiville ^_^ olen löytänyt Googlesta ja vähän muualtakin NIIN kauniita kuvia Beautiflysta että...! <3 Se on oikeesti todella nätti! Minulla sattuu jopa olemaan sen kortti ^_^ kortissa se lentelee ruohojen keskellä, pienenä ja vaatimattomana kuin oikeat perhoset... Beautifly on ehdoton perhoskuningatar kautta aikojen! ^^ Hurraa Beautiflylle! :3

Heissulivei! :>
Wikipedia on kieltämättä erittäin kattava sivusto, sieltä löytyy paljon tietoa. Suurin osa on varmasti 100% totta, mutta löytyy sieltä myös sellaista tietoa, joka ei ole läheskään totta. Sen mahdollistaa se, että kaikki pystyvät muokkaamaan tekstejä. Siksi en pysty ainakaan täysillä luottamaan Wikipedian tietoihin, mutta kyllä siihen usein turvaudun kuitenkin!

Toivotaan, että tällä kertaa ei kestä ikuisuutta, ennen kuin awardin osallistujalista täytyy, heh.

Aijai, minulta on paha kysyä kemiaan (tai fysiikkaan) liittyviä asioita. Kumpaakin ainetta vihaan melkeinpä yli kaiken, enkä ole siis juurikaan ollut tunneilla mukana. Onneksi minun ei tarvitse enää ikinä opiskella kyseisiä aineita - kaikki pakolliset tunnit niistä kun vihdoin käyty.

Hmm, en ole ajatellutkaan antaa ulkoasuilleni nimiä. Idea on ihan hyvä, itselläni vain tuppaa tuo mielikuvitus puuttumaan. Saapa nähdä, saapa nähdä.

Blogi on unohtunut miltei kokonaan kaiken tämän häslingin keskellä. Onneksi on tuo syysloma ensi viikolla - silloin ehkä ehtisin sinne taas kirjoittelemaan.

Beautifly on kyllä upea Pokémon, jälleen yksi lemppareistani. Onpas jännä sattuma, että aika usein hehkuttelet sellaisia otuksia jotka ovat myös minun mieleeni :)

NIMI
Angewomon 8.10.2008 15:19
Joo, näinpä varmastikin on. Sen muutaman kerran kun olen YouTubesta Pokemon-pelien otteluita katsellut, Moltresilla on ollut yllättävän vahva hyökkäys, vaikka elokuvaversiossa se on juuri toisin päin. Ja koska en ole pelejä ikinä pelaillut enkä tule pelaamaankaan, niin ei minua välttämättä paljon hetkauta, jos Moltresilla on parempi hyökkäys kuin Zapdosilla. Elokuvaversiossa se on sitten toistepäin. ^^ Oletko itse lueskellut Wikipediasta näitä tietoja? :~

Osallistunpa muuten tuohon awardiisi taas vaihteeksi ;3 olin taas eka osallistuja, jes! ^O^ Toivottavasti tällä kertaa sijoitus on edes hiukan parempi... :/

Näin iloisesti voin ilmoittaa, että se kortti, jonka silloin aikoinaan lupasin sinulle väsätä, on jo melkein työn alla! ^_^ Täytyy vain enää keksiä se idea, ja piirtää se... >D en sitten todellakaan ole mikään huipputaiteilija, joten ehkä en sitä piirräkään, vaan otan netistä hyvät kuvat Munchlaxista, Zapdosista ja Angewomonista ja laitan ne sitten siihen korttiin... :3

Ääh, mua inhottaa ihan hirveesti kun en oo ikinä voittanu Munchyn ristinollaa...! Ää, äitiii...! >D Anna vinkki, että mihin kenttään kannattaa eka iskeä, jooko, kiltti Munchy...? :~ Pliis, pliis, pliiiiiiis...! ^-^

Ei varmaankaan muuta... heippa! ^O^
Wikipediasta en ole paljoakaan Pokémon-aiheista tietoa etsinyt - usein kun kiertelen vain noilla ulkomaisilla Pokémon-sivuilla, joista suurimmalla osalla on tietoa vain peleistä. Siksi turvaudun yleensä siihen :) TV/Elokuvat ovat tosiaan täysin eri asia kuin pelit, eli hyökkäykset sun muut voivat hyvinkin vaihdella niiden kahden välillä.

Mukava juttu, lisäänpäs sinut heti mukaan :)

Hieno juttu, että kortin suunnittelu on jo tuossa vaiheessa! Odotan innolla lopputulosta :)

Munchyn ristinolla onkin aika vaativa - itsekin voitan vain harvoin. Siinä oli jokin systeemi, jolla sen voitti, mutta en nyt tähän hätään sitä muista... Kyllä se voitto sieltä vielä joskus tulee :)

NIMI
Angewomon 7.10.2008 15:40
Mitää ihmettä?! O_O Moltresillako paras hyökkäys?! O.O Wikipedia ainakin puhuu toista kieltä! Mut hei! Jos tuo sinun tietolähteesi kertookin niinku pelien ja TV-sarjan tiedot, ja Wikipedia taas sen elokuvaversion...?
Heh, näin se todennäköisesti on. Itse katsoin pelien näkökulmasta, jolloin Moltresilla on paras hyökkäys. Elokuvassa se voi hyvinkin olla toisin :)

NIMI
Angewomon 6.10.2008 19:16
Juu, minullakin oli ensin tosi kiva opettaja saksassa, sitten ihan hirveä, ja nyt ihan OK. Ja saksan numerot ovatkin vaihdelleet rajusti: eka kymppi, sitten kutonen ja nyt kasi, joka tosin ehkä nousee ysiin... X3

Mukava kuulla etteivät sivuni ole huonot... :> mutta, jos toista kehutaan, niin eihän se ole toiselta pois, eikös juu? ;3

Vaihdoithan sinä sen kyselyn, jopa nopeammin kuin osasin arvella ^_^ Zapdos ei ole saanut kuin yhden äänen, höh! :'( Eikös Zapdosilla ole tarulinnuista paras hyökkäys...? Luin jostain niin, että ainakin elokuvaversiossa näin olisi. Articunolla on tarulinnuista taasen paras puolustus, ja Moltresin vahvuus on puolestaan nopeus. Sitten Articunon hyökkäys, Zapdosin nopeus ja Moltresin puolustus on sellaista keskitasoa... :3 ja, Articunon heikkous on nopeus, Zapdosin puolustus ja Moltresin hyökkäys. Eikös näin olekin asian laita...?

Tuota, nyt kyllä tarkoitin että Leafeon on kakkosena ihan minun "virallisessa" Pokemon-listassa, johon sisältyy kaikki pokemonit, ei siis pelkästään Eevee-listassa. Eevee-listassa Leafeon on kyllä ykkönen (ainakin tällä hetkellä >D) mutta kaikkien aikojen listassa kakkonen. Oletkin varmaan huomannut, että tyksin hirvittävästi Eeveen muodoista, löytyväthän Leafeon, Vaporeon ja Jolteon listani kärkipäästä. :]

Adios! ^_^
Heh, samoin on käynyt mulla :)

Näin on!
Täytyi ihan asia tarkistaa, ja itseasiassa Zapdos on se, joka loistaa nopeudellaan. Moltresin vahvuus on puolestaan hyökkäys. Articuno on hyvä kuitenkin puolustamaan.

Ahaa, ymmärsin siis väärin :) Leafeon kuitenkin suuressa suosiossasi, se on se pääasia.

NIMI
Mimi 4.10.2008 10:40
Moi!

Linkitin nämä sivusi, ja toivoisin että sinäkin linkkittäisit Mimi's Dreamsin. :) Jote.. Voisitko linkittää ne?
Moikka! Linkitys onnistuu kyllä :) Lisäänpäs linkkisi heti paikalla.

NIMI
Loeon 3.10.2008 20:44
Minulla on se TÄYSIN sama DS pakkaus kuin sinulla :D Aikamoinen yhteensattuma.
Heh, aikamoinen yhteensattuma tosiaan!

NIMI
Loeon 3.10.2008 18:16
Wääää D; Miks Ange saa aina kaikkia kivoja pokekortta, kun mulla on vaa pari jotain ihme palleroa x( En ymmärrä, että miten hänelle on voinut sattua niinkin hyvä tyyri, että on saanut shiny Pachirisun D: En sillä että sen haluaisin, mutta jos edes jonkin kivan shinyn niin ou jee..

Mie tykkään tuosta Larvittaresta :D Son nii söötti. Ennen en tyksiny, mutta nyt se on toooosi kiva! Kävin jo PokeVotessakin. Oletkos Munchy huomannut, että kun on äänestämässä ja painaa lähetä nappia, se palautuukin entisen ulkan sivulle. Siis sille, minnä oli ekana Growlith VS. Vulpix. Voisitko tehdä asialle jotakin?

Minkäslaisia pelejä Munchy tykkää pelata? En oikein tiedä mistä se on peräisin, mutta olen 3 vuotiaasta pitäen pelannut kaiken maailma Tekkeniä, Soul Caliburia ja Dead of alivea. Sitten tykkään kaikista Pokemon -tyylisistä ja Final Fantasyista. Mariotakin pelaan sekä sitä yhtä disnyn peliä jossa hillutaan niiden avaimien kanssa pelastamassa heepoja kaiken maailman pahoilta äitipuolilta. Hyvä selitys eikö vain xD Kaikesta Tetriksen tapaisesta olen pysynyt erossa, sillä en halua jäädä koukkuun. Tosin onhan minulla se pokemon Link, jota en uskalla äidille näyttääkkään O_O; Se olisi sillä sekunnilla ryöstetty ja kovassa käytössä.

Minulle onkin nyt tulossa DS:älle oikein mahtava suojakotelo! Toivon mukaan se auttaa DS:ää pysymään virkeänä vielä toisetkin 3 vuotta.. Nyt nimittäin taitaapi jouluna tulla jo 4. vuosipäivä ninskille täyteen ― ja hyvin on palvellut! Tosin kyllähän minä vähän haikailen sen uuden turkoosin DS:än perään (;
Joillakin käy tuuri, joillakin ei. Itse esimerkiksi olen todella huono-onninen!

Arvasin, että unohdin jotain! Kiitos paljon ilmoituksesta, nyt olen (toivottavasti) korjannut asian. Lähetä-napin jälkeen pitäisi palata normaalisti kategoriasivulle.

Pelaan yleensä yksinkertaisia tasohyppelyitä. Mitkään räiskinnät tai muut tappelupelit eivät ole mieleeni (Super Smash Broseja lukuunottamatta). Autoilupelit ovat myös todella kivoja :) Pokémonit ja Mariot ovat nyt yleisimmät lempparipelini.

Ohhoh! Itsellänikin on hyvin oma DS:ni pelannut, vaikka sekin useita vuosia vanha jo :) Se on sellainen vanha, originaali (ei siis Lite), sinisen värinen, jonka sain Nintendogs-pakkauksesta. Itse Nintendogs-peliä en tosin pelannut paljon yhtään, mutta sininen DS oli vain niin hieno :)

NIMI
Angewomon 3.10.2008 16:41
Juu, matikan opettajanikin sanoi että osaan muka laskea, vaikka seiskalla ensimmäisen kokeen arvosana oli 6 tai 6+ >D mutta minulla vaihtui kasille tullessani matikan opettaja (seiskan aikana opettanut ei kestänyt meitä kuin vuoden, ha! >:D) ja tämä nykyinen on ainakin hiukan kivempi kuin entinen, niin se varmaan vaikuttaa asiaan jonkin verran... ^^ eikös se ole niin, että jos opettaja on kiva, niin se innostaa opiskelemaan kyseistä ainetta, ja jos opettaja on tyhmä, niin se lannistaa? X) Itse ainakin kuvittelen asian olevan näin... X3

Juu, minua kyllä kieltämättä vähän harmittaa etten ole aikoihin päässyt kunnollisille sijoituksille awardissa :'( joskus olin parempi kuin Jirachi's Wish, mutten enää, syytä en tiedä... toivottavasti sivuni edes vähän kohentuisivat, niin etten aina saisi sellaista käsitystä ettei sivuistani tykätä... :(

No tuo on kyllä totta, että ihan kaikkiin ei netissä voi luottaa, ja siitä jankutetaankin jatkuvasti...! Mutta kyllähän puhetyylistä silti erottaa selvästi alle 18-vuotiaan kivantuntuisen nuoren ja nelikymppisen ukonriekaleen. Eivät ne hämärät tyypit sentään ihan loputtomiin osaa matkia lasten/nuorten puhetyyliä. ;3 Sitä paitsi, suurinhan osa netissä on (onneksi!) ihan tavallisia.

Hmm, vai et muista kyselyehdotustani...? ;) Laitoin semmoisen ehdotuksen, että pitäisi kertoa kolmesta tarulinnusta oma suosikkinsa, ja muistaakseni sinä pidit ehdotuksestani... 8) voisitko siis laittaa sen, sillä itsekin pidän siitä...? X)

Kiitos paljon tuosta Gonbe-nimen selityksestä! Voinkin nyt tunkea sen muistinystyröihini... ^_^

En ollenkaan huomannut, että kuukausi vaihtuu, ja niinpä Kuukauden Pokekin tuli ihan nurkan takaa! :'O Larvitarista en oikein mielipidettä osaa sanoa, lemppoihin se ei silti todellakaan kuulu... ehkä se kuuluu niihin vähän "huonompiin" pokeihin minun suosikkilistassani... Tyranitar on ihan cool pokemon, ja jotenkin Pupitarkin puree. Muttei Larvitar... en oikein osaa sanoa mikä siinä on vikana. :S

Olenkin unohtanut mainita, että sain (taas...) Pokemon-kortteja ^_^ tällä kertaa tuli muunmuassa Pachirisu! :3 Muistaakseni tykkäsit siitä... ja onhan se kieltämättä ihan söpö, tosin ei tässä kortissani, siinä se on nimittäin punainen O.O muita tulokkaita on veikeän näköinen Shellos, "haiseva" Stunky ja hännänhuippuna vielä Unown P! XD Ei nyt todellakaan parhain korttivalikoima, mitä voi saada, mutta täytyy varmaan tyytyä... pitäisikin lajitella kortit Pokemon-kansiooni, on ainakin kolmisenkymmentä uutta lajiteltavaa korttia... >D

Iih! Leafon on aivan M-I-E-L-E-T-T-Ö-M-Ä-N söpö! <3 Kato vaikka kuvia Googlesta niin tajuat! <3 Se on tällä hetkellä hopeasijalla suosikkijärjestyksessäni, ja Vaporeon on nyt pronssilla, ja Jolteon puolestaan neljäntenä. Siis voi herran siunaamaa, Leafeon on niiiiin ihana! ^-^ Täytyy heti saada se korttina, ja Vaporeon, Umbreon ja Glaceon myös! Minulla kun katsos on jo Jolteon, Flareon, Eevee ja Espeon. 8) Mutta kiitos Pokemonin tekijöille, kun olette luoneet niin ihana pokemonin kuin Leafeon! Mutta menen nyt tästä vuodattelemasta... ^_~

Heippa Munchy! :)
Hienoa, että matikka sujuu :) Kyllä opettaja vaikuttaa paljonkin siihen, miten hyvin kyseinen aine menee! Itselläni oli ennen mahtava saksan kielen opettaja, kunnes se lopulta vaihtui kahta kauheampaan. Nyt saksan opiskeleminen ei innosta yhtään, ja arvosanatkin ovat sen mukaiset. Noh, ehkäpä sitä pärjäillään :)

Tuo on juuri yksi pelkoni awardien jakamisessa: jos joku näkee sivunsa menestyvän huonosti, saattaa hän luulla sivunsa olevan huono. Tämä ei missään tapauksessa pidä paikkaansa! Kaikki sivut ovat omalla tavallaan todella hyviä, myös sinun! Awardit vääristävät tilannetta paljon, sillä siihen vaikuttaa niin monta tekijää.

Suurin osa netissä on onneksi ihan reilua sakkia kyllä, mutta joskus saattaaa yllättää. Itse olen aina suhteellisen varautunut netissä liikkuviin ihmisiin, joita en tunne yhtään.

Ahaa, niinpäs olikin. Täytyypä muistaa tuo kysymys kunhan tuon kyselyn saan vaihdettua joskus *laiska*!

Larvitar oli jälleen aika nopea sattumalta valittu Pokémon. Itsekään en siitä paljoa pidä, Tyranitarista ja Pupitarista enemmän, kuten sinä :)

Ihan mukavilta korteilta kuulostaa, varsinkin Pachirisu! Johan sinulta löytyy kortteja! Niitä on kyllä kiva lajitella, itselläni on kansio täynnä tuollaisia vanhempia keräilykortteja, joita on silloin tällöin mukava aina katsella kun ne ovat siististi järjestyksessä.

Heh :D Suosikkijärjestyksesi vaihtui jälleen, eikös ennen ykkösenä komeillut Jolteon (vai muistanko väärin?). Itselläni se Umbreon yhä johtaa, Leafeon puolestaan tulee aika loppupäästä, vaikka ihan söpö onkin.

NIMI
Loeon 1.10.2008 21:01
Kuukauden poksu ei näy D: Olet varmaankin laittanut linkin väärin...
Eipäs näykään, kiitos ilmoituksesta. Korjasin linkin ja nyt pitäisi näkyä normaalisti :)

NIMI
Angewomon 29.9.2008 14:50
Hello, hello taas :)

Vai että sinulla Islanti-buumi? O.O Niin on minullakin joskus ollut XD minulla on ollut myös USA-buumi, Italia-buumi ja Saksa-buumi, ja nyt siis Ruotsi-buumikin... XD Islanti on kieltämättä aika kiehtova maa, mutta eipä sinne Suomesta paljon lentokoneita lennä... >83

Juu, no eihän kouluissa rugby voikaan olla niin vaarallista kuin ammattipeleissä... meilläkin koulussa oli muutamia tyyppejä, jotka eivät olleet ikinä pelanneet rugbya (kuten minä :'D) joten eihän se nyt heti alkuun voi olla mitään vaarallista touhua. ^^

Heha, sivistäpä maantiedon opettajaasi tästä Amazon-jutusta sitten 8D minunpa ei tarvitse, sillä meikäläisen mantsan ope sai minut alun perin "kannattamaan" Amazonia... ;3

Jee! Minulta meni se liikuntapäiväinen matikan koe todella hyvin! :D Sain ysin! Ikinä en ollut saanut niin hyvää numeroa matikan kokeista, mutta nyt sain, halleluujaa! 8D Voi tätä ilon päivää...! ^-^

Ja sitten tuoreimpiin asioihin ;3 viides sija awardissa, jes! XD Kannattaa ajatella, ettei se ole viimeinen sija, vaan viides! XD Niin minä ainakin ajattelen, niinpä ei ainakaan tule surulliseksi! X3

Joku oli varastanut Hikarun identiteetin...? :'O Kaikkea sitä keksitäänkin. Luulisin, että tämä samainen tyyppi on se, joka ilmoitti Vanessankin aikoinaan mukaan Munchlax Manian awardiin. Tiedän nimittäin Vanessan, olimme ennen hyviäkin nettikamuja, ja hän sanoi minulle ettei itse ollut osallistunut kisaan... O.O kaikenlaisia hääräpäitä täällä netissäkin liikkuu...

Milloin muuten vaihdat taas Munchyn Kyselyn? 8) Muistat varmaankin, millaista kyselyä ehdotin, vai...? X)

Pikku vinkki tähän väliin. :3 Kannattaisiko väsäillä uusia taustoja...? Eli niitä, joita löytyy Sekalaista-osion Materiaali-linkin uumenista... X3 mietin vain, että kun ne ulkkarit, mitkä siellä on, kuuluvat periaatteessa vanhaan MM:n ulkkariin, niin eikö olisi soveliasta laittaa joitain ruskeahkoja Munchlax-taustoja myös sinne? :~

Muuten... sattuuko meidän Munchyllamme olla tietoa siitä, mitä Munchlaxin japsinimi Gonbe tarkoittaa? Kun eikös jokaisen pokemonin japsinimikin tarkoita jotain...? En nyt kuitenkaan usko, että nimet ovat ihan hatusta vedettyjä X'D

Mutta, hei! :'3
Islanti-buumi on ollut ja on edelleen ja tulee varmaan olemaankin, heh. Maa kiehtoo todella paljon, mutta Suomesta sinne lennetään kyllä harvoin. Noh, ehkä joskus saan mahdollisuuden siellä käydä :)

Jep, aika itsestäänselvyyshän se on, ettei ihan täysillä voida pelailla, kun kerran on niin paljon kokemattomia pelaajia :) Joskus sitä vain osaa olla vähän tyhmähkö ettei ajattele asioita loppuun asti.

Mahtavaa! Yhdeksän on todella hyvä numero, varsinkin matikasta. Paljon onnea siitä :) Itse saan huomenna oman matematiikan kokeeni takaisin. Todella huonosti se kyllä meni, jos nyt edes kuutosen saisin niin iloinen olisin...

Harmi, ettet ole nyt aikoihin päässyt kunnollisille sijoituksille awardeissa, mutta kun yhä useammin osallistuneilla sivuilla alkaa vähitellen mahdollisuudetkin loppua. Uusillekin kun täytyy antaa mahdollisuus :)

Aivan! Netissä ei osaa yhtään sanoa kuka kukin oikeasti on, ja aina pitää olla vähän varautunut eikä luottaa kehenkään. Tämä awardijuttu nyt oli sen verta turvallinen juttu, että tässä tapauksessa en juurikaan ajatellut osallistujan olevan feikki. Onneksi kaikki sujui lopulta ihan mukavasti.

Syyslaiskuutta on ilmassa, kuten tuossa edellisessä viestissä jo mainitsin. Ehkäpä sen joskus saisin vaihdettua :) Ikävä kyllä jonkinlainen varhaisiän dementia nyt iskee, kun en yhtään muista millaista kyselyä ehdotit! Voisit siis valaista hieman asiaa, heh.

Kiitos vinkistä, olen jo useaan otteeseen ajatellut lisääväni sinne jotain uutta - yleisestikin koko materiaali-osioon. Heti kunhan näiltä kiireiltäni (ja laiskuudeltani) ehdin, lupaan sinne jotain kehitellä :)

Ei tietoa heti päästä löytynyt, mutta parin sivukeikan jälkeen löysin suhtkoht luotettavan lähteen. Gonbe kostuu todennäköisesti Snorlaxin nimestä, Kabigonista sekä vauvaa tarkoittavasta japanilaisesta sanasta. Nimi voi tulla myös japanin sanasta gonbee, joka tarkoittaa moukkamaista hahmoa.

NIMI
Hikaru 29.9.2008 13:24
joo niinpä : D En ole minäkään. Tuntui hieman hassulta, että joku oli "varastanut" identiteetin tai jotain :P Mutta tottahan toki tuo läpsytin hieno lisä sivuille on, pitäisi niitä hiukkasen päikytellä kun jaksaisi. Taitaa olla syys-laiskuutta ilmassa xD
Heh :) Toivottavasti tästä mystisestä hahmosta ei koidu ainakaan mitään suurempaa haittaa sinulle ja sivullesi.

NIMI
Hikaru 29.9.2008 6:29
Mitä ihmettä :D Liikkuuko joku minun nimelläni täällä minun sivujeni kera? vastaava viesti; "Oi! O_o Ettäkö ihan ensimmäiseksi OD on päässyt? ^_^ Kiitos paljon! :3 (27. syyskuuta 2008 14:25:01)" EI OLE, minun käsialaani. Sitä paitsi jos olisin osallistunut awardiin, olisin maininnut 3 muuta webbaria myös. (Shirppu, Yeumerie, Hene) Kumma juttu. XD
Ohhoh, onpas jännä juttu! Itse en tietenkään osaa sanoa kuka on kuka, mutta hänen "avullaan" osallistuit vissiin sitten awardeihini, heh. No hyvällä menestyksellä nyt kuitenkin :) Kukahan tämä salaperäinen ihminen mahtaa sitten olla? Tällaiseen en olekaan ennen törmännyt.

NIMI
Hikaru 29.9.2008 6:27
Oho. En muista edes osallistuneeni kilpailuun. Hehe. Mutta kiitos ensimmäisestä sijasta :3 Se oli mukava piriste harmaaseen koeviikkoon. Annoit miinusta siitä, kun osa kuvista ei toimi. Oikeastaan tämä onkin mystinen ongelma sivuilla, johon en itse ole voinut vaikuttaa. Kuvat eivät vain näy jostain syystä vaikka tiedosto sijaitsee kotisivullani ja linkki on oikein :3 Minua itseäni ainakin ärsyttää tämä ongelma :D
Heh, ole hyvä vain. Mukavaa, että asia piristi! Joidenkin kuvien näkymättömyys ei hirmuisesti ainakaan itseäni haitannut, sillä sisältöä oli muuten niin paljon. Toivottavasti saat kuvien ongelman kuitenkin joskus ratkaistua!

NIMI
Raitsuu 27.9.2008 21:39
Kakkossija! Kiitos kiitos, jäi vain vähän ihmetyttämään, kun en oikeen tajunnut tuota vieraskirja hommelia, siis kun arvostelussa lukee että se on pois "paikoiltaan" niin mitä tarkoitit siis, kun meikä ei oikein älyä (katsos minä olen aikas tyhmä ^^')
Ole hyvä vain :) Vieraskirjaan liittyvä juttu ei ole sellainen, josta kannattaisi juurikaan huolehtia. Vieraskirja pysyy kyllä ulkoasussa hyvin mukana ja sopii teemaan - jostain syystä se vain tuntuu olevan "poissa paikoiltaan" verrattuna muuhun sisältöön :) En siis mitään konkreettista tarkoittanut.

NIMI
Hikaru 27.9.2008 14:25
Oi! O_o Ettäkö ihan ensimmäiseksi OD on päässyt? ^_^ Kiitos paljon! :3
Heh, näin pääsi käymään :) Ollos hyvä!

NIMI
Loeon 26.9.2008 18:56
*Katsoo uutispätkää silmät suurina* ...omg. Se tulee sittenkin :D Mie en vaa saa sitä peliä vielä piiiiiiiiiiiiitkään aikaan, sillä isä säästää sitä tietokonetta varten ;< Noh, sen hintakin varmaan tippuu tuossa parin kuukauden jälkeen, sillä jos se myy Platinaa, siitä tulee vielä lisää jatko-osia ja sen hinta pienenee pienenemistään. Oiken tuntui tuokin sana menneen.. Hui.

Oletkos muuten pannut merkille, että tytöt pitävät yleensä enemmän Diaglasta kuin Palkiasta ja pojilla toisin päin.. Vaikka värien mukaan sen pitäisi olla toisin päin. Nyt mää taas sössötän jotain outoa. Blossom muuten meinas jotain kirkasta tai jotain.. Ei se kyllä olli kirkas, mutta enivei.

Mittä hiivattia "ampeeri" meinaa O_ó Tämä jänskättää minua suuresti. Katsostkos sinä Idosia? No tottakai katsot! Hyvät tyypit kattoo Idolsia. Eli myös sinä. Se Japani hullu tyttö oli kyllä aika hyvä xD Kamalasti nyt noita Anna Adreu klooneja siellä hyppimässä. Ja kaiken hyvän sisäksi ne pääs melkein KAIKKI hitto soikoon jatkoon D'x

Nyt mää taas sössötän jotain mitä mää en ittekkää oikein ymmärrä..

Mä kaadoin tänään näppiksen päälle maitoo xD Nyt nämä näppäimet toimii itteasiassa paremmin.. O_o Mulla on kyllä kaunis matikan vihko. Se on ihan oksennuksessa ja homeessa :P Kissa nimittäin oksensi siihen tuossa n. viikko sitten.

Nyt on tullu Rangeria pelattua, kun pääsin sen läpi! Oon napannu jo melkein kaikki maholliset legut, paitsi linnut, L&L, sekä Jira. Taitaapi olla vielä M2 ja joitakin muita. Toivottavasti sä nyt tajusit nuo lyhenteet.

Tämä ei ollutkaan ihan niin maraton viesti kuin luulin, mutta kaipa tääki kelpaa

Heido.
Heh, tuleehan se :) Itsekään en taida peliä hankkia, kun ei ole rahaa eikä aiemmastakaan pelistä kokemusta.

En ole pannut tuota merkille, heh, aika jännästi kyllä menee. Itselleni se kyllä passaa, poika kun olen ja Palkiasta kun pidän.

Ampeeri liitty johonkin fysiikan/kemian juttuun, mutta niiden tunneilla olen aina ollut yhtä pihalla, etten osaa pahemmin sanoa. Idolsia katson tottakai :) Japanityttö oli aika hauska, saa nähdä, kuinka pitkälle pääsee. Itsekin olen huomannut hirmuisen Anna Abreu-kaksoisolentolauman - toivottavasti kukaan heistä ei voittajaksi selviä, sillä olisi inhottavaa saada Suomen musiikkitarjontaan uusia Annoja.

Ohhoh :D Mahtaa olla kaunis vihko! Onneksi näppäimet eivät vahingoittuneet.

Lyhenteet tajusin, aika jännästi käytetty :) Hieno juttu, että pääsit pelin läpi! Itse aloitin Pearlini pelaamisen alusta tässä joku päivä sitten. Uudella tiimillä on nyt hieman vaikeuksia, mutta ehkä se siitä :)

NIMI
Loeon 25.9.2008 14:05
Helou, helou (;
Ilmoitan Sivustamon Awaan. Muista laittaa minun lisäksi myös Kazu ylläpitäksi!
Juuri viimeiselle paikalle mahduitkin, hienoa :) Lisään sinut heti mukaan. Awardit tulen jakamaan varmaankin viikonlopun aikana.

NIMI
Hikaru 21.9.2008 15:01
Siis, aivan yli-ihuna sivu sinulla <3 tulin ottamaan osaa, awardiisi.. :3 mahtaisiko OD päästä mukaan?~ Olisin otettu jos pääsisi... ^___^
Kiitos paljon! Toki sivusi pääsee awardeihin mukaan - tässä onkin jo tovin odoteltu uusia osallistujia :) Lisäänpäs sinut mukaan kunhan ehdin päivitellä myöhemmin tänään.

NIMI
Raitsuu 21.9.2008 8:58
Sainkin leiskan vaihdettua nopeammin kuin luulin elikkäs taas awaan mukaan :P
Hieno juttu, lisäänpä sinut mukaan jahka päivittelen myöhemmin tänään :)

NIMI
Loeon 20.9.2008 13:59
Minä osaan taas mahtavasti.. Prerium. Sen piti olla Premium.
Siinä on muuten sisäinen web kamera d:
Premium juu, ymmärsin kuitenkin :) Sisäinen webcam tuo kyllä plussaa siihen...

NIMI
Loeon 20.9.2008 13:57
Hooo.. Tekee yhä vain enemmän mieli tuota Platinumia :P¨ Kävisikö myt kuitenkin, että ilmoittelisit noista platinum jutuista pelkästään tuonne Platinum sivulle, sillä en halua tietää IHAN kaikkea pelistä kuten esim. juonesta sunmuusta. Jookos? :3

Hjälp! En osaa valita kumman tietokoneen ottaisin. Halvempi maksaa 499 €, se on Vista, mutta sen voi vaihtaa XP:ksi! Se on myös paremman näköinen kuin kalliimpi, joka maksaa 599 €. Se taan on Vista Home Prerium ja paljon parempi kuin edellä mainittu: Siinä tulee mukana kaikki Shockwave playerit sun muut, siinä on 320GB kiintolevy ja 4GB keskusmuisti, eli se on tosi tehokas! Halvemmassa on 2048MB keskusmuisti(2GB) ja 160GB kiintolevy.
Kumpi olisi sinun mielestäsi parempi. Tai toisin sanoen: kumman läppärin ottaisit mieluummin? kalliinmpi on kokonaan musta ja halvempi mustahopea. Me katsottiin nämä isän kanssa netistä, mutta käydään vielä kaupassakin katsomassa.

Eipä tässä kai muuta, heippa :)
Heh, niin tekee :) Jep, ajattelin itsekin tästä eteenpäin ilmoitella uusimmat jutut pelkstään Platinum-sivulla, vaikka uusia juttuja tuleekin enää vain vähän.

Kallimpi kertoo kyllä tietokoneen olevan ehkä laadukkaampi, vaikka ei tuo halvempikaan huono olisi. Itse katsoisin ensimmäisenä omaa rahatilannettani, ja sen mukaan ostaisin - sitten vasta tietokoneen ominaisuuksia :) En osaa ikävä kyllä sanoa kumpi noista on parempi, ja itsehän sun kannattaa se päättää, heh.

NIMI
Angewomon 19.9.2008 15:26
En minäkään tietty itse niistä ruotsalaisista, siis siitä kansasta, tykkää. X) Tykkään vain siitä maasta ja kielestä :3 ja, voi olla, että tämä oli vain ihan ohimenevä Ruotsi-buumi ;3 olen joskus kannustanut Yhdysvaltojakin ihan hirveästi, kun perheeni lausuu joka välissä Yhdysvalloista jotain pahaa. XP Ettei tässä mitään sen kummempaa... X3

Ai, etkö ikinä ole pelannut rugbya? O_O Et edes koulun liikuntatunneilla...? No selvä, minäpä valaisen ;) rugbya verrataan usein amerikkalaiseen jalkapalloon. Ammattipeleissä saa taklata, mutta vaikkapa koulupeleissä ei. Taklaaminen tapahtuu läpäyttämällä kädet sen henkilön vyötäisille, jolla on pallo (pallottomaa ei siis tietenkään saa taklata). Pallo on vähän samantapainen kuin amerikkalainen jalkapallo, mutta vähän isompi vain. Rugbyssa on vastakkain kaksi joukkuetta, ja kummallakin on vuoron perään viisi mahdollisuutta saada pallo maaliviivan yli. Rugbyssa ei saa heittää palloa eteenpäin, ainoastaan taaksepäin. Pallon kanssa saa juosta niin paljon kuin haluaa (jos välttyy taklaamiselta), vaikkapa ihan aloituksesta maaliin asti. Jos pallo putoaa maahan, kuka tahansa saa ottaa sen siitä. Taklaamisen jälkeen taklattu laittaa pallon maahan jalkojensa taakse, ja joku saman joukkueen pelaaja ottaa sen sitten siitä. Palloa ei saa ottaa kenenkään kädestä, ainut tapa saada pallo vastustajalta on taklata pallollinen tai ottaa maahan pudonnut pallo itselleen. Jos juoksee pallon kanssa sivurajojen yli, vaihtuu aina vuoro, eli toinen joukkue saa siitä sitten aloittaa. Rugbyn tekee erikoiseksi se, että pelaajilla ei ole mitään muuta suojia kuin hammassuojat - ammattilaispeleissä voi siis käydä vaikka kuinka pahasti taklattessa.
Tajusitko mitään? Tiedän, vähän sekavasti kerrotut säännöt, mutta jos jäi jotain epäselvyyksiä niin kysy. :>

Katselinpas ihan Wikipediasta tätä jokijuttua. ;3 Amazonin kohdalla luki: "Aiemmin Niiliä on pidetty kiistattomasti pisimpänä, mutta hiljattain tehtyjen uusien mittausten perusteella Amazon olisi pisin." ja Niilin kohdalla lukee että: "Niiliä on pidetty aiemmin pidetty maailman pisimpänä jokena. Uusien mittausten valossa pisin joki olisikin Amazon, joka on vesimäärältään yli 40 kertaa suurempi kuin Niili." ja näiden lisäksi Wikipediasta löytyi linkki, jonka nimi oli 'Maailman pisin joki onkin Amazon'. Linkistä painamalla eteen tuli tekstinpätkä, jossa luki: "Uusien mittausten mukaan Amazon on 6800 km pitkä - eli maailman pisin joki. Aiemmin Amazonia on pidetty maapallon mahtavimpana jokena, mutta lyhyempänä kuin 6695 km pitkä Niili.". Lisäksi siellä luki, että Amazonilta on löydetty kaksikin mahdollista sivujokea, joista kumpikin voi olla oikeasti Amazonin sivujoki. Molemmat pystyvät kuitenkin venyttämään Amazonin ykkössijalle. Siellä luki myös, että maailman pisimmästä joesta on käyty jo pitkään kiistaa, eikä se varmaan tähänkään lopu, mutta näiden tietojen mukaan itse ainakin olen sitä mieltä, että Amazon on pidempi kuin Niili.

Mjäh, tylsää; huomenna on vielä koulun liikuntapäivä, ja kaiken kukkuraksi matikan koe XP en tajua polynomeista yhtään mitään! Että kiva...! No, toivottavasti saan edes seiskan... :'(

Heipsis! ^^
Heh jep :) Jostain syystä itselläni on jo pitkän aikaa ollut jonkinlainen Islanti-buumi. Haluaisin niin päästä siellä joskus käymään! Ilmasto sielläpäin ei ehkä ole lämpimintä, mutta luonto ja sen sellainen kiehtoo paljon.

Ahaa, jotain tuon tapaista sen kuvittelinkin olevan. Ymmärsin selityksestäsi hyvin, kiitos paljon! Ei meilläpäin tätä ole koulussa pelattu, tosin se kuulostaakin aika väkivaltaiselta peliltä, heh! Voi tosin olla, että kouluissa se ei ole niin vakavaa kuin oikeasti :)

Noniin, nyt saimme selvyyden tähänkin! Amazon siis tuntuu useiden lähteiden kertomina olevan tällä hetkellä maailman pisin joki. Täytynee vähän oikaista maantiedon opettajaani seuraavalla tunnilla sitten :)

Huomenna, lauantainako teillä on koulua? Harmillista! Liikuntapäivä on ihan jees, matikan koe ei :( Itsellänikin alkaa hirmuinen koerumba ensi viikolla - maantiedolla alkaa heti maanantaina.
Toivotaan että menestyt hyvin kokeessa!

NIMI
Raitsuu 18.9.2008 19:50
Ilmoitan vain että Buizel´s Sea menee taas tauolle jotenka ei siis mukana Awartissa (award siis xP)
Selvä, kiitos tiedosta :) Otan sivusi pois siis awardeista ainakin toistaiseksi.

NIMI
Angewomon 18.9.2008 16:09
Mitää? Onko meidän Munchymme käynyt Idolsin koelauluissa?! O.O Wow! :D Olitko telkkarissa? Pääsitkö jatkoon? Voi herranen aika sentään! ^^ Mikset kertonut mitään...?! Tuohan oli todella mahtava juttu, ihan oikeesti! ^_^

Etkö ole ikinä käynyt Ruotsissa...? O_O Hiven yllättävää... luulisi siellä käyvän aika paljon matkaajia Suomesta... X3 ja muuten, jos nyt saa jonkin sortin mielipiteen ilmaista, niin pakko sanoa, että esimerkiksi tämän vuoden olympialaisissa kannustin mieluummin Ruotsia kuin Suomea ^_^ yleensäkin kannustan mieluummin Ruotsia, syytä en tiedä :O mutta jotenkin minulle on vain jäänyt Ruotsi-buumi päälle. :> En siis mitenkään halua loukata Suomea, rakasta synnyinmaatani, mutta jotenkin käännyn aina Ruotsin puolelle, varmaan siksi, kun mielestäni ruotsin kieli on niin paljon kaunimpaa kuin suomen kieli, ja varmaankin myös siksi, että Ruotsia sorsitaan täällä Suomessa jo ihan liikaa. :<

Jos nyt et vielä ole nähnyt Mamma Mia!-elokuvaa, niin suosittelen, että etsisit sen käsiisi ja katsoisit sen! >:P Se on nimittäin ihan oikeasti todella mahtava leffa! <3 Alussa tuntui heti että: "Juu, ei tää varmaan ookaan niin hyvä kuin odotin..." mut sit se alko paranee! Leffan loppuratkaisukin oli todella järkevä ja ihana! ^-^ Keskikohta oli ehkä taitavimmin tehtyä pätkää koko elokuvassa. :> Kaikki meiän tutut, jotka oli jo kattonu sen, vuodatti aina että: "Vähän se on hyvä, kattokaa tekin...!" ja mä olin aina että: "Ei varmana voi olla noin hyvä mikään Abba-musiikkin perustuva leffa..." mutta sitten kun itsekin katsoin sen, ymmärsin mistä muut puhuivat. Ja nyt minäkin vuodatan siitä, ja kaikki kaverit on ihan: "Ei se voi olla niin hyvä." ja sitten nekin kattoo sen ja nekin tykkää siitä! :D Näyttelijäsuoritukset on mahtavia! Musiikki on ehdottomasti parasta, mitä mikään elokuva voi tarjota. Juonikin on onnistunut, omaperäinen ja etenkin todella mielenkiintoinen. Suosittelen siis erittäin lämpimästi tätä leffaa, takaan, ettet pety. ^-^

Ahaa, kiitos tuosta Arceus-jutusta :> jälleen opin uusia asioita pokemoneista, wuhuu! ^^ Sinun kautta niitä oppiikin... :)

Vähänkö Bellossom on nätti pokemon! <3 Se on semmoinen ihanan tyttömäinen, ja kasvimaisen "raikas"! ^^ Ja muutenkin se on semmoinen tosi nätti...! <3 Minun mielestäni se on kaunen kasvipokemon! :3 Krhm. Mutta siis. Tuon edellisen voi laskea vuodatukseksi. ;3

Muuten, onko sinusta rugby kiva peli? 8) Kun me pelasimme sitä kerran valinnaisen liikunnan tunnilla, ja minusta se oli todella mahtavaa! Pesee helposti kaikki jalkapallot sun muut, en ole katsos jalkapallosta ikinä niin tyksinyt... tiesitkös muuten, että rugby on jalkapallon jälkeen maailman suosituin joukkuepeli? :3 En ihmettele yhtään, se on niin mahtavaa! ^^ Ennen en tiennyt siitä mitään, mutta nyt tiedän siitä jopa kaikki pikkujututkin! ^_^ Haluaisin harrastaa sitä, mutta taidan olla jo liian vanha aloittamaan mitään harrastusta... koulukin vie aikaa, ja suurin syy siihen, miksen harrasta sitä, on se, ettei kotipaikkakunnallani ole mahdollisuutta harrastaa rugbya. :/ Harmi... :( mutta onneksi voin aina kaveriporukassa tai perheen kanssa sitä pelata! :)

Muuten, me isäni kanssa väitellään siitä, että mikä on maailman pisin joki, Amazon vai Niili. Mielestäni se on Amazon, isäni taas on vahvasti Niilin puolella. Kumpi se sinun mielestäsi on? Tiedän kyllä, että viellä vuonna 2006 oli merkitty kirjoihin sun muihin tilpehööreihin, että Niili olisi pidempi kuin Amazon, mutta maantiedon opettajani sanoo, että Amazonilta on hiljattain löydetty sivujoki, joka lisäisi sen pituutta Niilin yli, ja vielä yhdessä kirjassakin luki, että maailman toiseksi pisin joki virtaa Egyptin läpi. Niin että... onko sinulla tietoa asiasta? :3

Muuten, Angewomon's Prettyn vieraskirjassa on sinun viestisi kohdalla minulta pikkuinen kysymys, voisitko siis vastata siihen AP:n viekussa? 8)

Ei muuta... :3 hejdå! :)
Heh, en päässyt jatkoon. Ihan rennolla fiiliksellä lähdin koettamaan - ei sen enempää. Eipä se juurikaan mitään mullistavaa ollut, ja tuskinpa telkussakaan nähdään, heh.

Ruotsissa en ole käynyt en. Jännä juttu, että olet jonkinlainen Ruotsi-fani. Itse kannatan melkein mitä tahansa muuta kuin Ruotsia :D Jokin siinä vain on, en tiedä mikä! Ruotsin kieli on kyllä ihan jees.

Leffa kuulostaa kyllä tosi mahtavalta! Voi olla, että vuokraan sen myöhemmin DVD:nä, kun tällä hetkellä rahaa ei leffateatteriin ole. Höh!

Vuodattele pois vain! Bellossomin kanssa olen (jälleen) täysin samaa mieltä kanssasi - kuuluuhan se lemppari-Pokémoneihini :) Se on todella upea Pokémon.

Täytyy nyt myöntää, etten ole ikinä pelannut rugbya, enkä juurikaan tiedä mitä se edes on. Valaisepas minua hieman, heh. Miten sitä pelataan, mitkä säännöt, mitä varusteita?

Itselleni on aina opetettu Niilin olevan maailman pisin joki, pidempi kuin Amazon siis. Voi tosin olla, että jos Amazonin uusi sivujoki on ihan lähiaikoina löydetty, ei sitä ole vielä oppimateriaaliin lisätty. Itse sanoisin nyt tietojeni perusteella Niilin olevan pisin joki, mutta maailmahan muuttuu kaiken aikaa - ties vaikka se Amazon menisi joskus ohi :)

NIMI
Angewomon 17.9.2008 15:49
Niin siis juu ei, älä missään nimessä käsitä sillein, että haluaisin ulkoasun vaihtuvan! :'3 Mutta et varmaan ihan ikuisesti mahda tätäkään layta pitää, vai...? ;)

Aijaa, minun mielestäni Wikipediassa luki, että Jolteonia ainakin pidetään voimakkaampana Eeveen muodoista. Mutta sinähän se pokeologi olet, en minä. ;)

Joo, Idolsinkaan juontajat eivät ole ihan sieltä häntäpäästä, heh. Onhan Heikki paljon parempi Idolsissa kuin jossain Huumassa...! Ja minusta ne tuomaritkin ovat ihan hyviä ja ammattitaitoisia. :> Jäänkin innolla odottamaan, kenestä mahtaakaan tulla seuraava idoli. ;3 Minkään sortin spoilereita en halua lukea, sillä luin jo vahingossa Huippumalli Haussa-ohjelman voittajan ja nyt hävettää! 8C Toivotaan, etten vahingossa lue Amazing Racen voittajaa... ;D

Joo, olihan sinne Australiaan hiukan matkaa, heh. Itse kävimme tosin lomailemassa Malesiassakin. ;3 Australia-Malesia-matka oli muuten serkkuni ensimmäinen ulkomaanmatka, hän ei ole käynyt edes Ruotsissa O.O mutta aika pitkälle lentää ensimmäisellä lennollaan, vai? ^-^

Jep, ajatusten lukeminen olisi siinä mielessä ihan kivaa, että saisi tietää mitä toisten päässä liikkuisi. Mutta sitten se ei olisikaan kivaa, jos he vaikka mielessään haukkuisivat minua... :< mutta unohdin muuten mainita yhden (ainakin minusta) hyödyllisen ja kivan voiman: näkymättömyyden! :3 Olisi todella ihanaa muuntautua näkymättömäksi ja vaklailla kaikkia ja niin edelleen. ;) Ja mietipä, jos vaikka jotkut hyypiöt murtautuisivat taloon pyssyt kädessä... silloin voisi huolettomasti muuttua näkymättömäksi, ja tilaisuuden tullen voisi paeta jälkiä jättämättä. :3

Muuten, juolahti tuossa mieleen yksi kysymys, että oletko nähnyt Mamma Mia!-elokuvan? X) Mietin vaan että kun se on musikaali, ja sinähän sanoit joskus muinoin pitäväsi musikaaleista. :3 Minusta se oli todella mahtava elokuva, ja sai jopa laulaakin monia mahtavia kappaleita Abbalta! ^^ Abba on kyllä paras yhtye maailmassa, siitä ei pääse yli eikä ympäri... ^_^

Muuten, onko Arceus voimakkain pokemon kautta aikojen...? Mieleeni vain juolahti tuollainen ajatus, kun Cyndaquilin pesässä luki, että Arceuksen tyyppi on kaikki mahdolliset tulesta veteen ja sähköstä ruohoon. Niin että... voisiko Arceusta sanoa siis voimakkaimmaksi, tai ainakin yhdeksi niistä?

Eipä muuta varmaankaan... ^-^ moido! :]
Heh, tuskin ikuisesti meinaan mitään ulkoasua pitää :)

Minusta ei ainakaan uutta idolia tule, vaikka koelauluissa kävinkin :) Toivotaan, että uusi idoli on joku, joka oikeasti on hyvä ja menestyy. Itsekin olen joskus katsonut joidenkin tv-kilpailujen voittajat ja spoilannut itseni - jälkeenpäin se sitten harmittaa. Nyt olen onneksi välttynyt moisilta tiedoilta...

Aika jännä ensilento :) Luulisi, että Ruotsissa olisi sentään käyty - paraskin minä puhumaan, kun en ole itsekään Ruotsissa kertaakaan käynyt! Itsellänikin tosin taisi ensimmäinen lento taittua Australian ja Suomen välillä, vaikka olihan siinä välissä pari laskeutumispaikkaakin.

Näkymättömyys olisi tosiaan mahtava! Se ei tullutkaan aiemmin mieleeni :)

En ole nähnyt Mamma Mia!-musikaalia leffana, mutta teatteriversiona kyllä. Tässä siis näin oikeita näyttelijöitä lavalla laulamassa Abban mahtavia biisejä. Pidin siitä kovasti, joten pitäisin varmaan elokuvaversiostakin paljon!

Arceus on tällä hetkellä kaikista maailman Pokémoneista vahvin - onhan se "jumala"-Pokémon. Arceuksen perustyyppi on Normal, mutta erikoisten esineiden avulla se voi vaihtaa tyyppiään mihin tahansa muuhun tyyppiin :) Arceus on siis virallisesti voimakkain, mutta tottakai useilla faneilla on omat mieltymykset voimakkaimmista Pokémoneista.

NIMI
Loeon 16.9.2008 15:58
Jelou.
Sain vanhan koneen takaisin x) Se isoveljen vanha oli ruma ja yli-iso. Ei minulla ollut oikeastaan muuta, kuin että The Muutoksen voi ottaa awasta poies, sillä siellä ei ole oikeastaan enää mitään muuta kuin alert. Ilmoitan TM:än sitten myöhemmin uudestaan awaan ^-^
Selvä, otan TM:n awardeista pois ainakin toistaiseksi :) Kiitos ilmoituksesta!

NIMI
Angewomon 15.9.2008 13:25
Vaihdat varmaan joskus tulevaisuudessa Munchlax Manian taustaa uudestaan, vai...? Katsos, mitä pitempään pitää samaa taustaa, sitä kovempi ikävä tulee. ;3 Seuraavana voisi olla vuorossa vaikka vihreät sävyt, niitä kun ei ole Munchlax Maniassa vielä ollut. :=

Tuosta Eeveen muotojen suloisuudesta on kyllä monia eri mielipiteitä, mutta voimakkuushan on ihan tosiasia ;3 mutta onko näin, että Jolteon olisi kaikkein voimakkain Eeveen muodoista...? En nyt siis todellakaan ole varma, mutta jostain satuin lukemaan, että se voisi vaikka ollakin... Jolteon kyllä näyttää, ainakin minusta, voimakkaammalta kuin muut Eeveen muodot! ^_^

Mitäs pidit Amazing Racen joukkueista? X) Minusta ne ei kyllä ole mitään kärkipään porukoita, mutta ainakin Josephista ja Monicasta tykkäsin. :> Danielle ja Danikaan eivät kyllä olleet mitään huonoja, eikä myöskään Eric ja Jeremy. Muuten, jos nyt saa jonkinlaisen mielipiteensä tuoda julki, niin minusta kaikille mahdollisille reality-ohjelmille on valittu juuri oikea juontaja ^_^ niin kuin esimerkiksi tuo Phil. :> Montakohan kautta sekin on Amazing Racea mahtanut juontaa...? En kuitenkaan halua että juontaja vaihtuisi! Se on vain niin... öö... semmoinen! <3 Höm, joo ei tarvitse sanoa mitään... X)

Katselin tuolla Wikipedian puolella mustaleskestä faktaa, ja siellä sanottiin, että pureman jälkeen kuolema on 0,2% todennäköistä, eli siis (onneksi!) todella harva puremaan kuolee. Mutta siellä sanottiin myös, että 90%:ssa tapauksista uhrit kokevat muutaman päivän ajan erittäin voimakkaita kipuja. Ja tietääkseni mustaleski oli levinnyt Ruotsiin Amerikasta, joidenkin laivojen mukana.

Oletkos sinä ollut Australiassa...?! Wow! :D Niin muuten minäkin ;P mutta se reissu oli kyllä aikamoista piinaa, sillä inhottava serkkuni oli mukana. X) Mutta muuten siellä oli mukavaa! Olimme siellä talvella, ja minusta siellä oli silloin ihanan raikas ilma! ^-^ Sain syöttää kenguruita, silittää koaloita ja pitää sekä vompattia että vesinokkaeläintä sylissä. :) Ja näkihän siellä tietty muitakin hienouksia, mitä ei muualla päin maailmaa ole. :3

Voisitkohan muuten laittaa seuraavaksi siihen PokeVoten Siivekäs Pokemon-kategoriaan Taillowin? 8) Itse nimittäin rakastan Taillowia...! <3

Minulla olisi myös yksi typerä kysymys! X) Jos sinulla olisi supervoima, mikä se olisi...? >D Joo tiedän, et ehkä osannut aavistaa, mutta kyselen silti, huvikseni ;3 itse voisin ottaa vaikka ne kaikki, mutta sanotaanko näin, että ajan ja paikan hallinta olisi todella kiva voima, kun voisi välillä siirtyä menneeseen, välillä tulevaan ja niin edelleen, ja joskus voisi pysäyttää ajan kun vaikkapa kouluun tulisi, niin ei myöhästyisi. Lentäminenkin olisi toki kivaa, sekä sellainen ihmisten hallinta, että niinku pystyy hallitsee ihmisiä, et jos vaikka ajattelee että: "Menispä toi tyyppi tosta vaikka syöttämään sorsia!" ni sit se meniski syöttämään niitä sorsia. X) Ja onhan niitä monia muita hyödyllisiäkin, vaikkapa sellainen, että osaisi luoda kaksoisolennon, niin voisi aina sen passittaa kouluun ja jäädä itse loikoilemaan. ;D

Millon tulet Angewomon's Prettyn vieraskirjaan raapustamaan...? 8] Olisi kiva jos tulisit aika piakkoin! ^^

Olikohan muuta...? Eipä tainnut. Hei sitten! :)
Heh, juuri sain tämän uuden ulkoasun vaihdettua - ihan heti en ala toista väsäämään :) Uskoisin että menee ainakin vuosi, ellei kaksikin seuraavaan ulkoasumuutokseen.

Kaikki Eeveen muodot ovat minun tietääkseni yhtä voimakkaita, mutta voimakkuudet jakaantuvat eri asioihin. Esimerkiksi Jolteon on nopeampi kuin vaikkapa Flareon, mutta Flareon hyökkää tehokkaammin.

Amazing Racen joukkueista mikään ei oikein iskenyt. En nyt nimiä kyllä muista yhtään, joten mainitsemasi joukkueet ovat minulle vielä tällä hetkellä kysymysmerkkejä. Kunhan katson sarjaa aktiivisemmin, opin nimet varmasti :) Samoin alan varmasti tykkäämäänkin jostakin joukkueesta. Kannattaa siis kysellä myöhemmin uudestaan, heh. Phil on kyllä luotu juontamaan Amazing Racea! Mielestäni myös (siirtyen näin suomalaisiin sarjoihin) Idolsin juontajat Ellen, Heikki ja Jani ovat niin elementissään!

Aijaa, purema ei siis välttämättä tapa :) Huh, onneksi näin!

Australia on kyllä mahtava paikka! Hieman kaukana vain, heh. Itsekin pidän kovasti matkustaa sinne talvella - siellä kun on silloin todella lämmin kesä :) Kengurut ja koalat sekä muut vain Australiassa esiintyvät eläimet on todella kiehtovia!

Siivekäs-kategoriassa Taillow tulee varmasti esiintymään jossain vaiheessa. Olen jo etukäteen valinnut vastakkain asetetut parit, mutta en nyt tähän hätään muista, missä vaiheessa Taillow tulee.

Auts, taas vaikea kysymys! Lentäminen olisi varmaan yleinen vastaus, ja olisihan se varmaan kivaakin. Ajatuksia olisi mukava lukea! ...tai sitten ei, jos mielessä pyöriikin jotain asiatonta, heh. Mainitsit yhden todella hyvän voiman, tuo ajassa siirtyminen. Se olisi aika mahtavaa :)

Olen jo useasti aikonut sivullasi käydä - aina on kiireiden takia jäänyt!! Tulen kuitenkin jossakin vaiheessa piipahtamaan :)

NIMI
Angewomon 14.9.2008 11:25
Ai jaa, enpä huomannutkaan, että se vanha Munchlax Manian ulkoasu on tsekkailtavissa täällä ^_^ no, voinkin siellä sitten käydä kun tulee ikävä... ;>

Jee, Vapru on Syyskuun Poke! :3 Aika mahtavat ominaisuudet Vaporeonilla, kun niitä lueskelin... ^^ ja onhan se muutenkin mahtava pokemon! :) Söpö ja silleen... ^^

Juhuu, tänään alkaa Amazing Race! ^O^ Höh, ei vielä tälläkään kaudella Suomeen... :/ alkava kausi on siis yhdeksäs, ja vasta kymmenennellä kaudella kilpailijat vierailevat täällä meidän kotikonnuillamme ;3 mutta kiva kuitenkin että alkaa! 8> Rakastan niin sitä tunnusmusiikkia, katsos! ^-^ Ja muutenkin on aivan mahtava sarja, reality-sarjoista ehdottomasti kärkipäässä. <3

Tässä meidän koneessa alotussivuna on fi.msn.com, ja siellä aina pörräilee niitä uutisia siinä etusivulla. Yhessä uutisessa luki, että mustaleski on jo levinnyt Ruotsiin asti! :'O Kauheaa! Milloinkohan se tulee tänne Suomeen...? Tappaako sen purema, onko sinulla siitä tietoa...? Ainakin se on myrkyllinen... ei olisi kiva jos näykkäisi! :C

Jee! Lucario voitti Luxrayn PokeVotessa! :D Niin sen pitikin mennä! ^^ Ja... Pupitarkin on päässyt jatkoon, wuhuu! ^^ Ja Vulpix myös, jee! :D On tämä oikea ilon päivä! X3 Carvanhakin on päässyt jatkoon...? O_O Yllättävää. Yhtä yllättävää kuin silloin, kun Grimer pääsi jatkoon... X)

Milloin muuten ajattelit vaihtaa tuon Munchyn Kyselyn? 8) Ymmärrän kyllä, että et aio sitä ainakaan kuukauteen vaihtaa(?), mutta, ajattelitko laittaa seuraavaan kyselyyn sen minun ehdottaman kysymyksen...? 8D

Ja täytyy tässä taas valitella, ettei awardiin ole tullut osallistujia :/ äh, tylsää...! XP Pitäisi varmaan mainostaa Munchlax Maniaa, kun nyt ulkoasukin on niin boheemi... ;)

Ja sitten vuodatusta! ^_^ Vähänkö Ponyta on ihana poke...! <3 En todellakaan ole mikään hevoshullu, mutta silti Ponyta on suloinen ja ihana! <3 Tekisi mieli ratsastaa sen selässä...! ;) Aww, miksen saa itselleni sellaista?! X) Rapidashkin on kieltämättä cool... ^_^ kaiketi kiva, että minulla on sekä Ponyta että Rapidash kortteina! 8)

Moipsista! ^^
Heh jeps, mun oli pakko tehdä tuollainen osio sivuille, jotta voin itsekin tsekata vanhaa ulkoasua välillä jos ikävä tulee :)

Vaporeon on kieltämättä suloinen ja voimakas, kuten kaikki Eeveen muodot.

Olen täysin samaa mieltä! Amazing Race on reality-sarjojen kermaa, ja on tullut katsottua miltei jokainen tuotantokausi. Innolla odottelen tuota kymmenennettä, jolloin joukkueet käväisevät Suomessakin...

Mustaleski Ruotsissa asti jo? Ohhoh! Itse olen joskus tuolla Australiassa päin liikkunut, ja siellähän niitä liikkui ja niistä varoiteltiin. Mun tietääkseni purema voi kyllä tappaa - niin myrkyllisiä ne on. En ole tästä kyllä 100% varma. Jostainhan senkin voisi tarkistaa jos vain jaksaisi, heh.

Heh, taisivat juuri äänestämäsi Pokét päästä jatkoon :) Yllättävää kyllä, Carvanha sai eniten ääniä kaikista muista ehdokkaista - toinen jatkoon menijä Munchlax sai reippaasti vähemmän.

Kyselyn vaihdoin juuri uuden ulkoasun yhteydessä, joten en sitä heti ole vaihtamassa. Mutta täytyy katsoa asiaa taas sitten, kun sen vaihdan.

Heh joo, awardien suhteen tilanne on ollut todella todella hiljainen jo kauan aikaa. Noh, ehkäpä jostakin pian ponnahtaa joku, joka osallistuu :) Toivotaan.

Ja jälleen osuit asian ytimeen, heh! Ponyta on ollut jo pitkän aikaa yksi lemppareistani tuli-tyypin Pokémoneista, joten en voi muuta kuin olla samaa mieltä kanssasi.

NIMI
Loeon 13.9.2008 19:00
VimPula: Milläs osoitteella tulit? Ulkan näkymättömyys voi johtua väärästä osoitteestakin.. Taisitten sinullakaan ulkka yksinkertaisesti ei vielä toimi.

Youtubessa on ihan HIRVEÄSTI näitä Platinum juttuja, tänäänhän se Japanissa ilmestyi. Mikä on Munchyn arvio milloin kyseinen peli tulee Suomeen/Eurooppaan? Minä sanoisin että touko-heinäkuussa.
Toivotaan, että VimPulallakin ulkoasu näkyy ainakin jossakin vaiheessa...

Jep, YouTubesta olen itsekin katsellut paljon näitä Platinum-videoita. Huhuh, en jaksa odottaa pelin rantautumista Suomeen! Itse arvioisin Platinum tulevan Suomeen samoihin aikoihin kun olet itsekin arvioinut - ensi vuoden touko-heinäkuussa varmaankin :)

NIMI
VimPula 13.9.2008 15:41
Ai täälläkö on uusi ulkoasu? Minä en huomaa mitään eroa kuin vaan oranssin vieraskirjan..... Ehkei toimi :(
Kyllä, tarkoitus olisi uusi ulkoasu olla. Sulla näkyy käyneen sama juttu kuin Angewomonilla - hänelläkään ei ulkoasu aluksi näkynyt ollenkaan, mutta myöhemmin se näkyi :)

NIMI
Angewomon 13.9.2008 13:12
Jes! Nyt tausta toimii minullakin! :D Kun tulin Enter-sivulle, mieleeni tulee: "Kuinkahan hienot sivut ovat, kun jo Enter-sivu on näin upea...?!" ja sitten kun tänne virallisen Munchlax Manian puolelle, en eka kyennyt ajattelemaan yhtikäs mitään ^^ ja sitten päähäni tuli ajatus: "Wow...". Mutta sitten, kuin yhtäkkiä, tuli kauhea ikävä sitä vanhaa ulkoasua... :'( niinpä menin nopeasti vanhan ulkkarin sivuille ja vertasin tätä uutta ja sitä vanhaa ulkoasua toisiinsa. Nyt joudun kyllä sanomaan, että tämä on teknisesti upeampi, ja pidän tästä ihan älyttömästi, mutta se vanha ulkoasu... sitä on jo ikävä. <3 Niinpä ääneni kallistuu sen takia vanhan ulkoasun puolelle; ei siksi, että se olisi todella hieno, vaan siksi, että se on ihan oikea legenda...! Aina, kun minun tulee ikävä sitä vanhaa ulkoasua, voin käydä osoitteessa freewebs.com/munchy/enter.html ja mennä siitä sitten eteenpäin... :> eli näin loppuun sanottakoon että: uusi ulkoasu on upea, mutta silti, se ei ainakaan minun mielestä voi ikinä saavuttaa sitä loistoa, mikä oli vanhassa ulkoasussa... eli siis, voinkin julistaa, että: I love you, the old layout of Munchlax Mania... you'll be in my heart, forever and ever. Goodbye.
Vuodatus by: Angewomon ^^
P.S.: AP:nkin tausta on vaihtunut! :D Toivoisin, että tulisit kommentoimaan sitä AP:n viekkuun! ;~

Heippa! :>
Heh, olipa mukava kuulla tuollaista tekstiä :) Mahtavaa, että pidät molemmista ulkoasuista, vaikkakin vanhemmasta vähän enemmän.

Pian joudun varmasti kuitenkin luopumaan vanhan ulkoasun osoitteesta, sillä sitä en enää pysty päivittelemään, kun keskityn nyt tähän uudempaan. Mutta ei hätää - lisäilin uuden ulkoasun mukana sivuilleni "Entiset ulkoasut"-osion, josta voi tsekkailla MM:ssä olleita ulkoasuja - siispä myös tuota vanhempaa.

Piipahdan sivuillasi heti kun taas ehdin, todennäköisesti kyllä tämän illan aikana :) Morjens!

NIMI
*Jirachi* 12.9.2008 20:10
Hei!

Pyytäisin todella suurta palvelusta. Voisinko kopioida tuon kirjoittamasi Platinium-sivuston JW:n uutissivulle? Se todella säästäisi aikaani, sillä ajattelin päivittää JW:tä muutenkin aikalailla...

Toki, muuttelen varmaankin tekstejä jokusen verran ja teen mahd. omia lisäyksiäni, mutta olisin älyttömän kiitollinen jos saisin näin tehdä. Jos saan ottaa sivulla esiintyvät kuvat myös uutiseen mukaan, lataan ne tottakai omalle palvelimelleni.

Laitan toki lähteeki linkin sivuillesi, maininnan lähes suorasta lainaamisesta sekä isot isot kiitokset.. :3

Tämä vain säästäisi aikaani hyvin, kun ajattelin alkaa remppaamaan JW:ssä mm. Pelit- ja mangaosiota laajemmaksi. Muutakin ajattelin vielä rempata..^_^

En laita mitään sivuilleni, ennenkuin olet vastannut tähän viestiin.

Kiitos todella paljon jo etukäteen, mikäli saan luvan! ^__^

Anteeksi, kun tulin näin pikavisiitille, tulen kyllä uudestaankin.. :3

Tämä uusi ulkoasu on kerrassaan loistava! ^_^ Pidän kovasti sen väreistä~<3

Mutta, kiitos vielä kerran.
Moikka!

Heh, enpä ole itsekään muuta kuin koonnut ja suomentanut Platinum-sivuni, joten en sitä voi 100% omana työnäni pitää. Minun puolestani voit kyllä siitä juttuja ottaa, kunhan se linkki lähteeseen on kohdillaan :) Ollos siis hyvä vain!

Odotan innolla JW:n sivujen laajennusta, toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

Mukavaa, että pidät uudesta ulkoasusta :)

NIMI
Loeon 12.9.2008 20:02
Me voitettiin koko hiivatin hölkkä! :D Meidän ns. ryhmän nimi oli Poppipot (sanotaan Pop pipot) Tosin me voitettiin, koska oltiin nuorimmat, mutta kyllä me oltiin maalissa ekana :D Ihan hauskaa oli. Meitä oli siellä 7 henkeä. Huomenna alkaa markkinat! Käyn varmaan 50 kertaa Twisterissä xD

Papapit vaa paukkuu, vaikka taajaman ulkopuolella asutaankin.
Heh onnea! Kuulostaa olevan aika mahtava tapahtuma :)

NIMI
Loeon 12.9.2008 7:12
Nyt mie oon lähes virallisesti 12 v. :D Virallisesti vasta yöllä, mutta kuitenkin.

Mitenkäs paljon pokeja on munchylla pokedexissä, jos ihan nämä nähdyt ja napatut poket lasketaan? minulla on jo 250, tasan ^-^ Munchlaxia en tosin ole vielä saanut ;'<
Onnea paljon! :)

Hmm, aloitin Pearlini tuossa jokin aika sitten alusta, joten PokéDexini on siinä tällä hetkellä todella minimaalinen. Edellisessä tallennuksessa taisi olla tuota samaa luokkaa kuin sinulla :)

NIMI
Bulba 11.9.2008 20:58
Kuule,Leon,kyllä minä tiedän kun olen napannut jo combeen ja cherubinkin,JA MINULLA ON UUSI POKDEX!
Olet siis jo tietoinen asiasta, hyvä juttu!

NIMI
Angewomon 11.9.2008 18:33
Uskon nyt kuitenkin että tämä johtuu ihan vain siitä, ettei Munchlax Mania ole latautunut kunnolla koneellani... koska, viimeksi kun Nintendo Galleryssa vaihdettiin taustaa, kesti 3-5 päivää ennen kuin tausta näkyi. Uskon siis, että tämäkin tausta näkyy pian ilman mitään toimenpiteitä. ^^ Ja käytän Internet Exploreria, vanhaa versiota...
Ahaa :) No täytynee odotella sitten parisen päivää ja katsoa sitten, toimiiko ulkoasu. Toivottavasti toimii!

NIMI
Angewomon 11.9.2008 15:11
Oletko vielä edes vaihtanut Kuukauden Pokea...?
Kyllä, kuukauden Pokén olen jo vaihtanut :)

NIMI
Angewomon 11.9.2008 15:10
Tyhmää! Mulla näkyy koko sivu edelleen harmaana, vain viekku on beige! :( Tai sitten se johtuu siitä, ettei tietokoneeni ole vielä ladannut tätä uutta laytasi...
Harmillinen juttu, mistähän tuo johtuu... Käytätkö mitä Internet-palvelinta? Mozilla Firefoxia vai Internet Exploreria vai jotain ihan muuta? Mitä osoitetta käytät sivuilleni tulemiseen? Jos ulkoasu ei vähään aikaan toimi, olisiko sinun mahdollista ottaa kuva siitä, miltä sivu sinulla näyttää, jotta voisin katsoa mikä on pielessä?

NIMI
Loeon 11.9.2008 8:17
Niin, ja Bulba: Munchlax on aika hankala saada, mutta olet varmaankin huomannut keltaiset puut. Osta Flaromatownista hunajaa ja laita se yhteen keltaiseen puuhun.
Jeps, näin on :) Kiitoksia selvennyksestä.

NIMI
Loeon 11.9.2008 7:57
Whoo, mikä ulkka *o*
Kattelen tässä muumeja kakkoselta xD Koulu kun alkaa 8.30
Oijoi :) Muumit on kyllä hyvä sarja, heh! Toimiiko muuten ulkoasu sinulle vielä?

NIMI
Bulba 11.9.2008 7:03
Moi!
Jee ulkoasu on vaihtunut!*hiukan myöhässä*
Mutta munch,kun asian tuntia olet,voitoko kertoa miten saan diamond pelissä munchlaxin?SE ON NIIN SÖPÖ!
Jeejee, et ole paljoa myöhässä - eilen se vasta vaihtui :)
Munchlaxin pyydystäminen on todella vaikeaa, kun se ilmestyy niin harvoin. Munchlaxiin törmää levittämällä hunajaa puihin.

NIMI
Loeon 10.9.2008 19:55
Eip toimi ;<

No tuota.. En nyt viitsisi laittaa näinkin lyhykäistä viestiä tänne, joten joten.. Vedetään täästä ihan tämmönen perus eli; Mitäs kuuluu? Mulle kait ihan hyvää.. Synttärit odottaa, samoin hölkkä, heti perään ******rock ja seuraavana päivänä ******markkinat, tai helpommin; Syysmarkkinat, mikä meinaa Twister -laitetta, koruja ja.. MÄSSYÄ >:D Mansikka metrilakua d: KIRPEÄ mansikka metrilaku O_O Ja se siisti noppapeli, josta voi voittaa PS3 ymv. Ja Jussin pussi! 5€ ISO pussi täynä eri karkkeja ja sipsejä ^___^

Noo.. Empä taida kiusata sinua enempää, osta suklaata: helpottaa.
Täytynee minunkin yrittää selvittää ratkaisu ulkoasuongelmaan, vaikka en nyt tähän hätään keksi, mikä voisi olla vikana.

Kiitos ihan hyvää kuuluu, kiirettä pitää edelleen. Onneksi sain ulkoasun kuitenkin vaihdettua, vaikka siinäkin on vielä tekemistä. Sullahan on vaikka mitä kivaa tiedossa! Oijoi, nyt tekisi kyllä mieli sipsiä ja karkkia!

Ja suklaatakin, nams!

NIMI
Angewomon 10.9.2008 19:54
Miksi ihmeessä vain viekku on ruskea, mutta eivät sivut? O.O
En aivan täysin ymmärtänyt... Itselläni näkyy kaikki sivut samanvärisinä, niin vieraskirja kuin muutkin. Vai mitähän tarkoitit, heh?

NIMI
Loeon 10.9.2008 19:43
Hörhelö ;< Mulla ei toimi uusi ulkka. pitää varmaan yrittää jollain ihmekonstilla saada se näkymään :/
Hmm, mistähän se johtuu. Käytätkö mitä internet-palvelinta? Internet Exploreria, Mozilla Firefoxia vai jotain muuta?

NIMI
Raitsuu 10.9.2008 19:28
Tulin piipahtamaan, ja ohops leiska oli vaihtunut ^^ Kyllä täytyy myöntää, että tämä on todella upea ;)
Kiitos paljon :)

NIMI
Angewomon 8.9.2008 14:33
Moih! ^-^

Ihan jänskättää ajatella, minkälainen on Munchlax Manian tuleva ulkoasu ^_^ joka päivä tulen katsos tänne tsekkailemaan, onko uusi ulkoasu jo remmissä... X) no, toivon mukaan saat sen sivuille pian. :=

Milloin muutet lisäät PokeVoteen kaikki edelliset voittajat? Vai onko niitä edes...? Mielestäni niitä oli enemmänkin kuin tuo Winonan Altaria, mutta ota siitä selvää sitten... minä en ainakaan muista >:D apuaah, tuollahan on LucarioxLuxray-finaali! :'O Heti viestin jälkeen menen kyllä äänestämän Lu... hää, enpä kerrokaan! ;)

Miten ihmeessä sait tuohon Munchy suosittelee-kohtaan joka kerta eri sivun linkkarin pörräämään...?! En voi kuin ihmetellä, miten hienosti olet sivut tehnyt...! ^_^

Muistatkos, kun me silloin aprikoimme (aprikoida-sanasta tulee mieleen aprikoosi! :D), minkäsukuinen saksan Welt-sana on, ja jos sille on annettu kaksi sukua, mikä ero niillä on. Halusin etsiä, ja kysyinkin opettajalta tiedon... ^_^ elikkä, das Welt on Maa kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja tämän lisäksi das Welt voi myös tarkoittaa esim. Digimonmaailmaa tai jotain muuta keksittyä maailma. Die Welt on taas niinku... hmm, mitenköhän selittäisin... no, jos vaikka sanotaan että: "Astu ystävyyden maailmaan..." niin sillon se maailma on die-sukuinen... ymmärsitkö? Das Welt on siis määrätty maailma joko todellisuudessa tai TV-sarjoissa, kun taas die Welt on pikemminkin maailma, jossa mikään ei ole määrättyä, eli jossa ei tarvitse olla välttämättä mitään, niinku esimerkiksi ystävyyden maailma. :3

Varoitus! Seuraava virke sisältää vuodatusta ;3 mutta siis. Täytyy sanoa, että Torchic on äärettömän söpö...! <3 Sen ääntelykin on varmaan karkkia korville! ^_^ Se on vain semmoinen ihana... tipu! XD Sen tyyppi (tuli) on ehdottomasti yksi parhaista, ja sen muodotkin ovat kivoja...! Ja Shiny Torchic on vielä söpömpi kuin tavallinen Torchic...! <3

Juu, no hei! ^-^
Moikka :)

Heh, ulkoasu ei tule muuttumaan tyyliltään paljoakaan, värit ovat ehkä radikaalein muutos. Olen ihan loppusuoralla sen kanssa, eli voi olla, että otan sen käyttöön ihan parin päivän sisällä. Katsotaan nyt :)

Hmm, itselleni olen merkinnyt viimeisimmäksi voittajaksi Winonan Altarian - sen jälkeen ei ole tullut uusia voittajia, ainakaan minun mielestäni. Heh jep, Lucario VS Luxray näkyy olevan aika tiukkaa. Tällä hetkellä johtaa Lu... aijai, enpäs kerrokaan :)

Heh, jonkinlainen javascript-juttuhan siinä on, jonka olen muokannut HTML-kielellä sivujeni tyyliin sopivaksi :) Internetissä pyörii paljon tällaisia kaavakkeita.

Ahaa, tuo selvensikin paljon asiaa! Jälleen opin jotain uutta - nyt tiedän, milloin käyttää das:ia ja milloin die:tä Weltin edessä :) Kiitos paljon!

Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Torchic on loistava Pokémon (ja kuuluukin suosikkeihini, kuten varmaan huomaat heh). Kaiken lisäksi se on niin vietävän söpö!
Oijoi!

NIMI
Loeon 7.9.2008 11:54
Mööö. En saanutkaan Wiitä, mutta sensiaan saan joululahjaksi läppärin :D IP osoitteeni saattaa kotona olla eri, sillä sain isoveljen vanhan koneen. Se ei vain meinaa toimia vielä.. Mutta sen Wiin hommaan myöhemmin omilla rahoillani, onhan tilillä jo melkein 400 € :)

Mutta kysympä nyt piiitkästä aikaa, että mitä kuuluu ja kuinka on ensmmäinen kuukausi koulussa mennyt? Meillä on jo matikan koe perjantaina D: En ole ollenkaan hyvä potensseissa ja kaikissa muissa ärsystyttävissä jutuissa jotka siihen hiivatin kokeseen tulee :< Mutta kyllä siitä selvitään..

Pitää valmistautua kotiinlähtöön; Moikka!
Moikka! Harmi, ettet saanut Wiitä, toivottavasti saat sen kuitenkin myöhemmin hankittua :) Läppäri joululahjaksi korvaa Wiin menetyksen kyllä reippaasti, heh.

Kiitoksia hyvää kuuluu, vaikka kiirettä pitää :) Koulu on siitä ikävä juttu, että se teettää hirveästi tekemistä ja stressiä. Mutta ehkä tämä tästä! Toivottavasti selviät kunnialla kokeesta :)

NIMI
Angewomon 6.9.2008 16:11
Ja muuten Munchy... haluaisin ehkäpä Angewomon's Prettyynkin tuollaisen PokeVoten tapaisen, ja myös tuollaisen kyselyn... voisitko neuvoa? :>
Kyselyn pohjan löysin netin välityksellä ja olen muokannut sen HTML-kielellä teemaan sopivaksi. Näin sanon vain alustavasti. Olisiko jotain tiettyjä juttuja mihin haluat neuvoja?

NIMI
Angewomon 6.9.2008 16:07
Minullakin olisi PokeVote-ehdotus... X3 voisiko joskus kategoriana olla Flying-tyypin pokemon? 8)
Se olisikin hyvä kategoria :) Katsotaan, mihin väliin saisin sellaisen mahtumaan.

NIMI
Raitsuu 5.9.2008 18:40
Keksin uuden kategorian! ^^ Päähenkilöt, esim vaikka Ash ja Dawn ja voi siinä muitakin olla ja niistä sitten vaan äänestetään suosikkia ;)

Haa kekkasin toisenkin, elikkäs lempi poke kehitys muodoista elikkäs tässä esimerkki Ponyta vs Rapidash tajusitko, hehe Eeveestä ei oikein voi, tai miksipä ei?

No tässä asiani ^^
Molemmat kategoriat kuulostavat hyviltä! Itselläni on jo varattu jonkin verran kategorioita tulevaisuutta varten, mutta voisinpa hyvinkin lisäillä nuo mainitsemasi mukaan :) Katsellaan katsellaan.

NIMI
Angewomon 3.9.2008 16:48
Niin siis joo, joskus koulusta jääminen on toki kivaa, mutta ei viimeksi, koska eilen kun olin kipeänä, minulta jäi paitsi englannin ja kemian tunnit, molemmista aineista kun pidän. En myöskään päässyt kotitalouden tunnille, jossa tehtiin tosi tosi TOSI hyvää ruokaa... että siinä mielessä tyhmää... :'(
Aijaa, kuulostaa tosi harmilliselta. Siinä mielessä tyhmää tosiaan.

NIMI
Loeon 2.9.2008 15:24
Voi kerpele, kun ei tuota syyspokea tule ajoissa >_< MUTTA! Mullapa on 12.9 synttärit, jee. Saan ehkä sen Wiin perjantaina tai lauantaina 83 Huh, Hah, Hei ja Cokista pullo! Toivottavasti saan, sillä isällä ei ole välttämätti 250 € D: Mutta mullapa on, tilillä! Mutta ei se anna mun ostaa sitä omilla rahoilla -.-;

Synttäreitä en pidä, enää ikuna. Kyllä meinasin vielä tänävuonna, mutta on muuta menoa (hienoa, muuta menoa omana syntymäpäivänä). Osallistun nimittäin ******hölkkään >:D Meillä on hauskat asusteet, ja hatut/pipot, joissa on 20 cm kokoinen tupsu! Henkilö X:ällä on kommandopipo, jossa tottakai tupsu, liian pieneksi käynyt prinsessamekko ja alla pitkät, vaaleanpunaiset ruusukuviolliset kalsarit, ja jalassa huopatossut!! On kyllä meillä hauskaa. Paitsi minulla, kun olen kipeänä. Minulla on varmaan taas poskiontelontulehdus. En tiiä tuleeko tuohon välilyöntä ollenkaan, mutta pitkä sana silti.

Räkää tulee ja yskittää, moikka!
Onneksi olkoon jo nyt :) Myöhemmin varmasti unohdan! Toivottavasti saat Wiin jos sitä toivot - on muuten upea laite!

Itse en ole aikoihin "pitänyt" synttäreitä. Usein hengailen vain parin kaverini kanssa jossain, mutta he eivät osta minulle lahjoja. Hölkkä kuulostaa todella hauskalta! :D

Sinullekin: pikaista paranemista!

NIMI
Angewomon 2.9.2008 14:04
No voi harmi noita sun kiireitä U_U olisin nimittäin halunnut nähdä uutukaisen SyysPoken, mutta tilanne nyt on mikä on...

Olen kipeä, jes! Ei kun siis... tosi inhottavaa! :( Olisin mieluummin koulussa...! Kauheen korkee kuume: 38.5! Tai no, ei se nyt niin kauhee ole, mutta kummiski...

Ää, mitäköhän mä oikeen höpötän... O_O no menen taas tuonne sänkyyn ;) hejdå!
Jeps. Kyllä tätä aikaa riittää näin nopeahkosti viekkuun vastailemaan, mutta sivujen tekemiseen menee enemmän aikaa, kuten varmasti tiedät. Pyrin kuitenkin lisäämään uuden kuukauden Pokémonin tämän viikon aikana :)

Ohoh, pikaista paranemista sinulle! Joskus koulusta pois jääminen on ihan mukavaa, mutta silloin jää ikävän paljon muista jälkeen.

NIMI
Angewomon 1.9.2008 13:12
Ja muuten: AP:n digidexissä on nyt tiedot Ankylomonista ja Shakkoumonista! Käythän tsekkailemassa? ;3
Tottakai käyn heti kun ehdin! Kiirettä pitää kiirettä pitää, Kuukauden Pokémonkin tulee nyt hieman myöhästymään ainakin parilla päivällä...

NIMI
Angewomon 1.9.2008 12:47
No tuota... sillä kun kysyin, että liekö kortit hyviä vai huonoja, niin tarkoitin sillä yksinkertaisuudessaan sitä, että pidätkö kyseisistä pokemoneista... kun sanon että kortti on hyvä, tarkoitan niinku et siinä on hyvä poke YMS... mutta, jos taas haluan ilmaista, että kortti on voimatasoltaan hyvä, käytään hyvän sijaan adjektiivia 'vahva' ^_^ että, ajattelin vain kysyä että pidätkö Raichusta, Spearowista ja Chimcharista 8) mutta on minulla kyllä semmoinen käsitys, ettet oikein vihaakaan niitä... ;3

Heipatihei! ^_~
Ahaa :) Juu, yleensä otankin korttien arvostelun siltä kannalta, että pidänkö itse Pokémoneista. Raichu ja Spearow eivät ehkä kuulu inhokkeihin, mutta enpä niitä rakastakaan. Chimchar sen sijaan on yksi lemppareitani :)

NIMI
Angewomon 31.8.2008 15:48
Ai niin, unohdin kertoa, että sain tiistaina uusia Pokemon-kortteja! :~ En olekaan saanut pitkään aikaan... mutta siis. Ensinnäkin, sain vahvan Raichun, jee! Se on siinä kuvassa ihan söpön näköinen, vaikken muuten Raichusta pidä... kortti on kuitenkin sinällänsä hieno: Raichu on ikäänkuin "lentänyt" pilvisen taivaan läpi mustanpuhuvalle rannalle, ja Raichun perässä näkyy sähköinen vana, vähän samanlainen kuin niinku lentokoneista lähtee se semmonen vana... X3 mutta siis. Se Raichusta. Sain myös Spearowin! Se on aika ärhäkän näköinen siinä kortissa... ^-^ ja tämän kortin tausta on yksinkertaisuudessaan semmoinen, että Spearow seisoo puun kannolla ^_^ hännänhuippuna sain vielä erään söpöliini; nimittäin... liekkihäntäapina-Chimcharin! :D Se on ihan söpö siinä kortissa...! Chimchar on kyseisessä kortissa metsässä ja se potkii puuta siinä... XD mutta siis. Liekö hyviä vaiko huonoja kortteja? ;3
Sait jälleen kortteja :) Raichu-kortti kuulostaa todella hienolta! Spearow ja Chimcharkin kuulostavat hyviltä. Tällaisena ei-niinkään-korttien-asiantuntijana en osaa muuta sanoa kuin että hyvältä kuulostaa. Vaikea tietää ovatko kortit oikeasti hyviä vai eivät :)

NIMI
Angewomon 31.8.2008 15:16
Niin ja, vielä tuosta ulkoasujutusta... ^_^ itselleni on oikeastaan ihan sama, vaihtuuko ulkka, mutta jos vaihdat sitä, niin siinä on se hyvä puoli, että nyt voit tehdä siitä entistä leveämmän niin että esimerkiksi se minunkin antama hopea-awardi näkyisi ilman että sitä olisi pienennetty. Mutta toisaalta, jos antaa yhden ja saman ulkoasun olla sivuillaan kauan ja sitten yhtäkkiä ulkoasu vaihtuu, niin voi kestää kauankin aikaa ennen kuin siihen uuteen tottuu... ;= minun sivuilla ei taidakaan olla tuota tottumisongelmaa(?), koska vaihdan ulkoasua sen verran usein... ^^
Jep, mielestäni on hieman surullista vaihtaa tämä ulkoasu, sillä tämä on palvellut sivujani niiiin hyvin jo niiiin pitkään. Toisaalta tämä kyllä alkaa vaikuttaa jo vähän vanhahtavalta.

Äsken tein juuri uuden ulkoasukokeilun, jota tulen käyttämään jos päädyn vaihtamaan ulkoasun. Se kyllä pysyttelee samantyylisenä kuin nykyinen, värit vain vaihtuvat ja pari muuta juttua sinne tänne. Tein sivu-osiosta kyllä liian pienen, pienemmän kuin nykyisen! -> sitä täytyy hieman laajentaa. Sivutila jää kyllä laajennuksen jälkeenkin aika pieneksi, eikä vaihtoehtoja juurikaan ole, joten awardit sun muut täytyy minun valitettavasti varmaan pitää pienennettyinä.

Mutta katsotaas nyt kuinka te rakkaat kävijät haluatte :)

NIMI
Angewomon 31.8.2008 15:10
Ilahduin vietävästi siitä kommentistasi ystiksessäni, missä kerroit minun olevan hieno ihminen ja että sivuni ovat hienot sen takia, koska niillä on niin paljon annettavaa... :] ja kyllä muistit oikein lempikouluaineeni, kielistä juu tykkään, nimittäin sekä englanti että ruotsi ovat kultasijalla, englanti tosin hiukan enemmän ;3 saksa on joskus ihan jees, joskus hirveätä piinaa, mutta äidinkieli on AINA sellaista kidutusta, ettei voi sanoin kuvaillakaan, miten hirveää se on... X3

Jee, huomenna on jo syyskuun eka päivä! Ja silloin tulee se mun melkei-lemppa-poke tuonne Kuukauden Pokeks! :D Oon oottanu huomista päivää melkein yhtä paljon kuin silloin, kun odotin Bayleefia TammiPokeks... XD
P.S.: kyseinen osio toimii taas!

Näkemisiin! ^-^
Mukavaa, että ilahduit :) Muistin lempiaineesikin oikein, vautsi! Saksasta olen kanssasi samaa mieltä, joskus se on kivaa, joskus taas ihan liian tuskaista. Toisaalta äidinkieli menee minun kohdallani ihan hyvin, vaikka onhan se joskus aika raskasta.

Ohhoh, niinpä on. Täytyypä alkaa valmistelemaan huomisen kuukauden Pokémonin lisäilyä. Hyvä juttu, että osio toimii taas!

NIMI
Angewomon 30.8.2008 14:04
Muuten Munchy... voisitko sinä kirjustella mun ystäväkirjaan? 8D Mee osotteeseen ystavakirja.net ja laita siihen ystishakuun nimike 'angefriend'.
Toki voin kirjoitella :)

NIMI
Angewomon 30.8.2008 13:39
Eikää! Mun tietokoneella ei näy mikään noista Kuukauden Pokeista! 8C Just ku olisin halunnu lukee niitten tietoja...! :'(
Hmm, mikähän siinä on? Minulla näkyy ihan hyvin. Toivottavasti ne näkyvät jatkossa kunnolla!

NIMI
Angewomon 29.8.2008 15:54
Ciao, Munchy! :D

Kiva kun kävit viimein sivuillani kirjustelemassa... ^-^ aloin jo pelätä, ettet jaksaisikaan käydä siellä TJN... XD

Vähän yllätyin tuossa PokéVotessa kun jatkoon oli päässyt viidennestä kategoriasta (1. asteen pokemon) Grimer jatkoon! :'O Olivatko siis Grimer ja Buizel saaneet yhtä paljon ääniä, vai...? Luulisi Grimerin olevan aika epäsuosittu! O.O Itse tosin äänestin juuri Grimeriä... >;D

Äh, tyhmää, kun awardissa ollaan taas yhtä osanottajaa vailla... XP on vähän suoraan sanottuna inhottavaa, kun eka tulee tyyliin yhdeksän osallistujaa ja sitten kuluu vuoden päivät ja tulee viimeinenkin osanottaja...! =.= Mutta toivokaamme, että kymmeneskin osallistuja saapuu pian... :3

Minua jäi jostain kumman syystä vaivaamaan, että miten tuo sinun koneongelmasi saatiin selvitettyä? XD Kun sanoit, että koneesi kuoli YMS ihan totaalisesti, niin miten se saatiin sitten kuntoon...? Haluaisin vain tietää enkä vaikuttaa ainaiselta kyselijältä... XP

Minulla olisi (typerä) ehdotus! :3 Typeriä ehdotuksia minulla riittää kyllä vaikka koko kansalle jakaa... X3 mutta siis. Voisiko vaikka seuraava Munchyn Kysely olla semmoinen, jossa kyselisit lempparitarulintua (Zapdos, Articuno, Moltres)? 8) Minusta se olisi kivaa! ^_^ Zapdos taitaisi kuitenkin saada vähiten ääniä... :'(

Ah, se Munchlax Manialle väsäämäni kortti. Sen teen pian ^^ 'pian' merkitsee minun mittakaavassani ehkäpä jotain kuukauden tai pari päästä, joten koita kestää... >D hyvällä tuurilla kortti saattaa ilmestyä aiemminkin... :3

Ja, BTW, mikä on sinun Top5 noista Kuukauden Pokeista? Mun on...
1. Tuleva SyysPoke, eli V***r**n
2. Swellow
3. Pichu
4. Bayleef
5. Cloyster

Ja taas on aika vuodatuksen! ^O^ Nyt täytyy kyllä sanoa, että eräs poksu on vetämässä koko ajan minua puoleensa, nimittäin Poochyena! Se on kyllä söpö! <3 Sellainen ärripurrisudenpentu ;) ja muutenkin semmonen... ei pelottava, mutta jotenkin semmoinen pelottava kuiteski! XD Tarkoitan, että jos semmoinen tulis pimeässä metsässä vastaan, niin kyllä pelästyisin! ^^ Mutta on se silti söpö... :) sen muoto Mightyena on myös hieno!

Kun teksti nyt kerran aloitettiinkin italiaksi, niin sanotaan nyt loppuun vielä...
Arrivederci! ;D
Ciao!

Itsekin ehdin jo pelätä, etten missään välissä ehtisi siellä käydä kirjustelemassa. Onneksi ehdin kuitenkin :)

Joo, sekä Grimer että Buizel pääsivät jatkoon. Ne molemmat saivat kyllä yhtä paljon ääniä, mutta se on vain sivuseikka. Ajattelin, että kun ehdokkaitakin on kerralla aina niin paljon (viisi kpl), useampi pääsisi jatkoon. Tässä tapauksessa päästän jatkoon aina kaksi eniten ääniä saanutta Pokémonia :)
Grimer yllätti minutkin täysin, mutta ääniä se sai reippaasti enemmän kuin suurin osa muista! Jännä juttu.

Onhan se vähän inhottavaa muiden osallistujien kannalta :/ Itse jakaisin mieluusti awardeja taas pois, jotta uusille sivuille löytyisi taas tilaa. Toivotaan, että uudet osallistujat eksyvät sivuilleni tässä joku päivä...

Koneongelmaa ei oikeastaan selvitetty. Aikaisempi koneeni teki tosiaan tenän, ja joutui sitten lopulta kaatopaikalle. Nyt hankin sen tilalle tällaisen hieman vanhemman ja hitaamman koneen, jolla pystyn kuitenkin päivittelemään :) Joskus käytän toista, uusinta konetta, eli vaihtoehtoja riittää. Ja voilá, näin ongelmani on nyt historiaa!

Hyvä ehdotus kysymykseksi :) Annan tuon nykyisen olla taas jonkin aikaa, ja kun taas vaihdan kyselyn kysymyksen, yritän muistaa pistää vaikkapa tuon ehdottamasti tai jotain siihen liittyvää.

Kortilla ei ole mitään kiirettä.

Pistit jälleen pahan, top viitosia on tosi vaikea tehdä! Mutta kokeillaas:
1. Munchlax
2. Combusken
3. Ralts
4. Jynx
5. Swellow

Poochyena on kieltämättä veikeä ja suloinen Pokémon - itse pidän Mightyenasta tosin hitusen enemmän :) Ovathan ne vähän "pelottavia" - Dark-tyyppi korostaa sitä entisestään. Ehkäpä se niissä viehättääkin, heh.

NIMI
Dawn 27.8.2008 21:17
Minä sain tietää Zoeysta! Zoeyn kotikaupunki on Snowpoint City! Jos et usko, lueppas tuosta!!
Niinpäs näkyy olevan :) Kiitos tiedosta, lisään sen kunhan seuraavan kerran ehdin päivitellä.

NIMI
Angewomon 27.8.2008 16:23
Niin että oletko ollenkaan tulossa Angewomon's Prettyyn kirjustelemaan...? :'O
Toki olen tulossa, anteeksi, mutta itselläni on todella paljon kiireitä juuri nyt. Juuri ja juuri ehdin tänne viekkuunkin vastaamaan, heh. Lupaan kuitenkin tämän viikon loppuun mennessä viekkuusi kirjoittaa!

NIMI
VimPula 27.8.2008 15:41
Moi!
Pokemon Gallery on nyt muuttunut Nintendo Galleryksi, eli voisitkos muuttaa linkit -osiossa PG:n Nintendo Galleryksi? Katso uudet buttonit linkit -osiosta.
Ilmoititkin sivujesi muutoksesta jo aiemmin, unohdin päivittää linkin :) Päivittelen sen heti kun ehdin, kiitos muistutuksesta! Koska sivusi ei ole enää täysin Pokémon-aiheinen, siirrän sen muihin linkkeihin.

NIMI
Loeon 26.8.2008 15:47
Hörhelö.. Olin tuossa eilen kipiänä :( Tai olen minä vähän vieläkin, mutta kyllä koulussa olin. Eilen en. Mutta siis; Minulla oli oikein mukava päivä eilen:

Herään aamulla klo 5.30, enkä enää saa unta. Kamalan kuuma ja jokapaikkaan koski. Sain syötyä murot ja päätin, että en mene kouluun[piste] Katsoin 3 jaksoa C.S.I:tä äipän koneella ja menin nukkumaan, mutta yllätyn iloisesti kun kisulimme Ipi oli päättänyt kiivetä sänkyyni torkkumaan. Luin siinä 1 kirjan ja nukuin n. 6 h kisu kainalossa. Sitten söin 2 paahtoleipää, kun Velipuoleni tuli kotiin. Pyysin läksyt ja tein niitä vähän liikaakin, sillä tänään en saanut matematiikasta läksyjä, koska olin jo tehnyt kotona kaiken :D Sitten Ipi tulikin jo syömään ja häippäs ulos. Minua oli särkenyt koko ajan päätä ja mahaa ja räkää tullee kuin kankkulan kaivosta. Yhä. Hammaskin lähti tänään. Heiluvia hampaita on vielä 3 tai 4 +loput rautahampaat, joita on liikaa.

Ja sitä paitsi ne tussit olivat stabilo merkkisiä ^^;

Muuten. Kysyn sinulta kysymyksen. Nyt. Heti. Nyt. Haluatko sinä. että. teen mm:än korttiin.. Lonen, Mympin ja Munchlaxin.. Lonen, Mympin ja sinut.. Minut Pokemonina ja Munclaxin.. Minut ja Munchlaxin.. Minut pokena ja sinut.. Minut ja sinut.. Vai kaikki tämä tai jotain ihan muuta? Tai jotain.. Keksi itte joku vaikka iha sama, mutta mielelläni toteuttaisin jonkin noista edellämainituista. Tai jos sinulla on jokin hiano idea, että mitkä kaikki minä siihen korttiin teen. Vaikkapa sinut ja Lonen.. Nii joo ja että teenkö minä lahjoja ja kakun vai pelkän kakun vai pelkät lahjat? Ja kui monta lahjaa? Ja minkä lainen kakku? Saako laittaa suklaata 8D *kuolaa*

öööööööööööööööööööööö. Liikaa pisteitä. ihan liika. Näin on. liikaa.

Minulla oli jotain vielä.. AI NIIN! Sain juuri 4 Munchlax figuurin :D Se on semmoinen Mystery Dungeon hömppä. On mulla kivoja kavereita ku tommosia antavat. Se on semmonen hieno missä on alusta ja kaikki. Ja siinä alustassa on semmonen hieno pokekolikko mitä on siellä luolissa.

Eip muuta.. Heips.
Harmi, että olet kipeänä. Pikaista paranemista!

Heh, kipeänä olemisen hyvä puoli on se, ettei tarvitse mennä kouluun :) Tuntuu olleen sinulla aika rento päivä! Miinuspuoli on tietenkin se, että rästiläksyjä voi mahdollisesti tulla, mutta sinun kohdallasi kävikin hyvin - olit tehnyt jo suuren osan :)

Vaikea kysymys, en osaa kyllä yhtään sanoa! Arvostan kyllä korttiasi, olisi se millainen tahansa :) Annan siis sinulle itsellesi valtuudet päättää korttisi sisällön - tee, mitä itse haluat!

Oijoi, nyt olen kateellinen. Täytyypä alkaa vähitellen metsästää noita Munchlax-figuureja...

NIMI
VimPula 25.8.2008 15:38
PG on nyt muuttunut Nintendo Galleryksi. Kommentoikaa ulkoasua, ja muutenkin sivuja yleensä!
Ei nyt muuta. Toivottavasti ette tulkinneet mainonnaksi... XD
Kiitos ilmoituksesta, taidanpas käydä pian vilkaisemassa :)

NIMI
Angewomon 24.8.2008 14:27
Hyvä muisti sulla Munchy tosta olympialais-jutusta! Suomi on kyllä saanut kultaa, nimittäin siitä hitsin saviammunnasta tai siitä semmosesta ihmeellisestä, missä ammutaan ja sitten se savimöykyt silleen räjähtää... :D pronssia on taas tullu tarkka-ammunnasta, sekä keihäänheitosta, ja hopeaa on tullut soudusta. Että Suomi on saanut kaksi pronssia, hopean ja kullan. Minusta ihan hyvä saavutus :)

Toivottavasti Munchy muistaa sen Syyskuun Poken! ;D Se liittyi jotenkin veteen, ja erääseen ruskeaan kettumaisen pokeen... 8D

Nooh, heips! ^_^
Ahaa :) Kiitos selvennyksestä. Suomen mitalitili on siis melkoisen hyvä: kattaa sekä kullan, hopean ja pronssin!

Vihjeesi auttoivat huomattavasti :) En aiemmin meinannut sitä muistaa, nyt tuli mieleen. Täytyypä muistaa sitten syyskuulle tuo...

NIMI
Loeon 23.8.2008 12:01
Jayyyy! :D
Loeon saa uudet Habilo -tussit *hyppii iloisena pitkin seiniä* ja housut ja takin ja ehkä jopa kypäränkin, kun entinen on ihan mäsä.. Mitä nyt tippui 200 milj. kertaa lattialle ^^;

Ei ole vielä nämä isän näppäimet pettäneet.. Kyllä ne kohta.

Meillä on nyt 2 kertaa ussaa ja kerran fk:ta O_o Se on aika jännä. Viime vuonna oli toisin päin, ja se suutuuttaa. Mihin Uskontoa tarvitsee, kn samat asiat voi lukea raamatusta, ja hissasakin on sanoja juttuja D: Mie en ees tykkää ussasta.

Olympialaisissa on nyt menossa soutu. Aika hyvin on Suomella silee menny. En nyt muista monta kultaa on tullut :/ Eikä kun eihän tuo mitään soutamista ole, kun noita on vaa yks per KAJAKKI, että ep taida mitään soutamista olla. No nyt se tuli: Melonta :D Ei ollu tässä erässä Suomalaisia.

Kuinka monta Munchlax figuuria sinulla on? Minulla on 3 ^^ Muistaakon Munchy vielä mikä piti olla Syyskuun poke 8) Toivottavasti!

Noh, minä tästä lähden kaupoille, heips! :)
Heh, mukavaa, että saat uutta tavaraa :) Itselläni tuntuu olevan kaikki tavarat ihan mäsänä - uudet kengät esimerkiksi olisi ihan kiva saada...

Kohtako? Toivottavasti ei, heh.

Uskonto on kieltämättä aika tylsä aihe, mutta kaipa sitä on käytävä, kun kerran pakko on. Kyllä se osaa joskus olla ihan mielenkiintoistakin :)

Suomi on menestynyt suhtkoht hyvin olympialaisissa, ainakin itseni mielestä. En ole ihan mukana näistä mitaleista, mutta mielestäni kultamitalia ei ole vielä yhtään saatu (vai muistanko väärin?). Hopeaa ja pronssia kuitenkin.

Multa löytyy pyöreät nolla Munchlax-figuuria, vaikka olenkin niitä joskus metsästänyt, kun aikaa on. Sulla on peräti kolme kappaletta, vau!
Syyskuun Poké on kyllä muistissa, ellei muisti ole sitten pettänyt ja muistankin ihan väärin, hmm.

NIMI
Loeon 22.8.2008 14:24
Päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote, päivitä PokeVote

Ymmärretty?
En ymmärtänyt. Heh, ei sentään :) Päivitin PokéVoten juuri äsken, käyhän tsiigaamassa.

NIMI
Angewomon 21.8.2008 16:02
Kiva kuulla että pidät kortti-ideastani X3 lupaan väsäillä sen sinulle pian.

Oi, juu, kääntäjä on sanoja ajatellen mahtava, mutta lauseen tekemisessä sitten ei... :3 mutta luulisi aivojen osaavan tulkita lauseet, eikös juu? X3 On kyllä minulle pari kertaa tullut vastaukseen englanninkielisiäkin sanoja, vaikka olen yrittänyt kääntää italiasta suomelle... O.O

Mut joo... heips! :]
Heh, väsäile pois :)

Sanoja ajatellen mahtava juu, lauseet ovat eri juttu. Tietenkin käännöksen jälkeen osaa ajatella, että kuulostaakohan tuo nyt oikealta, ja jos ei, niin muokkaa sen oikeaan uskoon. Ei se siis ihan turha ole :)

Aika jännä juttu, heh, taitaa kääntäjä tarvita vähän päivittelyä!

NIMI
Angewomon 20.8.2008 15:47
Hei! :)

Mites se Munchyn koulu lähti sujumaan? ;3 Itselläni... no, ihan hyvin. Pari opettajaa vaihtunut, mutta ei radikaalimpia muutoksia, heh... X3 olin tuossa pari päivää sitten äitini kanssa Jyväskylässä, niin näin siellä äikän, liikan ja bilsan openi, vaikkei kukaan niistä asu siellä! :'O Aika jännä juttu... ja kyllä jopa se saksa palautui mieleen, ihme! ^_^ Vielä ei olla keritty mennä yhtään mihinkään suuntaan, varsinkaan eteenpäin, saksaa kun on vain yhdesti viikossa, kaksoistuntina. Ruotsia on myös kaksi tuntia viikossa, mutta onneksi enkku on lisääntynyt kolmeen tuntiin... enkku on vaan niin best. <3 Niin ja, onneksi minulta on loppunut kässäkin - se oli nimittäin ainakin toisinaan hirveää piinaa! ^-^ Musaakaan ei ole onneksi pitkään aikaan, kuin vasta lukion kakkosella... jes :D

Whoo, vaihdoit tuon kyselyn aikasta pian ^-^ itse kannatan Kantoa, koska siellä on parhaimmat pokemonit. :3 Toki onhan Sinnohinkin otukset ihan kivoja, muita en nyt muistakkaan... X)

Olen muuten jo päättänyt, minkälaisen kortin Munchlax Manialle väsään... ^_^ ajattelin tehdä siitä pienoisen sarjakuvan, jossa esiintyy Angewomon, Munchlax ja Zapdos, OK? Yritän sitten tehdä siitä tarpeeksi pienen, jotta se tänne mahtuu... ^-^

Haluan kiittää nyt paljon tuosta Pelit-osiosta! ^-^ Tai no, en varsinaisesti Pelit-osiosta, vaan kun siellä on se linkki kääntäjään...! Olen sepittänyt sinne useita italiankielisiä lauseita, joihin haluan käännöksen, ja olen saanut niihin kaikkiin käännöksen! Kiitoksia ihan hirveästi Munchy, siitä on paljon apua! Katson nimittäin toisinaan YouTubesta WPS-lauluja sun muita, jotka ovat italiankielisiä, ja olen niiiin pitkään halunnut niihin käännöksen, ja nyt vihdoin sain sen! Ja tuo kääntäjä auttaa myös esim. saksan läksyjen teossa! Kiitos paljon! <3

Voisitkos sinä tässä lähiaikoina tulla taas Angewomon's Prettyyn kirjustelemaan jotain? 8) Mitään tähdellisempää asiaa ei tarvitse olla, jotain vaan... ^_^ muistakin voi toki puhua kuin vaikka digeistä tai pokeista... sopiiko? 8) Olisi kiva, jos tulisit! :D

Noo, heippa! :>
Kiitos ihan hyvin lähtenyt koulu sujumaan :) Nyt jo päätetty päivämäärät tärkeille projekteille sun muille, eli pienestä paineesta ja stressistä saan kärsiä jo heti koulujen alusta lähtien, jepaa.
Todella jännä yhteensattuma, kaikki nuo opettajat siis :) Enkku on kieltämättä best!

Itse äänestin myös - täytyihän kyselyä testata, heh. Lempparini onkin siis Johto, Sinnoh hyvänä kakkosena.

Suunnittelemasi kortti kuulostaa mahtavalta! Odotan innolla :)

Kääntäjä on todella kätevä! Mukavaa, että linkistä sinne on ollut hyötyä, heh. Itsekin olen yrittänyt sillä saksan läksyjä tehdä, tosin kääntäjä on loppujen lopuksi aika huono vaihtoehto, sillä se kääntää kaiken miettimättä ollenkaan sanajärjestyksiä ja aikamuotoja, mikä ainakin saksan kielessä on tärkeää.

Tottakai voisin, tosin juuri nyt en ehdi kuin nopeasti vastailla tähän. Uskoisin kuitenkin tässä tämän tai ensi viikon aikana piipahtavani sivullasi :)

NIMI
Loeon 19.8.2008 18:14
Kaikki vaan äänestämään. Munchy kans :) Pääsetpähän sinäkin muistelemaan miltä se Catch me if you can kappale kuulosti. Nyt en muuten olekkaan ihan varma siitä, oliko se sittenkään lopussa, vai Pikachu elokuvassa :/ En ole myöskään enää varma siitä, montako pokemon korttia mulla on, sillä löysin kuutisen kymmentä litää -.-' Pitää hankkia niille iiiiso laatikko! Ei nimittäin taida mahtua enää entisiin (huom! niitä on jo 2)

p.s. En takaa, etteikö nettisi kaatuisi kun kuuntelet noita äänestys kappaleita.. Kannattaa kokeilla kuuntelemista IE:llä. Kerro jos toimii :)
Kävinpä äänestämässä :) En vieläkään täysin tunnistanut Catch me if you can-biisiä, vaikka jotakin tutun kuuloista siinä oli, hmm. Ohoh, korttimäärä sulla vain kasvaa ja kasvaa - iso laatikko on varmasti tarpeen :)

NIMI
Loeon 17.8.2008 14:10
"Elukivien" XD Piti olla että elokuvien, mutta ei voi mittää.

Tuolla kortit osiossa voisit vaihtaa Lolan Loeoniksi :)
Sitä sattuu jep :)
Aivan tosiaan, kiitos muistutuksesta. Vaihdan sen jahka lisään tuon Dawnin kortin (pientä ongelmaa kuvien lataamisessa, ärh!)

NIMI
Loeon 17.8.2008 14:08
Kuunteleeko Munchy Strum Und Drangia? Siis sille mielellään, että jos tulee vaikkapa radiosta, niin ei vaihda äkkiä kanavaa? Mulla on mp3 SUD:n Learning to Rock levy, (melkein?)kaikki Greyn Anatomian kappaleet ja kaikkea moskaa kuten Sout Parkin kaikkia ihme pätkiä, sekä "pila biisejä" kuten Sontsan alla, Raptori armeija ja Heiluta sin joulukinkkua (löytyy YT:stä hakusanalla Joulukinkku). Tiesikkö muute että Childrens of bodom tykkä hopeanuolesta? Mulla on nimittäin heidän soittamana Hopeanuolen Theme(ilman sanoja)(toisin sanoen "Hevi" versio Hopeanuolesta) ja toki löytyy myös alkuperäinen japaninkielisillä sanoilla. Sitten on Indican Ikuinen virta ym. moskaa.

Oho! On tässä näköjään Halloween elukivien Theme :D Kivaa piano pimputusta. On tässä tietty pari Viuluakin. Ja Pikachu Remix ja Pokemon Advanced Battle Theme. Ja Simpsoniakin löytyy mm. Spider Pik ja Tecno Remix Theme "To start press any key. Where's Anykey?!". OI! Olet varmaan kattonu Pokemon elokuva 1? Mulla on sen Loppu laulu "Catch me if you can" :D Mahti biisi!!

Melkein kaikkea siis.. Pitäisi saada tähän Gweniä ja Maijaa kun ei ole >:( Mutta eipä voi mittää.

Teen sitten joskus Munchlax Manialle synttäri kortin.

Ei hele. Nyt tuli Serranon perheen A toda mecha -.-'
En juurikaan kuuntele Sturm und Drangia, mutta on se kuitenkin ihan hyvä bändi :) Sultahan löytyy hirmunen kokoelma kaikkea jännää musaa, vautsi!

Pokémoniakin löytyy, hienoa :) Ei nyt tule heti mieleen ensimmäisen Pokémon-leffan viimeistä laulua, mutta nimi kuulostaa ainakin tutulta. Heh, toivottavasti saat Gweniä ja Maijaakin kokoelmaasi.

Tee toki :) Odotella saa kuitenkin sellaiset kahdeksan kuukautta MM:n virallisiin kaksivuotissynttäreihin, heh.

NIMI
Dawn 16.8.2008 14:23
Ajattelin tehdä sinulle kortin Munchy, kerro mitä mieltä olet
Kiitos paljon, kortti on tosi hieno :) Lisäilen sen myöhemmin omaan osioonsa. Voi tosin olla, että joudun sitä hieman pienentämään, jos se ei kokonaisena sivulle mahdu.

NIMI
Lasikoira 12.8.2008 16:46
No tosiaan, minähän aina säädän jotain n__n Mutta niin, asiahan oli se, että hienot sivut olet saanut aikaan ja pidän näistä todella paljon ^^ Toivottavasti Munchlax Mania pysyy pystyssä vielä pitkään x)

- Lasikoira
Heh, säätöä tapahtuu itse kullakin :) Kiitos paljon positiivisesta kommentista! Itsekin toivon sivun pysyvän pystyssä pitkän aikaa - katsotaan kuinka jaksan, toistaiseksi ihan hyvin kyllä :)

NIMI
Raitsuu 11.8.2008 16:27
Muhahhahhaa, osallistun awaan, kun Tauko loppui ;D
Hienoa :) Lisään sinut heti mukaan!

NIMI
miksu(3) 10.8.2008 19:37
Haluaisin osallistua Avardiin. :)
Toki pääset mukaan awardiin, lisään sinut saman tien.

NIMI
Angewomon 10.8.2008 18:06
Meidän perheessä ei ole ikinä tarvittu herätyskelloja... >8D minä sitä paitsi vihaan niitä älyttömästi, kun niistä lähtee semmoinen ärsyttävä pirinä. Minusta tehokas herätyskeino on puhelinsoitto; äitini soittaa minulle aina aamuisin ^_^ puhelinherätyksessä on se hyvä puoli, että siinä nousee väkisin ylös sängystä, kun taas herätyskelloherätyksessä ei tarvitsekaan nousta. ^^ Niin ja, jos jompi kumpi vanhemmistani on kotona, niin ne sitten tietenkin herättävät minut aina henkilökohtaisesti. :3

Kivaa kun koulut alkaa! ^^ Siis, onhan siinä sekä ilot että surut, mutta enimmäkseen se on kivaa. Jännittää jo ihan kamalasti, vaikka menen kasille ^_^ siskoni on oksennellut jatkuvasti jännityksestä. Heha >8D niin muuten minullakin oli ihan sairaan huono olo kun ensimmäinen luokka oli edessä, ja seiskallekin meneminen jännitti tajuttomasti. Ja on se työntäyteinen vuosi tulossa minullakin - ei nyt niin työntäyteistä kuin sinulla, mutta kai jos koulun ohella pitäisi hoitaa myös kotiasiat, harrastukset, ystävät ja myös AP:n ylläpito, niin voisi sanoa että ruhkaa piisaa! ^-^ Mutta minusta on silti ihanaa päästä kouluun pitkästä aikaa... :=

Haa, nytpä muistit olla poistamatta sen viidennen kirjoituksen! XD Hyvä! Mutta et muistanut tuossa awardissa, että Shiran taidesivut olivat muuttaneet toiseen osoitteeseen... X) sinulla ei taida välttämättä olla paras muisti koko universumissa...?

Minä ainakin tykkään tuosta pelit-osiosta! 83 Eihän sitä tarvitse silleen itse tehdä, mutta toki voi tehdä jos haluaa... ^_^ ei minunkaan periaattessa tarvitsisi tehdä digidexiä sivuilleni, mutta kun ei sellaista suomalaista digidexiä oikein muualla ole niin päätinpähän sellaisen väsätä. >8P Ja ihan kivaahan sen tekeminen on... ^_^ niin ja kiva, että sinäkin tyksit lukea siitä tietoja! :D Sinne on muuten tänään tullut Armadimonin tiedot - voit mennä lukemaan jos haluat! ^^

Hmm, voisitkohan taas vaihtaa tuota kyselyä? :3 Eikös semmoinen kysely olisi aika hyvä, missä kysyt kävijöiden suosikkialuetta? Niinku Kanto, Johto, Hoenn ja Sinnoh...? Itse en oikein tiedä mikä niistä on paras, varmaan Kanto, kun siellä on parhaimmat poket, tai Sinnoh, koska se vaikuttaa maisemaltaan kivalta mestalta... ^_^ Johto ja Hoenn ovat jääneet jostain kumman syystä hirvittävän etäiseksi, ainoastaan legendaarinen ja pitkäaikainen Kanto ja paljon mainostettu Sinnoh ovat porautuneet päähän X3

Muuten, kun me silloin vuonna kivi ja keppi puhuttiin niistä vauvapokeista, mm. Lugian vauvasta, joka löytyi yhdeltä AMV:ltä, niin tuli siitä lax-perheen vauvasta mieleen, että tässä sivujen yläkulmassa oleva pikkuruinen Munchlax sopisi loistavasti lax-perheen vauvamuodoksi! ;D Sillä pitäisi lisätä tutti suuhun ja helistin käteen, ja se sitten se tykkäisi paljon syömisestä ja nukkumisesta. Iih voi kun se olisi söpö! <3 Mikä sen nimi voisi olla, hmm... Babylax? XD No mutta siis, krhm... se olisi todella söpö ja oiva lisä ahmatti-Snorlaxin ja ahmatti-Munchlaxin joukkoon... ^-^

Ja sitten vuodatusta, tällä kertaa Wigglytuffista. Se on minusta todella söpö! <3 Se on sellainen ihana pullukkapallo, ja vieläpä todella nätin värinen! ^_^ Ja sen muodotkin on söpöjä, mutta Jigglypuffiin alan kohta jo kyllästyä... XP

Ja noita uutisia lukien: olisi kiva, jos Pokemonista tehtäisiin vielä viideskin kausi! Tuollaisesta Rotomista en ole koskaan kuullut, varmaan esiintyy Sinnohissa...?

Niin ja, tarkoitin kyllä tuosta Mewin ja Mewtwon nimien selityksistä, että esim. Mewtwon nimi on muodostettu 'meedio' ja 'two', eli MEwTWO. Mutta en kyllä tiedä, mitä tuo 'w' tekee siinä sanassa... ehkä se on vain lisätty jotta nimi kuulostaisi paremmalta, sillä kuulostaahan Mewtwo paremmalta kuin Metwo... ennen muuten luulin Mewtwon olevan Mewto >8D kaikkea sitä onkin luullut, no, ehkäpä en aina ole osannut englantia...? :'O

Tschüss! :3
P.S.: saksan kieli vähän ruosteessa kun tuokin harmiton tervehdys piti tarkastaa sanakirjasta X3 enpä ole saksaa käyttänytkään aikoihin...
Heh joo, jotkut herätyskellot on kyllä todella ärsyttäviä - siis varsinkin sellaiset, joista lähtee kammottava ääni. Itse olen säätänyt puhelimessani herätysääneksi sellaisen melko rauhottavan piippauksen, joka kuitenkin herättää :) Se on minun makuuni.

Koulussa pidän eniten siitä, että näkee kavereita (ja saa ilmasen ruuan, heh!). Opiskeleminen on joskus kivaa, mutta itse otan aina liikaa paineita ja stressiä kaikesta, ettei siitä osaa oikein nauttia. Kyllä kaikki läpi saadaan kuitenkin, heh.
Tottakai ekalle luokalle meneminen jännittää. Samoin seiskaluokalle meneminen, ja lopulta myös lukioon/amiskaan/muualle siirtyminen. Ne ovat ne kolme pelottavinta askelmaa, heh.
Tulee meillä molemmilla olemaan melko työntäyteinen loppuvuosi, vai? :) Koulun sekä ihmissuhteiden ylläpitäminen ja lisänä vielä sivut, huhhuh!

Jep, vihdoin muistin säilyttää sen viidennen, heh. Mutta tietenkin varjopuoli kääntyy esiin ja unohdan jotain muuta, kuten tuon mainitsemasi asian. Äsh! Muisti ei todellakaan pelaa.

Mukavaa, että Pelit-osio miellyttää. Aiemmat tiedot hävitettyäni ei tehnyt yhtään mieli alkaa väsäämään mitään niin massiivista uudestaan, niin täytyi tyytyä tuollaiseen.
DigiDexisi onkin melko kattava :) Täytyypä käydä lukailemassa uudet tiedot.

Kyselyn voisi taas vaihtaa, ja tuo kysymyksesi onkin mainio! Tänään en sitä kuitenkaan ehdi vaihtaa, mutta tulevan viikon aikana varmaankin.
Itse pidän eniten Johtosta, en tiedä miksi :) Sinnoh tulee kuitenkin hyvänä kakkosena.

Heh! Voisin hyvin kuvitella sen :D Olisihan se aika hauska lisäys lax-perheeseen, Munchlax kun on vauva-Pokémoniksi turhan isokokoinen...

Wigglytuffille löytyy harvoin kannattajia :) Mukavaa, että edes joku siitä pitää! Itse en juurikaan pidä mistään kyseisen "perheen" muodoista, ainoa joka jotenkuten menee on Jigglypuff.

Pokémonista kyllä todennäköisesti tehdään viideskin kausi :) Nuo varjokuvat tosin ovat todennäköisesti vain uusia muotoja vanhoille Pokémoneille, joten vielä uutta generaatiota tuskin tulee (vaikka mistä minä sen tietäisin!).
Rotom esiintyy Sinnohissa, juu. Luulisi googlettamalla löytyvän kuvan :)

Joops, päätinpä nimiselitysten kohdalla säilyttää suurimman osan mahdollisista teorioista, jotta nimien alkuperä välittyisi edes jotenkin.
Heh, itse ihmettelin aina sitä "two" kohtaa - mitä Mewtwossa on muka kaksi kappaletta? Myöhemmin sain selville, että Mewtwo on geenimanipuloitu kakkosmuoto Mew-Pokémonista.

NIMI
Loeon 10.8.2008 14:13
Huomenna alkaa koulu D: Jouduin ostamaan uuden herätys kellon, kn entinen hajosi kun tippui lattialle 5000. kerran ^^; Muta sitä en ymmärrä, kun 1 kaupungista ei löydy tavallisia herätyskelloja joista kuuluu se "ti-ti-ti-tih, ti-ti-ti-tii" -ääni. Kaikkialla on vain kelloradioita.. Kun pitää olla tavallinen herätyskello, sillä en herää puhelimen herätyskelloon. Syystä tai toisesta. Kyllä se kello sitten viimein löyty, ja vieläpä aivan mahtava sellainen! 1. viisarit hohtaa pimeässä vähän aikaa 2. Numeroilla sama 3. Kellotaulun sivussa on pieni valo, jonka saa päälle napin painalluksesta ja valaisee siten kellotaulua, niin ei tarvitse tihrustaa pimeässä :)

Tuli tuossa eilen ikävä jo-edesmenneitä lemmikkejä. Pimu/surku kuoli jo ennen kuin muisti alkoi pelata, en vain tiedä miten. Viki jäi auton alle. Tessu piti lopettaa, koska se puraisi isoveljen käteen reiän. Nelli ei välttämättä ole kuollut, mutta jouduimme luopumaan siitä, kun muutimme takaisin kotipaikkakunnalleni.. Siinä taisivat olla minun elämäni aikana olleet koirat. Sitten kisulit:
Pörri nro. 1 ei oikeastaan ole ikävä, koska se ei tykännyt minusta.. Kuolema tuntematon. Kai se katosi.? Pilli(vai oliko se pulla?) Oli aivan ihana kissa, jonka saimme tädiltäni allergian vuoksi. Taisi hänkin kadota. Pörri nro. 2 oli suosikkini, mutta tuli raskaaksi ja sai taudin, jonka saa vain joka 80. raskaaksi tuleva kissa ja lopetettiin. Tikru oli myös oiken mukava kissa, mutta katosi.
Sitten oli vielä Undulaatti Brutus, joka kuoli 10.1.08
Tällä hetkellä löytyy koirat, Lola ja Valtsu, sekä kissa nimeltään Ipi. Hankitaan varmaankin 2 Undulaattia

p.s. Älä ihmettele, jos jostain puuttuu kirjaimia, sillä isäni läppärin näppäimet eivät välillä ota kosketusta
Niinpä alkaa :) Voivoi, ahkera opiskeleminen alkaa taas. Jeps, olen itsekin usein metsästänyt sellaisia ihan tavallisia herätyskelloja, mutta tuntuu, ettei niitä löydy mistään. Onneksi minulle kelpaa tuo puhelimen herätyskello, siihen kun herään yleensä :) Uusi kellosi kuulostaa hyvältä.

Onpas teillä ollut paljon eläimiä! Harmi, että niin moni on jo poismenneitä. Varmastihan niitä tulee ikävä, kun niiden kanssa elänyt. Ja nähtävästi olette hankkineet aina uusia eläimiä tilalle, mikä on ihan jees juttu :)

Hmm, en huomannut puuttuvia kirjaimia ollenkaan, liekö niitä edes ollut :)

NIMI
VimPula 8.8.2008 17:15
Ja skeidat, mitä minä mielipiteitä kysymään! Se kävijöiden toivehahmo -ulkoasu ei onnistu, sillä Zapdos ja Link eivät mitenkään sovi yhteen. Ja se ulkoasu missä on pelien pahikset, on aika kämä, ja tylsän värinen: harmaata ja mustaa.
Siksi teinkin aiemmin päivällä jotain uutta: Laitoin nintendo -pelien lintuja siihen! Falco, Dyna Blade, Helmaroc king.... Ja Zapdos Angewomonin toiveesta! Javieraskirjaan tuleevarmaan Medli, Komali, King dedede ja joku lintupoke.
Ja luulen kyllä että Link tulee uusiin ulkoasuihin 100 prosentin todennäköisyydellä, joten siitä ei tarvitse murehtia.
No ei nyt ollut muuta. Tässä alan tekemään ulkoasunvaihdosta.....
Harmi, etteivät aiemmat ulkoasut oikein onnistuneet. Uusi vaikuttaa kuitenkin hyvältä - Nintendo-peleistä löytyy paljon lintuhahmoja :) Odotan uusia ulkoasuja kiinnostuneena!

NIMI
Loeon 8.8.2008 12:57
Ai mitää? 10 pv on sunnuntai? No siinä tapauksessa tokarissa on virhe.. oodas nyt... Kännykkä? Pianon päällä.. Ei kun ohops! Niimpäs näyttää.. Katotaampas vielä sitä todistusta. Ööh. Missäs se.. Tuossa! Uups ^^; Näkyy olevan sittenkin 11 pv.. Olen tulossa sokeaksi o-o
Heh :D Sitä sattuu. Itsellenkin usein, luulen katsoneeni jotain ja olen aivan varma että se on niin kuin olen katsonut, ja myöhemmin tarkistaessa se osoittautuukin aivan vääräksi, heh.

NIMI
VimPula 8.8.2008 9:27
Meilläkin alkaa koulut 11. päivä, ihan näin by the way.
Tulikin tässä mieleen, eikö MM voisi jo vaihta ulkoasua? PG on vaihtanut ulkoasua jo 4 kertaa, eikö MM:lläkin olisi jo korkea aika?
Ja PG:stä vielä sen verran, minulla on pieni ristiriita ulkoasun kanssa. Nyt olisi 2 ideaa, toisessa pelien pahiksia ja toisessa kävijöiden toivehahmoja.
Kun olen saanut ne valmiiksi, laitan niistä kuvat PG:hen ja kävijät saavat äänestää paremman.
Ja Pokemon Gallery tunnetaan sitten siitä eteenpäin nimellä Nintendo Gallery, onhan PG:ssä juttua myös muistakin nintendon peleistä. Tosin PG:n toiminta painottuu silti enemmän pokemoneihin.
No ei nyt ollut muuta.
Aika monella alkaa koulut 11. päivä, tosin olen kuullut, että joillakin jo tällä viikolla :)

Itsekin olen ajatellut ulkoasun vaihtamista, mutta kun mielikuvitusta ei ole, ei ole ideoitakaan. Lisäksi nyt on niin kiireistä tämä elämäni, että jos alkaisin ulkoasua vaihtamaan, siinä kestäisi ikuisuuden, ja koko tämän ajan sivu olisi sitten poissa toiminnasta. En siis ainakaan toistaiseksi ole ulkoasua vaihtamassa.

Hyvä idea pistää äänestys käyntiin. Ilmoittelehan tännekin kun äänestys on mahdollista, niin voin kertoa oman mielipiteeni.

NIMI
Loeon 7.8.2008 22:13
Epistää! Mulla alkaa koulu 10 pv :( Vaihdetaan kouluja :D

*Löytää pöydältään suklaa keksin* Nam!
10. päivä? Sehän on sunnuntai - onkos sulla silloin jo koulua? Ohhoh.

Suklaakeksi oijoi, anna mulle :)

NIMI
Angewomon 7.8.2008 14:56
Tervehdys. :3

Joopa joo Munchy, ihan kuin et tietäisi mistään mitään! :D Olet sentään auttanut minua paljon näissä Pokemon-jutuissa, joten tiedät sinä ainakin pokeista kaiken... X) ja uskonpa vain, että päässäsi majailee muitakin tietoja ;=

No, koiria tosin näkee Suomessa paljon - ulkomailla harvemmin näkee yhtään mitään elukoita, mutta veikkailenpa, että kun ihminen on lomalla kauniin Välimeren yms. saaristossa, haluaa hän tehdä jotain muuta kuin bongailla katteja ja piskejä ;3

Noh niinh, oot aivan oikeessa tuosta musiikkijutusta, ettei ketään voi luokitella tietyn musiikkilajin edustajaksi, mutta eiköhän musiikki voi jakaa kolmeen pääryhmään: raskas musiikki, klassinen musiikki ja hmm... semmoinen niinku discomusiikki 8D eli poppi ^_^ kaikki laulajat voidaan varmaan jotenkin jakaa noihin ryhmiin...?

Etpä oikein ollut tarkkana tuon nettipäiviksen kanssa ;P sinähän sanoit, että pyrit säilyttämään siellä aina kerrallaan viisi kirjoitusta. Mutta mitä jos ensi kerralla yrittäisit olla poistelematta sitä yhtä kirjoitusta...? ;) Ei mikään tähdellinen asia, mutta minua se jotenkin häiritsee... O.O

Milloin sinulla muuten alkaa koulu? :3 Minulla alkaa 11. päivä. Ootan koulua jo innolla! ^_^ Sain kyllä kesälläkin käydä pikavisiitillä tuolla ala-asteen puolella, sillä pikkusiskoni aloittaa opintiensä tänä vuonna, ja minä olin meidän perheestä ainoa, joka oli silloin kotona, sillä vanhempani olivat töissä. Niinpä sain kunniatehtävän auttaa häntä tämmöisissä typerissä 1+1-laskuissa sun muissa X3 toisaalta ei siinä mitään, ei se mitään piinakaan ollut... :3 mutta on kyllä ihanaa kun koulut alkaa taas! On niin ikävä kavereita ja niitä hyviä opettajia XD ja etenkin englannin tunteja! <3 Niitä ei oo ollutkaan pitkään aikaan... :'(

Tsekkailimpa tänään nuo sivut, jotka ovat kanssakilpailijoitani awassa ;3 ihan hyviltä kaikki sivut näyttää, tosin Sakura on nyt rempassa. Mutta, toivottavasi awaan saadaan pian lisää porukkaa, sillä odottelen ihan hirmuisesti tuloksia... ^-^

Ja sitten onkin luvassa kuuluisaa Angewomonin vuodatusta. ;3 En ollut ennen tiennyt semmoisesta pokesta kuin Cresselia, mutta kun näin sen kuvan Googlessa... olin ihan: "Oh, man, what a beautiful pokemon!" koska se oli niin nätti! <3 Sen TCG-kortitkin on upeita, ja muutenkin se on semmoinen ihanan tyttömäinen... <3 pidätkö sinä ko. pokesta? :3

Heipat! :>
Hehe, tuskin sentään kaikkea :) Olenhan minä jotakin aina yrittänyt ottaa selvää eri asioista, ja yrittänyt painaa ne mieleeni, niin saattaa sekin auttaa. Jostakin tuikituntemattomasta asiasta en tietenkään tietäisi mitään, itsestäänselvyyshän se on.

Oikeassa olet :D Ulkomailla tulee keskityttyä aivan kaikkeen muuhun kuin itse paikkaan, sen ihmisiin tai eläimiin. Itselläni on aina mielessä kaikki asiat matkamuistoista uimarantoihin.

Joo, tuo on aika hyvä jako. Luulisi kaikkien artistien sopivan ainakin johonkin noista ainakin jollakin tavalla :)

Auts, taasko se viides hävisi! Muistan yrittäneeni viime kerralla säästää sen niin, että olisi yhteensä viisi kirjoitusta, mutta taisin sen lopulta unohtaa. Äh, pitää seuraavan kerran muistaa.

11. päivä alkaa minullakin, tosin olen nämä pari viikkoa saanut koulusta jo esimakua - yhden ruotsin kurssin kun käyn nyt kesälomalla pois alta. Koulu on tosiaan ihan mukava juttu, kun näkee ihmisiä eikä aika käy tylsäksi, tosin itse opiskeleminen ei oikein innosta - hirmuista stressiä vain!

Awardit ovat tosiaan olleet vähän hiljaiset nyt, ei tosin ole montaa paikkaa tyhjänä. Ehkä ne joskus täyttyvät ja pääsen awardit jakamaan - se voi olla kyllä joskus vaikeaa!

Cresselia on kieltämättä aika upean näköinen Pokémon, yksi lemppari-leguistani. Loppujen lopuksi se on kuitenkin aika kaukana kaikkien aikojen lemppareistani, vaikka hyvä Pokémon onkin :) Enpä sano siitä siis juuta enkä jaata.

NIMI
Loeon 7.8.2008 13:51
Tuosta uudesta uutisesta, mutta minusta tuntuu, että kyseessä saattavat olla Rotomin muodot.. Onko Rotom muuten Legu? Harvinainen se ainakin on, sillä niitä on vain 1 D/P:ssä. Sekin minulta löytyy :) niin korttina, kuin pelissäkin :D

Minä kyllä sain ne pokemon kortit laskettua, muttakun se saamarin puhelimen laskin rupesi kesken kaiken miinustamaan.. Mutta on niitä yli 600!
Heh, minullekin tuli heti mieleen Rotom kyseisistä varjoista. Kuka tietää, mitä ne ovat - myöhemmin saamme varmasti siitä tiedon :)

Ohhoh, korttejahan löytyy ihan tajuton määrä :) On ainakin tullut keräiltyä!

NIMI
Loeon 6.8.2008 18:56
...Siellä on virhe.. Sinä et ollut tyhmä, koska vaihdoin Mewtwon vaan minä, mutta kun ei osaa kirjoittaa, niin minkäs teet
Heh jep, ymmärsin kuitenkin :) Virheitä sattuu.

NIMI
Loeon 6.8.2008 18:55
Angewomon sai saman Munchlax kortin kuin minä jokin aika sitten :D Epistäää! Tahtoo Diaglan D: Mulla on vaa Palkia.. Tosin leguja löytyy muita vaikka mitä :) Tässäpä kaikki jotka nyt muistan: Palkia, Latios, Ho-oh, Lugia, Mew(näitä on minulla 3 O_o), Mewtwo oli, mutta vaihdoin, koska olit tyhmä, Jirachi; Kait se kirjotetaan noin.. Se ei kait oo aito, sillä se tuli Pokemon -lehden mukana, eikä takanaole sitä pokepalloa sun muita hörsseleitä, sitten löytyy Raikou(ex), Articuno, Zapdos, Deoxys, jaa siinä taisivat olla kaikki.. En muista ainakaan muita. En saanut vieläkään Pokekortteja laskettua, mutta tänään sen teen :)
Itse en kortteja enää keräile, mutta tietenkin kaikki Munchlax-aiheiset jutut olisivat mukavia :) Mukavasti löytyy noita legujakin! Laske toki ja tule sitten kertomaan paljonko oli :) Itselläni on vain keräilykortteja ja jonkin verran pelikortteja, yhteensä niitä on kyllä varmasti satoja.

NIMI
Angewomon 6.8.2008 12:03
No, ihan sama noista ampiaisjutuista, en katsos ole mikään öö... hyönteislogi 8D

Ehkäpä siksi luulit koiran olevan Euroopan yleisin lemmikkieläin, koska koira on Suomen yleisin lemmikkieläin? Kissoja on sitten toiseksi eniten Suomessa, ja koko Euroopan kissa/koiraluvut menevät toistepäin... ^_^

Jepajep, erottaahan popin nyt rockista tosi helposti, mutta pop ja r'n'b ovat varmaan aika samanlaista musaa...? Onhan esim. Rihannallakin niitä klassisempia kappaleita, kuten Unfaithful. Ja onhan heavyä ja metallia vaikea erottaa toisistaan, ja eikös semmoinenkin ole kuin heavy metal? O_O

Sain taas uusia pokekortteja, tällä kertaa kahdeksan kappaletta! Ja sain sinun lempparisi sieltä; nimittäin Munchlaxin! Munchlax näyttää kuvassa siltä, että se laulaisi jotain oopperalaulua... XD se on siinä semmoisen kirsikkapuun juurella ja sen pään päälle tippuu niitä kirsikanpuun lehtiä. Sain myös Dialgan. Jee! Tykkään keräillä leguja, ja eipä leguista puutukkaan enää kuin Mewtwo, Lugia, lintutrio, Ho-oh, Latias ja joitan muitakin. Lisäksi sain hyönteismuodot Scizorin ja Scytherin. Loput neljä onkin sitten kaikki Sinnohista; sain Sudowoodon, Bronzorin, Combeen ja erittäin suloisen Bunearyn! <3 Voi herranjumala kun se on niin söpö siinä kortissa!! <3 Aww... ^^ no, mitäs pidät korttivalikoimasta? :3

Moips!
Aina ei voi tietää kaikkea, niin se vain menee :) Itse en tiedä paljoakaan juuri mistään, hmm...

Joo, voi olla näin. Suomessa koiria näkee melkeinpä joka puolella - kissoja harvemmin. Muualla Euroopassa en olekaan tätä huomioinut, vaikka jonkin verran matkustellut olenkin.

Hmm, minusta tuntuu, ettei ketään artistia voi luokitella minkään tietyn musiikkityylin edustajaksi. He kun tuntuvat tekevän aivan kaikenlaista musaa, annoitkin hyvän esimerkin, tuon Rihannan Unfaithful-kappaleen. Heavy Metallikin löytyy juu, tosin itselläni ei ole jälleenkään mitään hajua miten se eroaa joistakin muista, heh.

Oo, Munchlaxin kortti kuulostaa todella hienolta *haluaa*. Dialgankin sait, vaude, siinähän se legukokoelma karttuu :) Kaikki loputkin kortit kuulostavat hyviltä, vaikken juurikaan osaa sanoa pitäisinkö niistä vai en :)

NIMI
Loeon 5.8.2008 18:00
Haya! Löysin Serebii foorumilta pari juttua..
Tutkit vain sivua, niin löydät sen mitä tarkoitin ^^ Tosin.. Olet kyllä varmaankin nähnyt ne.
Hmm, sivuilla näkyy olevan spritejä uusimmasta Pokémon Platinum-pelistä. Mielenkiintoisia :) kiitos linkistä, vaikka olenkin tosiaan nuo jo aiemmin jostain bongannut.

NIMI
Loeon 4.8.2008 18:14
Voi jes -.-' Näppäimet toimii..
imalaiset piti olla Kimalaiset ja bvähiten on vähiten
Ja tuo edellinen viesti jäi kesken kun tämä typerä kone ei toimi >(

Niin siis tuo kissa-koira juttu on mielipide asia, että jätetään se tähän..

Niimp. Musiikkeja on ihan kamalan monilla nimikkeillä, mutta suurinosa kuulostaa samalta. Siis tarkoitan, että esim. Räpin(kirjoitetaankose sittenkin Rapin? O_o) ja Heavyn nyt sentään erottaa, mutta sitten esim. jotkin Rock kappaleet saattavat kuulostaa joltakin ihmeen miltä lie Popilta.. On se jännä. Ite tykkään kaikesta melko "rauhallisesta", mutta silti villistä :D Olen minä hyvä selittäjä kyllä juu.. Esimekrkiksi nyt vaikka ihastuin heti paikalla Kim Heroldin kappaleeseen Social Butterfly. Aivan mahti biis :3 Samoin "Blondie"n Sunday Girl on yksi suosikeista. Kaikki Maija Vilkkumaan biisit menee, samoin Gwen Stefanin ja hänen veljensä bändin, jossa hän on laulajana. Pinkillä on ihan hyviä kappaleita jne. Rihannasta en ole oiken koskaan perustanut.. Gwanilla oli vain 1 hyvä kappale, enkä juurikaan tykkää tästä heidän laulajastaan jonka-nimeä-en-nyt-muista.. Antti Tuisku ja Darin ovat kyllä yksi räkämälli. Empä ole juurikaan tykännyt sen enempää myöskään Sepdemperistä(vaikka "nimensä" onkin syyskuu) tai Shakirasta.. Mutta noita 2 ekaa suosittelen hyvin lämpimästi ^^ Youtubesta varmasti löytyy
Heh, kyllähän sen tuosta kuitenkin ymmärsi :) Harmi, että koneesi nyt sekoilee.

Heh jep, rapin ja rockin nyt erottaa helposti, ja olet oikeassa siinä, että jotkut pop-biisit saattavat kuulostaa rockille. Itse en osaa kyllä yhtään erottaa joitakin genrejä toisistaan, vaikka musiikkia noin jotenkuten harrastankin.
Kim Heroldin "Social Butterfly" on kieltämättä ihan menevä biisi :) Itsekin pidän enemmän ja vähemmän mainitsemistasi artisteista. Heh, Antti Tuiskusta tykkääviä näkyy olevan harva, tai ainakaan sellaisia jotka myöntää. Kuitenkin jätkän levyt myyvät hyvin, hmm, ristiriitaista heh. Itse en Tuiskun musiikista, mutta arvostan hänen menestystään musiikin saralla.

NIMI
Loeon 4.8.2008 17:51
Moro jälleen.. Tuota noin.. Tuosta Amppari jutusta: Itseasiassa se on niin, että jos Mehiläinen tai Kimalainen pistää, ne kuolevat, mutta Amppari voi pistää vaikka 5 milj. kertaa, eikä kuole. Ja Mehiläisetkin pistää.. imalaiset bvähiten ^^ Ne kivoja.. Niitä on kiva aina ottaa käteen ;)
Moro moro :) Okei, itse en tiedä yhtään tästä asiasta, enkä osaa sanoa kumpi on oikeassa (enkä tietenkään laiskana ihmisenä jaksa mistään sitä tarkastaakaan), mutta kiitoksia selvennyksestä :)

NIMI
Angewomon 4.8.2008 13:45
Juu, no ei silleen että itse tarvitsisin tietoa Mozilla Thunderbirdistä, toisella isoveljelläni vain ei oo IE:tä, mutta sil on MF ja MT, mutta hyvä että tääki asia saatiin selvitettyä. ^^

Minä en vihaa ampiaisia 8) on kiva katsoa kun ampparit tai pörröiset kimalaiset pörräilevät kukissa. X) Tiesitkös muuten, että kun amppari pistää, se kuolee? Aika jännä juttu... yritin kerran tahallani saada kimalaista pistämään minua, ihan vain kokeillakseni että sattuuko se XD ja sitten kimalainen pisti minua oikeaan peukaloon. Hetkeen ei tuntunut missään, mutta sitten se alkoi lievästi punoittamaan, ja se jomotti noin viisi minuuttia. Tiedänpähän ainakin, etten enää tee sellaisia typeryyksiä. X) Niin ja joo, korjaan Loeonin tietoja: mehiläiset eivät pistä, mutta kimalaiset kylläkin.

Tossa Loeon sanoi, että mitää vikaa koirissa on. Yksinkertaisesti, olen kissaihminen, enkä pidä tippaakaan koirista. Olen nimittäin tällanen kahden kilpailijan tilaanteessa; palvon toista ja kiroan toisen X) niin kävi esimerkiksi Särkkis/Lintsi-jutussakin; vihaan Lintsiä mutta rakastan Särkkistä. Sitä paitsi, nämähän ovat mielipideasioita, eikä niistä pidä riidellä. Vihaavathan monet koiraihmisetkin kissoja, mikseivät siis kissaihmiset saisivat puolestaan vihata koiria? :'O Kissa on sentään Euroopan yleisin lemmikkieläin, että vähän respektiä ^_^

Kauheesti erilaisia musiikin alalajia onkin olemassa! ^^ Mieti nyt; hevi ja metal ja kaikki semmoset, mitä eroo niissä on? O.O Kaikki on sellasii hirveitä kappaleita. R'n'b vaikuttaa vähän sellaiselta hmm... ei niinku ihan niin discomusiikilta kuin tavallinen pop, täytyy sanoa, että kuvailemasi perusteella r'n'b ei ole oikein makuuni, mitä nyt Rihannan Umbrella ja Unfaitful ovat ihan hyviä :)

Ilmoittelen sitten sinulle, kun olen tehnyt sen kortin valmiiksi, niin voit hakea sen Angewomon's Prettystä, OK?

Heips!
Jep, joka päivä oppii jotain uutta, heh.

Huh, kukat ovat kyllä kivoja, mutta niissä pörräävistä ampiaisista en tosiaankaan pidä. Ovathan ampiaiset hyödyllisiä kukkien pölytyksen kannalta, mutta silti :) Tiesin juu, että ampiaiset kuolevat pistettyään - sentään jonkinlainen lohdutus! Heh, ei sentään.

Jepjep, mielipideasioitahan nämä ovat. Toiset tykkäävät koirista, toiset kissoista -> niin se menee joka asian suhteen :) En tiennytkään kissan olevan Euroopan yleisin lemmikkieläin. Olisin tietenkin arvannut ensiksi koiraa. Kiitoksia tästä tiedosta, heh, jälleen opin jotain uutta.

Onhan niitä musiikin lajeja ja alalajeja ja niiden alalajeja vaikka kuinka! Eroa ei me tavan pulliaiset välttämättä huomata, mutta musiikin ammattilaiset osaavat varmastikin sanoa vaikkapa heavyn ja metallin eron.

Ilmoittele toki :)

NIMI
Loeon 3.8.2008 22:03
Haudi!

Tittititiititii! Käytätkö Mozzilla Firefoxia? Haluatko siihen lisää ilmettä? Tykkäätkö Animesta ja/tai Mangasta(ei pakko jos "pieni" Mangarobotti ei haittaa Aloitussivun alussa ja välilehdissä ^-^)? Oliko kaikkeen vaskaus Kyllä, tai edes ehkä?Uusi ilme Firefoxiin :D Minä latasin ja tyytyväinen olen kyllä juu ehrottomasti!

Sitten me palaamme tähän Thunderbirdiin: Se on sähköposti ohjelma, josta nyt myös ver. 2. Ja ilmainen on, jos se ketään millääntavalla kiinnostaa.

Ja se Mystery Dungeon: Oikeastaan minä vähän fuskasin d:
Serebii --> Video Games --> Pokemon Mystery Dungeon Explores of Time & Darkness --> Oik: Sections --> Starter Pokemon --> Valitse pokemon joka haluat olla ja katso Male/Female Nature(Poika/Tyttö Luonne) ja paina Valitsemasi pokemonin MOLEMMAT luonteet muistiin --> Aloita pelisi ja kun kysymykset alkavat, mene kohtaan -Nature test(oik. Sections). --> Etsi aina kysymys joka pelissä tulee ja vastaa se vastaus, joka täsmää valitsemasi pokemonin luonteeseen, kumpaan tahansa. Jos et löydä "oikeaa" vastausta, valitse vain summassa jokin..
Kun olet testin tehnyt, niin täytyy pitää jonkin aikaa tikkua ruudussa. Vaikka se käskee, että pidä se tikku paikoillaan, nii ei sitä tartee uskoo. Tämän jälkeen muutut pokemoniksi. Ihan vain selvennyksenä Munchylle oli tämä, sillä itte en eka tota tikku hommaa tajunnu. Vinkki! Mene Youtubeen ja kirjoita hakuun: Pokemon Mystery Dungeon explores of Time ja etsi video käyttäjältä XRoihuX ja mene hänen profiiliin. Sieltä löytyy jokikinen tehtävä ym. ^-^ Voit vähän tutustua peliin..
Mozilla Firefoxia käytän yleisesti jep :) Kiitoksia vinkistä, täytyy katsella vähän myöhemmin, jos jotain ilmettä haluaisin palvelimeen!

Kiitos myös Thunderbirdin selvennyksestä.

Jahas, vai että tällainen menetelmä :) Kaikenlaista sitä onkin. Kiitos Youtube-ideasta! Voisin tosiaan katsoa, miltä peli näyttää, ennen kuin sitä hankin, jos nyt edes hankin, heh.

NIMI
Dawn 3.8.2008 20:21
Minusta on kivaa, että Loen pääsi pelaamaan uusimmalla Mystery Dungeonilla Munchlaxilla^^ Minä olen jo toista kertaa Squirtle ja partneri on Turtwig^^ Veli pelailee paljon Brawlia aika paljon, jopa nytten^^ Tykkää siitä pelistä paljon.
Mukavat Pokémonit olet sinäkin Mystery Dungeon-peliin saanut :) Minusta olisi mahtavaa pelata tietysti Munchlaxilla. Brawl on hyvä peli (monesko kerta kun sanon, heh) - itsekin tykkään siitä paljon :)

NIMI
Loeon 3.8.2008 16:10
Juu, luin tuossa tuota edellistä viestiä..

Itsekkään en ole kuullut tuosta Mozilla Thunderbirdistä, mutta se on varmaan joku lisäosa(ko?) MFään.. Olen kyllä siitä kuullut, mutta en muista. Saattaapi olla joku ohjelma.

Hyi että! Paarmat on kyllä yks vika tikki! hyönteiset top 5, jotka haluaisin kokonaan poies:
1. Ampiaiset (mehiläiset ja kimalaiset ei pistä)
2. Paarmat ja Hirvikärpäset, sun muut purevat kärpäset.
3. Hämähäkit, ne puree! Ihan oikeasti. Mua on purru 1 pottuvarpaasta D': Samaan syssyyn lukit.
4. Itikat
5. Sääsket

Mitä vikaa koirissa? Tai no, minä olen koko ikäni ollut koirien kanssa, että reilua reilua. Oikeasti! Meillä on AINA ollut väh. 1 koiruli. Joskus oli pientä taukoa kun etsittiin uutta koiraa entisen/entisten tilalle. Ja läheskään kaikki koirat ei kuolaa immeisten päälle. Meilläkin on kääpiösnaukseri, joka nuolee kun sitä on silittänyt ja rapsuttanut jonkin aikaa ^_^ Ja räksytys on sama jos koiralla on hyvä omistaja, se ei räksytä kaikelle mahdolliselle jne. Ja siinä tappaja koira hommelissa sama juttu. Tosin Koirasudet ovat eri asia. Ja Susikoira on sama kuin saksanpaimen - ihan vain tiedoksi - sillä monet ajattelevat, että Koirasusi ja Susikoira ovat sama asia, mikä ei tosiaankaan pidä paikkaansa.

Nimi muisti on kyllä yksi vaivan kohde! Silloin kun me saatiin tuo meirän käppänä, niin minä olin koko ajan kysymässä äidiltä että mikä ton koiran nimi olikaan.. Mutta sitten Pokemonit! Näytyä mulle pokemonin kuva ja tiedän heti mikä sen nimi on.

Mikä korttijuttu? Ai vanna nou! Tell me :(

Muncylla taitaa muuten olla :) -hymiöön pakkomielle.. Edellisessä viestissäkin on vastauksessa 8 :) -hymiötä d: Sitä edellisessä 6 + 1 :D jonka näin nyt vasta toista kertaa.
Itsellenikin Mozilla Thunderbird kuulostaa tutulta, mutta en siitä pahemmin mitään tiedä :)

Itse olen täysin samaa mieltä kanssasi! Vihaan ampiaisia yli kaiken - vielä ei ole minua sentään pistänyt, mutta luulen, että sekin aika koittaa joskus! Hämähäkitkin ovat aika inhottavia, onneksi täällä Suomessa ei ole niinkään suuria ja vaarallisia sellaisia :)

Koirien kanssa tottuisi ehkä elämään, jos sellaisen omistaisi :) Ja paljonhan koiran käytös riippuu koulutuksesta. Sellaiset agressiiviset ja isot koirat eivät vain ole minun mieleeni.

Aivan sama juttu! Pokémonien nimet muistaa helposti, mutta jos tutustun vaikka johonkin uuteen ihmiseen tms, täytyy aina varmistella hänen nimensä.

Tänne Munchlax Maniaan voi lähetellä kortteja halutessaan :) Sinä oletkin mielestäni jo lähettänyt, vai olikohan se joku toinen...

Hymiöt ovat hyvä keksintö, ja käytän niitä todella paljon. Joskus jokin juttu saattaa kuulostaa tylyltä, mutta hymiö lieventää sitä ja kertoo, ettei välttämättä olekaan tosissaan minkään ilkeän asian suhteen :)

NIMI
Angewomon 3.8.2008 11:37
No hyvä, että saitte uuden koneen... :> eipä sillä oikein ole väliä, millä koneella päivittää, ja minullekin on ihan sama onko Internet Explorer vai Mozilla Firefox...
P.S.: onko sellainenkin olemassa kuin Mozilla Thunderbird? :'O

Juu, hyttysetkin on tietenkin myös inhottavia, samoin mäkäräiset! Mutta vaikka hyttysiä onkin kesällä paljon, en vihaa niitä sillein äärimmäisen hirveästi, sillä kun ne imevät verta niin... siis, se ei niinku satu tai mitään... eikä mäkäräistenkään purema satu, vaikka onkin ällöä ajatella, että semmoiset pienet ölliöt nappaavat palan ihosta... mutta, minua pisti kerran kesällä paarma kaksi kertaa, ensin vasemman silmän yläpuolelle ja sitten vasempaan kylkeen, ja se pisto muuten sattui! ^_^ Paarmat ei siis todellakaan pistele niin paljon kuin hyttyset, mutta kun paarma sitten kerran pistää, ei niinku ihan naurata...

Ja joo, ehkä koiranPENNUT ovat ihan suloisia, mutta aikuiset koirat... öä, täytyy tunnustaa että itsekkin pelkään koiria X3 ja muutenkin, koirat ovat jotenkin... en tiedä, pitääkkö aatteni paikkansa, mutta olen saanut sellaisen käsityksen että kaikki koirat kuolaavat ihmisten päälle ja räksyttävät kaikelle YMS... niin että... näin. :3 Ja jos koirat ovat tappaneetkin ihmisiä, niin ei mikään ihme että jotkut suhtautuvat niihin varauksellisesti.

Öö... nyt on varmaan jossain aivojeni osa-alueellani vikaa, mutta en tiedä, minkälaista musiikkia on r'n'b... millaista musaa se on? :'O

^_^ Vai että tarkka korva... no, ei kai sille voi mitään, että tunnistaa ihan hyvin kaiken maailman ääninäyttelijöitä TV-sarjoista ja leffoista... heti kun kuulee, ihan vaikka pätkänkin, jonkun ääninäyttelijän työtä, niin onhan se helppo tunnistaa. Ääni jää ehkä paremmin muistiini kuin ulkonäkö, vaikka on minulla hyvä kasvomuistikin... ^-^

Möäh, en sitten tiedä yhtään, mikä noissa PokeVotessa ensiintyvistä salipäälliköiden poksuista on taitavin, mutta haittaako, jos laittaa vaan ihan oman, rehellisen mielipiteensä mukaan? XD Itse kun en pokeista paljon perusta...

Ja hei, eikö tuo kortinlähettämisjuttu toimisi silleinkin, että laittaisin korttini näkyville Angewomon's Prettyyn, ja sitten kopioisit sen ja laittaisit tänne...? En ole nimittäin saanut lupaa ottaa osaa mihinkään ImageShackiin ynnä muihin, mutta kun minä onneton haluaisin myös väsätä Munchlax Manialle jonkilaisen kortin... ^~^ en sitten ole mikään mestari, että jos päädyn tekemään kortin, niin ei sitten kiitos lyttyynhaukkumisia... ;P

Nooh, taidan tästä lähteä tuonne muualle päin... :3 moix!
Jep :) Itse käytän pääasiassa Mozilla Firefoxia, vaikka sivuni näkyvät paremmin kyllä Internet Explorerilla. Hmm, aika ristiriitaista, heh. Mozilla Thunderbirdistä en ole kyllä ikinä kuullut, mutta voihan olla, että sellainen kuitenkin on :) En osaa sanoa.

Jep, kaikki pienimmätkin otukset ovat yllättävän inhottavia. Paarma ei olekaan minuun iskenyt vielä kertaakaan, mutta voin kyllä kuvitella, kuinka se voi tuntua!

Koiranpennut ovat todella suloisia - voisin sellaisen hankkia, jos se pysyisikin niin pienenä ja suloisena! Itse olen varautunut koiria kohtaan juurikin siitä syystä, että jotkut niistä voivat jopa tappaa ihmisiä.

R'n'b, hmm, se on sellaista popahtavaa musaa, jos näin voisi sanoa :) R'n'b:tä edustaa mm. sellaiset artistit kuin vaikkapa Usher ja kaipa Rihannakin, miksei myös Justin Timberlakella ole vähän sen kaltaista musaa.

Tarkasta kuulo- ja näköaistista on aina hyötyä :) Minun täytyisi varmaan vähän harjoittaa kuuloani ja miksei myös näköä - tuntuu, että ne vähitellen tässä ovat huonontuneet. Minultakin löytyy keskinkertaista kasvomuistia, tosin nimimuisti on todella huono!

PokéVotessa tarkoitus onkin äänestää sitä, mikä itsestä tuntuu parhaalle :) Olkoon se voimakkain, tai vaikkapa parhaimman näköinen, tai ihan mitä vaan! Oman mielipiteen kautta äänestetään tietty :)

Kävisihän se toki niinkin! Kortin ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä, ellei se ole liian iso sivuilleni :) Tietty voin sitä sitten pienentää, jos se venyy liian suureksi. Ajatushan se tärkein on. Jos näin haluat tehdä, niin ilmoittele sitten tänne lähemmin asiasta :)

NIMI
Angewomon 2.8.2008 14:50
Toivottavasti saat sen koneesi edes jotenkin kuntoon! :( Tai jos et saa, niin toivottavasti onnistut tekemään päivityksiä vaivatta sillä teidän toisella koneella. Itse kyllä sanoit tässä taannoin, että sinulla alkaa mennä siihen hermot...

Aika jänskä juttu ku tulin tänne kirjottaa niistä korteista. Vasta viestin lähetettyäni päähäni tuli oivallus, että nyt onkin jo elokuu, mikä tarkoittaa Munchlax Maniassa uutta Kuukauden Pokea. Korttiasiat jäivät vielä päähäni soimaan, ja lauleskelin huvikseen: "Jolteon, Eevee, Kangaskhan..." ja juuri, kun painoin linkkiä mistä näkyy Kuukauden Poke, huusin ihmetyksestä: "HIPPOPOTAS!" XD aika jännä juttu, ku olin oikeasti sanomassa sen Hippopotaksen Kangaskhanin jälkeen, mutta se tulikin suusta sitten vähän kovempaa, kun oli aikamoinen yhteensattuma XD ei ole muuten ensimmäinen yhteensattuma; muistatko sen Celebi-jutun? ;)

No joo, kyllähän kaikki 'ciao'n tietää, kuulehaan täällä Suomessakin joskus jonkun sanovan "Tsau!" tai "Zau!" tai miten ikinä kirjotetaankaan... XP on muutenkin nämä muut kielet tarrautuneet tähän suomen kieleen, varsinkin englanti ja ruotsi. Saksalaistyyppisiä sanoja ei kuitenkaan esiinny suomen kielessä paljoakaan... johtuisikohan siitä, että täällä ei sitä niin paljon (verrattuna englantiin ja ruotsiin) puhuta? :'O

Hehe, lueskelin tossa sun ja Loeonin riivaavista hyönteisistä ja kissoista kertovaa juttelua XD sanoit, että itikat ovat inhottavia. Perhosia ei näemmä lasketa itikoiksi...? Ne tuskin tuottavat kenellekkään inhoa! ^^ Olen kyllä samaa mieltä kanssanne siitä, että kaikki nämä "itikat" ovat typeriä, varsinkin nuo ihanat, kipeästi purevat, kaikkialla lentelevät paarmat. XP Minulla ei ole kissaa, eikä edes minkäänlaista lemmikkiä, niin en pysty kuvittelemaan, miltä tuntuisi jos kissa herättäisi 8) tiedän kyllä miltä tuntuu jos koira herättää, sillä isoveljelläni on aivan kauhea koira. Mjää, ne kaikki koirat ovat kuitenkin inhottavia, rumia ja kuolaavia XP olen kissaihminen nääs, enkä pidä ollenkaan koirista, päinvastoin - vihaan niitä!

Sanoitkos sinäkin joskus, että Piplup on sinusta todella suloinen? Niin minustakin. Niin, siis itse Piplup, se söpö pingviini. Mutta entäpä sen tyyli sanoa "Piplup, Piplup, Pipluppiplup... Pipluuuup!"?! Luulin, että Piplupin ääni on semmoinen pehmeä ja ihana, eikä semmoinen hirveä ja kimeä. Korvat ihan vuotaa verta kun sitä kuuntelee, aargh! X_X Hyvä etten pyörtynyt kun katselin Pokemonia Sub Juniorilta! Japanilainen Pochama varmaan kuulostaa paremmalta kuin se hirveä kiminä, joka meinasi repiä korvat päästä...!

Miksi tuolla Kanton pokemonien nimien selityksissä on Gengarin kohdalla teksti eriväristä kuin muissa? O.O Et varmaan tarkoittanut sen olevan eriväristä, mutta tuollainen harmiton yksityiskohta lipsahti vain vahingossa pääsemään tänne silmämunan sisälle ;3

Saanen kysyä, että mitä musiikkia kuuntelet mieluiten? :3 Itse tykkään popista ja eritoten klassisesta musiikista, koska se on aina niin nostalgista <3 on pari kappaletta, jotka laittavat itkemäänkin... *snif* ja jos laulajia/bändejä pitäisi sanoa, niin sanoisin ainakin, että Cascada (jee, saksalaiset jyrää! XD) tekee aivan mahtavaa tanssimusiikkia, ja lempparikappaleita Cascadalta ovat Piece Of Heaven, Bad Boy, Miracle ja Everytime We Touch :) Abba on tietenkin hyvä bändi kanssa, parhaat kappaleet ovat Dancing Queen, Gimme Gimme Gimme ja The Winner Takes It All. ^^ Celine Dionkin on mahtava laulaja, paras kappale on varmaankin Tale As Old As Time tai That's The Way It Is, vaikka myös My Heart Will Go On ja I'm Gonna Catch You In Love ovat hienoja kipaleita. Elikkä... mistä sinä pidät? :3

Mehän silloin pähkäilimme, mikä tämän Ashin suomalainen Sinnoh-ääninäyttelijä on. Tiesitkö, että se on Hanna Savikko? Tietoa ei löydy mistään Wikipediasta sun muista, mutta tunnistin sen, koska Ashilla on samanlainen ääni kuin Välitunnin Spinellillä. :3

Ei minulla nyt oikein muuta... heipat! :)
Heh, konettani tuskin saa enää kuntoon :) Saimme hankittua kuitenkin koko perheen käyttöön upouuden koneen, jolla kyllä kelpaa päivitellä - ongelmaa ei siis onneksi enää, toistaiseksi ainakaan, ole.

Todella jännä yhteensattuma! :D Kaikenlaista sitä tapahtuukin ihan huomaamattaan. Celebin tapauksenkin muistan kyllä, heh, ties vaikka tulevaisuudessakin sattuisi jotain samankaltaista!

Jep, aika paljon lainasanoja meidän kielessämme kyllä on, varmastikin vaikutteita englannista ja ruotsista. Voi hyvinkin olla, että saksalaistyyppisiä sanoja ei löydy siitä syystä, kun sitä ei täällä niin ahkerasti puhuta :)

Itse vihaan hyttysiä kaikista eniten. Vaikka kuinka olisin raapimatta hyttysenpistoa tai vaikka kuinka hoitaisin sellaista kuntoon, muodostuu siitä tajuttoman iso paukama. Voi olla, että olen niille hieman "allerginenkin", kun kerran niin isoja jälkiä jättää :) Paarmat ja hirvikärpäsetkin ovat kyllä ärsyttäviä. Minullakaan ei minkäänlaista eläintä ole, vaikka pidän kyllä useista eläimistä. Koirat ovat mielestäni suloisia, mutta jostain syystä minulle on jäänyt niistä jonkinlainen "pelko", jotkut kun ovat erittäin agressiivisia. En myöskään jaksaisi hoitaa koiraa, heh. Siksi kääntyisin enemmän kissan puoleen jos jonkin eläimen hankkisin, tosin taitaa olla niin, etten hanki minkäänlaista eläintä milloinkaan - olen niin laiska niitä hoitamaan!

Piplup on kyllä ulkonäöltään ihan sulo :) Itse olen kyllä samaa mieltä kanssasi - sen dubattu ääni on aika kammottava, vaikka yleensä Pokémonin kohdalla olen pitänyt dubatusta äänestä enemmän kuin alkuperäisestä (johtuu varmaan siitä, että käytän otuksista englantilaista nimeä, joten sen hokemiseen on tottunut). Japanilaisen Pochaman ääntely on kyllä ainakin hitusen parempaa, vaikka on sekin aika... jännää, heh.

On se mukava, kun on niin tarkkasilmäisiä kävijöitä! Kiitos tiedosta, ihan vahingossa näkyy jääneen eri värille :) Täytynee korjailla pian.

Mun musiikkimaku on todella laaja - mulle menee kaikki, jopa jotkin heavy-biisit sekä iskelmät. Eniten kuuntelen kuitenkin poppia ja rockia, sekä r'n'b:tä. Mitään tiettyjä lempiartisteja ei ole, mutta sanottakoon vaikka hyvän musiikin saralla Justin Timberlake. Kuuntelen myös vanhempaa materiaalia, kuten Phil Collinsia sekä tietty Abbaa. Celine Dionilla on mahtava ääni, eikä biiseissäkään ole moittimista.

Enpä tiennyt, mutta nyt tiedän :) Tarkka korva ollut, kun tunnistanut noin vain! Itse en ole kyllä Sinnoh-jaksoja suomeksi vielä nähnytkään, niin en ole osannut vertailla.

NIMI
Loeon 2.8.2008 11:22
Jee, pääsin linkkeihin :D

En olisi arvannut, että Elokuun poke olisi Hippopotas. Jännä valinta.. Meinasin laittaa sivuilleni sellaisen viikon poke -hömskän tai jotain muuta vastaavaa niin olisi pakko käydä aina päivittämässä d: Reilua.

Mör mör! Väsyttäääh. 3 h viime yönä, kiitos sääskien ja kissan.
Miun huoneeseen oli päässyt semmonen ihan Kamalan iso sääski(ainakin 5 cm) ja melkoisena itikka inhoajana sain hepuli kohtauksen ja juoksin itku kurk-..*ei mitään..* äidin luokse sanomaan että mene tappamaan se. Noh, äiti kattoo koneelta CSItä ja sitten pitää odottaa että isoveli tulee alakertaan. Se sai sen sitten tapettua ja tälleen ja menin takaisin koneele. Noh, eipä aikaakaan, kun kohta se saamarin yli-isokokoinen epä-verenimijä itikka tulee taas kiusaamaan ja sama homma, mutta nyt multa jäi kaakao sinne D'; Äiti sano että viese töpseliin laitettava itikan murhaaja vehje sinne. Minä vein. Kävin 2 h jälkeen kurkkaamassa. Eka ei kuulunut mitään, mutta sitten sieltä jostain papereiden seasta alkoi kuuluman sirinää. Hain äkkiä kaakaon pöydältä ja juoksin pois. Tunnin päästä uurestaan menin kuuntelemaan ja vieläkin se oli elossa! Sitten päädyin nukkumaan keittiön sohvalla. Noh, ensin äiti suuttui siitä, kun isoveljeni muka naputteli poytää sormillaan, vaikka kyseinen isoveli ei edes tee sitä. Toinen kyllä tekee, mutta hää ei ollu kotosalla. Sitten päädyt siihen tulokseen, että äiti joko kuuli iso-v:n näppäimistön(toisin sanoen omaa superkuulon, jolla kuulee selvästi yläkertaan) tai sitten se kaikki kuului hänen päässään, sillä seuraavaksi se huusi minulle että "Mene tuonne huoneesees nukkumaan, kun sinä niiskutat!"
1.Minähän en siihen sääski pesään mene!
2. Minä. En. Niiskuta. Varmasti kuuluu tuhinaa, kun oli toinen sierain taas vaihteeksi tukossa, mutta minähän en niiskuta. NEVER! Muahhahhahhaa! Sitten kun niitä sääskiä ja itikoita alkoi tulla kiusaamaan minua niin oli kyllä super kivaa. Tapoin 3 itikkaa ja 1 sääsken ja melkein toisenkin, mutta en osunut kunnolla
Ai mitenkäs se kisuli tähän liittyy? No tässä sulle vastaus: Se tuli nukkumaan mun mahan päälle siinä 5 aikaan aamulla, että voit siitä laskea monelta nukahdin @.@

Vielä pitäisi jaksaa imuroida *Zzz-zz*
Jejee :)

Hippopotas oli itsellenikin aika yllättävä valinta. Jotakin maanläheistä siihen halusin, ja jotenkin päädyin sitten Hippopotasiin :) Heh tosiaan, silloin joutuisi ainakin päivittelemään!

Onpas ollut melkoisen uneton yö, heh :D Itikat ovat todella inhottavia, varsinkin tuollaiset isot! Itselläni on kokemusta vain niistä pienemmistä, jotka tulevat inisemään aivan korvan juureen juuri kesken parhaimman unen. Niitä kun yöllä alkaa jahtaamaan niin unet jää kyllä vähälle!
Kaiken lisäksi vielä kisuli häiritsi uniasi, huhhuh. Toivottavasti saat univelat nukuttua pois tässä joku yö :)

NIMI
Angewomon 2.8.2008 11:06
Moro Munchy taasen!

Et sitten ole ainoa, jonka kone on vähän tökkinyt - itsellänikin meni kone muusiksi hieman alle kahden viikon ajaksi. Ei mikään pitkä aika, mutta silti meni vähäksi aikaa muusiksi. ^^ No mutta onneksi se toimii taas, ja hyvin! :) Mutta toisaalta, kun tämä kone nyt meni vähäksi aikaa "rikki", niin tapahtui eräs kömmähdys: miltei kaikki tiedostoni tuhoutuivat, ja niin myös se Zapdos-AMV, joka oli työn alla! :( Olin nimittäin löytänyt siihen pitkähkön etsinnän jälkeen kappaleen jonka nimi rimmaa Zapdosin kanssa. Esittäjää en tiedä, mutta kappaleen nimi on Thunder In Paradise.

Sainpas tässä taannoin Pokemon-kortteja :3 ja hei, todella iloisia uutisia! Eeveen muotokokoelmani sai kaksi uutta Eevee-muotoa! Jee!!! Ja kaikkein ihaninta on, että sain JOLTEONIN!!!! Uskomatonta, ihanaa, siis ihan sairaan ihanaa...!! Kun sain sen, olin ihan: "OMG, onks toi Jolteon?!" ja sitten näytin sitä pikkusiskolleni, ja se sanoi: "En osaa vielä lukea (pikkusiskoni menee syksyllä ekalle), mutta ainakin se on sen Eeveen sähkömuoto." Ja toinen Eevee-muoto, jonka sain, on itse Eevee! Eli minulta puuttuu enää Vaporeon, Umbreon, Leafeon ja Glaceon! Toivottavasti saan nekin ;) ja sain myös kaksi muuta korttia noiden kahden lisäksi: nimittäin Kangaskhanin ja Hippopotaksen! Menee aika hyvin! ^^

Muistatkos, kun silloin joskus puhuin, että ystäväni saivat ranskan valinnaiseksi, mutta minä en? No, sain eilen isältäni englannin, saksan, ruotsin, italian, espanjan ja ranskan taskusanakirjat, vaikken kolmella viimeksi mainitulla teekkään mitään... ranska vaikuttaa älyvaikealta! Niin että = jos ei ole kielinero (kuten minun ystäväni EIVÄT ole kielineroja) niin viimeisenä ranska! Hehee... mutta sen sijaan italia alkoi viehättää - nimittäin, yksi italialainen näytelmä, WPS, on ihan lumonnut minut, ja olen rakastumassa siiheen kieleenkin! Se on niin kaunista! Niin että, kun en kerta saanut ranskaa, niin voisin alkaa lukea lukiossa italiaa! :) Italiaa opettaa sitä paitsi meidän koulussa yksi tosi mukava opettaja, vaikka ranskan opekin vaikuttaa ihan kivalta. Osaatkos itse italiaa? :3 Minä osaan vähän. Ciao, io sono Angewomon! :D

Juu, ei minulla muuta... heippa!
Morjens :)

Itselläni meni tosiaan oma kone mäsäksi, enkä sitä näillä näkymin saa takaisin. Sain itselleni tällaisen käytetyn, romun ja liian hitaan koneen, jolla saan hädin tuskin mitään tehtyä. Koneita löytyy kuitenkin muita, joilla saan hommat hoidettua hyvin - ei siis ole enää mitään ongelmaa :) Harmi, että tiedostoja tuhoutui! Se on aina todella ikävä homma. Itsellänikin meni entisen koneeni mukana kaikki sinne tallennetut tiedostot - onneksi siellä ei ollut mitään erittäin tärkeää.

Heh, siitä se kokoelma karttuu :) Mahtavaa, että sait Jolteonin, josta pidät niin paljon! Eeveenkin sait, vautsi. Eipä puutu enää paljoa :) Muutkin kortit vaikuttavat hyviltä, ainakin Kangaskhan, mutta miksei Hippopotaskin!

Muistan toki. Saitpa melkoisen kasan sanakirjoja, heh, niilläkin pärjää pelkästään jo aika hyvin :) Ranska vaikuttaa tosiaan todella vaikealta, mutta en sitten tiedä, jos sitä opiskelisi, olisiko se helppoa. Itse opiskelen tietenkin englannin ja ruotsin lisäksi vain saksaa, kuten tiedät, vaikka venäjän olisin halunnut aloittaa. Se ei onnistunut. Italiakin oli mielessä, mutta sekin vähän jäi. Suosittelen kuitenkin opiskelemaan mahdollisimman paljon kieliä, ne kun ovat hyödyllisiä ja jotkut kuulostavat kauniilta :)
Italiaa osaan todella vähän. Ciao:n tietää nyt miltei kaikki, ja siihen jää minunkin osaamiseni, heh.

NIMI
Loeon 31.7.2008 23:13
(Voi elämä.. 3 viesti tänään X_x)
Kän juu vaihtaa The Muutoksen Linkkeihin? (Sehän on jo (periaatteessa) Pokemon -aiheinen)

Tänkjuu
Heh, melkosesti viestejä tosiaan ;)
Vaihdan toki seuraavan päivityksen yhteydessä - nyt on jälleen jotain häikkää koneessa...

NIMI
Loeon 31.7.2008 15:17
Huomasin tuossa juuri, kun sivua selailin, että sinultahan löytyy tismalleen samanlainen pokemon juliste kuin minulta :D Itse sain omani joskus 4-6 vuotiaana isäni edesmenneeltä naapurilta. Tai no, oikeastaa hänen tyttäreltään ^^ Oma julisteeni on kai taas kadoksissa. Onhan minulla tosiaan toinenkin saman tyyppinen, mutta siinä on hoennin poksut. Sen sain (tai no, otin)Kuopion TopTen liikkeestä, kun siellä niitä silloin jaeltiin :) Taisi olla silloin kun R/S saapui. Tosin sekin juliste on taas kerran kadoksissa(varmaan 6 kerta >:( Ilkiä juliste). Pokemon -lehden julisteita onki sitten aika paljon, mutta 2 parasta menivät vähän muusiksi *viheltelee*.. Hetkinen! Nythän minä sen keksin: Se julistehan taitaa olla kaapissa :D
.............................
Nöf. Ei ollutkaa.. Siellä oli vain minun sukkani, äidin vaatteita, Kattolamppu, ainakin 5000 aku ankkaa, talvitakin huppu, rantapallo, Reppuja ja laukkuja, muovipusseja jne..
..............................
Toisessa kaapissa taas minun ja velipuoleni vaatteita, sekä jotain äidin romppeita ja kenkiä pari kpl.
..............................
Yhyy, toivottavasti äiti ei ole heittänyt sitä poies ;( Sekun ei oikein tykkännyt siitä..
..............................
IIK! Löysin vanhan Pokémon ADVANCED Sticker Album lehden jokon piti ostaa niitä tarroja ja oon ettiny tätä ainiki 2 v. Ja nyt se löytyy akuankkojen seasta! Hui hui, minulla oli tätä varten Mightyena -tarra valmiina odottamassa.. No okei, ketä minä huijjaan. Se oli Prinsessa -lehtien joukossa.. Äläs naura kuule! Prinsessa lehti oli minulle kaikki kaikessa kun olin 2-5 vuotias.
...............................
Muah. Löysin 27 pokekorttia lisää. Mutta niita on yhä. Saatan tulla jonain päivänä kertomaa kuinka monta korttia omistan!
Itsekin sain tuon julisteen tosiaan aikapäiviä sitten, nykyisin se lojuu vain kaapissa :) Meinasin hankkia myös tuon mainitsemasi Hoennin otuksien julisteen, mutta jäin sitten ilman. Joitakin pienempiäkin julisteita löytyy, tosin ne ovat hävinneet jonnekin.

Harmi, ettei julistetta löytynyt. Melkoisesti muuta tavaraa näkyy kuitenkin olevan!

Ohoh, löytyihän sieltä jotain Pokémon-aarteitakin :) Tule toki myöhemmin kertomaan Pokémon-korttiesi kokonaismäärän!

NIMI
Loeon 31.7.2008 8:24
Voi että on ollut inhottava päivä jo tähän mennessä! Eka herään siihen että koira alkaa haukkumaan ohikulkioita, eikä mene nukkumaan. Sitten en saa enää unta ja kohta piippaa joku laite; herätyskello-askelmittari- tamagotchi-Pikachu joka herättää yleensä klo 7 aamulla.Sitten minä taas sanon koiralle että nukkumaan ja kas kummaa! Se totteli! Noh, enhän minä saa vieläkään rauhassa olla, kun se jo tepastelee huoneeseen ja lysähtää lattialle nukkumaan. Sitten rupeaa vara kännykkään tulemaan viestejä. Toisen viestin jälkeen kahtasin mennä keittiöön asti katsomaan että kuka hitto siellä lähettelee KESKELLÄ PÄIVÄÄ (kyl maar mää olin jo klo 1 iltapäivällä) eikö saa ihmiset nukkua kun haluaa. En viitsinyt katsoa kelloa kun tulin olohuoneeseen nukkumaan. Sitten päätin että menempä tästä tietokoneelle ja katon samalla kellon ja katon koneelta vaikka jonku leffan tai jotan. Katoin kelloo ja siinä se järki meni: klo 08.08 AM "Voi v****!" ..Että tämmöstä.. Kaiken lisäksi tajusin tuon herätyskello pikachu homman vasta kun katsoin kelloon.
No ohhoh, johan on ollut raskas aamu! Toivottavasti olet siitä selvinnyt ihan kunnialla, ja toivottavasti olet saanut nukkua muut yöt kunnolla :)

NIMI
Fleireon 29.7.2008 21:34
Mikä se Animecon on ja missä?
Ja milloin. Haluan. Haluan.
:D
Animecon on käsittääkseni animeen ja mangaan liittyvä tapahtuma, jonne useat kyseisten asioiden fanit kerääntyvät, ja jotkut jopa pukeutuvat eri hahmoiksi. Ajankohdasta en osaa minä ikävä kyllä sanoa, jos joku muu haluaisi valaista asiaa...? :)

NIMI
VimPula 29.7.2008 18:26
Moi taas!
Kävin kaverini kanssa viimesunnuntaina Animecon IV:ssa. Kuinka moni kävi myös? Kaikki rahat menivät, ja pummin kaveriltanikin sen 2 euroa.... Eli 60 euroa meni. Link- asussa pyörin siellä yhessä vaiheessa, mutta jouduin ottamaan sen pois, koska oli niin kuuma ja olisin kuristunut siihen kilven olkaimeen... Kaverini oli Inuyashan Kikyo. Omasta asustani laitan PG:hen kuvan jossain vaiheessa.
Cossaajia oli TOSI paljon siellä, mutta tässä on lista seuraavista, merkittävimmistä puvuista: Inuyasha, Sesshoomaru, Kasvoton, Pikachu (?!), Ash, Team galacticin tyyppejä, Naruto, Ichigo ja toinen Link. Tosin oma pukuni oli mielestäni parempi (useimmat ajattelevat nyt varmaan että oma kehu haisee, mutta ajatelkoot: minun oli parempi, ihan oikeasti).
Ja youtubesta isosiskoni näytti 2 hauskaa videota: Pekemon ja teininoita sekä Pokamon ja kannabiksen metsästys. Laittakaa noilla nimillä hakuun niinlöytyy. Ne on semmosia uudelleendubbauksia.... Sikahauskoja.
No ei nyt muuta.
Älä vihaa.
Moi!
Itse en ikävä kyllä siellä käynyt. Kuulostaa olleen kuitenkin mukavaa, olisi mukava ollut nähdä vähän noita pukeutuneita ihmisiä - ainakin aiheet olivat hauskoja :)
Täytyypä käydä vilkaisemassa kun on enemmän aikaa.

NIMI
Loeon 28.7.2008 1:24
Huii! Täällä taas! Kerkesin tässä välillä jo olla leirillä ja isän luona ^__^

Nyt on Loeon Super iloinen: Hän sai Pokémon Mystery Dungeon Explores of time -pelin ja Munchlaxsilla siellä pyörin :3 Kaverina tottakai Pikachu. En voi muuta sanoa kuin että mahtava peli :D Olen pelannut sitä jo ainakin 7 h, mutta nyt tuli semmonen ärsyttävä tehtävä jossa on Luxray ja ainakin 8 Luxiota vastassa :/ Mutta muiden pokejen jalanjälkiä on hauska tunnistaa! Tosin täytyy olla paljon tietoa jalanjäljistä: itselläni ei ole mennyt vielä kertaakaan väärin d: Mutta on se paljon parempi kuin se edellinen viersio.. Dojokin on 3x haastavampi: 5 kerroksessa on jo tukalat paikat. Entisessä pelissä oli vain 3 kerrosta :( Ja nekin ihan lällyjä.. Ja Grafiikkaa on tullut lisää, mutta hahmot ovat samanlainia kuin ennenkin. Lisäksi enää ei ole omaa "Kerhotaloa" vaan pelkästään oma huone Pelastusryhmä talossa. Teen varmaankin arvostelun pelistä sivuilleni, mutta en nyt..

...Toivottavasti Awa alkaa piakkoin

On muuten ollut aika lämmintä nyt Heinäkuussa. En tiedä millainen keli siellä on ollut, mutta täällä läkähtyy..

Meinasin tuolla leirillä pyörtyä. En ehtinyt syödä aamupalaa, kun kaveri tulee puoli 10 hakemaan leirille ja itse olin vielä nukkumassa.. Alitajunnassa tiesin, että on leiri, enkä saanut nukuttua yöllä -.-; Olin jopa toissaviikon lauantaina keskiviikossa O_o Niin siihen pyörtymiseen. Tässä vinkkejä siihen, ettet pyörry nälkään:
Syö kunnon aamupala
Älä elä 2 viikkoa päivittäisen murokupin, pienen saarioisten pizzan ja parin suklaakeksn voimalla
Älä valvo klo 3 yöllä ja syö 2 suklaa keksiä leiriä edeltävänä iltana
Käytä herätyskelloa, ettet nuku pommiin leiri aamuna ja syöt sen aamu palan

Öh, siinä taisi olla kaikki.. Tässä seuraukset jos et noudata edellisiä ennen leiripäivää ymv:
Pyörryttää ja päätä särkee
Ei meinaa pysyä pystyssä
Näet kaiken vain punaisina ja keltaisin pilkkuina
Et pysty nielemään kunnolla
Tämän jälkeen sinulla on kylmä väh. päivän ajan.
Jos menet esim. keinuun, alkaa päätä särkeä ja huippaa, vaikka et liikkuisi kuin vaivaiset 30 cm

Kokemusta on.. Kaverit ei ensin uskoneet, mutta sitten kun tiputin lautaseni ruokailussa ja sanoin 1 aikuiselle että päätä särke, pyörryttää, ei nää mitään. Kaiken hyvän lisäksi sain tietää tiputtaneeni laitasen vasta iltapalalla. En oikeasti kuullut tai nähnyt mitään. Vielä minuutti ja olisin pyörtynyt X_x Se oli kyllä aika hassuakin.. Nimittäin kun oli ottamassa ruokaa, en edes nähnyt mitä otin xD Ajattelin vain että äkkiä saatava vettä. Seuraavana aamuna me sitten naureettiin sille ihan hervottomasti!

Kröh. Vähän pitkä.
Oletpas ehtinyt :)

Vautsi! Tämä on varmaan jo kolmas tai neljäs viesti, jossa kehutaan kyseistä peliä! Täytyy se kai joskus hankkia, kun rahaa löytyy. Olet päässyt pelaamaan vielä Munchlaxilla, voi!

Nyt on alkanut täälläkin hieman lämmetä. Tänään oli todella lämmintä, vaikkakin vähän tuuli. Koko tälle viikolle luvattu tällaista, mutta sitten taas sadetta.

Ohhoh! Joo, ilman ruokaa on todellakin vaikea elää. Kannattaa ottaa aina omiakin eväitä matkaan :) Kiitos vinkeistä (ja seurauksista), täytyy pistää korvan taakse muistiin.

Huh, kuulostaapa vakavalta. Onneksi olet nyt ihan normaalilla päällä, eikä pyörrytä enää :)

Pitkät viestit ovat aina plussaa!

NIMI
Raitsuu 27.7.2008 11:52
Sellasta vaan että voisinko peruuttaa osallistumiseni awaan? Näet sivuni menevät remonttiin/tauolle että niitä ei kuitenkaan voitaisi arvostella, niin voisinko peruuttaa osallistumiseni?
Kiitos ilmoituksesta! Otan sivusi pois listasta :) Tule toki osallistumaan awardiin uudestaan, kun sivusi pääsee pois remontista!

NIMI
Dawn 24.7.2008 21:59
Katsoin Trailerin ja se oli todella ihana! Shaymin on niin söpö ja vielä tuo laulaja on niin taitava!
Traileri oli kyllä upea :) Tekisi mieli nähdä elokuva heti! Shayminkin on kieltämättä söpö (varsinkin Sky-muoto!) ja laulajaltakin löytyy taitoa.

NIMI
wes 23.7.2008 16:49
makeet sivut en mää osaa tehä ees sivuja varsinkaan tämmösii
Kiitos paljon kommentista :) Harjoittelulla sitä oppii.

NIMI
Homer 23.7.2008 13:40
munchlax rulettaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Niinpä!

NIMI
Loeon 23.7.2008 0:06
Niin siitä kivi möykystä :) Yritin jo aiemmin lähettää viestin, mutta netti ei toiminut kunnolla ja sitten se ei lähettänyt sitä.. -.-

Siis se kivimöykky siaitsee missä-lie Stark mountainilla. Siis kyse on siitä kivimöykystä joka on myös siinä uuden Rangerin kannessa.. En vieläkään muista nimeä....

Ärh.. Voi että kun en voi hankkia tuota Darkraita. Tai no ehkä, jos menisin "muka" käymään serkkuni luona. Jos hän sattuisi olemaan kotona. Mutta missäköhän päin Koskikeskusta se lataustapahtu on.. Luulisin, että Tilt pelikaupassa *käynyt kerran koskikeskuksessa*

Ja Munchy menet nyt ja hankit Pokemon Rangerin! On ihan hyvä peli: Suosikkieni joukossa :) *käy hakemassa hirmu liudan DS pelejä* Omistan pokemon pelestä (DS:ässä)Sapphiren, Mystery Dungeonin, Rangerin, Diamondin ja Linkin. *Avaa koneensa GBA emulaattorin* Koneella löytyy Trading card game, Fire Red, Gold, Pinball, Silver, Blue, Red, Yellow, Crystal, Ruby ja Sapphire. Pitäsä vielä ladata Emerald ja Leaf Green ^________^
Ahaa :) Tarkoitat varmaan Heatran-nimistä Pokémonia, heh.

Taitaa minullakin jäädä Darkrai hankkimatta. Lataustapahtumat kun pidetään aivan liian kaukana meikäläisen kotoa, eikä rahaa tahtoisi matkoihinkaan tuhlata. Mutta ehkäpä mä selviän ilman sitä :)

Sullahan on melkoinen pelikokoelma! Kokemusta peleistä ainakin löytyy :) Ja Munchy lupaa ainakin harkita Rangerin ostamista, jos rahatilanne on kunnossa.

NIMI
Supertiger 22.7.2008 21:01
Moi!
Haluaisin osallistua Awardiin! :D
Voiko osallistua kahdella sivulla sillä minulla olisi nämä sivut:
freewebs.com/totodilenvesipuistoo
superstarmiley.webs.com

-------
Mutta jos saa vain toisen niin, sitten valitsen Superstar Mileyn :D
No eipäs minulla oikeastaan muuta!

HAUSKAA LOPPUKESÄÄ!

xoxo
Supertiger
Moi! Toki saat osallistua :)

Ikävä kyllä saa osallistua vain yhdellä sivulla kerrallaan, jotta se olisi kaikille reilua. Pistän listaan mukaan siis Superstar Mileyn :)

Hauskaa loppukesää myös sulle!

NIMI
VimPula 22.7.2008 17:25
Käytiin tässä siellä peliliikkeissä. Ei löytynyt mitään pelejä, vaan joitain Mario party- kart- ja jalkapallo -pelejä. Mutta toisessa (isommassa) niissä näin yheltä telkkarilta videon ssbb:stä, varmaan pelin alkuvideo. Nyt tekee ihan HIRVEÄSTI mieli saada Wii, ja sille ssbb. Mutta kun ne maksaa älyttömästi... Eikä vanhemmat todellakaan suostu ostamaan. Ja vielä kun ssbb:ssä on kaikki toon Linkit ym, niin tekee vielä pahemmin mieli pelata......
No ei nyt muuta ollut.
Marion urheilupelit ovat todella hauskoja! Itse pidän Kart-peleistä todella paljon, vaikka kyllä ne Partytkin menevät :)
Heh, sun täytyy hillitä itsesi vielä siihen asti, kunnes saat hankittua Wiin sekä SSBB:n. Odotus kyllä aina palkitaan!

NIMI
Angewomon 22.7.2008 16:49
Niin siis en tarkoittanutkaan, että sinun pitäisi vaihtaa vieraskirja ShinyBookiin, kunhan vain totesin, että Freebok on ehkä vähän "tökkivämpi" ;D

Ja noista Kanto-alueen pokemoneiden nimien selityksistä: jos kerta 'tail' on häntä, niin miksi sitten yhdeksän+häntä on NineTALES? Senhän pitäisi olla NineTAILS! Mutta, 'tale'han on vapaasti suomennettuna taru... O.O
Ja tuosta Mew-Mewtwo-nimienselitys juttu. Löysin jostain, että alkuliite 'me' tarkoittaa MEediota, onhan se näiden kahden kyseisen pokemonin tyyppi. :3

Noh, ei muutta, tervepä terve! :>
Heh jepjep :) ShinyBookia kokeilin jollakin toisella sivullani kerran aikaisemmin, toimi ihan sujuvasti. Freebok on tosin ollut itselläni kovemmassa käytössä, heh.

Ninetalesin nimessä tuntuu olevan jonkinlainen sanaleikki. "Tales" ja "tails" lausutaan samalla tavalla, joten sen voi ymmärtää kummallakin tavalla. Ninetalesilla on yhdeksän häntää (tail), ja se käsitetään myös taru-Pokémonina (tale).
Kiitos myös Mew/Mewtwo-nimien selvennyksestä. Lisään selitykset listaan jahka ehdin.

NIMI
*Jirachi* 22.7.2008 16:33
Heippa Munchy! ^^
Lupasin silloin tulla käymään, kun kertoilin JW:n rempan loppumisesta, joten nyt sitten teinkin sen..^-^

Näin ensimmäinen peruskysymys, mitä sinulle kuuluu? ^^ Minulle kuuluu oikein hyvää, jälleen kerran. Täällä Hesassa näyttäisi olevan aika synkkä, sateinen sää, mutta sehän ei mielialaani saa muuttumaan! ^.^

Pokémonilla, niinkuin myös JW:llä, porskuttaa loistavasti! ^^ Kaikkea jännää tuntuisi olevan luvassa Japanissa nyt syksyksi, muualle vasta ensi vuodeksi, mutta, kyllä kai sitä jaksanee odotella..X3

Platiuniumin ennakkovideo [vaikkakin huonolaatuinen] näytti todella hyvältä! Luulen, että päädyn spoilailemaan itseäni pelin uutuksista tasaisin väliajoin, minä kun tällainen "uutisien perässä juoksija" olen...^^; Lisäksi tulen takuulla spoilaamaan itseäni vielä lisää syksyllä, kun pelivideoita alkaa ilmestyä Youtubeen. En vain voi pysyä näppineni niistä erossa, vaikka niin päätänkin aina, kun kuulen uudesta [pää]pokémonpelistä...x3 No, kumminkin itse pelikokemus jäänee salaisuudeksi ensivuoteen asti, sillä itse pelaamalla tuntuu saavaan vasta sen kokonaiskäsityksen itse pelistä.
Spritet näyttivät mukavilta. Ne ovatkin muuttuneet aika radikaalisti viime näkemältä..O_o No, eihän tuo mitään..^^

Niin, minun oli pakko tehdä sitten sekin. En osaa vaan olla spoilaamatta itseäni..x3 Katsoin nääs 11 leffan lopun. Tajusin jotakin, mitä Satoshi ja muut sanoivat, tällä kohtalaisella japaninkielen taidoilllani...xD Aion ehdttomasi katsoa koko leffan, kunhan Tubeen ilmestyy.
Minua on aina kummastuttanut itsessäni muuten se piirre, etten vaikka periaatteessa ymmärtäisi sanaakaan jostakin kielestä, pystyn hahmottamaan, miten jakson juoni kulkee..O_o En ole lukenut minkäänlaisia tekstellisiä spoilereita liittyen 11.leffaan, mutta ymmärrän silti oikein hyvin trailerien ja muiden perusteella, miten juoni kulkee ja mitä heidän pitää tehdä. Kai sitten muutamalla kymmennellä japaninkielen sanallakin jotain ymmärtää, vai? X3

Itse tykkään Sheimin [tiedän kyllä, se on Shaymin enkkukirjoitustyylillä, mutta olen tottunut sanomaan "Sheimi" X3] Sky-forme muodosta..^_^ Se on oikein suloinen. Aluksi voin tosin paljastaa, että suorastaan vihasin tätä otusta..XD

Hankin juuri itselleni Mystery Dungeonin Time-version. Se on paljon paljon parempi kuin edeltäjänsä. Pääset jopa suorittamaan muitakin työtehtäviä, kuin vain pelastusta ja aarteiden etsintää, kuten esim. Pokémonien jalanjälkiä ja kaikkea muuta pikku kivaa...^_^ Kaikkea muutakin mukavia uutuksia on tehty.
Minusta tuli tähän peliin Meowth ja kumppanikseni valitsin Chimcharin. [Ekassa peliversiossa olin Eevee ja partnerini Cyndaquil.] Oma nimeni on oman nimeni mukaan Eve ja partnerini nimeltään Chioryou. Itse lausun nimen tyyliin "Chioruu", mutta en tiedä, miten se oikeasti pitäisi lausua..x3 Tiimimme nimi on Ryou de Ki, joka on siis japania ja tarkoittaa "Aika ajassa" joka kuulostaa aika tyhmältä, mutta se kuulostaa japaniksi varsin hyvältä..^^ Lisäksi halusin sisällyttää tiimin nimeen jotenkin sanan "aika" kerran kun aikaversiosta on kyse, niin se tuli sitten siinä samalla.. : P
Meowth, sekä edellisen pelin Eevee kuvaavatkin minua mainiosti, Meowthista sanottiin, että on rento tyyppi ja ottaa elämänsä rennosti ja näin. He, sellainenhan minä vähän olenkin, en stressaa turhasta..^_^

JW:tä päivittelin hiukan tuossa eilen, uutisia, webmastertietojani, sekä "Pokémon-meillä ja muualla" osiota ja tänään olisi tarkoitus sitten jatkailla.. :3

Tiedätkö muuten, että Suomeen on tulossa Darkrain lataustapahtuma? ^^ Lisää tietoa siitä voit lukea vaikka JW:n uutisosiosta [ehem, mainos..X,D] jos haluat lisätietoa.

Upeaa, kun Pokémon-anime tulee nyt hurjat 7 kertaa viikossa! 8D Vieläpä kahta kautta yhtä aikaa DP:tä ja Battle Frontieria! ^^ Kummassakaan ei ole valittelemista, ja minusta suomalainen dubbaus on oikein hyvä! ^.^

Olen tehnyt yhteensä jo jotain 21 AMV:ta [hiukan yli vuoden sisällä] mutta kaikki eivät ole tuossa, suurinosa nääs koneellani, kun arvon Tube on jo poistanut edellisen tunnukseni kerran..x3 Tuossapa siis ainoastaan tämän vuoden tuotantoa... :3 Toivoisin, että antaisit kommenttia jotakin kautta, se olisi aina tervetullutta! ^^ kaikki AMV:ni teen Windows Movie Makerilla.

Mutta, minäpä menen nyt, olen kirjoittanut tätä viestiä lähes puolituntia ja jotain jäi varmasti sanomatta, minulla kun on aina niin paljon asiaa, mutta, se jääköön seuraavaan viestiin!

Näkyillään!~ ^__^

*Jirachi*
Moro moro, mukava nähdä jälleen :)

Kiitos minulle kuuluu ihan hyvää. Täälläkin ollut todella sateinen keli jo useita päiviä - huomiseksi tosin lupaavat vähän lämpimämpää ja poutaisempaa. Sivujen kanssa rullailee hyvin, vaikka elämässäni tuntuu olevan nyt yhtä ja toista kiirettä.

Heh jep, ollapa Japanissa nyt - siellä kun sattuu ja tapahtuu aina! Me täällä Suomessa joudutaan aina odottamaan ihan liian kauan, tosin onneksi Internet on sen verran laaja juttu, että se vähän lievittää odotusta.

Itse odotan Platinumia innolla, ja kuten sinä, tulen minäkin varmasti spoilaamaan itseni kunnolla. Mutta niin on tapahtunut jo usean pelin kohdalla, mutta se ei ole pelinautintoa pilannut - se kun on niin erilaista, kun itse pääsee peliä pelaamaan :)

Jos Japania osaa edes vähän, luulisi sen auttavan ymmärtämään :) Ja kyllä kai sen huomaa tapahtumien kulusta ja hahmojen eleistä. Itse tosin olen lukenut leffan juonen englanniksi PokéBeachista, jälleen kerran itseni spoilaten. Täytyy se katsoa sitten YouTubesta kun/jos sinne ilmestyy.

Itse ihastuin Shayminin Sky-muotoon heti alussa, pidänkin siitä enemmän kuin alkuperäisestä :)

Hienoa kuulla, että Mystery Dungeon-pelien toiset osat ovat parempia kuin edeltäjänsä, itse kun petyin ensimmäisiin osiin. Voisi siis harkita toisen ostamista, jos kerran parempi on. En edes muista, millainen tiimini on ekassa pelissä - niin vähän sitä pelannut!

En tiennyt Darkrain lataustapahtumasta. Kiitos paljon tiedosta :) Taidan ottaa vinkistäsi vaarin ja uutisoida täälläkin, linkittäen tietenkin sivullesi.

Animeko tulee nykyisin niin useasti? En ole pitkäään aikaan katsonut animea, tosin ei se ole paljoa innostanutkaan. Tsekkaan usein juuri Japanissa ilmestyvien uusien jaksojen kuvat joko Serebiistä tai Filb.de:stä pysyäkseni mukana tapahtumissa.

Kiitos linkistä, katson AMV:si vähän myöhemmin, nyt kun tuppaa olemaan jo vähän myöhähkö :)

Oho, melkoisen kauan olet kirjoittanut, tosin olihan tämä pitkäkin viesti. Näkyillään taas!

NIMI
VimPula 22.7.2008 12:24
Terve.
Tänäänmemennään vaihtamaan muutamat pelit peliliikkeeseen... Ajattelin vaihtaa ne johonkin nintendon peliin kuten kirby tai vastaava....
Nyt kaikki SSBB:n fanit kuulolla! Yhdessä prisman ilmaisessa pelaa! -lehdessä oli arvostelu kyseisestä pelistä, oli saanut 5 tähteä! Tuota peliä mieluusti kokeilisin, mutta kun ei ole wiitä.... -.-'
Mutta minulla oli muutakin asiaa.... En vaan muista enää mitä. Whatever.
Mitä pelilaitteita teillä muuten on? Meillä ongamecube (ostin omillarahoillani, ja omasa huoneessani se on varustettuna minitelkkarilla) game boy micro (tämänkin ostin itse, varmaan joskus vuosi sitten....) game boy color (tämän saimme serkuiltamme)playstation 2 (semmoinen ohuempi malli, ennen oli semmoinen iso ja paksu, mutta se meni skeidaksi ja ostettiin uusi) ja tietokone... Mutta sitä ei lasketa.
No ei nyt ollut muuta.... Kummempia.
SSBB onkin mahtava peli, kun siitä on itselläni kokemustakin. Se on tietääkseni saanut todella hyvät arvostelut monelta arvostetultakin pelilehdeltä. Suosittelen hankkimaan, jos saat Wiin joskus hankittua :)

Pelilaitteita löytyy seuraavanlaisia: Super Nintendo Entertainment System, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance SP, Nintendo DS, Nintendo 64, Nintendo Gamecube sekä Nintendo Wii. Olisikohan siinä ollut kaikki, hmm. Aika Nintendo-painoitteista, kuten huomata voi :) Tosin Pokémon-pelit ovatkin usein Nintendon konsoleille.

NIMI
TA 22.7.2008 4:46
Tuolla PokéVotessa yritin äänestää, mutta painettuani "Lähetä" tuli ruutuun ilmoitus "452 Insufficient system storage". Hetken päästä kokeilin uudestaan jolloin painettuani "Lähetä" ei tapahtunutkaan enää mitään. Enpä tiedä kummassa päässä vika on ja saattaahan tuo olla vain joku väliaikainen ongelma, mutta ilmoitinpa nyt kuitenkin.
Kiitos paljon ilmoituksesta! Äsken kokeilin itse äänestää, mutta mitään tuollaista ilmoitusta ei kohdalleni (vielä) tullut. Äänestäminen tosin tapahtuu yllättävän hitaasti. Katsotaan, jos voin jotain yrittää korjailla, kunhan pääsen paremman koneen ääreen :)

NIMI
Dawn 21.7.2008 22:04
Tässä sitä taas ollaan, en ole päässyt kirjoittelemaan viekkuun, ku 2 päivän aikana minkää sivun paitsi Shappiren hoitolan viekut on toiminut.
O.o Murrr.....
Moi taas :) Jep, Freebokin vieraskirjat tökkivät tässä pari päivää (ärrin murrin), nyt onneksi toiminnassa jälleen :) Sapphiren Hoitolassa taitaakin olla vähän tasapainoisempi ShinyBookin viekku.

NIMI
Angewomon 21.7.2008 21:25
Että hei - Munchlax Manian ahkerin(?) vakiokävijä on taas remmissä! :3

Äh, tyhmä tuo Freebok välillä, menee sitten tökkimään juuri kun aioin tänne ja Bronze Dragoniin kirjustaa? >:3 En muistaakseni koskaan ole huomannut ShinyBookin pätkivän... entä sinä?

Päädyit siis tuon Kuukauden Poken suhteen Combuskeniin - ihan kiva pokehan se :) syyskuulle on luvassa se Eeveen vesimuoto, eikös juu? ;D

Kun sinä kävit tässä taannoin kommaamassa sitä Angewomon's Prettyn version 'A Trip To The Space' ulkoasua, niin voisitko käydä sanomassa rehellisen mielipiteesi uudestakin ulkoasusta? :3 Kiitos jos viitsit! :>

Täten myönnän sinulle, Munchy, kunniatehtävän! ^~^ Katsos, olen tekemässä Windows Movie Makerilla kahdeksatta AMV:tani, joka liittyy Zapdosiin. Jaa, se kunniatehtäväsi on valita siihen kappale, sillä itse en oikein pysty... :3 kappaleen pitäisi liittyä jotenkin sähköön, tai sitten siinä puhuttaisiin jostain parhaimmasta tyypistä tai JTN... niin että, voisitkos kertoa, jos päässäsi olisi joku idea? :) Ajattelin myöntää tämän ns. "kunniatehtävän" sinulle, koska sinä olet käytännössä ainoa nettikamuni, joka tietää Pokemonista... :)

En olekaan pitkään aikaan vuodattanut täällä eri pokeista, joten nyt varmaan myönnät siihen luvan, vai? ;3 Tällä kertaa vuodatusta tulee pokesta nimeltä Vulpix! Se on aivan älyttömän söpö! <3 Se on Jolteonin kanssa jaetulla hopeasijalla, ja Vaporeon ja Leafeon ovat jaetulla pronssisijalla :3 olen aina pitänyt Vulpixista, ja kerran päiväkodissa kysyin eräältä kovalta Pokemon-fanilta, että voisimmekohan "leikkiä" kouluttajia, joiden poket taistelisivat toisiaan vastaan. Minun taistelijani oli Vulpix, ja vastustajani Mewtwo XD siinä sitten yritin sanoa, että Vulpix on tuhat kertaa voimakkaampi kuin jokin hitsin Mewtwo, mutta nyt, kun pokemoneista jo jonkin verran tiedän, niin tajuan, että kommenttini oli äärimmäisen typerä X) no, olin silloin lapsi, ja halusin kannustaa Vulpixia. Ja haluan kannustaa vieläkin! Se on nimittäin yksi parhaimmista pokeista! <3

Hej då!
Heh, moi taas :)

Jep, Freebok tökki kyllä äskettäin jälleen ja pahasti. ShinyBookin vieraskirjan en ole kyllä minäkään huomannut ainakaan paljoa jumittelevan, tosin kyllä mä taidan tässä Freebokissa pysytellä :)

Jepjoo, Combusken tuli oikeastaan aika vahingossa. Jotakin tuli-tyypin otusta mietin ja satuin juuri kiertelemään Serebiissä sitä miettiessäni, ja Combusken pomppasi ensin esille :)

Toki voin käväistä, tosin vähän myöhemmin. Tämän koneen kanssa menee nimittäin vähitellen hermot...

Ööh, nyt pistit kyllä pahan! Pää on ihan tyhjänä ideoista juuri nyt, joten en nyt tähän hätään osaa kyllä auttaa. Luulisin kyllä, että löydät itse vaivattomammin jonkin sopivan biisin :)

Lupa myönnetty! Heh. Vulpix on kieltämättä ihan suloinen, ja sen kehitysmuoto Ninetales vasta upea onkin. Itsekin pienenä taisin luulla Clefairyn olevan voimakkaampi kuin Mewtwo, koska se näytti mielestäni hauskemmalle. Kaikkea sitä onkin luullut.

NIMI
Loeon 21.7.2008 19:54
munchlax: Pelejä ei ole siksi koska laisk- KIIREELLINEN Munchy ei ole sitä vielä tehnyt. Nih.
Heh, no tässäpä totuus. Olen ollut kieltämättä vähän laiska, tosin kyllä niitä kiireitäkin on löytynyt :)

NIMI
munchlax 21.7.2008 15:13
miks ei ole pelejä
Pelit-osio on ikävä kyllä vielä pahasti kesken. Kestää aikansa, kun saan sen valmiiksi - jos saan. Toivottavasti pystyt nauttimaan sivuistani ilman Pelit-osiotakin :)

NIMI
Loeon 19.7.2008 2:23
Päiviä taloon! (tai noh, Öitä)

Jeii! DS on ollu parin päivän reissun jälkeen kovassa käytössä x) Pari pokea nappasin sun muuta.. Hankin Poketchiin lisää juttuja(Puuttuu enää 2 + ne mitkä voi saada Nintendo Eventistä).

MUTTA! Nyt minä en muista tämmöistä asiaa: Mikä ihme sen ison kivimöykyn nimi oli? O_o Kerro se minulle, oi suuri Munchy! No niin, kerro jo! *Tarttuu Munchya kauluksesta* ALA LAULAA!!

Joo.. Mä taidan painua pehkuihin. Eiku hetki.. Pitäähän mun vielä syödä vähän!! *syönyt 2 kertaa päivässä*

Yöt! Tai huomenet.. Tai ihan mitenkä vaan; seko Loeon häippäsee taas
Päiviä :) Vastaus tulee nyt hieman myöhässä - Freebok temppuillut jostain syystä.

Hieno juttu, toivottavasti saat pian koko PokéDexin täyteen!

Hmm, kivimöykkyjä on vaikka minkälaisia, heh. Jos kerrot vähän tarkemmin miltä se näyttää, luulisin muistavani nimenkin.

NIMI
*Jirachi* 16.7.2008 16:17
Heippa Munchy! ^^
Kuten ylhäältä saatat huomata, JW on jälleen auki! 8D Toivoisin, että kävisit kommaamassa ulkoasua.. :3
Ja osallistuisin muuten samantien awaan! 83

Tulen kohta käymään uudelleen, pitää ilmoitella kaikkialle, että JW on taas avattu...x3

Nähdään! ^^
Moikka, mukava kuulla sinusta jälleen :) Hienoa, että sivut ovat jälleen avautuneet! Lisään sinut mielelläni awardiin, heti kunhan seuraavan kerran päivittelen.

Selvähän se, heh. Näkyillään!

NIMI
Dawn 16.7.2008 12:55
Hehe, hauska video tuo ykkönen, Vimpula:) Itselläni oli kyllä Cresselia98, mutta salasanaa en muistanut... En osaa vielä laittaa videoita nettiin... Tarvitsen siinä apua.. Jos voisin pyytää sinut ystäväksi, Vimpula?
Hehe :) itse olen aivan pihalla kuinka videoita edes tehdään, joten taidan tyytyä vain katselemaan muiden taideteoksia. Toivottavasti saat apua videoiden nettiin laittamisessa!

NIMI
VimPula 16.7.2008 9:54
Hehe, moi.
Tässä rekisteröydyin youtubeen muutama päivä sitten...
Siellä on (jopa) 2 videota, jotka ovat muovailuvaha-animaatioita. Olen innostunut niitä tekemään.... Tosin nyt on ideat loppu, pitää keksiä jotain uutta. Zelda pitäisi saada hahmoksi, mutta muovailuvaha loppui (hahmoina ovat nyt Link, 2 kirbyä ja ne 3 terrorichuchua). Pitää keksiä jotain uutta.... Onko ideoita? (jos keskitte, laitan ideasta merkinnän lopputeksteihin).
No ei tässä muuta... Paitsi vielä: Oletteko pelanneet paljon Zelda -pelejä? Itse olen pelannut vain Windwakeria ja hitusen ocarina of timea.... Tahtoisin pelata lisää.... =D
Moips :) Kävin vilkaisemassa videoitasi, ja ne olivat hyviä. Toivottavasti teet niitä lisää, kunhan ideoita (ja muovailuvahaa) löytyy lisää, heh.

Zelda-pelejä olen pelannut vain vähän. Jotain vanhoja Game Boy-pelejä sekä Ocarina of Timea että Majora's Maskia jonkin verran. Sen enempää en ole pelannut, tosin minullakin mieli tekisi :)

NIMI
Loeon 15.7.2008 18:59
Heii!

Olin taasen äitini työpaikalla yötä ja kivaa oli :) Nähtoon tänään niin hellyyttävä näky että! Orava-mamma imettämässä pikku poikastaan ^3^ Oli aika veikeää, sillä ne olivat menneet piiloon niitä huolto miehiä, jotka kävivät korjaamassa 7 kuollutta hiirtä ilmanvaihtokanavasta. Mutta ei tämäkään kerta ollut täydellinen; Nintendo DS:äni jäi huoneeseen jossa äidin kanssa nukun ;( Itse unohdin sen ottaa, kun piti raahata tietokone ja kaikki. Sitäpaitsi luulin että äiti otti sen.. Pitää nyt kuitenkin katsoa, jos se olisi tuossa kassissa joka oli mukana...

Muttah, lueskelin tuota edellistä viestiä ja itse opettelin ohjeet pelin avulla! Minulla on koneellani Gameboy Advance -emulaattori ja siihen tämän pelin latasin. Taisi olla pelikulmasta, mutta nyt en enää pokemon pelejä sieltä löydä..

Itse osaan tämän kyseisen pelin kautta vain alkuperäiset ohjeet, mutta Sinnohin mukana tuli uudet ohjeet, joihin en ole perehtynyt, enkä varmaan sitä teekkään.. Kyllä nämä alkuperäiset ovat ihan yhtä hauskat ^^
Mahtoi tosiaan olla hellyyttävä näky :) Toivottavasti Nintendo DS on matkassa, ettei aika käy ihan tylsäksi.

Jep, pelin avullakin luulisi onnistuvan :) Taidan kuitenkin ihan ilmaislinjalla pysyä, koska peliä en viitsisi millään itse hankkia.

Ahaa, ohjeet siis voivat vaihtuakin. Jännää :) Täytynee opetella siis yhtä jos toistakin.

NIMI
Koirazii 14.7.2008 20:20
Selailin noita sinun pokémon aiheisia tavaroitasi, ja huomasin, että sinullahan on noita pelikorttejakin, etkä osaa pelata niillä. Kumminkin niillä pelaaminen on aivan älyttömän hauskaa, itselläni on hyvin monta korttia ja olen saanut pari pakkaakin tehtyä. Pelikortteja on edelleen myynnissä (jonka varmaan tiesitkin) ja niille on jopa maailmanmestaruuskilpailuja. Lisätietoa täältä http://forum.pokemon.fi/index.php jossa liikun nimellä crazyraichu. Sieltä löytyy paljon vinkkejä, viralliset suomenkieliset ohjeet ynnä muuta mukavaa. Jos siis tahdot tietää nämä pelisäännöt - joita et koskaan tiennyt. ^w^
~ Koirazii ~
Heh jep, pelikortteja löytyy melkein liikaakin, mutta ne ovat toistaiseksi olleet minulla vain keräilymielessä. Kiitoksia paljon linkistä - katson sen kunhan minulla on enemmän aikaa. Täytyypä yrittää oppia korteilla pelailemaankin, etteivät ihan turhanpanttina ole :)

NIMI
Raitsuu 13.7.2008 20:36
Osallistuisin Dream Landilla awardiin, eipä muuta ^^
Selvähän se, lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Maron 12.7.2008 20:02
Heei taas! :) Katselin sivuja ja ja tuosta linkistä mikä on osiossa ''Muut linkit'' niin voisiko sen Zacnessan linkin vaihtaa Sakuraksi? Kirjoittelinpa taas..:D
-Maron
Selvä, muokkailenpas senkin oikeaan uskoon heti paikalla.

NIMI
Maron 12.7.2008 20:01
Pääsiskö awaan?:D
-Maron
Toki pääsisi :) Lisään sinut heti mukaan.

NIMI
Loeon 12.7.2008 13:00
Olin ilkeä ja etsin tietoa tästä uudesta Rangerista: Kuvasta päätellen, yksi "alkupokeista" on *rumpujen pärinää* MUNCHLAX!! Sitten löytyy myös Piplup sekä Pikachu :) Kai niitä on muitakin, mutta kannessa ei ainakaan näy. Legendaarisia löytyy Darkrai, se kivi möykky ja se pinkki kuu örvelö. Myös Lucario näyttää olevan mukana. Hahmot joilla liikutaan ovat joko pikku lapsia tai sitten Nintendo on alentunut jo Chibeihin..

*selailee nettiä*

Heii! Löysin listan MAHDOLLISISTA partneri pokeista: partners are:

Pachirisu, Munchlax, Starly, Turtwig, Chimchar, Piplup, Misdreavus, Snover, Mime Jr., Gible, Croagunk, Kricketot, Sneasel, Cranidos, Shieldon, Machop, Hippopotas.

Nämä eivät siis ole mahdollisia, muttei mahdottomiakaan..
Ilkeäkö? Päinvastoin :) Hyvä saada tietoa tästä pelistä. Kannen olenkin jo nähnyt, peli näyttää ihan mielenkiintoiselle. Ensimmäisestä Ranger-pelistä ei olekaan kokemusta, voisi tämän ehkä hankkia jos rahatilanne on suotuisa :)

Itsekin olen mielestäni nähnyt kyseisen Pokémon-listan jossain, ehkäpä jopa virallisella japanilaisella Pokémon Ranger pelin sivustolla. Uskoisin, että nuo partnerit ovat siis täyttä totta (oi, Munchlax!)

NIMI
Koirazii 11.7.2008 12:33
Moi!

Olen käynyt tällä kyseisellä sivustolla monesti, mutta en ole kirjoittanut vieraskirjaan. Upeat sivut ovat ja niin pois päin. Ilmoittaisin Exoticin Awardeihin ^_^
~ Koirazii ~
Moips! Mukava saada viestiä vähän tuntemattomiltakin kävijöiltä :)
Kiitoksia paljon kehuistasi! Vilkaisin juuri sivuasi, ja se näyttää todella upealta. Lisään sen mielelläni awardiin, heti kun seuraavan kerran päivittelen.

NIMI
Demmi 10.7.2008 14:58
Mui!

Kirjustelenpa että DTL osallistuu awardiin! Eipä tässä sitten muuta...

Tainojaa. Miten kesä on menny? Ite olen joutunut juoksemaan Lappeenrannassa mangojen perässä, ensi viikolla pitäisi tulla oikea kirja ^^ Niin ja Lucky Staria olen katsellut tässä viimeaikoina 8D Se on kyllä mahtava anime. Ja sitten olen uinut ja ollut mökillä jaah... pelaillut Harvest Moon DS:ää! XD

Niin no eipä tässä sitten muuta... Mui mui!

~Demmi
Moips!

Selvä, lisään sinut mukaan kunhan ensi kerran päivittelen :)

Kiitos hyvin on kesä mennyt, kelit ovat tosin olleet ihan liian kylmiä ulkona oleskelemiseen. Toivottavasti sää vielä lämpenee! Sulla tuntuu olleenkin ihan toiminnantäyteinen kesä :)

NIMI
Dawn 10.7.2008 12:58
Heippa vain taas Munchy. Kuinkas on taas menossa? Minulla menee ihan hyvin, mutta Mozilla on ollu aika hitaana, koska mun iskä latailee omalla tietokoneellaan jotain kamaa ja se tapahtuu myös minun tietokoneeseeni ( koska netti yhteys on minun-,veljeni ja iskäni yhteydessä. Elikkäs on myös tultu paljoa pelattua Wiitä ja tietsikkaa, enimmäkseen Wiillä Pokémon Battle Revolutionia. Vedin sen Stargazer Colosseumin viimeisen haasteen, Mysterialin ennen lopputekstejä. Sitten huomasin, että vielä on paljon haasteita ja siellä Stagazerissa on 8 Mestareitten otteluita ja niissä ovat nämä Colosseumin Leaderit: 1.Gateway Colosseumin Joe, 2. Sunny Park Colosseumin Sashay, 3. Courtyard Colosseumin Kruger ja 4. Se Mysterial. Ensin niillä on tavalliset pokét, paitsi Mysterialilla on ekana Palkia ja Uxie(jos laitoit Diamondilla pokési) tai Dialga ja Azelf(jos laitoit Pearlista pokési) mutta sitten niilläkin tulee tarupokéja, aika eppaa! Mutta kuitenkin ihan hauskaa on, jos joku aikoo joskus ostaa sen pelin, voin kertoa, että Sunset Colosseum on aika vaikea (:~^_^~:)
Moips! Kiitos hyvin menee, mukavaa, että sinullakin :)
Colosseumit kuulostavat todella mielenkiintoisilta, samoin hahmot ja pelimekaniikka muutenkin :) Hmm, voisi sittenkin harkita pelin hankkimista...

NIMI
Loeon 10.7.2008 12:54
Olin laiska enkä jaksanut tutkia tarkemmin, mutta onko pelistä nimeltään Pokemon Ranger - Batonnage, tullut uutta tietoa?
Ikävä kyllä minun tietooni ei ole tällä hetkellä tullut mitään uutta infoa tästä pelistä. Japanissahan se on jo julkaistu, en ole varma, onko peli jo USAan asti ehtinyt. Odotellaan Suomen julkaisua :)

NIMI
Loeon 9.7.2008 22:58
Sori äskeisen viestin linkkivirhe ^^; Painoin pyyhkimis napin siaan Enteri -.-'
Heh, eipä tuo mitään :) Nyt tuli oikea linkki.

NIMI
Loeon 9.7.2008 22:57
Heii Munchyy!!

Tuossa yhdessä kynässä on kysymysmerkki: Liekköhän Skymin?(Shayminin sky-from)

Noo, mitenkäs on mennyt? Itse sain juuri Muun kunnostettua ja Awaan osallistuisin..

Ei muuta moips!
Heips!

Jep, olenkin tuon kuvan jo aiemmin bongannut :) Tuossa vaiheessa Sky-muodon Shayministä ei ollut vielä mitään tietoa - nythän se on jo tiedossa ja voidaan melko turvallisesti väittää, että kyllä siinä varmaan tulee se Shayminin muoto olemaan :)

Kiitos hyvin on mennyt, sivuilla nyt vähän hiljaista. En ole paljoakaan uutta saanut aikaiseksi kiireideni vuoksi, mutta kyllä tämä tästä.

Vau, sivusi näyttää upealta :) Käyn varmaan kirjustelemassa pian. Toki lisään sinut myös awardiin.

NIMI
Angewomon 9.7.2008 19:30
Ei tietenkään haittaa että vähän muokkailit sitä - muokkauksella tarkoitan esim. sitä, että väärentää tekstejä tai kirjasimia, vaihtelee kuvia, maalaa tai piirtää jne. joten et sinä todellakaan sitä ihan virallisesti "muokannut". :) Sitä paitsi sehän on miltei aivan samannäköinen kuin alkuperäinenkin. ^^
Ahaa :) Tosiaan, vähän vain sieltä täältä pienensin, mutta periaatteessa awardi pysyikin samannäköisenä. Hyvä, ettei asia pahastuttanut.

NIMI
Angewomon 9.7.2008 19:13
Juu ei tietenkään haittaa että pienennät, kunhan et muokkaa sitä millään tavalla, muokkaus on kiellettyä! ^-^ Ja kiitos vaan kehuista! :) Haluan nyt oikeasti sanoa, että nämä sivut ovat aivan yhtä hyvät kuin Winx Town, joissain määrin ehkä parempikin. Oli kauhean hankala valita teidän kahden väliltä, molemmille olisin voinut nimittäin antaa kultaa! Mutta koska tämä on (luultavasti) Winx-Starin eka kerta ja sinulle varmaan 50000. kerta niin päätin antaa Winx Townille kulta-awan... Munchlax Mania on mahtava kakkonen sitten! ^^
Kun ensin pienensin awardiasi, tekstit näkyivät huonosti. Tein pari omaa säätöä yrittämättä kuitenkin muuttaa awardia - toivottavasti lopputulos on mieleesi.
Kiitos paljon sanoistasi. Ymmärrän tietenkin, jos kaksi pärjäävää sivua taistelevat ensimmäisestä sijasta, annetaan awardi sille, joka on vähemmän kokenut :) Itsekin toimin tällä periaatteella. Eikä se kakkossijoituskaan mikään huono ole, heh!

NIMI
Angewomon 9.7.2008 18:20
Hei!

Angewomon's Prettyn awardi on pidetty! Jos olet kolmen parhaan joukossa, tahdon onnitella! Jos et, tahdon sanoa, että pärjäät varmasti paremmin ensi kerralla! Älkää loukkaantuko arvosteluista, eihän awardi ole mitään muuta kuin vaivainen kilpailu...
Kun olet hakenut palkintosi, kirjoita siitä viekkuun, niin voin poistaa palkintosi.

Heippa!
Kappas, toinen jaettu awardi tänään :)
Hopealle ylsin, kiitoksia paljon! Awardisi on todella upea, mutta minun täytyy pienentää sitä vähän, jotta se mahtuu sivulleni. Toivottavasti et pane pahaksesi! Vaikka sivuillani on sivuiltasi jo yksi ensimmäisen sijan awardi, haluan pistää tämänkin sivuilleni, jotta kaikki näkevät, kuinka sivuni on yleensäkin pärjännyt :)

NIMI
Raitsuu 9.7.2008 13:40
Award on nyt ratkennut, käy katsomassa sijoituksesi.
P.S. Toivon ettei tulisi valituksia sijoituksista sillä nehän ovat vain minun mielipiteitäni ;)
Käyn toki :) Kiitoksia paljon ykkös-awardista! Lisään sen sivuilleni kunhan ehdin!

NIMI
Loeon 8.7.2008 18:56
Muistat varmaan, kun kerroin että olen kipeänä? No joka tapauksessa; Olin tänään lekurilla ja sillä todettiin minulla olevan poskiontelontulehdus. Nyt minä sitten popsin ihan HIRVEÄN makuisia pillereitä 3 kertaa päivässä. Yäk hyi! Ja yskä meni pahemmaksi kun se ukko sörkki nenääni ja painoi sillä ultraääni hässäkällä sinne limakalvoon(Meiti sitä, kun katellaan äidin vaavia sieltä mahasta, mutta vaan pienemmissä mittakaavoissa).

Noh, ei auta itku markkivoilla. Pakko ne kaikki 20 tabua on vaa syödä ;( Vaikka pahalta maistuu ja kakkakin haisee entistä pahemmalta(äidillä on monia kokemuksia). Heippa! Toivottavasti paranen pian :)
Todella harmillinen tapaus. Kuulostaapa kammottavalta lääkärikäynniltä, heh.
Pillereitä popsimalla sitä paranee :) Toivotaan, että paranet pian!

NIMI
VimPula 8.7.2008 10:25
Lempihahmoni eivät ole muuttuneet miksikään... Bowserilla pelaan yhä (se on ollut aina) mutta se on tooooodeellaaaa hiiiiiiidaaas... Linkillä en enää pelaa, on aika surkea... Falcolla pelasin joskus muinoin, ehkä alan pelata jskus uudestaan... Ja Mewtwolla myös, on aika hyvä hahmo.
Ganondorkalla pelaan joskus... harvoin.
Olen muuten huomannut, että ssbm:mässä 'pelien pahikset' ovat AINA hitaita! Bowser, DK, Ganondorka, Mewtwo.... Yksikään ei ole nopea.
No kumminkin. Tässä alan PG:tä säätämään, pitää lisätä pokepehmojen kuvat sinne...
Joo, tosin "pahikset" tuntuvat muutenkin olevan aika rotevaa ja painavaa sakkia - ehkä siksi ne ovat niin hitaita :) Itsekin kuitenkin pidän mainitsemistasi hahmoista.

NIMI
VimPula 7.7.2008 14:23
Heheh, päätin tulla taas kirjoittamaan....
Haluaisin tuon SSBB:n omakseni (ja wiin myöskin) sillä siinä on monta uutta hahmoa kuten king dedede ja toon Link...
Niin, ja siitä animeconista. Aion pukeutua Linkiksi, asu onkin jo valmis. Eipä ollut ihmekkään.....
Ja ssbm:mässä kävi tuuri: Aioin harjoitella Zeldalla Foxia vastaan, että voittaisin Falcon ja saisin sen itselleni... Mutta huomasin että taistelu oli timella (itse pelaan aina stockilla) ja lopetin tappelun. Sitten olikin new foe appeared, ja siinä oli Falco! Sain sen sitten Sheikillä hengiltä...
Sitten menin Falcolla calssicin, ja taas tuli new foe appeared: siinä oli Mr. game & watch. Sen sitten nuijin, ja pääsin pelaamaan all staria...
No, ei tässä muuta ollut... Moi! :)
Mukavaa, että jälleen tulit kirjoittelemaan :)
SSBB on kyllä mainio peli, suosittelen kovasti hankkimaan, jos vain varaa on :) Hahmot ovat kaikki omalla tavallaan hyviä.
Aika hyvä tuuri ollut! Olet siis vihdoin saanut kaikki hahmot pelattaviksi, hieno juttu :) Onko lempparisi yhtään vaihtunut?

NIMI
Loeon 6.7.2008 22:52
Itse olen tuossa Dungeonissa(blue) siellä Rayquaza -paikassa. Olen minä sen jo kerran läpäissyt, mutta sitten kyllästyin Pikachuun ja aloitin alusta.. Cubonella mennään. Ihan hyvä silleen, mutta levuja tulee hirmu hitaasti. Sen takia oon tehny tehtäviä, että olis sitte levuja siellä luolassa.. Tai oikeestaan pilvessä ^^. Mielestäni Groudon ei ollut mitenkään vaikea. Articuno kylläkin oli vähän hankala, mutta ei mikään mahdoton.

Eip mulla muuta (; Tulipahan vain mieleen kun tuota edellistä viestiä lueskelin..
Siis, näissä ensimmäisessä Dungeon-peleissä? Itsekin omistan Blue Rescue Teamin, ja pariin otteeseen sen läpäissyt. Lopulta siihen kyllästyy osittain sen takia, että taso nousee niin hitaasti :)

Rayquaza tuotti minulle itselleni aina vaikeuksia. Groudon ei ollut minullekaan hankala, tosin Articuno ja muut linnut tuottivat harmaita hiuksia.

NIMI
Dawn 6.7.2008 15:28
Nonnnih, vihdoinkin päästy läpi se ärsyttävä Dark Hill ja pääsin 14 kappaleen läpi. Sain myös tyytyväisenä Pokémon Battle Revolutionin ja Super Smash Bros. Brawl. Kivojahan ne molemmat on!

Tässä arvostelu:

Pokémon Battle Revolution
Juoni: Olet oikea Pokémon - kouluttaja, joka taistelee muita vastaan Colosseumissa. Voita kaikki ja pääset mestariksi.
Arvostelu:
+ Hienoa Grafiikkaa
+ Hienon näköiset hyökkäykset
- Alkaa menemään todella vaikeaksi.
Muuta: Hienoa Graffua on paljon, mutta jotkut Colosseummit alkavat menemään vaikeaksi.
Arvosana: 9½
Colosseumit:

Gateway Colosseum
Main Street Colosseum
Waterfall Colosseum
Neon Colosseum
Crystal Colosseum
Sunny Park Colosseum
Magma Colosseum
Sunset Colosseum
Courtyard Colosseum
Stargazer Colosseum

Ja sitten Brawli:

Super Smash Bros. Brawl
Arvostelu:
+ Hienoa grafiikkaa
+ Oikeanlainen juoni
+ Pokémon Trainer on mukana
- Ohjaamisen kanssa tulee vaikeuksia.

Ja muutes sain ostettua myös Mario Kart Wiin. Todella hauskaa on ajella:)
Sullahan on sitten melkoinen pelikokoelma :) Itse en varmaan Revolutionia hanki, kiitos kuitenkin arvostelusta! Super Smash Bros. Brawlin omistankin, ja se on mahtava peli! Mario Kart Wii pitäisi vielä hankkia - mukavaa, että sinä pidät pelistä - taas yksi syy ostaa se :)

NIMI
Loeon 5.7.2008 22:10
Taitavat jäädä Gerbut ostamatta.. En ole saanut vieläkään äidiltä kysyttyä siitä. Kyllä kuitenkin vähän tuntuu, että vastaus on melko tiukka ei.. Hän kun väittää, että Gerbiilit haisevat normaalia ENEMMÄN, mikä on täyttä soopaa. Sitäpaitsi siihen menisi enemmän rahaa.. PALJON! Isältä kyllä varmasti löytyisi pleksiä ja vaneria(ymv.) terran rakentamista varten(En varmaankaan tajua näitä jyrsiä lyhennyksiä yhtään, mutta mitäpä tuosta ^^)kyllä se isä kirvesmiehenä(Kukaan ei enää tajua näitä ammatteja, joten selvennyksenä: Kirvesmies=Rakentaja)osaa ;D.. Ja sitten vielä, kun äiti haluaisi 2 UNDULAATTIA! 1 oli jo tarpeeksi!! Eikä sekään kestänyt kuin vuoden.. Oli se kyllä vanhakin. varmaan jotain 7-9 v. Mielestäni Gerbut haisevat vähemmän kuin undulaatit, sillä ne kuuluvat hyppymyyriin (sinulle ehkä tutummin hyppyrottiin) eivätkä juo paljoa, mikä tarkoittaa sitä että ulostetta(toisin sanoen pissaa) tulee erittäin vähän, mikä taas takaa sen, että terraario ei sillätavalla "haise". Mutta pitää kokeilla. Tänään olisi ollut juuri se oikea hetki kysyä, mutta just sillo soitti - kukapa muukaan kuin - Mummi. Siinä samalla äiti lähtikin jo töihin.. -.-' Murh!

Hmm.. Mitäs vielä..... Minä vain päivittelen tässä omia murheitani ^^; Anteeksi siitä..

Mutta jos Gerbiili lupaa ei myönnetä, tulee sitten se peli.. Isän sen jo lupasi. Tai no se sanoi: "Katsotaanhan nyt.." Mikä tarkoittaa yleensä hänen kielellään:"Juu, kyllähän se käy :)"
..Olen ilkeä

Heissan, (mitä-luultavamminkin)Huomiseen!
Heh, tuntuu, että teillähän on varsinainen eläintarha (ainakin ollut joskus). Itse en osaa kyllä sanoa yhtään mitään gerbiileistä tai muistakaan eläimistä, kun en mitään ole liiemmin omistanut. Viestistäsi opin kuitenkin yhtä jos toista - jes, opin taas jotain uutta! Toivottavastti saat gerbiilejäkin joskus tulevaisuudessa :)

Heh, päivittele pois vaan!

Mukava juttu, että saat (ehkä) pelin :) Jos pelin saat, kerrohan siitä mielipiteesi sitten, jos vaikka itsekin sen ostaisin, jahka tuota rahaa saisi. Ehkä. Mahdollisesti.

NIMI
VimPula 5.7.2008 11:23
Minullakin (oli) kauhea rahapula,muttasain tänään 22 euroa kun menin mummolleni kitkemään rikkaruohoja.... Aion säästää rahaa animeconiin, joka järjestetään 26-27 tätä kuuta. Eilen kävin ostamassa kankaita cosplay -asuuni (on varmaan aaaaaivan ylivoimaista arvata miksi pukeudun). Laitan sitten kuvan PG:hen.
Ärsyttää, en saa ssbm:mäsä Falcoa. Ihan mahdoton... Pitää varmaan treenata Bowserilla tai Mewtwolla Foxia vastaan... Saapahan nähdä.
No kumminkin. Nyt on säästössä 32 euroa rahaa, pitää nyysiä jostain lisää....
Tulipas taas pitkä viesti... No moi!
Heh, olet nyt siis 22 euroa rikkaampi :) Vai että Animeconiin menossa - toivottavasti tulee olemaan hauskaa! Olisi mukava tietää, keneksi tai miksi aiot oikein pukeutua...

Falconhan sai läpäisemällä 100-Man-Meleen. Itse suoritin sen Donkey Kongilla, ja käytin jatkuvasti alaspäin + B-näppäin liikettä. Sillä sen suoritti suhtkoht nopeasti :)

NIMI
Loeon 4.7.2008 16:38
Jipii!! Uusi Dungeon tuli kauppoihin! Pitääpä käydä ostamassa.. Toivon mukaan isälle on tullut tili. Harmillista kylläkin, pääsen isän luokse vasta ensiviikon perjantaina D;

Sitten kunhan saan vielä joskus tuon Pokemon Ranchin niin on kyllä kivaa ;D

Mutta pitää nyt katsoa ostaako Pokemonin vai Gerbiilejä.. Jos vaan saan jostain terraarion.

Toivottavasti sulla on ollut kivaa, sillä minä olen ihan sairas. Räkäyskä, kurkkukipu, päänsärky sekä mahdollinen kuume. Ihanaa -.-' Noh, toivon mukaan menee ohi tämäkin yskä ^^ Ettei käy niinkuin eka luokalla: 2 vk ennen joululomaa samantyylinen homma. Sitten piti vielä yrittää muuttaakkin.. Voi kun kivaa.

Eip muuta; Moikka
Jepjep :) Itse en tule varmaan tuota peliä ostamaan, sillä rahatilanteeni on heikko. Toivottavasti pidät pelistä sen hankittuasi!

Pokémonin vai gerbiilejä - vaikea valinta :) Gerbiilit ovat kyllä hauskoja eläimiä!

Auts, kuulostaapa ikävälle :( Harmi, että näin kesälomalle sattui moiset taudit. Pikaista paranemista!

NIMI
Dawn 4.7.2008 14:55
Heippa Munchy! Mitens teillä menee? Minulla ainakin menee hyvin. Ei ole tultua pelattua hirveästi sitä Dungeonia, koska olen aika hankalassa Dungeonissa, nimittäin Dark Hillissa. Ja muutes kiitos kun kerroit, että My Pokémon Ranch on jo Wii Shop Channelissa! Ei tarvi sitten vaa pakottaa isoveljeä avaamaan sitä kanavaa BD
Morjens taas :) Kiitos menee ihan hyvin, mukavaa että sullakin!
Joo, mielestäni Dungeon-pelit käyvät jopa tylsiksi jonkin ajan päästä, ja jotkut luolastot ovat kyllä ihan liian vaikeita, heh.

NIMI
VimPula 2.7.2008 13:04
Kiitos, Munchy! Nyt sitten pelaamaan ssbm:mää... Kun olen mennyt muut pelit läpi tai en pääse eteenpäin...
Mitäs tuosta :) Hauskaa pelailua!

NIMI
VimPula 1.7.2008 14:55
Nyt on aivan pakko kysyä, tietääkö Munchy miten ssbm:mässä saa Falcon ja Mr. game & watchin. Haluan päästä pelaamaan siinä all staria, mutta kun en tiedä miten nuo hahmot saa... Olisin kiitollinen jos vastaat!
Toki tiedän :)
Falcon saa voittamalla 100-Man-Meleen tai pelaamalla yhteensä 300 ottelua.
Mr. Game & Watchin saa läpäisemällä Classic-, Adventure- tai Target Test-moodin kaikilla 24 hahmolla (paitsi tietenkin Mr. Game & Watchilla) tai pelaamalla yhteensä 1000 ottelua.

NIMI
Loeon ent. Lola 30.6.2008 10:58
Hei!

Voitin tänäaamuna lähes pahimman pelkoni; IMURIN! Ei siinä imurissa ole mitään, mutta se ääni.. Liian kova mun makuun. Siksi en ole imuroinut itse 6 vuoteen(Keksit jo varmaan ikäni). Nyt on oma huone imuroitu ^^

Ei mulla ole kait muuta.. Tuli vaan tarve kirjottaa jotain.

Kesiä!
Joo, joistakin imureista lähtee aika kova ääni. Itsekin vihaan imuroimista sen takia, hrr. Tosin nyt tuli hankittua vähän hiljaisempi vehje, niin eipä korvat kuole enää - ainakaan niin pahasti :)
Hieno juttu, että voitit pelkosi heh. Oma huone siistinä sitten!

Kesiä sinnekin suuntaan!

NIMI
Loeon ent. Lola 29.6.2008 20:13
Heii! Vaihdoimpa tässävälissä nimenikin :) Sivuiltani löytyy selitys tähän muutokseen.

Huomasin juuri, että minulla on näitä Eeveen muotoja Jolteon, Vaporeon ja Espeon. Heh, olen taas ollut huolimaton ^^' Mitäköhän muita minulta löytyy? Minulla oli joskun Mewtwokin mutta vaihdoinsen muistaakseni Meganiumiin, joka oli huomattavasti parempi(Jos HP:tä katsoo). Ja Mewtwon sain kun vaihdoin sen Deoxykseen.
Muistaakseni.. No anyway Mewejä minulta löytyy 3 ja 1 Jirashikin näyttäisi olevan.. Ja Latios.. Ja Lugia.. Ja Articuno.. Minä en sitten keksi näitä! Voit vaikka tulla tänne katsomaan!! Eka Mew jonka sain kuului isoveljelleni, joka antoi minulle yhteensä 3 korttia n. 100-200 kortistaan ja loput menivät veli-puolelle.. Epistä.. Mutta, mutta! Se mun eka Mew ei ollutkaan ihan mikä tähansa mew, vaan Mew -kortti, joka näytetään myös 2 elokuvassa. Siis se kortti, jota se keräilijä-ukko näytti niile "pälleille"*Team Rocket!*. Siis se keräilijä-ukko joka vangitsi ne legulinnut.

Taas minä selitän näitä mun omituisia höpötyksiä...

Kuis on kesä männynä? Tiiätkös muuten mikä on nysse? No nysse on Tamperelaisten termi linja autosta:"Nysse tuloo!" Sama juttu monikossa:"Nynne tuloo!" Heh, heh :)

Heippa!
Moi! Uusi nimimerkkisi kuulostaa kivalta :)

Vautsi, kaikki korttisi kuulostavat upeilta! Sultahan löytyy vaikka mitä :) Ensimmäinen Mew-korttisi kuulostaa todella mielenkiintoiselta.

Kiitos hyvin on kesä mennyt, vihdoin noita lämpimiäkin ilmoja tullut. Kuinkas sun kesä?
Aijaa, se tarkoittaa linja-autoa. Itse olisin ajatellut sen pelkästään "nysse"=>"nyt se", ja "nynne"=>"nyt ne", heh.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.