Sivuista


Entiset ulkoasut


Täältä voit tsekkailla, millaisia ulkoasuja Munchlax Maniassa on kaikkiaan ollut. Ulkoasuille ei ole annettu mitään erikoisempia nimiä, mutta jotain pientä infoa on jokaisesta pyritty kertomaan. Pieniä kuvakkeita klikkaamalla voi nähdä ulkoasun kokonaisuudessaan - tämä aukeaa uuteen ikkunaan.

Ensimmäinen, nostalginen ja kenties legendaarisin Munchlax Manian ulkoasu. Harvinaisen toimiva ja tyylikkääksikin kehuttu, ainakin tuohon aikaan. Random slogan, "Ja ruoka maistuu", liittyi kätevästi Munchlaxiin. Geocitiesin PageBuilderilla ylläpidetty, näin ollen toisinaan varsin sekalainen. Lisäksi ulkoasu kävi kuluneeksi ja "vanhaksi", joten vaihdos uuteen layoutiin oli tarpeen.
Oli aika luopua ensimmäisestä, pitkäikäisestä ulkoasusta - tämä tuli tilalle. Tyyliltään pysyi uskollisena edelliselle ulkoasulle ("pikselimäinen", pelkistetty). Suurin muutos oikeastaan vain värimaailma ja pienoiset yksityiskohdat. Väri muuttui tummasta sinisenharmaasta vaaleaan ruskeaan ja beigen sävyyn. Aiemman ulkoasun tavoin alkoi käydä raskaaksi, eikä pysynyt ajan hermolla kauaa.
Tämä ei tavallaan ole täysin uusi ulkoasu, enemmänkin sellainen pienoisesti muokattu "väliaikainen" ulkoasu, mutta muutoksia koettiin kuitenkin sen verran, että löytänee oman paikkansa tästä listasta. Edellistä hieman leveämpi, jotta mukaan mahtui "TV - Meillä seuraavaksi"-alue etusivulle. Mukaan myös uusia kuvia sekä muita pienoisia yksityiskohtia.
Sivutilanvaihdos Geocitiesistä Freehostiaan mahdollisti aloittamisen puhtaalta pöydältä. Niinpä ulkoasukin vaihtui uuteen, vaikka jälleen pelkistettyä ja laatikkomaista, "suoraviivaista" tyyliä oli havaittavissa. Värimaailma muuttui jälleen - tällä kertaa MM nähtiin vihreän sävyisenä. Navigointi tapahtui tässä ulkoasussa sivun yläreunasta vasemman reunan sijaan. Vasemman yläkulman pikkukuva vaihtui aika ajoin vallitsevan teeman mukaan.
Koodaamisen jalo taito mahdollisti siirtymisen uuteen, nykyaikaisempaan tyyliin. Iframesta luovuttiin, ja sivun "actioni" siirtyi kokonaan yhdelle alueelle useamman paikan sijaan. Navigaatio pidettiin yläreunassa ja värimaailma pysyi samana. Karkeasta pikselimäisyydestä luovuttiin ja siirryttiin luonnollisempiin kuviin ja varjostuksiin. Ulkoasu siirtyi ajan mukana kohti käytännöllisempää tietä. Ylimääräisisiä elementtejä pyrittiin vähentämään niin, että selailu toimisi mahdollisimman yksinkertaisesti.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.