Blogi


Vuosi 2012


24.12.2012 | 14:43
MAHTAVAA JOULUA KAIKILLE MM:N KÄVIJÖILLE!!

Vaihto-opiskelut on nyt ohitse ja saan viettää joulun kotosalla perheen kera. En osaa vielä yhtään ennustaa, missä vaiheessa pääsen taas työstämään MM:ää - voipi olla, että menee jonkin aikaa. Mutta kaipa sitä jossain vaiheessa on tomeroiduttava:) Palaillaan taas!


14.9.2012 | 14:32
Hei taas! Pari viikkoa vaihto-opiskelua takana ja vähitellen alkaa tottumaan uuteen ympäristöön! Sen olen kuitenkin huomannut, että tekemistä löytyy koko ajan - joskus jopa niin paljon, ettei jaksaisi millään! Tästä syystä en ole ehtinyt päivittelemään MM:ää halutulla tavalla. Olen siis tullut siihen päätökseen, että laitan Munchlax Manian pienoiselle "tauolle" tämän vaihto-opiskeluni ajaksi. Näin ollen uutisia, tai Kuukauden Pokémonia tai vastaavia en todennäköisesti ehdi päivittämään. Toki jos jostakin välistä löytyy sopiva soppi tai inspiraatio iskee, niin teen varmasti jotakin... mutta en halua odotuttaa kävijöitä turhaan:)

Ainoan "rutiinin", jonka aion ylläpitää, on PokéVoten päivittäminen - koska sen täytyy rullailla jatkuvasti eteenpäin. Sitä siis kannattaa ahkerasti ja viikoittain seurata, vaikka muu sivu olisikin pienoisessa horroksessa:)

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!


29.8.2012 | 22:18
Hei vaan! Nyt on sellaista ilmoitusluontoista asiaa, että MM:n ylläpitäjä Munchy lähtee loppuvuodeksi ulkomaille vaihto-opiskelemaan:) Tämä tarkoittaa sitä, että Munchlax Mania tulee olemaan vielä _enemmän_ hiljaisempi (antakaa laiskuuteni anteeksi!). Monta projektia on ollut kesän aikana työn alla, vaan mitään konkreettista en ole saanut vielä esille. Mutta eipä mitään! Jos löydän vapaata aikaa ja innostusta, pyrin taas jatkamaan päivittelyä! Ja viimeistään sitten ensi vuoden puolella:)

PokéVoten ja uutiset pyrin kuitenkin päivittämään aktiivisesti - kuten aina! Nähdään!


7.7.2012 | 16:34
Hei taas ystäväiset! Munchlax Maniassa puhaltaa uudet tuulet, ja vaikka se ei konkreettisesti vielä näykään, niin kyllä se sieltä pikkuhiljaa tulee. Kuten aiemmassa merkinnässäni totesin, tarkoituksenani on (jälleen) päivittää vanhoiksi menneet osiot, ja olen nyt aika hyvässä vauhdissa. Toivottavasti saan jotain pian ulos!!

Anyway, valitsinpas äsken uuden Kuukauden Pokémonin ja vaihdoin tuon kyselynkin (vihdoin!!!), kävijätilastotkin menivät omaan osioonsa (oijoi, hieman tippuivat lukemat viime kuulta!). Tässä kuussa on kuitenkin erikoista se, että a) Kuukauden Kultainen Poképallo on kokenut hetkittäisen muutoksen ja b) Kuukauden Strategimonia ei ole valittu. Mutta miksi näin?

Aloitetaan tuosta a-kohdasta. Kuukauden Kultainen Poképallo on pyörinyt jo vuoden ajan ja aloin jo kauhistella sitä, että miten ihmeessä löydän tuleville kuukausille uusia, hyviä sivuja joille palkinnon antaa. Pitkään pohdiskeltuani keksinkin jotain moisen tilalle, ja nyt se on käynnissä: nimittäin äänestys kaikkien palkittujen sivujen kesken siitä, mikä niistä onkaan lopulta se paras. Palkinto onkin Platinainen Poképallo sekä muuta sälää! Äänestys kestää loppuvuoteen asti, joten eipähän tarvitse huolehtia sivujen bongaamisesta ja palkitsemisesta siihen asti (haha!!). Äänestäkää, ystäväiset!! Ensi vuoden puolella alan jälleen jakamaan Kuukauden Kultainen Poképallo -pystejä ihan normaalisti, ja siitä jälleen vuoden jälkeen laitetaan äänestys pystyyn. Ja niin edelleen ja niin edelleen. Hauskaa, eikös!?

Strategimonin suhteen puolestaan olen vähän surumielisellä asialla, koska tulin siihen päätökseen, että jätän sen pois kaikista näistä "kuukausittaisista" päivityksistäni. Olen huomannut, että sen ylläpitäminen on yllättävän raskasta ja aikaavievää hommaa, ja kaiken lisäksi vastaanotto on ollut melko vaisua (enkä loppujen lopuksi edes ole kiinnostunut kilpailullisesta pelaamisesta, jolloin artikkelit menevät vähän ympäripyöreiksi). Tästä syystä olen toistaiseksi sulkenut Kuukauden Strategimon-osiot, ennen kuin keksin mitä niille teen. Todennäköisesti pidän ne sivulla edelleen, mutta uusia artikkeleita lisäilen vain harvakseltaan. Katsotaan nyt!

Olisi muuten huikeaa, jos MM:n kävijätkin saisivat konkreettisesti vaikuttaa sivujen sisältöön! Tämän vuoksi pyydänkin kaikkia ideanikkareita sun muita kirjoitustaidon ja/tai taiteellisen näkemyksen omaavia henkilöitä ottamaan yhteyttä osoitteeseen munchymania@gmail.com! Ideoita otetaan vastaan, sekä ihan konkreettisia töitä (kuvia, tekstejä, tai jos joku innostuu vaikka jatkamaan noita Strategimon-höpinöitä...).

Palaillaan taas!


15.6.2012 | 12:23
Hei kaikille ja ahh, eikös ole mukavaa kun on jo kesä!? Viimeksi kirjoittelin pari kuukautta sitten, joten nyt lienee taas aika kertoa, että mitä on meneillään:)

Kesä luonnollisesti vaikuttaa paljon Munchlax Manian päivitystahtiin ja sen sellaiseen. Kesää on odotettu jo kauan, mutta vasta lähipäivinä on alkanut olemaan sellaisia kelejä, että ulkona viihtyy paremmin kuin sisällä. Tässäpä jo yksi syy siihen, miksi MM:n päivittäminen voi hidastua:) Toinen syy on ajanpuute: vaikka itselläni ei kesätöitä olekaan, niin kesäopintoja riittää kyllä runsaasti ja ne ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Muita syitä ovat esimerkiksi matkustelu tai yleinen laiskuus... mutta sitä sattuu!!

Ei kuitenkaan hätää. Olen tehnyt itselleni vähän listaa, että mitä tänne sivuille pitäisi tehdä, ja sivujen ensisijainen huolenaihe on (jälleen!) osioiden vanhentuminen. Tästä syystä pyrin taas hieman uudistamaan ja päivittämään jo tuttuja osioita hieman uudempaan uskoon. Olen jo hieman aloitellut Pelit-osiota, ja vähitellen siirryn myös muihin osioihin. Uhkaavasti näyttää taas siltä, ettei mitään uutta ole kehitteillä... mutta se johtuu paljolti siitä, että olen tosi huono ideoimaan mitään :D Toivoisinkin teiltä kävijöiltä palautetta siitä, mitä TE haluaisitte nähdä sivuilla. Kaikki ideat otetaan vastaan ja parhaimmat toteutukseen jos mahdollista.

PokéVoten ja uutiset päivitän tietysti jotenkuten ajallaan aina. Nyt hieman kesti taas Kuukauden Pokémonissa ja Strategimonissa, ja erityisesti Kuukauden Kultaisen Poképallon jakamisessa. Nykyään on niin harvoja pitkäikäisiä ja laadukkaita Pokémon-fanisivuja. Ihan täysinhän sen sivun ei tarvitse Pokémon-aiheinen olla, mutta siihen pyrin silti. Näin ollen on tullut palkittua hieman "nostalgisempia" ja vanhempia sivustoja. Ensi kuu tuottaa taas harmaita hiuksia, joten olisi loistavaa, jos kävijöillä olisi jotain vinkkejä hyvistä sivuista:) Toisaalta, minulla on ensi kuulle erityisiä suunnitelmia liittyen Kuukauden Kultaiseen Poképalloon... joten pysykää kuulolla! Toivottavasti saan hommat toimimaan:)

Hauskaa kesän jatkoa kaikille, toivotaan että ilmat pysyy aurinkoisina!


23.4.2012 | 22:44
Moikka vaan kaikille taas pitkästä aikaa! Pakko oli kirjoitella tässä välissä blogiin, koska viime kerrasta on niin pitkä aika ja muutenkin ilmoittaakseni (taas) kuinka hektistä elämäni tällä hetkellä on!

Erityisesti tämä ja seuraava viikko on niin täynnä ohjelmaa, että hädin tuskin ehtii koneella istumaan (muutoin kuin tekemässä raportteja ja oppimispäiväkirjoja!). Tästä syystä päivitykset voivat vähän venyä - oikeastaan ne ovat muutenkin venyneet, sillä esimerkiksi uutisiin olisi pitänyt kirjoitella jo jokunen aika sitten kaikenlaisia juttuja...

Mutta ei hätiä mitiä! Päivittelen kaiken sitten taas ajan tasalle, kun löydän pienen hengähdystauon! Toukokuun puolella pitäisi olla rauhallisempaa, mutta viimeistään kesällä jos ei muuten! PokéVotet sun muut päivitän samalla rutiinilla kuin ennenkin - niille löytyy aina aikaa. Minusta on muuten mukavaa, kun kävijöitä löytyy niin runsaasti ja Voteenkin saadaan ennätysmäärä ääniä:) Jatkakaa samaan malliin!

Hauskaa kesän odottelua - sehän on jo nurkan takana!


8.3.2012 | 18:22
Hui kamalaa, kun aika menee nopeasti! Nyt ollaan jo hyvällä vauhdilla menossa kohti kesää, vaikka ihan äskenhän sitä oli paleltua pystyyn kun astui ulos pakkaseen. Aurinko näyttäytyy aina vain useammin ja jes, en malta odottaa kesää:)

Kevään huono puoli on vain se, että tähän aikaan vuodesta on aina ihan hirveä kiire ja stressi, niin koulun kuin töidenkin suhteen. Koulussa kaikki projektit sun muut tulee saada loppuun ennen kesän alkua, ja töiden suhteen suurin stressinaihe on kesätyöt, joita ei tunnu saavan niin helposti kuin uskoisi... Plääh! Kaiken tämän vuoksi päivittely täällä MM:n puolella on jäänyt vähän vähemmälle, mutta nou hätä! Heti kunhan löytyy sopiva soppi niin päivittelen ainakin puuttuvat asiat (Kuukauden Pokémon, Strategimon ja Kultainen Poképallo) ja ehkä jotain muutakin mojovaa... Saapa nähdä! PokéVotet sun muut päivitän edelleen rutiinilla.

Kiitos kärsivällisyydestänne ja mukavaa kesän odottelua! :)


6.1.2012 | 14:22
Vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012!!!

Tuli nyt tämä blogikin siistittyä - kaikki edellisvuoden merkinnät löytyy nyt omasta osiostaan. Aloitetaanpas puhtaalta pöydältä uuden vuoden kunniaksi :)

En osaa yhtään sanoa, mitä 2012 tuo Munchlax Maniaan, mutta toivottavasti jotain! Projektilistani on täynnä ideoita, joista osan olen suosiolla unohtanut kokonaan, osaa olen aloittanut ja lopulta kyllästynyt, ja osa on vielä kokonaan toteuttamatta. Saapa nähdä, tuleeko niistä mistään koskaan mitään ja saankohan vielä lisää uusia ideoita! Haluan kyllä ensisijaisesti kuunnella teitä vierailijoita, joten jos teillä on jotain, mitä kaipaisitte MM:ään, niin kertokaa toki vaikka vieraskirjassa!

Koska elämäni tästä lähtien on vain pääasiassa opiskelua ja töitä, niin en osaa yhtään sanoa, paljonko jää aikaa päivittelyyn. Se nimittäin on selvää, että kouluun ja töihin kuluu paljon aikaa. Kaiken lisäksi mulla on tiedossa vaikka mitä suunnitelmia koulun ja työn ulkopuolella (muuttoa ja sen sellaista), mutta kyllä mä aina jonkun vapaan sopin päivittelylle löydän :) Tarkoituksenani olisi ainakin alustavasti tsekata taas osioita läpi ja päivittää mahdollisia vanhentuneita tietoja.

Päivittelin äsken jälleen kaikenlaista, koska kuukausi vaihtui. Sain vihdoin ja viimein tuon kyselynkin päivitettyä, plääh. Yksi ongelma minulla kuitenkin on... ja se koskee Kuukauden Kultaista Poképalloa. Haluaisin niin jakaa palkinnon kuukausittain jollekin sellaiselle sivulle, joka sen todella ansaitsee, mutta vähitellen alkaa tuntua, että se on aika mahdotonta. Varsinkaan Pokémon-sivuja ei nykypäivänä enää löydy, ainakaan aktiivisia. Siksi kaipaankin teidän apuanne! Voitte joko

a) ehdottaa minulle mielestänne hyvä nettisivuja (Pokémonin ulkopuoleltakin), jotka voisi mielestänne olla KKPP:n arvoisia
tai b) kertoa, pitäisikö KKPP lopettaa kokonaan ja/tai mahdollisesti keksiä sen tilalle joku vastine (tai muita parannusehdotuksia)

Olisin erittäin kiitollinen ;) Vieraskirjaan vaan ideoita tulemaan!

Olkoon vuosi 2012 kaikille suotuisa! Kuulumisiin!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.