Elokuvat


Pokémon 3: Unownien loitsu


Pokémon 3: Unownien loitsu

ELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

MERKITTÄVÄT IHMISROOLIT

結晶塔の帝王 ENTEI, Lord of the "Unknown" Tower ~ 2000
Pokémon 3: The Movie: Spell of the Unown ~ 2001
Pokémon 3: Unownien loitsu ~ 2001
Elokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
Professori Spencer Hale, yksi professori Oakin huippuoppilaista ja Ketchumin perheen hyvä ystävä, on hyvin kiinnostunut selvittämään salaisuuden mystisen Unown-Pokémonin takana. Eräänä päivänä hän on tutkimassa raunioita, kunnes yhtäkkiä katoaa Unownien luomaan ulottuvuuteen, jättäen tyttärensä Mollyn yksin kartanoonsa.

Kun raunioista tuodaan Halen tutkimia laattoja kartanoon, yksinäisen Mollyn läheisyyden kaipuu herättää laattoihin kätkeytyneet Unownit. Mollyn toiveista ne sulkevat kartanon ja läheisen Greenfieldin alueen kristalliin ja luovat Mollylle isähahmon legendaarisesta Entei-Pokémonista. Kun Molly toivoo myös äitihahmoa kadonneen äitinsä tilalle, Entei kaappaa Ashin äidin, Delian, tämän vieraillessa Greenfieldissä. Entei aivopesee Delian uskomaan olevansa Mollyn äiti, joka saa Ashin suuntaamaan epätoivoisesti kohti kartanoa - ei vain äitinsä tähden, vaan myös muiden, sillä Mollyn ristiriitaiset tunteet saavat Unownit käyttämään voimiaan yhä enemmän ja enemmän aiheuttaen sekasortoa lähialueille.

Molly huomaa Ashin, Mistyn ja Brockin suuntaavan kohti kartanoa. Myös Delia näkee tämän, ja Ashin huomatessaan herää transsistaan. Molly hoitelee tunkeilijat illuusioiden avulla. Molly on liian nuori Pokémon-kouluttajaksi, mutta käyttää Unownien voimaa tehdäkseen itsestään vanhemman. Molly kohtaa Ashin ja kumppanit ja haluaa ottelua. Brock suostuu kehottaen Ashia ja Mistyä jatkamaan Delian etsimistä. Brock kuitenkin häviää Mollyn voimakkaille Pokémoneille, jotka nekin ovat Unownien käsialaa. Pian Ash ja Misty kohtaavat Mollyn uudestaan, ja tällä kertaa Misty ottaa otteluhaasteen vastaan, kun Ash jatkaa äitinsä etsimistä.

Ashin kiivettyä viimeiset portaat hän löytää äitinsä Delian oikean, nukkuvan Mollyn kanssa. Delia yllättyy nähdessään Ashin, ja he molemmat yrittävät takoa järkeä Mollyn päähän. Entei, joka kovasti puolustaa Mollyn tunteita, estää Ashin yritykset ja haastaa tämän otteluun. Ashin Pokémoneista ei ole Enteille mitään vastusta. Kun Ashin Charizard kuulee tilanteesta, se rientää Charicific Valleysta Ashin apuun ja haastaa Entein viimeiseen taisteluun.

Ash yrittää puhua Enteille järkeä lopettaakseen taistelun Mollyn takia, mutta Entei ei ota tätä kuuleviin korviinsa. Juuri kun Entei on tekemässä Charizardista selvää, Molly ilmestyy ilmoittaen haluavansa palata realistisuuteen ja elää normaalia elämää.

Unownit alkavat menettää hallintansa Mollyn tunteisiin käyttämän liiallisen voiman takia. Entein ei auta muuta kuin kääntää takkinsa Unown-joukolle, joka toimi Entein alkuperäisenä luojana. Entei saa apua Ashin Pokémoneilta ja lopulta Unownit kukistetaan. Unownien hävittyä myös Entei katoaa, hyvästellen Mollyn toivoen hänen muistavan Entein unelmissaan. Unownit katoavat omaan ulottuvuuteensa, vapauttaen Spencer Halen takaisin raunioihin. Ash ja kumppanit huomaavat ulkona, että Greenfieldin kristallisuus on kadonnut ja alue on jälleen normaali.

Lopulta Charizard palaa takaisin Charicific Valleyhin, ja ystävykset jatkavat seikkailuaan jättäen Greenfieldin taakseen. Lisäksi Molly kohtaa oikean äitinsä ja isänsä, ja toivoo itselleen omaa Pokémonia.


Pikachu-lyhytelokuva

Pikachu ja Pichu

LYHYTELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

ピチューとピカチュウ, Pichu and Pikachu
Pikachu & Pichu
Pikachu ja Pichu
Lyhytelokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
Ashin ja kumppaneiden matkatessa Johto -alueella, he pysähtyvät suureen kaupunkiin ja päästävät Pokémoninsa hetkeksi vapaaksi. Pikachu kohtaa tutkimusmatkallaan kaksi Pichua, jotka ovat vikkeliä ja hullunkurisia veljeksiä. Pikachulla on kova työ huolehtia tästä parivaljakosta, sillä pelastettuaan toisen veljeksen lipputangosta, Pikachu itse joutuu pulaan Murkrow -joukon hyökätessä. Pikachu päätyy roikkumaan lipputangon narusta, ja lopulta lentää leijuvan Hoppip -joukon läpi ikkunanpesijän tasanteelle, lennättäen puolestaan ikkunanpesijän - Meowthin - ilmoihin. Pikachu ystävystyy Pichu -veljesten kanssa luullen niiden johtavan Pikachun ystäviensä luokse, mutta sen sijaan Pichut vievät Pikachun syvemmälle kaupunkiin.

Tämä kolmikko joutuu melkoiseen kiipeliin pudottuaan bussin katolta jokeen, missä lautta miltei seilaa niiden päälle ja lopulta paetessaan vihaista Houndouria. Ne pakenevat Houndouria ja lopulta päätyvät Pichujen salaiseen leikkipaikkaan. Läheinen kellotorni lyö viittä, ja Pikachu muistaa sopineensa Ashin kanssa kokoontumisen kuudelta, joten se yrittää lähteä. Houndour kuitenkin ilmestyy ja jahtaa jälleen kolmikkoa, miltei kaataen leikkipaikan kumoon. Houndour jää rengaskasan alle, mutta Pikachu ja Pichu pelastavat sen tukalasta tilanteesta. Yhteisvoimin Pokémonit pelastavat horjuvan leikkipaikan, ja Pikachu kiirehtii ehtiäkseen kuudeksi Ashin luokse.

Kiirehtiessään Pichujen kanssa Pikachu törmää jälleen Meowthiin saaden tämän lentämään. Lopulta Pikachu palaa rakennukseen ja hyvästelee Pichu -veljekset. Sisällä Pikachu tapaa Ashin, Mistyn ja Brockin huoneessa täynnä ruokaa. Ash muistuttaa, että hän tapasi Pikachun ensimmäisen kerran vuosi sitten. Iloisena Pikachu, Ash ja kumppanit juhlistavat tätä päivää.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.